logo

Mirena. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 4111

06/21/2015, Julia 30
Julia 30. Piger fortæller mig. lægge eller ikke til miren så tvivl. Cyklusen er ikke skudt ned, måneden. Mindre uden meget smerte, har endometriose længe siden været født med et andet barn, gynækologen anbefaler at levere, og rædsel er så mange dårlige i stedet for positive horror anmeldelser. Jeg er ved et tab

06/19/2015, Lyudmila
Hej! Jeg er 47 år. I 2013 satte Mirena en hormonal spole i gang umiddelbart efter hysteroresektoskopi (operation for at fjerne myoma). For at undgå væksten af ​​nye knuder rådede lægen kun hende uden valg. Året var alt godt, jeg så det næsten ikke op, intet ubehag. Efter 1,5 år begyndte monstrøse problemer med ansigtets hud. Hele nasolabial trekant er kontinuerlig stor rød rød akne. Kun ét antibiotikum hjælper. Så længe du tager det, går det bare væk. Bare kastet alt dette cashmere igen. Fjernet på eget initiativ for en måned siden og ura-pah-pah, hvor gik det! Sådan er det!

05.23.2015, Vikulik
Velkommen! I august vil jeg være 21 år gammel, menstrueret med 12c halvdel, sexliv fra 15 og en halv. Cyklus fra 2013, 29-41 dage (normalt 41) var der ingen graviditeter. Hun vendte sig til en læge (hun blev tidligere observeret af andre, da denne læge tager langt, men hun var stadig nødt til at rejse). I november var der en dag, på den 19. dag i MC. Det var mørkebrunt, varede i 15 dage. Lægen udpegede mig til at tage hormoner, fordi de under eksamen og ultralyd ikke fandt nogen grunde. Estradiol og prolaktin på dage 7-9 MC. FSH og kortisol 13-14 dage MC. Progesteron, testosteron, LH på dag 25-26 MC. Månedligt kom så tidligt som den 52. dag. Herefter passerede jeg alt lige i tide. resultater:
Estradiol 39,3 pg / ml, med en hastighed på op til 160.
Progesteron 0,5 ng / ml. Med normen fra 1,2 - 15,9.
Lægen foreskrev Duphaston fra 16-25 dag MC til 1t 2 gange, 3 cyklusser og Normomens 3 måneder til 2 tabletter om dagen. På dufastonen i den første cyklus af månederne gik den 29. dag, 2. cyklus -31 dage, den 3. på den 34. dag. Og de sidste 2 cykler i måneden er mindre rigelige, men de langvarige 5 dage i en fuld måned + 6 dage med mørkebrune daub i den sidste cyklus. Og i den nye cyklus, den 17. maj, begyndte det, der var 5 dage. På den 6. daub var det rigeligt. Her er i dag syvende dag og daub er. Lægen siger at tælle dagene og tage østradiol og progesteron igen. Og rolig. Hvad siger du?

27.04.2015, Marina
Mange tak til skaberne og administratorerne på dette websted samt de piger, der skriver om deres problemer.
Du reddede mig lige fra døden.
Miren sat i december 2009. Flere livmoderfibre. Der var ingen særlige problemer. Til forebyggelse. At ikke vokse. Nu tror jeg: sæt deres gynækologer til at tjene provisioner.
Men alt i orden. Leveret i december. En måned senere - halsbrand, som aldrig er sket, smerter i maven. Efter tre måneder - skræmmende acne på ansigtet og tør hud, så huden er revnet. I sommeren 2010, efter 6 måneder, gik jeg næsten ikke: alle mine muskler gjorde ondt, kvalme, irritabilitet, libido - nul med negativt tegn. Efter ni måneder nåede jeg i september 2010 en psykoterapeut. Diagnosen er depression, antidepressiva er indikeret. Så i ni måneder fra en blomstrende ung kvinde blev til en forældet gammel kvinde
.
Jeg læser dit websted og tænker: Hvad er de rigtige piger her, hvordan man overvåger deres helbred. Og jeg kunne trods det faktum, at det ikke var et par korte år, ikke korrelere Mirena og de ulykker, der faldt på mig. Jeg gik til lægerne, og alle behandlede mig, og alle fandt sygdommen i deres profil. Det er forfærdeligt at huske, hvor mange penge der bruges. Ingen forbandt min sygdom med Miren. Jeg troede aldrig, at depression er sådan en forfærdelig sygdom, det er ikke kun mentalt, men også fysisk lidelse, som Herren ikke bringer. De antidepressiva, der blev taget af mig, handlede kun i begyndelsen, så det var nødvendigt at øge dosis. Gud, at han forlod mig styrke og sind for at fortsætte med at kæmpe.
Igen lægerne. Min redningsmand blev homøopatisk læge Vera Vladimirovna Korzun. Lav bue til hende. Hun forbandt Miren med min tilstand og rådgav dit websted. Samme dag gik jeg til stedet, fandt alt, hvad jeg havde brug for, lavede konklusioner. Den næste dag gik og fjernede Miren. Hun kom ikke umiddelbart til sig selv, men rystelsen og ophidselsen var allerede i bilen på vej hjem. Med Mirena holdt et halvt år.
Endnu en gang vil jeg sige tak til dem, der takket være denne hjemmeside og de piger, der skriver, er det meget nødvendigt for folk i nød. Du reddede mit liv. Sundhed og succes for dig.

27.04.2015, Marina
Jeg er 55 år gammel. For tre år siden fjernede Miren. Jeg ved om problemer ikke ved hearsay. Halsbrand, acne, tør hud, irritabilitet, depression, ømme led og så videre. Tænk godt inden du satse. Og hvis du sætter og underlige ting sker for dig, er det fra hende.

05.05.2015, Vita
Så jeg vil have et år i maj, da Mirena er det værd. i begyndelsen syntes det ikke at være noget, men nu i de sidste tre måneder er jeg selv begyndt at få min irritabilitet. Mine fattige slægtninge får de også. Jeg kom også til den konklusion, at fejlen i min endeløse irritabilitet er MIREN. I fig vil jeg rense. måske er en anden ordineret til behandling af endometriose.

04/02/2015, Fatima
God eftermiddag, jeg er 25 år gammel, jeg blev sat Mirena for 3 uger siden, og siden da har jeg ikke stoppet blødning, jeg ved ikke hvorfor, lægen forstår heller ikke hvad der er tilfældet.
Skriv venligst til mig, jeg er meget bange for, måske har nogen det her? Venter på et svar. Mange tak.

03/29/2015, Irina
hej piger Jeg er 41, nogen havde problemer med sveden. på grund af iført mirena Er noget fysisk arbejde varmt, gør din nakke og hoved sveder om natten? Miren sat 5 måneder siden. Månedligt næsten nej.

