logo

Hjælper bjørnebær virkelig?


Yevhen Polevich, 44 år gammel, Vinnitsa

Ved hjælp af bjørnebær helbredes jeg kronisk blærebetændelse. Parallelt brugte hun specielle kvindelige kosttilskud. Jeg hørte meget om bjørnebærblade, jeg læste forskellige anmeldelser på internettet, jeg besluttede at prøve det og blev ikke skuffet. I seks måneder er blærenes tilstand tilbage til normal, ikke længere plager smerten. I dag fortsætter jeg med at drikke det til forebyggelse.

Valeria Mamontova, 27 år gammel, Novosibirsk

Efter fødslen havde jeg store problemer med overskydende mælk. Parallelt fodrede jeg barnet til mødrehospitalets naboer, og alligevel måtte jeg udtrykke mig meget. Jeg var bange for, at brystet ville falde. Jeg begyndte at drikke bjørnebær og bogstaveligt talt om en uge faldt mælken. Det er godt i bjørnebær, at med denne proces kan reguleres: det blev meget - det drak, det faldt - det stoppede med at drikke. Nu fodrer jeg dem ikke et år nu, og mit bryst er blevet som en tyve år gammel.

Alexander Matushkin, 36 år gammel, Moskva

Diagnose: kronisk pyelonefrit uden forværringer på baggrund af en stor ophobning af nyresten. Hørt at bjørnebær hjælper meget. Anmeldelser af kolleger gjorde deres job, og jeg begyndte at drikke tinktur sammen med medicin. Kost: mange frugter og grøntsager, hyppigt drikker, uden salt og stegt. I fire måneder passerede inflammationen helt og de fleste stenene kom ud. Jeg nægtede medicin, men jeg fortsætter med at drikke bjørnebær og følge en kost. I mere end et år er der ingen problemer.

Ekaterina Seys, Kaliningrad

Min datter (8 år gammel) udviklede blepharitis efter at have lidt gulsot, hendes øjne stødte konstant og hendes øjenvipper tørrede ud. Vi var bange for at bruge stærk medicin, fordi barnet var svagt efter sygdommen. Vi er meget interesserede i bæreører, græs. Anmeldelser på internettet sagde, at det hjælper med øjenbetændelse. Vi lavede afkog og dryppede i tre uger. Min datter blev frisk og efterfølgende blev hendes øjne aldrig betændt.

Alisa Kruzhevnaya, 31, Vladivostok

Brugt bjørnebær til behandling af betændt blære, som afkølet i en vandretur. Andre lægemidler anvendes ikke. Græsset hjalp, en måned passerede smerten og betændelsen, vandladning vendte tilbage til normal.

Alexander Petrov, 51, Donetsk

Bearberry begyndte at bruge til behandling af prostatitis i 2009. Efter udskrivning fra hospitalet forblev vandringsproblemer og bækken smerter. Sammen med lægemidlerne drak han bjørnebærtinktur. Hos her blev genopretningen væsentligt fremskyndet, og urinering skete næsten øjeblikkeligt igen til normal. Nu fortsætter jeg med at drikke det som en profylaktisk agent og har aldrig oplevet nogen problemer i de sidste 5 år.

Svetlana Borovkova, 51 år gammel, Volgograd

For et år siden havde jeg blærebetændelse. Lægerne sagde, at det var en slags infektion. Jeg har aldrig ønsket medicin, jeg foretrak at bruge naturlige præparater og urter. Jeg læste mange anmeldelser om bjørnebær og begyndte at drikke hendes tinktur. På bare tre uger var blærebetændingen helt væk, der var ingen komplikationer og problemer. Lægerne sagde, at jeg på en eller anden måde var helbredt. I dag har jeg altid en taske tørbærbær på mit sted lige i tilfælde.

Foxberry

Kommentarer

Jeg bemærkede, at i forskellige kasser med samme græs skriver de på forskellige måder. Et eller andet sted en kontraindikation for graviditet, et sted skriver de bare ikke om det.. Mit råd til dig, drik det du vil have, lingonbær, bjørnebær, orthosiphon staminat eller birkeknopper, skal du bare spise fire stykker tørrede abrikoser og sellerijuice på dagen (forresten har også en vanddrivende effekt, kun kalium vasker ikke ud). De indeholder meget kalium, som vaskes væk, når de tager diuretika, og tørrede abrikoser og selleri fylder denne mangel. Og alt bliver fint.

Tak for råd!

Nå, drik ikke. Prøv lingonberry.

Lægen har også ordineret lingonbær og bjørnebær til mig, jeg har drukket dem i 2 måneder med korte pauser, hævelse sov, pah-pah, selv tabt og begyndte at føle sig rigtig godt)) og forresten hjælper bjørne mig bedre end lingonbær, selvom det smager og farver.

Jeg blev også ordineret bjørnebær. på internettet læste jeg allerede skræmmende! fører til abort skrive der. men guinea foreskrev noget! det betyder ikke så farligt! hun kan ikke uforsigtigt behandle patienten. at drikke eller ikke at drikke. Jeg har en stor vægtforøgelse !! d siger det på grund af vandet!

og jeg drikker og falder ikke, jeg har for nylig nylig haft ødem.

Jeg blev ordineret kanefron og jeg drak lingonberries, det hjalp mig

Se også

Hej alle sammen! Lige vendt tilbage fra lægen, foreskrevet for ødem foreskrevet bryggebærbærblade. brygges, og derefter læse graviditet i kontraindikationer. at drikke eller ikke at drikke? Jeg har 38,5 uger, ikke meget hævelse.

Hej alle sammen! Læs om hævelse. Jeg optrådte også. Lægen beordrede at drikke tranebær og bjørnebær. Og instruktionerne siger, at det er kontraindiceret i graviditet at drikke bjørnebær. Jeg ved ikke hvordan jeg skal være. Fortæl mig hvem der ved.

piger, hej! Jeg blev ordineret bjørnebær! I annotationen er det skrevet kontraindiceret til gravide kvinder. men det sagde drikke! En anden drak bjørnebær under graviditeten.

Kom lige fra LCD'et. Den gode nyhed er, at min doktor endelig kom ud af en lang ferie, og så kørte de mig på forskellige måder. Først nu siger hævelsen, at jeg har stærk, hvis.

I dag var i receptionen, som jeg troede glemækologen med sygeplejersken glemte at give mit kort til terapeuten. Jeg har lige fået det (i dag er de på det andet skifte, de måtte tage nøglen osv.) Et klistermærke var fast på kortet.

Kom fra LCD-skærmen, klar til at brøl som en elefant !! Min skjulte ød blev tydelig. For nogle dage siden var hævelsen i søvn, men da jeg gik på arbejde, bedes du igen ødem !! Prescription Eufelin, canephron, bjørnebær blade, chimes og 3.

Hej piger! På trods af at jeg forsøger at spise så meget som muligt og endda formåede at smide et par kg, så syntes gynækologen hævelse. Kæreste havde problemer på grund af dette i lange perioder, nogle alvorlige, så jeg bekymrer mig.

Hævelse hos gravide. Mens du venter på babyen i fremtidens mor, er der mange ændringer. Hvilke skal advare dig? Næsten alle fremtidige moms ved, at graviditet ofte ledsages af ødemer. Også alle ved det.

Min kæreste blev næsten umiddelbart gravid, blev forkølet. Og hun havde konstant forskellige betændelser i det genitourinære system. Urinprøver ifølge Nechiporenko og ved såning viste tilstedeværelsen af ​​bakterier. Derefter foreskrev hendes gynækolog cefotaxim for hende som en foranstaltning.

Piger, lægen foreskrev femodena til cyster i TL. Der er stadig 7 piller tilbage, og M. kom ind. Næste for at tage OK eller er det hele at stoppe? Gynækolog på ferie indtil slutningen af ​​måneden ((((

Foxberry

Latin navn: Arctostaphylos uvae-ursi Spreng

Synonymer: bæreører, pine, forbrugsvarer, martyr, tormentor, tolokonnik, tolanochan

  • Behandling af sygdomme
  • Kontraindikationer
  • opskrifter
  • anmeldelser
  • Læge råd
Evergreen krybende busk fra lyngfamilien, op til 1-2 m høj. Bladene er alternative, mørkegrønne, læderagtige, aflange-ovale, hele, blanke, stumpe på toppen, indsnævret til bunden, kortblødt. Blomster kanneformede, små, lyserøde, opsamlet i hængende apikale børster. Frugter er bærlignende rødmelede druider. Det blomstrer i maj - juni.