05/19/2015, Julia
Jeg havde det. Hun lagde Mirena i 41. Efter et halvt år fjernede hun. 1) Han fik meget vægt, og på trods af alle anstrengelser kunne han ikke miste den (mere end 10 kg). Efter fjernelse - i den første uge minus 2 kg. 2) Der var opstød af sved og hvordan jeg kaldte det "hot flashes". På omtrent samme tid, sandsynligvis under frigivelsen af ​​hormonet. Og når nervøs - svaghed at ryste og tide. Nu er det hele. 3) Forfærdelig irritabilitet på bagagerum. 4) Libido svækkelse. Virkelig trist skit. Efter fjernelse er interessen for livet mere eller mindre restaureret. Det var endda sjovt - spiralen syntes at være kontraceptiv, og processen blev på en eller anden måde ikke interessant. Generelt blev jeg ikke nærmet og jeg er glad for at jeg besluttede at slippe af med det. Og ja, selv i løbet af brugen af ​​Miren havde jeg to cyster på mine æggestokke (der var ingen ægte ultralyd på hende før det blev sat).

03/23/2015, Oksana39 år gammel
God dag til alle! Anden gang Mirena spiral blev installeret den 9. marts 2015. Efter installationen syntes nervepine næsten konstant. Det er det, der generer dig. Når man satte for første gang, var der ingen smerte. Så jeg lider spørgsmålet, kan det være? Kan alt være godt fra en helix, men ikke fra den anden? Hvem står over for et sådant problem?

Intrauterin enhed Mirena: anmeldelser af læger

I gynækologisk praksis er intrauterin udstyr (IUD'er) blevet anvendt i lang tid. De består hovedsagelig af kobber og sølv. På nuværende tidspunkt har den sidste generationens hormonale spiral, Mirena, fået særlig popularitet. Ifølge kliniske forsøg kan vi konkludere: spiralen har etableret sig som et pålideligt præventionsmiddel og terapeutisk middel, det er det, der adskiller det fra alle andre lUD'er.

Før du køber et hormonalt system, og det koster dyrt, bør en kvinde veje fordele og ulemper, selvfølgelig, hvis lægen foreslog at installere spiralen. De anbringer kun en sådan spiral, hvis der er bevis for, at det ikke kun beskytter mod uønsket graviditet, men også udfører en terapeutisk funktion.

Derfor er det først efter at have gennemgået en omfattende diagnostisk undersøgelse løst spørgsmålet om at installere eller forbyde hormonsystemet. Nogle sygdomme er desværre en hindring for installationen af ​​lUD.

Udtalelserne fra mange specialister inden for gynækologi er enige om, at Mirena er et af de bedste præventions- og terapeutiske og profylaktiske midler, der anvendes til behandling af gynækologiske sygdomme, som virker direkte i livmoderen.

Levonorgestrel fra det intrauteriniske system frigives dagligt i livmoderhulen med mikrodoser. Lægemidlet kommer næsten ikke ind i den systemiske cirkulation, men virker kun inde i livmoderen og udtykker endometrium.

Hormonspolen er blevet etableret i over 20 år, og i løbet af denne tid er mange anmeldelser af praktiserende læger blevet indsamlet om fordelene og ulemperne ved denne præventionsmetode. Lad os kende dem mere detaljeret.

Fordele ved at bruge Mirena ifølge læger

Øvelse af gynækologer systematiserede observationer af patienter ved hjælp af Mirena Navy, og identificeret fra dem de vigtigste fordele:

  • Langsigtet brug af helixen (5 år);
  • antikonceptionsvirkning opstår på den første dag i installationen
  • graden af ​​beskyttelse mod uønsket graviditet er 99-100%, hvilket ikke kræver yderligere beskyttelsesmidler;
  • Efter ekstraktion af spiralen genoprettes reproduktionsfunktionen hurtigt; i den første menstruationscyklus kan en kvinde blive gravid;
  • Du kan når som helst fjerne spiralen efter anmodning fra kvinden (proceduren er smertefri);
  • Under intime forhold giver helixen ikke ubehag (hvis det ønskes, kan en kvinde skjule tilstedeværelsen af ​​lUD fra sin partner);
  • kvaliteten af ​​seksuelle liv forbedres (frygten for at blive gravid under samleje passerer);
  • beskyttelse af bækkenorganerne mod inflammatoriske processer ved at øge slimens viskositet i cervixkanalens område
  • På baggrund af helixen er det tilladt at tage andre lægemidler og udføre kirurgiske operationer af forskellige profiler;
  • påvirker ikke appetitten
  • mindsker smerten ved menstruation;
  • Blodtab reduceres kraftigt, op til fuldstændig forsvinden af ​​sekretioner;
  • høj effektivitet af IUD'er i behandlingen af ​​endometriehyperplasi, livmoderfibroider og endometriose;
  • muligheden for at bruge spiralen hos kvinder, der er kontraindiceret i andre præventionsmetoder af medicinske grunde;
  • i nogle tilfælde hjælper det med at undgå gynækologiske operationer;
  • beskyttelse mod udviklingen af ​​endometrium onkologiske processer.

Ulemper ved Mirena efter lægernes mening

Typisk forekommer der bivirkninger i første gang efter installation af IUD. Ofte varierer denne periode fra flere måneder til seks måneder. Der er en tilpasning af organismen til spiralen. Enhver fremmedlegeme skal "gøre venner" med kroppen, og så forsvinder de negative symptomer gradvist.

I det første anvendelsesår har spiralen undertiden tendens til at falde ud (ikke mere end 7% af tilfældene). Årsagen til dette kan være mange perioder, som endnu ikke har haft tid til at normalisere under påvirkning af levanorgestrel.

I de første måneder observeres langvarig spottning på grund af udtyndingen af ​​endometrium (det ydre lag af livmoderen). Derfor er mange kvinder begyndt at panikere og kan ikke acceptere den nye stat. Dette fører til psykiske problemer: nervøsitet og irritabilitet fremkommer.

I sjældne tilfælde (højst 5%), når der installeres en helix, kan blødning opstå på grund af beskadigelse af livmoderhalsen eller dens krop. Dette skyldes de lave kvalifikationer hos lægen, der installerer systemet.

Der er klager over søm eller smerter i livmoderen. Denne tilstand opstår på grund af en iUD bias eller individuel overfølsomhed. I sådanne tilfælde er fjernelse af helix påkrævet.

Ofte på baggrund af Mirena opstår hovedpine, migræne, depressive tilstande, nedsat libido og rygsmerter, som ligner ischias. Der er klager over hårtab, udseendet af acne på ansigt og ryg. Meget sjældent forekommer allergiske reaktioner og eksem.

Hormonspolen kan ikke beskytte mod kønsinfektioner, og i nogle tilfælde fremkalder det selv den inflammatoriske proces i livmoderen. Dette sker ved individuel intolerance, og hvis helixen blev installeret med manglende overholdelse af reglerne for asepsis og antisepsis.

Det er vigtigt! I tilstedeværelsen af ​​pretumor processer i ethvert organ - spiralen kan ikke bruges.

Ifølge læger skal spiralen kun installeres kvinder, der har født, over 25 år. Generelt viser Mirena høj ydeevne, og mange kvinder har ingen bivirkninger. Dette er en glimrende metode til stabilisering af proliferative processer, især i præmenopausalperioden, når der er stor risiko for at udvikle kræftprocesser i det kvindelige kønsorgan. Derfor er Mirena i dag betragtes som det bedste terapeutiske svangerskabsforebyggende middel!

Hvordan man ikke kommer ind i det psykiatriske hospital eller opmærksomhed - "Fred"!