Behandling af sygdomme

Bearberry bruges til behandling af følgende sygdomme:

Kontraindikationer

Acceptance af bjørnebær er kontraindiceret i:

Opskrifter 1

Bearberry - til blærebetændelse, ødem, diabetes, hjertesvigt og fordøjelsesforstyrrelser

1 spiseskefulde af knuste blade hæld 200 ml. kogende vand, varme i et vandbad i 30 minutter, insistere 2 timer, belastning, bring volumen til originalen. Tag 1/2 kop 3 gange om dagen.

tinktur

Med sygdomme i nervesystemet, alkoholisme, søvnforstyrrelser, artikulær reumatisme, urolithiasis

2 spiseskefulde af knuste blade hæld 100 ml. 40% af medicinsk alkohol, insistere på et varmt, mørkt sted i 14 dage, periodisk ryster, belastning. Tag 10-15 dråber 3 gange om dagen efter måltider.

med blærebetændelse, ødem, diabetes, hjertesvigt og fordøjelsesforstyrrelser

1 spiseskefulde af knuste blade hæld 200 ml. kogende vand, varme i et vandbad i 30 minutter, insistere 2 timer, belastning, bring volumen til originalen. Tag 1/2 kop 3 gange om dagen.

tinktur

Med sygdomme i nervesystemet, alkoholisme, søvnforstyrrelser, artikulær reumatisme, urolithiasis

2 spiseskefulde af knuste blade hæld 100 ml. 40% af medicinsk alkohol, insistere på et varmt, mørkt sted i 14 dage, periodisk ryster, belastning. Tag 10-15 dråber 3 gange om dagen efter måltider.

anmeldelser

11/22/17 Anna

God eftermiddag, Julia Evgenievna. Bearberry drink. Meget bedre. Plukker to gange mindre. For det meste om aftenen. Mange tak.

3/14/15 Catherine

Hej Julia Evgenievna! Jeg vil gerne tale om dynamikken i min behandling. Jeg har modtaget en ultralydsscanning: Nyre prolaps på begge sider, mere til højre, men kun den venstre nyren gør ondt. Jeg er tynd, muskuløs korset er svag, fordi jeg ikke spiller sport på grund af osteochondrose i rygsøjlen. Jeg har en mistanke om, at den rigtige nyre altid har været lidt sænket af naturen, og den har sænket sig til venstre, måske efter en kejsersnit.

Nå så. Urter blev ikke straks indløst, og testene var meget dårlige, og bakterierne blev så sådd i urinen. Enterobacteriaceae følsomme for norfloxacin og ciprolet. Jeg begyndte at tage nolitsin 9 dage, det hjalp, lægen skrev ud. Akut pyelonefritis begyndte, hun havde tid til anden, nolitsin 2 gange om dagen, ciston 2 tabletter 3 gange om dagen i 10 dage og men en spa. Derefter ordinerede lægen Horsetail 2 uger, derefter en pause på 10 dage, og bjørnebær 2 uger og så 3 måneder. Jeg formåede at drikke Horsetail i 14 dage, så kom ukrudt og Nuxaden, begyndte at indsætte stearinlys og drikke bouillon ifølge din opskrift.

Min mand nyrer gør ikke ondt, han er generelt sund, kun oxalatstenen kom ud om sommeren, og for 10 år siden blev han også indlagt med nyrekolik, men der blev ikke fundet nogen sten, tilsyneladende kom sandet ud. Efter at jeg kom ud af sandet, ville han drikke min ukrudt for forebyggelse, er det muligt? Rådgive ham for enhver samling.

Tak på forhånd, tak for råd og behandling, jeg takker Gud, jeg føler mig bedre. Jeg er meget taknemmelig for dig for din omsorg og opmærksomme holdning til patienter.

12.20.13 Oksana

God dag, Julia Evgenievna! Vi vil gerne lykønske dig med det kommende nytår! Vi ønsker dig held og lykke, succes og godt helbred i 2014. Vi takker hjerteligt for din lydhørhed og opmærksomhed for os. Vi tog fordel af din anbefaling og inden for 10 dage tog min mand Bearberry infusion, leukocytterne fra urinanalysen forsvandt fuldstændigt, og antallet af røde blodlegemer faldt til 0-1. Mange tak for rådgivning.

Læge råd

07/30/18 Nell

Hej, kære Julia Evgenievna!

2 uger du begravet min søster, du foreskrev behandling. Men hun begyndte ikke engang at behandle, hun gjorde sit valg, og sandsynligvis var det virkelig allerede sent, kører. Hun har også lidt meget, generelt skal det nok være det.

Undskyld, jeg brugte emnet og håbede, at jeg kunne svare ud af tur. Beklager, men jeg har en rigtig dårlig sag. Cystitis begyndte, behandlet med alle mulige afgifter. Strammet mere end en måned, forsøgte antibiotika. Nervesystemet gav et stærkt svigt. Og så tidevandet, søvnløshed, og her på nogen sovende piller - ingen søvn, trykket faldt til 90/58 dukkede røde blodlegemer i urinen.

Lavet min yndlingssamling med skullcap, cyanose, etc. Men jeg forstår, nu er det ikke tid, han banker AD. Nu sidder jeg på 5 NOC og Citron. Urinalyse: leukocytter 10-11, friske erythrocytter 15-16. Nechyporenko: leukocytter 2,75x10, erythrocytter 4,0x10. Om natten Somnol. Ultralyd viste: kronisk blærebetændelse, ingen sten.

Julia, hjælp, tak. En sådan tremor, spænding, søvnløshed, kramper, når du urinerer. Og hvad jeg skal gøre, ved jeg ikke. Tak på forhånd. Jeg ved, at du vil hjælpe igen. Jeg ønsker dig sundhed og langt liv.

Kære Nelly, hej!

Dette er et forfærdeligt slag, og jeg er uendelig ked af en ung kvinde!

Du tjente blærebetændelse fra stress, rolig først og fremmest:

1. Tinktur af Peony Root Evading. Drikk 30 dråber tre gange om dagen i en måned. Start med klar, fortsæt med at lave mad selv:

- 50,0 gram knust Maryina rod hæld 500,0 ml vodka eller brandy og lad være i 10 dage på et mørkt sted, omrystes lejlighedsvis. Strain. Drik 30 dråber 3 gange om dagen, 30 minutter før måltider. For at fjerne alkohol fjernes en enkelt dosis af enhver tinktur i 15,0 ml let afkølet kogende vand (ca. 70 grader) og drukket efter 15 minutter.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 2,5 spsk. Bland blandingen med 600,0 ml vand, kog og hæld i en termos natten over. Stram, klem og drik halvt varmt til 150,0 ml 4 gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 uger.

3. Lokalt, lotion.

Slib, bland og hæld 150,0 ml varmt vand. Kog i 10 minutter ved lav varme under låg, op til 150,0 ml med varmt vand og spænding.

Halvdelen af ​​kagen indsættes i et gasbind, fugtet i en varm bouillon og bruges som pakning. Den anden halvdel, som en phyto-kompress på suprapubic området. Kurset er 8-10 dage.

Få det godt og skriv, god luk!

07/16/18 Alina

Vær ikke bange for høje titere af immunoglobulin G-klasse mod cytomegalovirus og Ebstein-Barr-virus (infektion i fortiden). Immunoglobuliner af klasse M (nylig infektion) har en mere vigtig klinisk betydning.

- 25 g glas knust tørre Echinacea urt hæld 300,0 ml vodka og insister i to uger på et mørkt sted, omrystes lejlighedsvis. Stam og drikke 25 dråber, to eller tre gange om dagen, en halv time før måltider. Kurset er 21 dage, en pause på to uger og gentage.

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en mølle; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 2 spsk. blandingen hæld 500,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Cool, belastning, klem og op til 500,0 ml.

Drikk varmt: før morgenmad, 200,0 ml og to gange mere i 100,0 ml, 30 minutter før måltider. Kursus - 1 måned.

Desværre bliver du ikke dybt ind i blæren. Leukoplaki helbredes ved cauterization af Collargol, Protargol (kolloide former af sølv).

Måske er det her, hvad du skal gøre efter at have konsulteret en gynækolog-onkolog.

Men du kan prøve de stillesiddende bade med helbredende rødder:

- 2 spsk. bland 400,0 ml koldt drikkevand om natten, bring kog om morgenen, fjern og hæld i en termos i 1,5 timer.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

Stamme, klemme; Hæld varmt i bassinet og bring vandtemperaturen til 37 grader.

Sid 20 minutter, 1 gang om dagen, bedre om natten. Kursus 8-10. Bryde i 2 uger og gentag.

Hold mig opdateret, Alina!

Succeser og før kommunikation!

06/03/18 Vladimir

Jeg har kronisk glomerulonefritis, en blandet udgave, med langvarig kortikosteroidbehandling. Komplikationer af den underliggende sygdom: CKD-C2 A4 (skrevet ud af deklarationen). Revealed i 2014.

Hovedindikatorerne i øjeblikket: Kreatinin - 167, Urea - 7,4, Total Protein - 66. Tab af protein i urinen - 3 g / dag, men for nogle måneder siden var det - mindre end 1 g / dag.

Jeg følger mediet sporadisk.

I øjeblikket tager jeg ikke prednison (jeg tog 40 gram / dag i 2014), mens jeg prøver at behandle med urter.

Jeg drikker konstant afkog: Lingonberry + bjørnebær + birkeblader. For et halvt år siden drak han Nyretab nr. 45 (i 60 dage).

Der var forbedringer i analysen i de foregående 3 år, men det ser ud til, at kroppen begyndte at blive brugt (jeg drikker tre år).

Jeg vil opdatere urterne, så jeg betragter Paul-Palu og måske noget andet (selv om Paul-Pala var i samling nr. 45 sammen med andre urter), men jeg så ikke meget om det bedre (måske er jeg forkert).

Måske kan du foreslå muligheder for at tage urter til min sygdom. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om analysen, skriv hvad du har brug for.

Urter er meget gode, men endnu bedre - de rigtige urter!

For alle glomerulære sygdomme, når glomerulus savner, hvad kroppen har brug for (protein) og forsinker, hvad det er umuligt (urea), er der brug for andre urter. Og uden kost vil de ikke medføre håndgribelige fordele. Kost er grundlaget for terapi. Med anæmi, skal protein genopfyldes på samme måde med animalske proteiner (60,0 gram pr. Dag, 2 gange om ugen). I normalt hæmoglobin - plante (grønne ærter, svampe, aubergine (!), Soja, etc.).

Skriv dit pres, forekomsten af ​​ødem. Af de nødvendige tests - SKF, urin ifølge Nechyporenko: urinstof, kolesterol, urinsyre og en generel blod- og urintest (alle med laboratoriernes normer, de er forskellige overalt!).

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en mølle; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Cool, belastning, klem og op til 300,0 ml.

Drik 100,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus 1,5-2 måneder.

Den første urinkontrol efter 10 dage fra indsamlingsstart.

Succesfuldt samarbejde og godt humør!

Før kommunikation, Vladimir!

05/29/18 Elena

God dag! For et år siden havde jeg en blæreoperation for at fjerne leukoplakia. I øjeblikket er der en let brændende fornemmelse i urinrøret. Lægen kan ikke fortælle fra hvad det er, fordi ifølge analyserne og resultaterne af tsitoskop er alt godt. Min følelsesmæssige plan er kompliceret. en masse frygt og bekymringer relateret til sundhed. Jeg forbinder denne brændende fornemmelse med min komplekse følelsesmæssige tilstand. HELL, jeg drikker ikke, men den vegetative person er helt fræk ((((Jeg vil gerne bestille Mumiyo, denne medicin er ordineret til blærebetændelse, og jeg har en svag fornemmelse som cystitis. Men jeg forstår, at det også øger immunsystemet? Der er et spørgsmål, hvilke urter kan jeg bruge til at stabilisere min ANS, lægen råde mig til at drikke St. John's Wort. Tak for svaret!

Jeg undskylder, om jeg havde fejl, men det forekommer mig, at du undgår ordet climax?

For at kontakte webstedet for rådgivning er der regler. Og den første er at angive alderen. Dette er ikke dikteret af nysgerrighed, men af ​​en hel liste over aldersrelaterede sygdomme.

Dit problem er forståeligt, hvis jeg kan, vil jeg give dig min mulighed:

- 1 spsk med toppen af ​​hakket Shikshi græs hæld 500,0 ml vand i en emalje krus, bring kog og kog på lav varme i præcis 7 minutter. Fjern, køligt. Rengør ikke græsset fra afkogningen, opbevar kødet i køleskabet. Det er praktisk om morgenen at hælde et volumen på ca. 150,0 ml, drik 2-3 sips mindst 5-7 gange om dagen. Gentag dagligt, indtil afkogingen er afsluttet. Hæld derefter igen det samme råmateriale med 500,0 ml vand og tilbered det på samme måde. Kog bouillonen på en sådan måde, indtil den bliver blek (2-3 gange), og brug kun nye råvarer. Kursus - 4 måneder uden pause.

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; bland det jævnt. Tag urter med en ske.

-1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern, tryk, klem, op til 300,0 ml.

Drik 100,0 ml tre gange om dagen, før måltiderne. Kursus 1,5-2 måneder

I hver del af infusionen af ​​urter drypper 30 dråber tinktur af Pions rod undgås.

Kamilleflaske til hygiejniske procedurer.

4.http: //www.staroslav.ru/index944496510.htm- regler for adgang til webstedet

Med ønsker af fred, harmoni og held og lykke i alt!

05/28/18 Margarita

Julia, hej. Hvor glad er jeg om dit svar. Mange tak for ikke at ignorere. Som et resultat, besluttede jeg at gøre mistelten tinktur konyake.Peremolola 100 gram er ikke så fint og hældt over 500 ml brandy. Drikke i samme dosering som i alkohol? Jeg vil gerne høre om min mor. Hun har inkontinens i 17 år. antibiotika varer ikke længe. Udelukkelsen af ​​livmoderen er lille. En operation, hun ønskede ikke at gå til lægerne for, har længe ophørt. Kan spise noget urter på en eller anden måde lindre denne betingelse. Hun har ingen smerter, bare meget ofte går på toilettet, det sker der ikke kører så langt (. Om natten, på grund af problemet ofte opstår. Og trykket er ofte lavt 100/60. Jeg ville være meget taknemmelig. Af den måde, din virksomhed virkelig godt lide græs.

Ja, drik tinktur på samme måde.

Og din mor. Mens jeg ser symptomer på blærebetændelse eller endda en mulig stigning i blodsukker. Det er nødvendigt at undersøge en lille moder-OAK, OAM, GG (glyceret hæmoglobin)

1. Indsamle urter til mor

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 1 måned, forandring af urter.

SUCCESSES i alle virksomheder, før kommunikation! :-)

05/27/18 Sergey

Velkommen! Af en eller anden grund har jeg endnu ikke rettet lægerne om mit problem. Men på grund af min alder (56 år) tror jeg, at jeg har et problem med prostatakirtlen, fordi jeg i løbet af den kolde periode føler ubehag og hyppig smertefuld vandladning. Venligst rådgive enhver samling eller urter.

God eftermiddag, Sergey!

Men det kan være banal blærebetændelse. Alligevel skal lægen vende sig til prostatitis, en alvorlig ting med risikoen for at få adenom i den nærmeste fremtid.

Det er nødvendigt at donere blod-OAK, OAM-urin; PSA er en prostatitis markør.

Og begynd at tage urter:

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; bland det jævnt. Tag urter med en ske.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kurset er 3-4 uger.

Hold mig opdateret, god lykke og op til kommunikation!

05/07/18 Tayana

God eftermiddag, jeg er meget glad for at kende status for dit websted, hvor der er så mange nyttige oplysninger, tak for dit arbejde og opmærksomhed. Jeg vil gerne modtage dine anbefalinger til behandling med urter, naturlige produkter.

Jeg 36, har helbredsproblemer været siden barndommen, ofte forkølet, bronkitis, halsbetændelse bihulebetændelse, svag immunitet, mavekatar fra en tidlig alder (regelmæssig forværring forår / efterår) DZHVP (fra barndommen ikke kan lide fedt, sød), et par gange var akut pancreatitis ( beskåret-men shpoy og tserukalom), meget smertefulde perioder fra 15 år op til nutiden (tidlig 13, en regelmæssig cyklus, mere end 10 år har endometrioid cyste æggestok 2-3 cm, ikke vokser, livmoderen er normal) analyser af kønshormoner, skjoldbruskkirtel og i sin ungdom og nu normalt; kronisk pyelonefritis med 20 år, en masse sand (for os) urintest er altid normal, selv på baggrund af eksacerbationer. Altid i tide til at se en læge, men hans erfaring er kommet til den konklusion, at med den klassiske medicinske behandling er ikke en kur mod kroniske sygdomme, men kun bidrager til at arrestere den akutte tilstand, og så er du nødt til at søge at tæt kroppen, naturmedicin. Gennem trial and error optagning græs (bredt tilgængelige), fordøjelsesbesvær, kvalme hjalp Mint, akut gastritis behandlet kamille, tesyachelistnikom, vejbred, tunghed i højre øvre kvadrant - Bitterhed: immortelle, perikum, smerter i nyrerne - melbærris, hals, næse problemer saltvand. vask, immunitet hjalp med at hæve Sabelnik. Mange urter som te drikke hele året rundt med få pauser, men bemærkede, at organismen vænner sig til de afgifter, og de har teryat sin oprindelige effektivnst, selv om de drikker med mellemrum.