Jeg fødte et barn i 30 år. Ifølge russiske standarder er det nok for sent, men her betragtes det som normen (jeg har boet i Californien i mere end 10 år).

Men det handler ikke om, hvornår det er bedst at føde. Jeg ville bare sige at i alle disse år, indtil min datter blev født, vidste jeg ikke, hvad en spiral eller hormonel piller er. Alle 14 år i vores ægteskab brugte min mand og jeg udelukkende kondomer og følte sig mere eller mindre tolerabel. Jeg ønskede ikke at sluge piller, og spiralen blev ikke anbefalet. Nu, efter fødslen af ​​et barn, spurgte jeg ved en af ​​de første udnævnelser med lægen om metoder til beskyttelse. Lægen fortalte mig om piller og om kvinders ringe, der måtte ændres hver måned og om noget andet. Alt dette syntes mig for kompliceret, især fordi jeg har en dårlig hukommelse. Og jeg spurgte, om der var noget mere permanent og pålideligt, så hovedet ikke ville gøre ondt. Problemet var, at jeg ikke havde problemer med at finde ud af, hvordan der på engelsk ville være en "spiral" :), og jeg ventede på alt, da lægen selv tilbød det til mig, og jeg vil forstå det ved beskrivelsen. Så generelt, og det viste sig, og vi var enige om en spiral. Jeg må sige, at jeg fødte på et godt hospital og fødte under vidunderlige forhold. Men samtidig vidste jeg, at jeg snart ville købe en anden forsikring og forlade hospitalet fordi enkle læger der forlader meget at ønske. Ja, de er i stand til at operere og genoplive fint, og det er dejligt at føde dem. Men de sædvanlige terapeuter er forfærdelige, diagnostikerne er simpelthen ingen, du kommer ikke til en specialist, før terapeuten stiller en diagnose, og køerne til specialisterne er to måneder fremad. Kort sagt vidste jeg, at lægerne ikke var meget gode, men jeg håbede, at de ville hjælpe mig med at vælge en enkel spiral og sætte den op på en eller anden måde uden problemer.

Så min læge og jeg blev enige om Mirena-helixen. "Mirena" så "Mirena" - dette navn fortalte mig ikke noget. Moderne hormonspole, pålidelig. Jeg læste det hæfte, jeg fik, alt ser ud til at være fint. Og jeg sætter "Miren". Det skete bogstaveligt to måneder efter levering. Månedligt er jeg ikke genoptaget. Jeg kunne kun forstå, at noget skete. Intet var ondt, der var slet ingen blod (!). Så, lysafladning, som i den sidste dag i den sædvanlige månedlige. Jeg gik til lægen (selv på samme hospital), de fortalte mig der, at dette var en normal ting for Mirena, og jeg roede mig ned. køn Det blev meget lysere, så snart min mand og jeg holdt op med at tænke på tyggegummi, og jeg var meget tilfreds. Stadig: Graviditet forekommer ikke, der er ingen menstruation, intet gør ondt. Skønhed! Her er blot PMS (præmenstruelt syndrom). Jeg begyndte pludselig at bemærke, at 10 dage før den såkaldte menstruationstid blev jeg forfærdeligt irritabel, hvilket aldrig var i mit liv. Nå, jeg tror, ​​at alt er ændret efter fødslen, hormonelle forandringer i kroppen og alt det. Derudover er PMS et normalt fænomen for mange kvinder. Og igen internt roet ned.

Men irritabilitet voksede bogstaveligt fra måned til måned. Jeg begyndte at råbe på min mand, hos min svigerinde, selv ved et spædbarn. I den første halvdel af den månedlige cyklus følte jeg mere eller mindre tolerabel, men tættere på de månedlige perioder blev jeg ukontrollabel. Mit barn var helt søvnt, han sov meget lidt og meget rastløs, så jeg følte mig altid søvnig, træt og vred. Barnet var et år gammel, og jeg fik næsten ikke glæde fra moderskabet. Jeg blev irriteret af alt og alle. Jeg følte mig meget træt og frustreret, selvom jeg havde en god søvn. Jeg var dødt træt på arbejde, selvom jeg kun arbejdede et par timer om dagen. Jeg råbte ofte fra noget nonsens, jeg bragte både min mand og svigermor med mine råb. Desuden kom det i en sådan grad, at jeg ikke ønskede noget i livet - ingen hvile, ingen underholdning, ingen køb af fashionable klude, ingen helligdage. ingenting. Depression sugede mit hoved. Det var ikke længere en simpel PMS, jeg følte mig træt og irriteret hele tiden. Jeg gjorde næsten ikke husstandsarbejde. Nogle gange kogte hun kun mad, vaskede opvaskede og vaskede og stryges linned. Jeg var ligeglad med, at der var støv overalt, at gulvet i køkkenet ikke var blevet vasket i lang tid, legetøj lå omkring huset. Jeg ønskede ikke renlighed eller komfort i huset, og selvom jeg fandt styrken til at rengøre, var renheden af ​​værelserne ikke behagelig. Det var ligeglad. Jeg elskede barnet selvfølgelig, men hans uvillighed til at sove om aftenen førte mig til fortvivlelse. Som følge heraf blev min datter og jeg begge bange for aftenen, og ved synet af sengen blev hun hysterisk. I mellemtiden gik tiden, datteren voksede op, bedstemødrene hjælper aktivt, min mand og jeg arbejdede. Jeg har ændret min gamle sygesikring for en helt anden, dyrere en. Og her hjalp sagen. Som det siger siger: Der ville ikke være lykke, men ulykke hjalp.

I sidste sommer havde jeg som i juli meget arbejde. Jeg er en pianist, og i den måned måtte jeg sidde på klaveret i 6-7 timer om dagen. Det arbejdede hårdt for mig mere end nogensinde, udmattelse multiplicerede, jeg var konstant nervøs, især hvis jeg var forsinket på grund af trafikpropper. Jeg havde rigtige tantrums lige bag rattet, da jeg så, hvor meget jeg var sen. Efter et par uger af så hårdt arbejde skete der noget med min højre hånd. Da jeg spillede klaveret, følte jeg smerter i mit håndled, ikke meget stærk, men ret håndgribelig. Efter to uger af arbejdet troede jeg, at hånden ville passere sig selv, for nu vil jeg arbejde meget mindre. Men hånden passerede ikke. Månederne gik, vinteren kom, og armen begyndte at gøre ondt næsten konstant under nogen belastning, og selv håndleddet var altid lidt opsvulmet. Så du kan miste dit job! Jeg var nødt til at kigge efter læger.