I øjeblikket er jeg bekymret for tre problemer:

Den første - de sidste 7 år, sommer allergi, manifesteret som nældefeber på huden bliver til eksem, der begynder i det varme tørre vejr, ledsaget af indre varme, hud brændende fornemmelse, kløe, generelt dårlig bjørn varme / sollys (hud begynder ovn) første år af dermatologer behandlet med antihistaminer (piller, salver, mash), sorbenter, effekten af ​​en svag, sidste sommer, havde en frygtelig udslæt (hænder, fødder), kløe, svie, længe helet, har længe været pigmentering, sommeren gik til den lukkede beklædningsgenstand, nu forsigtigt venter på sommeren (fra vi har en uge eftermiddag mere end 30) begyndte manifesteret de første symptomer, jeg forstår, at roden til problemet sandsynligvis i maven, men min sædvanlige urter i dette tilfælde ikke hjælper mig. Gentagne gange testet for hepatisk kompleks (hastighed) svagt forhøjet kolesterol og triglycerider.

Det andet problem - den højre nyre, de sidste 5 år, hyppige eksacerbationer: nagende smerte, svaghed, sløvhed, til tider let feber, det er på trods af, at jeg er de sidste 2 år kurser drikker væk (sammensætning samlet op af erfaring): Orthosiphon birkeblade melbærris Heather plus apotek Marena ekstrakt (med Potentil hjalp slippe af med de smerter i leddene i hænder, knæ, forlod om morgenen hævelser) hånd over gentagne gange analyser på Nyrer og Revmokompleks, alle indikatorer er normal. Generelle blod- og urinprøver var altid normale. trykket er ofte lavere (min sats er 100 til 70). De sidste par år på baggrund af problemerne med nyrerne, der var periodisk smerter i hjertet, som om luften er ikke nok, svaghed (muligvis på grund af den hyppige brug af vanddrivende urter.), EKG inden en alder normen, ultralyd af hjertet er normalt.

Det tredje problem: gynækologi endometrie cyster af en alder af 10-12 år, ikke vokser), meget smertefulde perioder fra 15 år (alvorlig svaghed, lægkramper efter sudorgi meget ømme muskler, når du går, har en mild åreknuder, mavekramper, rygsmerter, svær kvalme, til opkastning), gør månedlige 3-4 dage, de sidste par cyklusser af 3 dage, blodtab, moderat, trække smerte optrådte ikke kun under menstruation, men i midten af ​​cyklus kramper acceptere nimesil hvis virkelig dårlig pik diclofenac, cyklus af 27-28 dage, de sidste par år libido tse about sænkes. Graviditet, abort var ikke. Gynækologer ordineret OK, men jeg kan dårligt tolereret (kvalme, diarré, hovedpine) operationer (laparoskopi) ikke enig, i tillæg til en reception OK optrådte mørke pletter i ansigtet. Den nyeste hormontest (efterår 2017) er normen. 4 år siden tog den røde pensel i lang tid, i løbet af menstruation og smertefulde symptomer det påvirker ikke, så det ikke tage længere tid.

Jeg vil gerne vælge en naturlig behandling for at reducere spasmer, adhæsioner. I 20 år har smertefulde perioder sandsynligvis allerede drukket kilo smertelindrende, jeg forstår, at de ikke helbreder, men kun reducerer smerte, men samtidig forårsager skade på andre organer.

Jeg fører en aktiv livsstil, er det ofte i det fri, jeg holder mig til en sund kost (grønsager, frugt, magert kød, fisk, hærdet mælk) vægt stabil: fra sin ungdom omkring 65 kg med en stigning på 170, ryger ikke, drikker ikke drikke overhovedet (aldrig tegnet), søvn mindst 8 timer, stemningen er generelt normal, var ofte blevet trykket ned. (alder lært at tolerere problemerne, selv om arten af ​​den hidsige og vægelsindet)

Jeg håber virkelig på dine ekspertråd og anbefalinger.

Goddag, Tayana!

Læs omhyggeligt, jeg forstod problemet, håber jeg. Disse er hormonal dysfunktion og kronisk inflammatorisk proces i bilagene.

Hvis jeg kan, som reaktionsmonolog, vil jeg give dig en lille ordning for de første 1,5-2 måneder.

25,0 gram cup knuste frugter Vitex og 25,0 g tør urt Echinacea purpurea pour 500,0 ml vodka, cognac og gennemtrænge eller tre uger i et mørkt sted, omryst. Stamme og drik 1 tsk. to til tre gange om dagen, en halv time før måltiderne. Kursus - 30 dage og en uge pause, derefter tilbringe to flere kurser.

Mens tinkturen bliver forberedt, kan du begynde at tage cyklodinon

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; bland det jævnt. Tag urter med en ske.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

2.1 uldens kammer. Føj til samlingen af ​​urter før blandingen 5 dage før menstruation og fjern - efter 1 dag efter færdiggørelsen.

Indstil rektalt hver anden dag, 1 lys om natten. Course-12 stearinlys og gå til en support mode, 2 gange om ugen i yderligere 1 måned.

Med ønsker for succes og godt humør til kommunikation!

04/28/18 Julia

Hej Julia Evgenievna! Jeg beder dig om hjælp. Jeg er 34 år gammel, gift tre år. Der er ingen børn, men efter 4 måneder vil vi forsøge at blive gravid. p-piller havde ikke drikke. Vægt 55 kg, højde 179 cm. Jeg fører en sund livsstil.

Gynækologi. I 20 år, behandling af cryo dysplasi? livmoderhalsen). I foråret 2015 afslørede en ultralydsskanning myoma på den ydre væg af livmoderen, tættere på venstre kant, en afrundet hypoechoisk knude med klare konturer af en heterogen struktur 18 * 16 * 13mm ligger submuskulært; i CDC er blodgennemstrømningen perinodulær, moderat. På bagsiden af ​​samme knude 9 * 8 * 5mm. Små papillomatøse vækst i området for indgangen til vagina, colpitis, klæbende sygdom i bækkenorganerne med laterpozitsii krop og livmoderhals. Hormoner (folicostimulerende, testosteron, østradiol, antimullerer) er normale. To år senere viste en ultralydsundersøgelse den 09/28/2017 en knude, men allerede en større 28 * 29 mm. Smuk hurtig stigning på to år.

Skjoldbruskkirtlen I samme periode, i 2015, efter en hård massage på nakken, havde jeg problemer med skjoldbruskkirtlen. Ultralyd viste ait, hypothyroidisme.

06/08/2015 ATTP-45,1 (N O-12), TTG-4.11 (0.17-4.05), T3 St-3.3 / 4.1 (2.5-5.8).

25. august 2015 ATPO-32,2 (N O-34), TTG-4,93 (0,27-4,20), TZ sv-1,6 (1,27-3,07), T4 sv-15,5 (12,0-22,0).

10/07/2015 ATTP-27,8 (N0-35), TTG-5,23 (0,4-4,0) T3sv-4,24 (2,77-6,45), T4sv-13,0 (11,5-22,7) T3-1,59 (1,3-2,6), T4-112 (58-161).

07/19/2016 ATPO 33,4 (N O-34), TTG-8,03 (0,27-4,2), T3cv-3,2 (2,0-4,4), T4cb-1,18 (0,93-1,7).

08/23/2016 ATPO 19,13 (N0-35), TTG-7,08 (0,4-4,0), T3sv-3,47 (1,8-4,2), T4sv-1,21 (0,8-1,87). ATTG-11,6 (O-18).

10/06/2016 TTG-6.01 (0,27-4,2), T4cb-1,32 (0,93-1,70), T3cb-3,3 (2,0-4,4).