Efter en lang søgning efter en læge og forsøg med en hånd i form af en massage, kold og varm kompresser, tabletter mv. Jeg fandt endelig en vidunderlig læge, der helbrede min hånd med en enkelt injektion! Det var allerede forår, jeg var næsten desperat, og pludselig var det så enkelt - en injektion og det var alt! Lægen syntes mig næsten en troldmand. Og jeg besluttede at høre ham om PMS, manglende perioder mv. Han sagde, at alt dette ikke var normalt og anbefalede en god gynækolog til mig. Jeg ringede straks klinikken til en aftale. Da hun var datter allerede to år gammel, havde hun stadig svært ved at gå i seng om aftenen, men hun sov hele natten lang til sen morgen uden at vågne op. Jeg begyndte at få nok søvn, men stadig træthed passerede ikke. Jeg kunne ikke forstå noget. Hvorfor ændrede et barns fødsel pludselig min karakter så meget? Selvfølgelig var jeg ikke en engel før fødslen, men aldrig så hysterisk. Jeg var bange for, at jeg havde et barn, og ikke fordi jeg beklagede det, men kun fordi jeg var ked af barnet - ja hvorfor fik han sådan en modbydelig mor? Min svigerinde berolige mig, som hun kunne sige, at jeg var en god mor, jeg skal bare hvile. Hun rådede konstant min mand og jeg til at tage en ferie og gå et sted sammen. Men jeg ønskede ikke at forlade min datter. Ja, og så let at arbejde med min mand ville ikke blive frigivet. Hysterikken fortsatte, manden undgik kontakt med mig, men i sandhed ønskede jeg ikke virkelig at kommunikere mig selv. Jeg mener ikke engang sex, jeg ville bare ikke se nogen. Jeg fandt mig konstant at finde fejl i noget, og alt syntes at være forkert omkring mig, og alle folkene omkring mig var idioter, der havde accepteret at forgifte min eksistens. Crazy hund

Jeg kom til gynækologen i april. Det viste sig at være en tante, ganske ung og meget intelligent. Russisk, forresten, så jeg behøvede ikke at forklare alle mine problemer for hende. Da jeg sagde om "Mirena", begyndte hun pludselig at spørge mig, hvordan min menstruation plejede at gå, hvordan jeg fødte, om der var blødning osv. Jeg besvarede spørgsmålene, ikke rigtig forstå deres betydning. Månedlig var altid skarp, i 2-3 dage, hun fødte sig selv, der var ingen blødninger. Lægen blev forfærdeligt overrasket. "Hvorfor har du lagt" Miren? "Hun spurgte. Det viste sig, at Mirena ikke er en simpel spiral. Hun er især vist for kvinder, der har haft for lange perioder eller blødninger eller nogle alvorlige komplikationer efter fødslen. Der er en hormonal spiral med nogle lægemidler, og jeg har ikke brug for det overhovedet! Derfor er PMS så stærk - hormoner arbejder. Og manglen på blod under menstruation er også helt normalt. Lægen forklarede mig i lang tid, hvordan det hele sker. Og hun sagde også at jo mindre tid gik til slutningen med Denne spirals sten (jeg sætter den i 5 år), jo svagere vil være ICP. Og da hovedproblemet for mig var fraværet af menstruation, og jeg var overbevist om, at alt var i orden, besluttede jeg med lægen at forlade alt som det var. Og efter to og et halvt år for at erstatte "Miren" med en regelmæssig spiral. De besluttede på det, men tanken om at det var spiralen, der gjorde mit liv så uudholdeligt, satte mig fast i mit hoved. Jeg kunne bare ikke helt tro på, at en sådan lille spiral havde så stærk handling. Jeg troede stadig, at jeg bare havde brug for en hvile, og i august, da jeg ville være mere fri med arbejde, kunne jeg have lidt hvile, måske endda gå et sted i et par dage og forlade min datter til min bedstemor. Men det blev hurtigt klart, at jeg indtil august ikke nåede frem til. Eller komme ind i en ulykke, fordi at køre bil i en sådan oppustet tilstand er simpelthen farlig, eller til en sindssyg asyl. Eller snuse. Ja, jeg begyndte at drikke. Ikke at miste vodkaen med flasker, men et glas eller to vin om aftenen - jeg havde allerede brug for dette. Og det var efter den næste tantrum, da jeg følte det direkte stofbehov for alkohol, indså jeg, at det er sådan, folk drikker sig selv. Det var nødvendigt at gøre noget, og jeg besluttede at fjerne spiralen! Pludselig er spiralen kilden til alle mine problemer.

Jeg var ikke sikker, men der var ingen andre muligheder alligevel. Næste morgen ringede jeg til klinikken og gik til lægen for et besøg. Så skete alting som om ved magi. Fra de allerførste timer, da spiralen blev trukket ud til mig, begyndte jeg at føle mig meget roligere. Al min nervøsitet og spænding, som ikke lader mig gå i mere end to år, forsvandt et eller andet sted. Og ikke gradvist, men pludselig alt på én gang. Jeg var bange for at tro på mine følelser, det forekom mig, at det ikke sker, det var som en vidunderlig forvandling! Monstre - smukke! :) Den første aften var jeg overrasket over at finde ud af at du kan lægge et barn i 40 minutter uden at være nervøs eller skrige! Og ikke bare holde tilbage indsats vilje. Og vær virkelig en rolig og kærlig mor! Det ser ud til, at min datter også var forfærdeligt overrasket over den forandring, der skete for mig, fordi hun opførte sig stille og stille faldt i søvn. Dage gik forbi, jeg genkendte mig ikke. Den ældgamle træthed begyndte at gå langsomt væk, jeg begyndte at vågne frisk og hvile om morgenen, jeg holdt op med at råbe og hysteriske, genopdagede jeg morskabens glæde. Hvorfor er der moderskab, jeg følte en smag for livet! Jeg begyndte at smile! Og det blev straks bemærket af alle slægtninge. Og min lille datter blev pludselig meget stærkere for at nå ud til mig, hun lærte at kramme og kysse. Og jeg følte mig så ked af de savnede og uigenkaldeligt tabte dage, da de første år af moderskab blev forgiftet af nogle dumlæger! Jeg kiggede på mit hus med rædsel. Min Gud, hvordan jeg lancerede det! Støv, snavs, spindelvæv på væggene, gulvet i køkkenet kan ikke vaskes. Efter at have arbejdet i næste juli kontrakt og tjent en anstændig mængde, besluttede jeg at erstatte den beskidte linoleum i køkkenet med rene fliser. Men først slappe af!

Og min mand og jeg forlod en datter til sin mor, forlod i tre dage i Las Vegas. Stadig 3 år uden ferie. Og Las Vegas er tæt, næsten tre og en halv time væk i bil, næsten ingen tid og penge på vejen. Og der, hvis du ikke hviler fysisk, så hvile i det mindste i det mindste. Og det er slet ikke nødvendigt at sidde i et kasino. Vi spillede næsten ikke. Der er så mange ting i Las Vegas. Og showet, og museerne og hotellerne selv (som selv er meget mere interessante end museer). Og dette er en fantastisk ferie følelse hvert minut. Awesome by! Vi vendte tilbage meget tilfreds.

Og nu er vi engageret i kosmetiske reparationer derhjemme.

Vi opdaterede maling på væggene, hvor der var pletter og maleriske børn "billeder" med en filtpen og blyanter (vi har ikke wallpapers på vores vægge, bare maling). De satte fliser i køkkenet, købte en ny komfur og en mikrobølgeovn, vaskede og omlejrede en stor samling Gzhel i bakkerne på en ny måde. Jeg planlægger også at smide ud smutte, halvbrudte stole i køkkenet og købe nye. Og bedre med bordet. Sjælen beder om forandring, renlighed og komfort! Endnu engang begyndte jeg at nyde shopping, min datter, i glæde, købte en masse legetøj, dvd'er og tøj. Og jeg føler mig så glad! Jeg begyndte at nyde livet igen. Vi besluttede at have en killing, og har allerede valgt en frygtelig sød. I en uge tager vi ham fra kattehospitalet med alle vacciner.

Mine normale perioder er vendt tilbage til mig! :) Og om tre år begyndte jeg at glemme, hvad det er. Og jeg var som en idiot meget frygtelig, da min normale PMS kom tilbage til mig - når jeg ukontrollabelt vil have en sød og trækker en lille underliv. Og det er alt sammen. Jeg har endnu ikke lavet en ny spiral, noget skræmmende, selvom lægen sagde, at en regelmæssig spiral ikke er i stand til sådanne ubehagelige ting. :) Jeg var nødt til at købe kondomer igen! Men i slutningen af ​​september, under den næste menstruation, vil jeg helt sikkert tilmelde mig en læge og sætte mig en almindelig spiral.

Her er det måske måske det hele. Måske vil min historie hjælpe nogen, men måske ikke, jeg indrømmer fuldt ud, at det kun var min personlige reaktion på Mirena, og resten af ​​kvinderne klarer sig godt. Og mit tilfælde er blot en undtagelse, som kun bekræfter reglen. Jeg ved det ikke, jeg beskrev kun mine egne oplevelser. Og da jeg også er skeptiker, tror jeg mere i det dårlige end i det gode, og jeg har slet ikke selvhypnose, det er usandsynligt, at jeg bare overtalte mig selv, at alt efter hvad der var helixen, ville det være fint. Jeg er rigtig god! Hvad og jeg ønsker jer alle!

Anmeldelser: Mirena

  • Bayer Pharma AG, Tyskland
  • Udløbsdato: til 10/01/2020

Kundeanmeldelser af Mirena

Piger, jeg vil gerne dele min erfaring med Mirena. I første halvår var jeg på en permanent PMS (jeg sat helixen, da barnet var et år gammelt) for at være ærlig på det tidspunkt, da jeg ikke indså, at det var en tilpasning af organismen til harmonikken. Hun bar hjernen til sin mand, blev næsten gal med dipress. Hun delte med lægen, og hun forklarede, at dette var en bivirkning - Mirena, det sker ganske ofte. Jeg var ved at tage spiralen ud, men pludselig blev jeg løsladt. Fandt virkelig meget bedre. Igen blev det tilstrækkeligt, og der var ingen månedlige perioder overhovedet - hvilket er så praktisk. I 5 år var der 2 cyster, måske på baggrund af Mirena, men meget lille og hurtigt løst. Resten er et solidt plus. En af disse dage vil jeg tage ud og lægge miren igen (kroppen har tilpasset sig denne harmoniske og det er bare skræmmende at skifte til en anden)

Mirena er værd 5,5 år. Jeg vil skyde og sætte igen. Dette er skønhed. Månedligt næsten nej. Intet gør ondt. Takket være gynækologen for at tilbyde den.

For mig var Mirena frelse. Blodige varmer er stoppet, endometrium er normalt, der er ingen polypper, myomas har stoppet i vækst. Mirena har stået i 5 år, ingen ubehag er opstået efter Mirena's installation, kun en forbedring af sin tilstand. Anæmi er gået Der kommer tid til at fjerne Mirena, jeg vil straks sætte en ny.

Jeg havde flere små livmoderfibre af lille størrelse, den største var ikke større end 2 cm. I løbet af 5,5 års brug har Mirena erhvervet mange problemer fra begyndelsen af ​​det andet år med at bære spiralen, smertestillende brystsmerter, vedvarende follikulære cyster og tilbagevendende inflammation i livmoderhalsen livmoder. Der var også nogle fejl, sandsynligvis fordi Daub var 2-3 uger i 3-4 gange hele tiden. Myomas voksede årligt med et gennemsnit på 0,5-1,0 cm. Denne spiral passede mig ikke. Da jeg tog den ud, standsede brystet straks med ondt. Så tænk - denne spiral påvirker ikke kun livmoderen.

som hovedpine begyndte at lægge Miren, blev trykket 180 til 100 vundet. Lægerne foreslår, at der foruden Mirena, endometriose, uterine myoma, ikke findes nogen medicin, hvorimod der ikke findes nogen medicin, som du ikke indtaster alle tilbud til Miren. står, lavet en aftale, der skal fjernes, og en kvinde skal rengøres hver måned, akkumuleres inde, og hele sygdommen begynder.

Lys, fra hvad skal ryddes? Hvis endometrium ikke stiger, så forekommer menstruationsprocessen ikke, der er ikke noget, der skal ryddes af. Hvorfor skal en kvinde rengøres hver måned? Det viser sig dem, der har laktations amenoré, selvom det er snavset og akkumulerer sygdomme i sig selv?
Spiralen passer ikke til dig, alt sker, men at skrive en anmeldelse uden at læse anatomi lærebogen til 9. klasse er i det mindste uvidenhed.

Jeg udtrykker min taknemmelighed til medarbejderne for deres professionalisme og effektivitet i at organisere leveringen af ​​ordren. Hvis det er nødvendigt, vil jeg helt sikkert bruge dine tjenester. Alt det bedste for dig, D. Zubov

God dag! Meren er værd 3,5 år. Perfekt præventionsmiddel! I begyndelsen var det da, men oversvømmelsen af ​​menstruationen stoppede. Med endometriose er det bare nødvendigt. Der er mange fordele. Bliv tilfreds - indsæt, som endnu ikke har besluttet.

Spiral sat på råd fra en læge, efter at den havde fundet endometriose. Jeg er meget tilfreds med dens ansøgning. Der var slet ingen menstruationer, og hvis der var nogen form for påmindelse om dem, blev det gjort dagligt. For en måned siden, tog afsted, fordi 5 år er gået. Jeg tænkte på at lægge en almindelig spiral, men menstruationen gik, åh, hvor ubehageligt det hele er, alt gør ondt, irriteret, med hvilken bevægelse det "fløjter" med mig, ja det var en weekend. Til sidst vil jeg gerne sætte spiralen Mirena igen. Hvis nogen er bange for prisen, tæller piger at tage piller, lad os sige Janine. Jeg måtte købe 3000 tenge for denne måned og tælle for et år-36000 og i 5 år = 180.000 tenge. + Pakninger og alle ulemper.

Først var alt dårligt. sat i de sidste dage af menstruation, og derefter slog træk i tre hele måneder. med min mand i løbet af denne tid, ingen forbindelser, henholdsvis. tilfældigt kom til en god læge, der ved hjælp af homøopati ophævede daub om fem dage. i tre år gik hun som en mand. Jeg tabte alle disse ekstra pund uden meget indsats, der var ingen månedlige perioder overhovedet - gør hvad du vil. prævention 100%. før det tog hun pillerne - knoglerne og skibene kollapsede. og med Mirena hovedpine forsvundet, skibene vendte tilbage til normal, forbedret sammensætningen af ​​knoglerne. Så snart hun besluttede sig for det næste barn, fjernede hun spiralen, og seks måneder senere blev hun gravid. Nu, for at fortsætte behandlingen med adenomyose, vil jeg kun lægge Mirena.