12.11.2016 TTG-5.24 (0.27-4.2), T4cb-1.16 (0.93-1.70), T3 St-2.87 (2.0-4.4).

02.14.2017 TTG-5.72, T4cb-1.1 (0.8-1.8), T3-98 (76-181).

02-07-2018 TTG - 7,5, T4cB (indeks) - 2,2 (1,5-3,8), fri thyroxin (FT4) 1,10 (0,8-1,73), T3 totalt - 99 (72-180), thyroxin (T4) - 7 (4,9- 12,9), T3 forbrug - 31% (24,3-39%)

04/13/2018 TTG - 9,1 (normen er 0,4-4,5), T4 er fri - 1 (normen er 0,8-1,8)

og i en uge (04.19.2018) er TTG allerede 10 (norm er 0,4-4,5), T4 cp 2,3 (1,4-3,8), T4 totalt 6,9 (4,5-12,0), T3 absorption 33% (22-35%)

Skrev alle analyserne, hvad ville du se dynamikken.

Lægen tilskrev L thyroxin 50 mcg, men jeg er bange for at drikke. Jeg vil virkelig ikke tage hormonet, da min mor har drukket det i 20 år og har bivirkninger. Umiddelbart efter diagnosen (2015) blev jeg til en klassisk homøopat, men jeg observerer ikke nogen dramatiske forbedringer. Periodisk, herunder de sidste 3 uger, er ubehag i skjoldbruskkirtlen (følelser af nakke, der brister indvendigt). blærebetændelse? Under 31, hyppig blærebetændelse, hovedsagelig efter sex. Fundet ureoplasma, behandlet, cystitis bliver mindre (2-4 gange om året). For tre uger siden, igen cystitis, behandlet med ciprofloxacin. Efter et par dage, svær smerte i nedre ryg, snoede meget smerteligt på bare 5 minutter, og så gik smerten væk som den aldrig gjorde. Kom, bestået en urintest - de er normale. Læger ved ikke, hvad det er. De siger, at køn starter cystitis, men også noget andet, enten sand eller ingen cystitis overhovedet, men de kender ikke nogen urinreaktion til noget. Nu den brændende fornemmelse i underlivet, der optrådte under cystitis og ikke passerer. Jeg føler den samme brændende fornemmelse i 2 uger hver måned.

Mave-tarmkanalen. I 2016 behandlede hun erosion af duodenalpære og Helicobacter ved at sætte propolis. parasitter: I barndommen blev pinworms fundet, og i voksenalderen ascorider, der lejlighedsvis kommer ud. Narkotikabehandling hjælper ikke. I sidste gang fandt den blastacyst. En gastroenterolog vil ordinere 14 dages metranidazol til behandling, en anden siger, at de ikke behøver at blive behandlet overhovedet. I 3 måneder såret den under venstre side. Det begyndte, efter at det var fedtet. Nu en måned gør ikke ondt efter hun begyndte at lave mad kun hjemme, hun tog enterosgel og hilak forte. Men fra tid til anden mager maven på forskellige steder.

Wien? På venstre ben 10 cm under knæet (mellem ryggen og indersiden af ​​kalven) er der et sted med en diameter på 5 cm, og det gør ondt (smerter). Nu gør det ondt i 2 uger allerede, jeg ved ikke, hvad det er og hvilken læge at gå til. Måske er det en spidsvævning af venerne (mor og bedstefar har denne sygdom)?

Jeg tror virkelig på folkemedicin, men da jeg ikke er ekspert på dette område, kan jeg lave fejl. Jeg beder dig om at hjælpe mig med at finde den rette urtebehandling. Hilsen og håbet på det bedste.

Selvfølgelig vil du ikke blive banned fra planlægning, men ingen vil være i stand til at udholde et barn med en sådan TTG. Desuden har du HPV, og det skifter periodisk, spredes videre og dybere. Belen og din mand. Med dette går naturligt fødsel ikke - barnet er dømt til infektion i løbet af fødselskanalen. Så kejsersnit. Men du skal stadig blive gravid! Dette vil forstyrre spike-uterus indsat til siderne og ikke det faktum, at dine rør er acceptable. Jeg tror, ​​at du bliver nødt til at gøre GHA! Og endelig er det fjerde alvorlige problem ascariasis (og han er også smitsom gennem direkte kontakt).

Det er også nødvendigt at forsøge at slippe af med ascaris.

Først skal du stimulere skjoldbruskkirtlen. Men høj TSH uden hormoner til normen er ikke reduceret. Du kan prøve uden garanti. Hvis opfattelsen forekommer med høj TSH, begynder du straks at tage tyroxin.

1. Tinktur af den røde børste rod - prøv at købe uden at spilde tid på at insistere. Drikk 30 dråber 3 gange om dagen i 1,5-2 måneder.

1.1. Den anden tinktur - partitioner (se nedenfor)

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; bland det jævnt. Tag urter med en ske.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

3. Yodomarin 200. Drikke under morgenmad og nøjagtigt om 2 uger gentag TTG, T4 of sv. Med et normalt fald i TSH skal du gå til valnødpartitiontinkturen (på forhånd)

Ryd 25 nødder, hæld partitioner med 400,0 ml vodka eller 150,0 ml 60% alkohol (Gerboton kan anvendes). Insister 2 uger, lejlighedsvis ryster. Drikk 15 dråber 2 gange om dagen på lige dage. Kontrol TTG og T4 af sv. hver anden uge.

4. Aktuel anvendelse af Panavir gel og tinkturer af Western Tui skud

30,0 g hakkede nåle til at insistere på 100,0 ml vodka i 10-12 dage. Stamme, brug eksternt til cauterization af papillomer.

Til indtagelse, 10 dråber med vand, to gange om dagen i 2-3 uger

5,9 dages parasitisk udvisningsmønster:

1. Græs af centaurien, malurt. Slib og tag hver til 50,0 gram.

- 1 spsk. blandingen hæld 400,0 ml kogende vand, insister under låget i 40 minutter, tryk, klem. At drikke i tom mave på 200,0 ml om morgenen og om aftenen. Kurset er præcis 8 dage.

2. Ordningen niende og sidste dag:

Klargør pulveret fra roden af ​​High High Streamer, Tansy Flowers og let hakkede Blåbærfrugter. Tag hver af 50,0 gram og bland.

Opdel dette nummer i halvdelen. Spis den første halvdel om morgenen på tom mave, drik det med vand og spis den anden halvdel af dosen på præcis 2 timer.

Alle 9 dage at drikke mindst 2,0 liter rent vand og se afføringen.

Gå til gryden.

Jeg ved ikke, hvordan din fordøjelse vil reagere på alt dette; blærebetændelse har taget højde for.

Det vil være svært, jeg sympatiserer, men jeg ønsker held og lykke og alt det bedste!

03/15/18 Elena

Jeg har en diagnose af pyeloectasia og hydrocalycosis ofte pyelonefritis snarere chronichki du råde mig til at spise urter, der ikke kan stå presset af bjørnebær og calendula. på forhånd tak for dit svar

Vi med dig kan ganske begrænset være ikke til den store samling. Men vigtigst af alt, ikke antallet af urter, men det nøjagtige mål. I tilfælde af krænkelse af urinudstrømningen er det nødvendigt at se på den generelle analyse af urin og hvert halve år niveauet af kreatinin, urinstof, urinsyre.

Hvis det er interessant for dig, lav analyser og send her.

Rul roten i kødkværnen, forblød. Tør og grind til en pulverkværn, tør og opbevar lufttæt.

-spis 1 tsk. pulver tre gange om dagen. Du kan binde en dråbe honning eller opløse på tungen med en slurk af vand. Kurset er 2 måneder uden en pause.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 1,5-2 måneder.

3. Kost med restriktion af animalske proteiner (kød, fisk, fedt hytteost, æg); pickles og marinader; courgette, græskar, agurker, hele året rundt.

Jeg vil være interesseret i resultatet, Elena!

Held og lykke til os og til forbindelsen!

03/05/18 Anna

Velkommen! Jeg vil dele mit problem. Næsten en måned siden begyndte smerter i underlivet og hyppig vandladning, praktisk taget i 2-3 minutter. Det var en fridag, gik til lægehuset gjorde en ultralyd af genitourinary systemet. Ultralyd viste, at i den højre nyre var en sten på 6 mm og et spor af den anden sten forblevet, urinvæsenet og lægen, der gennemførte ultralydet, sagde at sandsynligvis stenen i urinlægen i anden tredjedel er grunden til at urinere ofte sendes til lægen. Vi har nu ikke en urolog, og jeg blev sendt til en kirurg. De tog et røntgenbillede, han viste ikke sten, jeg kan donere og blod. men som jeg forstod, blev analyserne foretaget forkert fordi lægen sagde, at han skrev til dem, at de har brug for en analyse af salt i urinen. Jeg sendte mig ikke for at genoptage analysen, han sagde, at da røntgenstråler ikke viste stenene, så er de urate for mig, men Cyston skrev ud til at drikke 2 tons x 3 gange om dagen, masser af drikkevarer fra bjørnebær og Sporysh urter. Jeg drikker i næsten en måned. Jeg har et spørgsmål om græsset eller lægemidlet ikke er diuretika, men knusende sten. Fordi det er ukendt, hvilken sten sidder fast i urinlederen i størrelse. Tak på forhånd.