Jeg gik med hende i 6 år. Intet problem. Månedlig mager, og det passer mig. I det sidste år blev den månedlige uregelmæssig. På ultralyd viste det sig, at endometrium er for tyndt. Spiral fjernet. Fire måneder brugt til at drikke Yarinu (hormonpræventiv). Månedlig gik straks meget rigeligt. Det bragte ubehag. En måned senere går jeg igen for at sætte Miren. Med hendes komfortable og sikre.

Kort sagt: kastede penge, dræbte tid og sundhed. Fra øjeblikket er blodstrømmen uendelig. I bedste fald var 1 uge om måneden uden en klud. Som resultat heraf viste ultralydet, at hun også havde flyttet. Slet. Over 10 tusind.

Spiral var den eneste mulighed for prævention, undtagen kondomer, da hormonelle lægemidler er kontraindiceret for mig. Hun havde en positiv effekt på menstruationen, de er nu ikke så rigelige som før og ikke smertefulde. Negativ-lang "akklimatisering" i kroppen. I den første måned følte jeg hele tiden det indeni, kunne ikke slappe af, løftede ikke vægte, da det skiftede. Men nu som om intet fremmed i mig og ikke.

mange fordele! Hormonerne passede mig ikke, og efter krummens fødsel besluttede jeg at spiral - meget glad! Et år allerede med Mirena, bivirkninger - nul, bortset fra at de første par måneder er usædvanlige, at de månedlige perioder er knappe) Det er meget bekvemt, det beskytter mod graviditet med alle 200%, ikke gider med piller)

Jeg tænkte over det i lang tid eller ej, men besluttede alligevel. hurtigt nok gjorde gynækologen ikke særlig stærkt ubehag. i flere måneder nu har jeg gået med hende og ingen klager :) og jeg går til hallen som før og til poolen, og mine perioder er ikke blevet mere rigelige. Generelt er jeg glad :)

Sibmama - om familie, graviditet og børn

Navy "Mirena" - anmeldelser, diskussion

  • Til side:

Post Yuliana »Ons Aug 27, 2008 11:01

Besked Ola »Tue 28 Aug 2008 17:15

Meddelelsen Kiziya »Sat Aug 30, 2008 22:16

Besked Ola »sø 31 aug 2008 19:21

Meddelelse kesaly »Tors Sep 04, 2008 19:29

Besked fra Nikitinka »Fre Sep 05, 2008 18:50

Besked fra Masyaka "sø 11-11-2008 21:17

Meddelelse ol.max »sø 21 sep 2008 16:34

Besked Ola »Fre Sep 26, 2008 22:03

Meddelelse IrinaArh »Ons Sep 02, 2009 17:43» Tak: 1

Meddelelse til bilinka »ma 14 sep 2009 21:41

Spiral Mirena. Instruktioner til brug, anmeldelser af læger. Virkninger af anvendelse i endometriose, myoma, præmenopausale

Der er et stort antal forskellige præventionsmidler, men Mirena intrauterin-enheden er den mest effektive, hvilket bekræftes af anmeldelser af enheden. Bivirkninger er minimal, og resultaterne af beskyttelse når et 100% resultat, ikke mindre signifikant fordel er den terapeutiske virkning af systemet på den kvindelige krop.

Hvad er den intrauterine enhed?

Intrauterin enhed er en form for prævention. Dette er en speciel enhed, der ligner en spiral eller en bue. Indførelsen af ​​spiralen sker kirurgisk. Dimensionerne på denne enhed er ekstremt små - ikke mere end 50 mm.

Helixen indeholder sikre og anti-allergifremkaldende materialer:

  • Medicinsk plastik.
  • Metaller (sølv, guld).
  • Hormon levonorgestrel.

Helix-handling

Spiralens handling foregår på grund af dens indføring i livmoderen.

Allerede efter implementeringen begynder enheden at arbejde:

  • Mindsket ovarieaktivitet.
  • Den gradvise nedgang i ægløsningsprocesser.
  • Det hypotalamiske hypofysesystem er aktiveret.
  • Procentdelen af ​​produktion af sådanne hormoner som østrogen og progesteron forbliver.

Typer af flåde

Mirena spiral, anmeldelser af hvilke er for det meste positive, har flere typer, de vigtigste forskelle er:

I forbindelse med konstant forbedring og udvikling af nye spiraler blev klassifikationen af ​​spiraler efter generationer vedtaget - på nuværende tidspunkt er der 3 hovedgenerationer.

Den første generation udmærker sig ved at ingen metaller blev brugt til at skabe den intrauterinske enhed, den består udelukkende af plast. Eksperter henviser det til den neutrale type. Graviditet modvirkes ved provokation af aseptisk inflammation samt ved at forhindre implantationen af ​​et æg, som allerede er befrugtet.

Den mest berømte type spiral af denne generation er Lippesløkken, som i øjeblikket er forbudt til brug af Verdenssundhedsorganisationen. Forbudet blev pålagt på grund af, at løkken havde lave beskyttelsesniveauer mod graviditet samt en høj procentdel af forekomsten og udviklingen af ​​forskellige inflammatoriske processer og sygdomme.

Anden generation adskiller sig fra ovenstående, idet man ved at skabe spiraler allerede har brugt metaldele. Den mest effektive af de første intrauterin-enheder af anden generation blev anerkendt spiral indeholdende kobber.

Takket være hende blev implantationsprocessen elimineret. Spiralen selv består af en plastikbase og en kobbertråd, der omgiver benet.

Afhængigt af mængden af ​​kobber, der bruges til at oprette den intrauterinske enhed, er de opdelt i 2 typer:

  • højt kobber
  • lavt kobber.

I senere tidspunkter blev spiraler lavet ved hjælp af andre metaller, såsom guld og sølv.

Disse metaller er meget mere effektive til at beskytte den kvindelige krop fra graviditet, resultatet kan nå op på 99%. En væsentlig fordel ved de ædle metaller i spiralerne er, at de forhindrer forekomsten af ​​inflammatoriske processer og sygdomme. Deres gennemsnitlige levetid er omkring 7 - 10 år.

Den tredje generation er den mest moderne og effektive, helix sammensætningen genopfyldes med et progestin - Levonorgestrel. Et andet navn til helixen er LNG-IUS. Den mest populære type spiral af denne generation er Mirena. Prevensiv effekt - 100%. Plus spiraler - medicinske egenskaber, de anbefales at blive brugt af kvinder med forskellige problemer, for eksempel med livmodermyom.

På dette tidspunkt er der omkring 50 forskellige IUD'er, som adskiller sig fra hinanden i sammensætning og form. Hvilken slags livmoder spiral passer til patienten, er det nødvendigt at tjekke hos en specialist.

Anbefalingerne er baseret på:

  • organ;
  • individuelle indikatorer;
  • historie data.

De mest almindelige er følgende typer:

  • halv oval eller hestesko;
  • runde;
  • halvcirkelformet;
  • T - formet.

Funktioner spiral Mirena

Mirena spiral, vurderinger af hvilke findes på internettet, har den største forskel, der adskiller den fra andre svangerskabsforebyggende midler - dette er formularen. Mirena er lavet i form af bogstavet "T". Takket være et så interessant design er spiralen fast fastgjort. Dette forhindrer en ufrivillig fjernelse af enheden fra kroppen.

Den ene ende af helixen har en tråd, der hjælper med at fjerne helixen. Mirena har også et hormon, der gradvist kommer ind i kroppen gennem membranen.

Normalt er hormonet gestagen. Han begynder at komme ind i kroppen straks efter installation af Mirena.

Et par timer efter proceduren kommer stoffet helt ind i kroppen, men dets maksimale effekt begynder kun efter et par uger.

Takket være installationen af ​​denne intrauterin enhed er penetrationen af ​​spermatozoer i livmoderen betydeligt hæmmet. I nogle tilfælde reducerede Mirena helix signifikant menstruationsflow.

Indikationer for brug

Den intrauterin enhed er nogle gange nødvendig for en kvinde.

I nogle tilfælde tilbyder lægen selv at ty til denne præventionsmetode:

  • Hyppige graviditeter (især uplanlagt).
  • Alvorlige sygdomme, hvor det er forbudt at føde.
  • Tilstedeværelsen af ​​begge partnere eller kun en af ​​dem har genetiske abnormiteter eller alvorlige arvelige sygdomme.
  • Modvilje mod at blive gravid i en vis periode.

Kontraindikationer til brugen af ​​en spiral

Spiral Mirena (anmeldelser og råd om brugen af ​​lUD bør fås hos en læge), når du opdager en række faktorer, der hæmmer etableringen af ​​denne form for prævention, kan du ikke bruge:

  • Tumorer i kønsområdet (herunder maligne).
  • Kroniske sygdomme.
  • Interne infektioner.
  • Graviditet (selv mistanke om at en kvinde er gravid er tilstrækkelig).
  • Afvigelser af kønsorganerne.
  • Alvorlige sygdomme i nyrerne og leveren.
  • Uterin blødning.
  • Uterin cervix dysplasi.
  • Nylig abort
  • Infektion af æggelederne.
  • Svækket immunitet
  • Trombose.

Mulige komplikationer, bivirkninger

Spiral Mirena (ratings af eksperter om den negative indflydelse IUD omfatter bivirkninger, der opstår i løbet af den første menstruation efter indførelsen af ​​systemet i kroppen) efter installation bør ikke føre til problemer, der opstår, hvis følgende symptomer:

  • hudproblemer, såsom inflammation eller acne;
  • tilbagevendende hovedpine og migræne
  • reduktion af udledning under menstruation
  • ingen menstruation eller en forkortelsescyklus
  • svimmelhed;
  • kvalme;
  • besvimelse;
  • en stigning i kropsfedt
  • humørsvingninger;
  • bryst sensibilisering;
  • æggestokkene cyster.

De mest mærkbare korkeffekter vises kun et par måneder, med tiden bliver de mindre mærkbare og forsvinder helt.

Yderligere behandling og lægeundersøgelser er dog ikke påkrævet, hvis symptomerne udtages og ikke går væk, skal du konsultere en specialist. Menstruationscyklussen vender tilbage til normal kun efter proceduren for fjernelse af helix fra livmoderen.

Forberedelse til indførelsen af ​​hormonsystemet

Inden der installeres en intrauterin enhed i kvindens krop, udføres nogle procedurer og undersøgelser. På grundlag af de indhentede data vil lægen konkludere, at det er muligt eller uønsket at installere denne prævention til en kvinde.

Før introduktion af Mirena intrauterin enhed skal transvaginal ultralyd udføres.

Standard sæt af undersøgelser:

  • Ultralyd af bækkenet og alle organer.
  • Komplet blodtal (for at afgøre om en kvinde er gravid).
  • Smøre fra vagina (dette eliminerer sandsynligheden for intrauterin infektion, tumorer, formationer og udelukkelse af sygdomme i kønsorganerne).

Efter al forskning vil lægen fortælle om det er muligt at installere en spiral.

Instruktioner til brug

Før du installerer helixen, gennemgår en kvinde en række undersøgelser, der hjælper med at identificere patologier eller negative faktorer, der forbyder installation af en lUD. Spiralen kan kun installeres af en gynækolog med installationserfaring.

Spiralen placeres i livmoderområdet mindst 10 dage efter ægløsning og seks måneder efter fødslen. I flere dage efter installationen kan der opstå ubehag og smerter i maven.

overdosis

Nogle gange er patienten bange for, at en overdosis af et hormon, der er i en spiral, vil forekomme. Men hvis man under installationen gjorde alt rigtigt og ikke overtrådte sikkerhedsforanstaltningerne, og patienten fulgte alle reglerne, så er en overdosis umulig.

Helix fjernelse

Fjernelse af intrauterin indretning sker som følger:

  • I starten undersøger gynækologen patienten. Hvis der ikke ses afvigelser eller problemer under inspektionen, gives der tilladelse til at fjerne spiralen.
  • Efter inspektion udsættes livmoderhalsen ved hjælp af specielle anordninger.
  • Ekstraktionsområdet behandles med medicinske antiseptiske præparater.
  • Enheden fjernes fra livmoderen ved at trække den ud ved hjælp af gevind, der er fastgjort til spiralen. Hvis der ikke er komplikationer, sker fjernelse hurtigt og uden ubehag.
  • Hvis trådene slår af helixen, fjerner lægen prevensiv med en medicinsk krog.
  • I fremskredne tilfælde kan spiralen begynde at vokse ind i livmodervæggene, så fjernelsen vil ske gennem bukhulen. Denne kirurgiske operation foregår under generel anæstesi. Nogle gange fjernes den indgroede helix ved at skrabe livmoderen med et hysteroskop.

Funktioner af brugen af ​​Navy i myoma

Myoma er en tumor, der er godartet, den er dannet ud fra myometriumelementerne. Myomas kommer i forskellige størrelser og varierende mængder. Oftest opstår dette problem på grund af hormonsvigt på grund af aborter eller andre interventioner af forskellig art i livmoderområdet.

De vigtigste symptomer på fibroids er:

  • rigelig udledning under menstruation
  • svær smerte i livmoderen
  • tyngde i underlivet.

Det er muligt at foreslå tilstedeværelsen af ​​fibroider ved at øge varigheden af ​​det månedlige og større blodvolumen, tilstedeværelsen af ​​vedvarende skæresmerter.

Med myoma fungerer Mirena intrauterinapparatet som et lægemiddel. Det vigtigste er, at helixen bidrager til suspension af tumorudvikling. Betydeligt reduceret negative symptomer.

Helixen af ​​den sidste generation af den T-formede form er bedst egnet til behandling.

I spiralen er et stof - levonorgestrel, det genopretter det normale niveau af progesteron i kroppen. Ca. 20 mg af stoffet indtages dagligt. Når normal blodcirkulation genoprettes, reduceres forskellige symptomer, der er karakteristiske for denne sygdom.

Bemærk følgende positive dynamik:

  • gradvis reduktion og ophør af blodudskillelse mellem perioder
  • reduktion af smerte;
  • reduktion af blødning under menstruation
  • reduktion af smertefuldt tryk i underlivet;
  • væsentlig forbedring af trivsel.