Du skriver "ingen mening". Betyder det smerte og dysuri? Ikke det faktum, at der er en fast sten, ville han have plaget dig med smerter. Du skal virkelig drikke så meget væske som muligt, og endda råd til en øl; begrænse salt og fjern pickles fra mad; begrænse kød til en levende løn, og prøv ikke at stege, men at bage mad. Der er kun varm mad at drikke halvvarme drikkevarer!

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, bland jævnt. Urter uden

dosis instruktioner tager i spiseskefulde.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 1 måned.

2. Med stærke smerter, brug desuden infusion af Comfrey Medicinal:

-1 des.l.shredny rødder af Comfrey insisterer nat i et glas kogt vand ved stuetemperatur, afløb om morgenen. Rødder genbrug et glas kogende vand og insistere en halv time. Stamme, tilslut.

Drik 1/2 kop med gummi; efter hver vandladning at bruge en serviet i form af et serviet fugtet med en varm infusion; Fix en varm serviet på suprapubic området, dækket af klæbende film.

2.1.Pryptifillin rektale stearinlys.

3. Må ikke afkøle dine fødder, bære uldundertøj og strømper.

Godt lykkeligt og alt det bedste!

02.27.18 Ludmila

God aften! Jeg har lider af blærebetændelse i 2 år. Først fandt de E. coli, blev behandlet, men blærebetændelse kom igen. Efter den sidste eksacerbation, konstante smerter. Og det forekommer mig, at dette ikke længere er cystitis, mærkelige smerter - efter vandladning til at sidde smertefuldt til at bevæge sig, indtil jeg føler en lille påfyldning i urinen, går jeg til sidst for at lide, og igen føler mig urinhalsen det er betændt eller urinrør. Men nogle gange gør det ikke ondt, jeg føler mig helt normalt, hvis jeg bliver meget nervøs, begynder alle tegn på blærebetændelse (brændende, brændende smerter). Ifølge analysen er alt rent, i gynækologi er der en lille erosion og papillomer, der er fjernet. Venligst rådgive, urter. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre mere (tak!

Start som altid med et simpelt slidstærkt naturlige undertøj og uldsstole; ikke tilgive stop intime kontakter i løbet af behandlingen; brug lokal varme i form af phyto-kompresser, lotioner på suprapubic området.

1. Rektale suppositorier Indomethacin, 5-7 suppositorier vil reducere skæring

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; bland det jævnt. Tag urter med en ske.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kurset er 1,5 måneder og går til en lang modtagelse af Ortosifon staminat:

-1 tsk Hæld 300,0 ml kogende vand og insistere indpakket.

Drik om morgenen, halvt varm, hele volumen i små slanger.

Men vigtigst af alt er det at fjerne de imperative kræfter og hyppig vandladning, det vil sige dysuri selv:

-5,0 gr. godt hakket rod, eller urtens Larkspur høj hæld 100,0 kogende vand, kog i 10 minutter. på lav varme under emhætten. Fjern og op til 100,0 ml med varmt vand, stamme. Kagen lå i en gazet klud, fugtet i en varm bouillon og sætte, dækker med klæbende film i 20-30 minutter efter hver vandladning.

02.26.18 Yaroslav

Hilsner :) Rådgive en slags ukrudt for at forbedre synet af abdominal distention og øget surhedsgrad, det er stadig meget interessant at lære om ukrudt, hvilket reducerer vand fra ansigt og krop som helhed :) Tak

Visuel skarphed vil forbedre bær af blåbær, havtorn, sort currant, rød elderbær; calamus rødder af Marsh for at tygge; Ochanka græs, Cornflower blå, Ivy Budra i bouillon eller i form af frisk juice; Stone olie og mere; særlige øvelser. sløret syn i form af nærsynthed, eller langsynethed korrekte briller)).

Behandling af fordøjelsessystemet begynder altid med en kost! Med en høj surhedsgrad skal fødevaren ikke i forvejen knuses på forhånd med en blender, da tyggeprocessen øger surhedsgraden endnu mere. Spis kun varm mad i små portioner, og samtidig. Grundlaget for mad er blødt. Disse er poretter, kisseller, ikke fede supper, blødkogte æg, kartofler og selleri eller gulerødder; dampede grøntsager, dampkød i form af kødboller eller hakket kød; fløde, mælk.

flatulens vil eliminere sorbenter og enzymer i forbindelse med urter.

Dit vigtigste aktiv vil være

Hæld 1 kop knust til champignonpulver med 5 kopper kogt vand med en temperatur på 50 grader og træk i en termos i mindst 24 timer. Stamme, klem. Infusion kan opbevares i 3-4 dage. Drikk 70,0-100,0 ml før måltider 4 gange om dagen.

1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 1,5-2 måneder.

Du kan dræne både infusionen og drikke i små sip. ELLER gør et interval med samlingen - 15 minutter.

2.1. Sorbents Polyphepanum eller Carbohyte; enzympræparater - Trienzyme, Pankreatin, Mezim.

Du er interesseret i græsset, "der bringer vand fra ansigtet og fra kroppen som helhed"

Still spørgsmålet mere specifikt, vi vil tænke!

Succeser og før kommunikation!

02/19/18 Elena

Hej Julia Evgenievna! Snuble over dit websted. Jeg læste om andres problemer, men besluttede at spørge om min egen. Jeg er 44 år gammel. Siden femten år lider jeg af blærebetændelse. Jeg har ikke snakket med læger i lang tid. Proceduren er en. Jeg betaler for ultralydet, jeg sender de betalte test (og urin og smør). Lægen ordinerer regelmæssige antibiotika (som jeg plejede at drikke, stoppede derefter), virker et stykke tid og derefter i en cirkel. For mange år siden rådede min sene svigermor (også en læge) mig til Paul-Palu. Jeg husker at det var nødvendigt at drikke det omhyggeligt, men jeg kan ikke huske hvordan. Jeg kunne ikke huske om blærebetændelse i fire år. De sidste to år lever jeg konstant med ham. Han tortureret. Måske kan du fortælle noget effektivt? Tak på forhånd.

Og du analyserer årsagen til eksacerbationer, Lena!

Oftest stopper denne hypotermi. Derfor er det på vinteren nødvendigt at bære sko fremstillet af ægte læder og pels. Det samme gælder for kvinder med kronisk blærebetændelse. Blæren og nyrerne er termofile, derfor er det nødvendigt at bære naturlige undertøj, der ikke køler, men beskytter varmen.

Det er tilrådeligt at rekuperere med det fulde kompleks - urter inde, urter udad og alt i en varm eller halv varm form med immunitetsstøtte.

1,5 spsk blandingen hæld 500,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 500,0 ml. Drik 100,0 ml 5 gange om dagen, halvt varmt, før måltiderne. Kursus-3 uger.

-1 spsk. blandingen hæld 200,0 ml. Vand, kog, kog over lav varme i 15 minutter, insister 30 minutter. Stamme, gå ind i basen af ​​poultice.

Basis - eller viskøs byg grød, eller tykke Mos kartofler.

Tilslut 50,0 ml tidligere fremstillet urtedekoktion og 100,0 g. grød eller kartoffelmos. Bland godt sammen, luk i linned eller papirstof og læg på pubis og suprapubisk område.

Gør det en gang om dagen, i 45-60 minutter, og lad det ikke afkøle - pudret skal være helt varmt, men ikke brænde. Kurset er 10 procedurer i træk, bedre for natten.

Ved afslutningen af ​​kurset skal du tage en langsigtet modtagelse af Ortotosifon:

-1 tsk urter hæld et glas kogende vand og lad afkøle. Drik i små klumper om morgenen, løbet af 3 måneder uden en pause.

Gulvet i gulvet indeholder silicium og bruges hyppigere i ICD eller urinsyre diatesen.

Hold mig opdateret, Lena, god luk!

12/06/17 Nina

Hej Julia Evgenievna!

Tak for dit arbejde! For nogle år siden kunne min mor stoppe og endda reducere myoma på grund af dine urter! Nu har jeg brug for din hjælp.

På en rutinemæssig undersøgelse foretaget af en gynækolog blev jeg diagnosticeret med fibroadenom af højre bryst. Størrelse - 2,5 centimeter, sagde at det ikke er kritisk, men du skal skære.

At lave en ultralyd, punktering, bekræftede, at tumoren er godartet. Men jeg tror, ​​at du kan gøre uden en operation! Hvilke urter skal jeg tage? Hvad vil du rådgive i mit tilfælde?

Desuden fandt en abdominal ultralyd en cyste i nyren (0,9 cm), calcit omkring den, og leveren blev lidt forstørret. Er der nogen måde at løse dette på?

Tak på forhånd for dit svar!

En tumor er altid et fald i antitumorimmunitet. Start derfor med tilrettelæggelsen af ​​livsstil: Korrekt ernæring med obligatorisk inklusion af fisk og skaldyrholdige produkter (havkalk, tranebær, persimmon, feijoa, boghvede og andre). Især din lever har brug for det. Signal at gå fra stegt til bagt! Behov for at gå, god nats søvn, undgå stress af nogen art. Og tilføj til dette græs.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Stew over lav varme eller kogende vandbad under et låg i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drikk 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne, i små slanger. Kursus - 2 måneder. Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

2. Selen Aktiv. Tabletter af en hvilken som helst dosis, 200 mcg pr. Dag. Kurset er 1,5 måneder.

Smelte 250,0 gram indvendigt svineklort (eller kyllingefedt) i en forvarmet 70 graders ovn, tilsæt 50,0 gram pulveriseret Comfrey rod og gryderet i 6 timer, omrøring. Cool og opbevar salven i køleskabet. Før brug skal du udtrække det ønskede beløb på forhånd for at varme det op ved stuetemperatur. Påfør området på svulsten 2 gange om dagen. Kurset er 3 uger, en pause på 10 dage og gentag.

Kontrol mammografi efter 1,5 måneder.

Ønsker dig held og lykke og slippe af med problemet!

11/16/17 Nina

Velkommen! Mit navn er Nina! Jeg er 22 år gammel, højde - 175 cm, vægt - 70 kg. Gynækologen diagnosticerede en serøs cyste af venstre æggestok, 5 cm (en operation skulle udføres). Er det muligt at helbrede alt dette med urter på en eller anden måde? Tak.

En cyste er ikke bare en boble med en væske, det er en sygdom af en tumoragtig natur. Derfor, hvis den vokser hurtigt, er operationen uundgåelig.

Indstil for operation, forsøg phytotherapy, cysten er lille. Men gør ikke pludselige bevægelser, undgå voldelig sex, tillader ikke forstoppelse - det er risikoen for brud på en cyste.

- 50,0 gram borovoy livmoderblad uden hakning, hæld 500,0 ml vodka af høj kvalitet, tilsæt i 3 uger på et mørkt sted, omrystes lejlighedsvis. Stamme, klem under tepressen. Begynd modtagelse efter 2 uger. Drik 25 dråber tre gange om dagen, før måltiderne. Kursus - 2 måneder.

2. Saml urter til at drikke.

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. Indledningsvis, mekanisk, til små stykker, derefter på en kaffekværn. Rør jævnt.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Stew over lav varme eller kogende vandbad under et låg i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kurset er 1,5 måneder.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

2.1. Vanding indsamling.

Rødder: Bedneck Saberworm - 1, Adams rod - 1 tsk, bjørnebær - 2. Bland.

- 1 spsk. blandingen hæld 400,0 ml vand, bring kog, simre på lav varme i 15 minutter, insistere 30-40 minutter. Stamme, klemme, op til 400,0 ml. Vanding kræver 150,0 ml varm opløsning. Stænk med alle reglerne, fyld med en opløsningssprøjte eller en gummi pære med et volumen på 200,0 ml. Læg i badet på den smertefulde side, bøj ​​dine ben og injicer opløsningen i portioner, hold hver i 1-2 minutter. Ved afslutningen af ​​proceduren suge en bomuldsgas tampon rigeligt og læg den natten over.

Vanding udføres fra enhver cyklusdag, 12 gange i træk, med forsigtighed.

Undgå mig i løbet, jeg vil bekymre dig for dig! :-)

11/14/17 Irina

Velkommen! Ultralyd af nyrerne viste, at det positive symptom på de fremtrædende pyramider var tydeligt visualiseret på den højre nyre.

Måske noget andet at drikke. Tak på forhånd.

Jeg tror, ​​at du har en rigtig inflammatorisk proces i nyrerne. Bakterier kan forårsage det, så simpelthen undertrykke det (se nedenfor).

Men nefritis kan være en autoimmun glomerulonefritis), og der kræves specielle urter. Du har lige udpeget sådan (Lespedetsa).

Reagerer meget hurtigt - glomerulonefritis er ekstremt farligt. Lav OAM og urin ifølge Nechiporenko, måler trykket og overvåger hævelsen af ​​benene.

Tilslut nu Lespeflan et sådant gebyr. Mens vi venter på analyser, begrænser vi os til tre urter, men de fjerner ubehagelige fænomener: Eurasian Meadows - 2, Cornflower Blue - 1.5, Bearberry - 2.

Hæld græsset jævnt til 2-3 mm, bland jævnt.

- 1 spsk. Blandingen hæld 400,0 ml koldt drikkevand i en time, så kog og hæld i en termos. Efter en time, spænd og klem godt. Drik 100,0 ml 4 gange om dagen, før måltiderne, varme. Kurset er op til testresultaterne.

Din kode for hurtige svar er gn.

11/09/17 Ilya

God dag! Jeg er 29 år gammel, højde - 165 cm, vægt - 46 kg. Siden begyndelsen af ​​året er forværring af nyrerne kronisk pyelonefrit hos begge nyrer, kompliceret af nephroptose af højre nyre, 6-7 cm dråbe. Der er ingen sten, intet salt i nyrerne, andre organer er i orden (gjorde ultralyd af hele maven, nyrer, urin, kvinde urografi).

På grund af nyrerne forværres blodsygdomme konstant. Periodisk blæser tilbage, stiger temperaturen. Jeg drikker Fitonefrol, bærer jævnligt, jeg går til en osteopat til en visceral abdominal massage, jeg drikker meget vand, jeg gør gymnastik med nefroptose.

Læger kan virkelig ikke hjælpe, de siger at opretholde en kost, drikker urter, drikker rigeligt med vand, og det er det. De siger at gå op i vægt, og jeg har det stramt - meget vanskeligt at tage på i vægt. Jeg har altid en sådan vægt, jeg har aldrig vejet mere end 50 kg.

Venligst rådgive hvordan man skal behandles?

Plus, siden begyndelsen af ​​året er der en forværring over skjoldbruskkirtlen. Konklusion af lægen: "Diffus giftig goiter med 0-1 grad, tilbagefald. thyrotoxicosis 1, drug euthyroidism, kropsvægt underskud ". Nu i 10 måneder drikker jeg allerede hormoner, i øjeblikket 5 mg tyrosol, 25 eutirox.

Seneste analyser udført i august: T4 gratis - 12, 63. TSH - 0.1. AT til TSH receptorer - 4,80. Lægen fortalte mig at fordoble dosen af ​​euthyrox og tyrosolum, fordi antistofferne efter hans mening slipper off og derfor kan et tilbagefald ske igen.

Thyroid ultralyd er normal, alt er i orden, uden forstørrelser og knuder. Jeg forsøgte at øge dosis i september, som lægen sagde, men jeg begyndte igen at vise tegn på takykardi, især efter at have spist. Snart vil der være et år, da jeg drikker disse hormoner... Er det muligt at erstatte hormoner med urter? Er det muligt at behandle en sådan situation med gebyrer?

Plus, nu i efteråret har jeg en forfærdelig sammenbrud, jeg vil altid bare ligge, ikke flytte. Normal "levebrød" virker ikke. Jeg forbinder det hele med de ovennævnte sår... Men jeg kan ikke sige sikkert...

Vær venlig at fortælle mig, hvordan du skal håndtere en sådan situation. Tak på forhånd!

God eftermiddag, Ilya!

Jeg forstår og sympatiserer med dig. For dig er en vægt på 55 kg en model standard. Hvis du har tabt dig i løbet af din sygdom, skal du ikke stræbe efter at gå i vægt. Når hormonerne vender tilbage til normal, vil du automatisk tage din sædvanlige form. For at holde nyreniveauet skal du få 10 kg. Brug bare en bandage.

For at vurdere din hormonstatus (med henblik på at forlade hormoner) er dine hormoner ikke nok. Har brug for T3 fælles, T3 St., T4 fælles og antistoffer til TPO i dynamikken. Du skal have dem.

Nu er T4 normal, og TTG vil ligge bagud, dette er en ejendom af tyrosol.

Og urinprøver er også nødvendige: dårlig, sidste og urin bakposev.

Svaghed og giver skjoldbruskkirtlen og enhver inflammatorisk proces.

Jeg venter, Ilya, din kode SHIELD!

11/08/17 Tanya

Hej, jeg har et problem. Jeg har allerede 6 måneders blærebetændelse, næsten en gang om måneden vises det. Hvordan kan jeg komme i gang? På forhånd tak for svaret.

Tilsyneladende behandlede du ikke eller helbredte ikke akut blærebetændelse. Men alt i dine hænder. Nu skal vi forsøge at komme helt af med denne sygdom. Meget tæt livmoder, æggestokke, inflammation kan udvikle sig der.

1. Start med en simpel og effektiv modtagelse. Kassér syntetiske undertøj til sommer, især strømpebukser. Alle syntetiske stoffer har evnen til at afkøle huden og holder ikke varmen overhovedet, hvilket blæren kan lide meget. Brug kun bomuld, uld, llama, endda bambus.

Overkøl ikke fødderne, find indlægssålene med opvarmning og vær rolig om dette aspekt af behandlingen.

2. Lokal behandling skal være forbundet med at drikke urter. Her kan du vælge: tørvarme (rød-hot mursten i en spand), phytoapplication, sitz bade.

Hæld græsset jævnt til 2-3 mm, bland.

- 2 spsk. bland hæld 500,0 ml koldt drikkevand i en time, kog derefter i kog og hæld i en termos i 1,5 timer. Stamme, klem. Drik 200,0 ml om morgenen og 100,0 ml 3 flere gange om dagen før måltider, halvt varmt! Kursus - 3 uger.

Standardbeløbene er i spiseskefulde.

2.1. Phytoapplication med samme græs. Sæt kagen tilbage, efter at den er filtreret i en bomuldserviet, fugt den med hot bouillon og påfør pubis og suprapubic området (over pubis med 3 fingre). Dæk med mad eller plastfolie, fix i en time. Gør to gange om dagen i 8-10 dage.

3. Hvis sygdommen begyndte med feber og smertefuld vandladning, skal du indtaste Goldenrod i samlingen (1,5 spsk).

Hold mig opdateret!

Skål, Tanya, før kommunikation!

09/25/17 Natalia

Jeg appellerer til dig for første gang. Hjælp min mor. Hendes navn er Claudia Antonovna, hun er 78 lei. Vi bor i Moldova.

Hun lider meget: hun har konstant søvnløshed, hofteflader og nedre ryg er meget smertefuldt og hyppig inkontinens.

Hoveddiagnosen er arteriel hypertension i anden grad, L 3-4 radiculopati, L 5-S, angioencefalopati af blandet oprindelse, højre nyrecystus, kronisk pyelonefritis, osteoporose i underekstremiteterne, tromboflebitis i underekstremiteterne.

Aspirin Cardio, Ravel, Metoprolol, Enalapril, Diclofenac, Paracetamol, Valerianka.

Venligst hjælp med urtemedicin.

Lad os prøve Jeg håber, at de nødvendige urter er i Moldova. Vi fortsætter alle forberedelserne og kombinerer dem med samlingen:

1. Tinktur Sabelnik mose til udendørs brug.

- 100,0 gram knuste rødder eller stængler af Sabelnik hæld 0,5 liter 40% alkohol eller vodka, tæt tæt. Insister 2 uger på et mørkt sted, lejlighedsvis ryster. Stamme og gnide i ømme led 2-3 gange om dagen.

Hæld græsset jævnt til 2-3 mm, rødderne og frugterne - op til 3-5 mm blandes.

- 1 spsk. mix hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog derefter med koge. Stew over lav varme eller kogende vandbad under et låg i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange dagligt før måltider i små slanger. Kurset er 1,5 måneder.

Daglig trykovervågning fra 3. dag for indsamling.

Standardbeløbene er i spiseskefulde.

3. Anvend anæstetiske pletter: Voltaren, Versatis, Bonifen, Nanoplast, Zhong Bang urtepletter og andre.

4. Du har en god mulighed for at reducere modertrykket ved at bruge afladnings (diuretiske) dage. Især på vandmelon.

Begræns salt til 1,5 gram om dagen eller, hvilket er meget godt for hjertet, erstatte det med et farmaceutisk pulver af kaliumchlorid.

09.11.17 Victoria

Hej Julia Evgenievna!

Jeg appellerer til dig for første gang, men jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for, hvad du gør, for at give folk mistede håb og mulighed for at aktivere deres egne kræfter ved hjælp af naturressourcer.

Jeg tror, ​​at kroppen har evnen til at helbrede sig selv i vanskelige situationer, og det kan hjælpes ved at tilføre her kraften af ​​urter (som jeg også tror).

Men til moderne læger (både gratis og betalt) - nej, fordi du ikke kommer til årsagen, og de står ikke ved ceremoni med metoderne til at fjerne konsekvenserne af sygdomme.

Jeg undskylder for den lange introduktion og for, at min sundhedssituation måske ikke er den mest interessante... Jeg vil bare være sund og glad.

Jeg er 34 år gammel, højde - 173 cm, vægt - 56 kg (siden foråret er den "reduceret" med 3,5 kg). der var ingen graviditeter. Den månedlige cyklus er cirka 27 dage (plus eller minus få dage). Der er ret alvorlige smerter på hans første dag.

Appelleret i marts 2016 med "blodig" blødning i løbet af cyklen.

Ultralyd på cyklusens sjette dag afsløret: ultralydbilledet svarer til den tidlige proliferative fase af menstruationscyklussen, den dominerende follikel er ikke påvist, tegn på mild adenomyose, tegn på adhæsioner i bækkenet. Også gynækologen afslørede papillomer (de var for længe siden, jeg brændte dem og helbrede dem).

Intimt liv, jeg lever ikke, det er sex en gang hvert femte år, og kun i kondomer.

Udpeget: Panavir gel, stearinlys Genferon, Epigen gel.

Kok claire blev også vist (hormoner var normale), som jeg ikke tør.

Senere i juli og oktober 2016 (også på anbefaling af en gynækolog) var jeg fuld af Indinol og Epigallat kurser, såvel som Borovoy livmoderen og Rødbørsten (fra mig selv).

Et andet problem. Siden april 2017 er hun begyndt et mere eller mindre regelmæssigt sexliv. Og så begyndte det...

Inflammation af Bartholin-kirtlen. Propyl antibiotika som foreskrevet. Amoxiclav + salve.

Derefter vises en operation for at fjerne en cyste, som jeg igen ignorerede, da jeg allerede havde gjort en sådan operation på samme højre side for 12 år siden.

Efter 3 måneder gentager situationen situationen. Igen antibiotika. Har lavet stillesiddende bade (derudover fra mig selv). Nu med havsalt, derefter med urter.

Jeg tror ikke, at operationer eller antibiotika vil have en positiv virkning på mit helbred i fremtiden, men jeg kan kun gætte om årsagerne.

Jeg er beskyttet af kondomer, jeg følger personlig hygiejne, jeg har ikke oplevet orgasmer med en mand, selv om jeg ikke anser mig selv frigid, men jeg kunne ikke bringe mig til at have sex til sundhed af moralske grunde.

Jeg er registreret siden skoledage, regelmæssigt foreskrevne hormoner. Mere om dig selv: øget hårdhed på de "forkerte" steder, olieagtig hovedbund og ansigt (men huden er ren), øget svedtendens, hænder og fødder koldt, øget følelsesmæssighed. Der var hyppige depressioner, indtil jeg i løbet af sommeren lærte at forhindre dem.

Fra juli 2016 tog hun eutirox 25 μg indtil årets slutning + Selen-aktiv (3 måneder).

I oktober 2016 fik håret strand. Jeg troede, at jeg ville være skaldet (så at strengene i mine hænder ville forblive, for første gang).

Trichologer sendt tilbage til endokrinologen. Årsagerne til mig slog ikke op (måske forstod kroppen ikke, hvad der var tilfældet med ham, da jeg tog i nikotin og alkohol efter et års fejl, plus til dem, køn, som er i femårsperioden).

Passede en masse tests.

Resultaterne pr. 28. december 2016: jern - 20 (8,95-30,43); latent jernbinding. evne - 45 (20-62); fælles jernbinding. evne - 64,8 (45-76); ferritin - 16 (10-120); T3 fri - 3,5 (2,3-5,7); T4 fri - 11,8 (9-22); TSH - 0,477 (0,4-4,0); AT-TG-2 (