Spiralets hovedopgave er at reducere størrelsen af ​​fibroider og normaliseringen af ​​hormonbalancen. Helixen vil ikke være i stand til helt at helbrede myoma, men vil bremse dens udvikling og kan også forhindre sygdommen.

Med endometriose

Endometriose er en sygdom i kønsorganerne, hvis udvikling kan forårsage infertilitet. Med endometriose går den cervicale slimhinde ud over sine grænser. IUD kan også bruges som behandling. Ofte sætte spiralen Mirena.

Det har følgende virkninger:

  • Stopper spredningen af ​​endometriose.
  • Når menstruation reducerer mængden af ​​udledning.
  • Fjerner smerte.
  • Normaliserer hormonniveauer i kroppen.

Den terapeutiske virkning opnås takket være hormonet indeholdt i spiralprogesteron. Det hæmmer udviklingen af ​​endometrium.

Med hyperplose

Den vigtigste metode til at slippe af med hyperplose er skrabning. Anvendes også til behandling af stoffer. Med hyperplos i livmoderen opstår en stigning i endometrium, frigivelsen af ​​hormoner bremses.

IUD hyperplasi er ordineret hovedsageligt til kvinder, der stadig har mulighed for at føde. Spiralen normaliserer niveauet af hormoner, forhindrer væksten af ​​endometrium. Anvendes som forebyggende og medicin. Også helixen er samtidig et antikonceptionsmiddel.

Plusser spiral:

  • Virkningens varighed - IUD virker omkring 5 år.
  • Økonomi. Lægemiddelbehandling er 2 gange dyrere end at installere en helix en gang hvert 5. år.
  • Let at installere og fjerne.

Lægemidlet kan kun installeres efter høring af en læge og undersøgelse. Med individuel intolerance og bivirkninger fjernes helixen.

Med åreknuder

Spiral Mirena har et betydeligt antal kontraindikationer, men det er værd at bemærke, at åreknuder eksperter ikke tilhører den officielle liste. Anmeldelser af brugen af ​​spiralen med åreknuder er modstridende.

Kvinder med tendens til åreknuder noterer sig, at efter helixens monteringsprocedure forværres velfærdens velfærd og tilstand markant. Men de fleste af pigerne mærker ikke nogen ændringer. Dette skyldes sundhedstilstanden, de enkelte karakteristika og graden af ​​progression af sygdommen.

Uafhængigt vanskeligt at bestemme risiciene efter oprettelsen af ​​spiralen Mirena. Af denne grund er det vigtigt at konsultere en specialist, han vil bestemme, hvordan Mirena virker på karsystemet og åreknuder. Høring er også nødvendig, fordi risikoen for at udvikle sygdommen er høj. Det er nødvendigt at afklare gennemførligheden og sikkerheden af ​​denne type prævention.

Orale præventionsmidler har en mere negativ virkning, da piller udvider blodkarrene, og det fører til åreknuder. Spiral Mirena har ikke denne effekt.

Med overgangsalder og præmenopausal

Under overgangsalderen kan installationen af ​​spiralen betydeligt forbedre en kvindes tilstand. På grund af hormonerne i svangerskabsforebyggelsen lindres symptomerne på overgangsalderen. Hun beskytter også mod uønsket graviditet. IUD under overgangsalderen giver et normalt niveau af hormoner i kroppen og reducerer risikoen for kræft i kønsorganerne.

Spiral i overgangsalderen:

  • Fjerner smertefulde fornemmelser.
  • Reducerer blødning.
  • Forhindrer udviklingen af ​​myomer og neoplasmer.
  • Det styrer kroppens hormonelle parametre.

I præmenopausalperioden går en cyklus af menstruation tabt i en kvinde, deres varighed falder. Denne periode er sundhedsfarlig, da der er stor risiko for at udvikle myomer og endometriose.

Spiral Mirena er en fremragende profylaktisk for præmenopausale. Det styrer udviklingen af ​​endometrium, reducerer blødningen og reducerer dermed chancen for alvorlige sygdomme i livmoderen. Før installationen skal du konsultere en gynækolog.

Brug efter fødsel og amning

Spørgsmålet om at installere en spiral umiddelbart efter graviditet, er besluttet direkte af en læge. Det afhænger af kvindens tilstand i arbejde, genopretning af kroppen efter fødslen og andre faktorer. Efter fødslen er en spiral med sølv i sammensætningen bedst, da det vil hjælpe med at lindre betændelse. Hormoner i spiralerne efter fødslen er ikke installeret.

Kobber spiraler anbefales ikke.

Kobber kan udløse den inflammatoriske proces. I god stand kan kvinder installere en spiral et par dage efter levering.

Mirena bidrager til fjernelse af alle postpartum sekret fra livmoderen. Hvis betingelsen endnu ikke er vendt tilbage til normal efter fødslen, udskydes helixen til den første menstruation. Hvis en kvinde fødte en kejsersnit, kan helixen installeres mindst seks måneder senere.

Etablering af en helix under amning er også en individuel proces. Den bedste periode at etablere - månedligt. Imidlertid producerer laktation hormoner, som hæmmer ægløsningsprocessen. Derfor kan hver måned kun komme 4-7 måneder.

Er der nogen chance for at blive gravid med flåden

Selvom iUD er et populært middel til prævention, men det kan ikke helt eliminere uønskede graviditeter. Der er officiel medicinsk statistik, der hævder, at der er 2-3 graviditetssager pr. 100 kvinder med IUD'er.

Dette kan ske af forskellige grunde: spiralen kan fjernes fra kroppen, ubemærket af en kvinde eller ændre sin position inde i livmoderen. I dette tilfælde er der en chance for befrugtning af ægget og udviklingen af ​​graviditeten.

Når en spiral graviditet opstår, vil fostret sandsynligvis udvikle sig uden for livmoderen. Det er vigtigt at kontrollere spiralens tilstand hos gynækologen i tide og overvåge nøje afvigelser fra den normale tilstand.

Hormonal spole Mirena: omkostninger og anmeldelser

Kvinder reagerer positivt på dette hormonelle system og vurderer det som høj kvalitet og effektivt. Men i det hele taget har Mirena spiral forskellige effekter på kroppen: nogle kvinder indikerer at håret begyndte at falde stærkere ud, der opstod ubehageligt udslæt på huden, og trykket begyndte at stige oftere. Imidlertid blev negative anmeldelser af gynækologiske problemer ikke identificeret.

Med aktivt sexliv er helixen ikke følt, når beskyttelsesresultaterne næsten 100%. Omkostningerne starter fra 12 000 rubler og kan stige afhængigt af mængden af ​​ædle metaller, der bruges til at skabe spiralen.

Mirena intrauterin enhed er en af ​​mange typer af IUD'er. Dette er en populær og pålidelig metode til prævention, med mange gode anmeldelser på internettet. Spiralen er ganske rimelig i pris og vil vare i lang tid. Det vigtigste - at overholde de forholdsregler og anbefalinger fra lægen.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om Navy Mirena

Indikationer og kontraindikationer til installation af en intrauterin enhed: