logo

Konsekvenser efter fjernelse af Mirena helix

51. Lily | 06/10/2013, 13:04:24 [3502322315]

Jeg læser alle disse rædsler - i chok. Jeg havde et system alle fem år. Behandlet endometriose. Månedligt fraværende helt. Følte stor. Når du installerede helixen, var smerten selvfølgelig alvorlig. Jeg var nødt til at gå anæstesi. Skyd meget bange! Og det viste sig, at hun ikke engang følte. I vægten fik man ikke overhovedet. En sådan helix rådede sin ven, hun har fibromyom. Hun er meget tilfreds med resultaterne (de ønskede at fjerne livmoderen). Hun er allerede 4 år gammel. Hun, ligesom mig, forblev i sin tidligere vægt. Jeg er 40 år gammel nu. Månedligt inddrives fuldstændigt. Der plejede at være langvarig - op til 9 dage og nu - 4 dage.

52. Dasha | 06.25.2013, 01:00:42 [2609414681]

Også jeg, da helixen blev fjernet, vidste ikke, hvad jeg skulle beskytte (af en eller anden grund gør det ondt med kondomer). Jeg begyndte at vælge piller, alting Dimia rådede mig. Jeg prøvede og nu vil jeg ikke ændre dem, de var perfekte til mig.

53. Micka | 06.25.2013, 11:14:24 [4212274425]

Jeg ved heller ikke hvem der kan gå med disse spiraler. Det er ikke så praktisk med dem. For eksempel, efter at jeg har sagt det, blev månederne smertefulde og sex. Kunne ikke dado, når jeg tager afsted. Men du skal beskyttes alligevel. Jeg begyndte at drikke Dimia, med disse piller på en eller anden måde kom alt tilbage til normal hurtigt, og forsvaret så pålideligt.

54. Svetlana | 07/05/2013 11:43:54 [284009707]

Bare rolig. Jeg tog det nu 3 timer siden. ALDRIG PAIN, T.E. IKKE i det hele taget. Jeg var også bange for at skyde, men jeg havde ikke tid til at mollify, det var hele. :) Nu venter jeg på, hvad der vil ske næste gang. (


Hun satte Mirena, 1,5 måneder, blodet var ikke styrkerne. Fjernet, allerede den tredje måned i måneden er meget rigelig med enorme blodpropper. dette var ikke der før! Nu læg livmoderfibre! og før helixen blev renset, blev polypper fjernet. hvor kom fibroid fra? Jeg synd på en miren, for pengene nye sår!

55. Svetlana | 07/06/2013 23:09:50 [1504350525]

Hun satte Mirena, 1,5 måneder, blodet var ikke styrkerne. Fjernet, allerede den tredje måned i måneden er meget rigelig med enorme blodpropper. dette var ikke der før! Nu læg livmoderfibre! og før helixen blev renset, blev polypper fjernet. hvor kom fibroid fra? Jeg synd på en miren, for pengene nye sår!


Jeg ville ikke blive overrasket, konsekvenserne af Miren er uforudsigelige. Jeg her efter Mirena behandler led og tarm. Hun stod hos mig i et år, jeg ventede tålmodigt på hele denne tilpasning i form af blodsudgydelser og smerter til at ende, jeg ventede ikke. Kroppen begyndte bare at smuldre. Nu er der en cyste i spørgsmålet.

56. Raisa | 08.08.2013, 15:33:21 [1320706432]

God dag! Jeg kom til forummet ikke tilfældigt. Put Mirena 2 måneder siden. For at behandle flere fibroider og anæmi, henholdsvis. Og selvfølgelig, hvordan de taler. Alt virker fint. Men jeg forstår hver dag, at jeg i vægt tilføjer og siger hurtigt. Type 2 uger vejes så meget og nu 1 kg mere. Der er ikke mere. Jeg laver sport 2 gange om ugen regelmæssigt. Men i dag vågnede jeg, og mit bryst følte at det var fyldt med mælk / vi alle husker disse følelser /, månederne gik for en uge siden / uden blod / men min mave blev såret, så jeg forstod, at det var dem. Så her. Jeg kom her, jeg læste. og kommer chokeret af bogstaverne. Hvor trist. At jeg nu vil være fed, henholdsvis ikke smuk, og selv med brystsmerter? Damn! Hvad skal man gøre
Jeg er en voksen pige / 46 /, men det er ikke en grund til at blive en tante. Jeg ved ikke engang, hvilken slags brev dette er. Intet spørgsmål, ingen diskussion - bare et græd fra hjertet. Vi er alle kvinder, vi ønsker alle at blive smukke, så behandle mit brev med forståelse og være vred! Tak!

57. Raisa | 08.08.2013, 15:41:10 [1320706432]

God dag til alle! Elena, som jeg forstår dig.
Min Merena er allerede 2 år gammel. Jeg lægger det på anbefaling af min læge, jeg har indometriose, i det sidste har jeg ventet på menstruation ikke bare med rædsel, denne tilstand kan simpelthen ikke overføres. månederne var så rigelige, at pakningerne af de tykkeste var kun nok til min. til 15. Lægen havde et valg foran os - enten fjerner vi livmoderen, eller vi lægger MIRENA, erklærede sig enig i MIRENA. Ærligt kunne jeg ikke glæde mig i det første år, men i andet år begyndte jeg at bemærke, at jeg ikke svulmer i spring og grænser - i løbet af det sidste år fik jeg 10 kg, jeg fik mindre, men det er sådan, selvom jeg stopper, vil jeg stadig være vil stige. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre

58. Elena | 08.22.2013, 22:29:15 [3816708866]

God dag! Fortæl mig og processen med at fjerne spiralen, hvor smertefuldt. bedøve eller tjekke tærsklen for følsomhed. Fordi jeg under installationen mistede bevidstheden, smerten var anden, lægerne kaldte det en chokreaktion af kroppen til et fremmedlegeme. Fortæl nogen hvordan det var.


Hun tog Miren for en uge siden, hun var også meget bange, men alt gik glat. En måned tidligere skød kæresten Miren og hun gjorde det også fint. Vær ikke bange for. Det er meget smertefuldt at satse. Jeg ser nu hvad der vil ske næste gang.

tænk vægt skyldes mirena? det er i livmoderen, næsten ingen hormon kommer ind i blodet. Jeg forstår ikke mekanismen for vægtforøgelse..


Piger, alt der er negativt er skrevet her, jeg havde også - jeg er 46, figuren, som de siger 90 60 90, vægt 54 kg med en vækst på 164, hverken rynker eller grå hår, spiralen sat for et år siden på grund af rigelige og smertefuld menstruation og mellemblødning i starten syntes alting fint, menstruationen forsvandt fuldstændigt, brystene svulmede og smertefuldt hele tiden, trykket steg, håret begyndte at falde i bunker, huden blev gammel, hævelsen passerede ikke, hjerterytmen blev kvælende, søvnen begyndte at falde i søvn selv i transport månen hævede. Lægen sagde, at det var alt vrøvl. Men jeg selv læge, og jeg forstår, at det ikke kan være sådan - hele set negativitet på samme tid. Stavila Mirena i England (gratis der), der er forfærdelig medicin, men lægen fortalte mig der, at jeg ser for meget i min alder, og jeg behøver det ikke, men jeg Hun insisterede på at tænke på, at det ville være endnu bedre, som min gynækolog i Letland fortalte mig. Hun holdt en spiral for to år siden, efter 15-20 minutter begyndte hjertet at blive roligt, i dag begyndte perioden, hendes mave gør ondt lidt, men hævelsen sover. uden alvorlige indikationer bruge hormonelle præparater, kun for at slippe af med m Månedlig, bør ikke være, de burde være, sådan er naturen. Jeg vil bedre drikke en pille for smerte en gang om måneden end at lide af dag til dag.

60. Vika | 09/12/2013 11:17:49 [1964033383]

Yana
tænk vægt skyldes mirena? det er i livmoderen, næsten ingen hormon kommer ind i blodet. Jeg forstår ikke mekanismen for vægtforøgelse..
Piger, alt der er negativt er skrevet her, jeg havde også - jeg er 46, figuren, som de siger 90 60 90, vægt 54 kg med en vækst på 164, hverken rynker eller grå hår, spiralen sat for et år siden på grund af rigelige og smertefuld menstruation og mellemblødning i starten syntes alting fint, menstruationen forsvandt fuldstændigt, brystene svulmede og smertefuldt hele tiden, trykket steg, håret begyndte at falde i bunker, huden blev gammel, hævelsen passerede ikke, hjerterytmen blev kvælende, søvnen begyndte at falde i søvn selv i transport månen hævede. Lægen sagde, at det var alt vrøvl. Men jeg selv læge, og jeg forstår, at det ikke kan være sådan - hele set negativitet på samme tid. Stavila Mirena i England (gratis der), der er forfærdelig medicin, men lægen fortalte mig der, at jeg ser for meget i min alder, og jeg behøver det ikke, men jeg Hun insisterede på at tænke på, at det ville være endnu bedre, som min gynækolog i Letland fortalte mig. Hun holdt en spiral for to år siden, efter 15-20 minutter begyndte hjertet at blive roligt, i dag begyndte perioden, hendes mave gør ondt lidt, men hævelsen sover. uden alvorlige indikationer bruge hormonelle præparater, kun for at slippe af med m Månedlig, bør ikke være, de burde være, sådan er naturen. Jeg vil bedre drikke en pille for smerte en gang om måneden end at lide af dag til dag.


Leon, jeg er ikke enig i overflod af menstruation, det er hvad: hvis det ikke kom til udrensningerne, så kan du nok udholde overflod. Overflod - det er ikke bare sådan, det er endometriose. Efter den sidste rengøring (de endometriale polypper blev fjernet) havde jeg en blodprop i min hånd fra en mislykket dropper, jeg behandlede i en måned en farlig ting. Og hvad kan jeg sige - enhver, selv en lille operation - en risiko. Mirena sætter endometriumet i orden. Og bare for beskyttelse, for eksempel, ville jeg aldrig sætte det.

61. Leon | 12. september 2013, 15:35:03 [2125387240]

[Leon, jeg er ikke enig i overflod af menstruation, det er hvad: hvis det ikke kom til udrensningerne, så kan du nok udholde overflod. Overflod - det er ikke bare sådan, det er endometriose. Efter den sidste rengøring (de endometriale polypper blev fjernet) havde jeg en blodprop i min hånd fra en mislykket dropper, jeg behandlede i en måned en farlig ting. Og hvad kan jeg sige - enhver, selv en lille operation - en risiko. Mirena sætter endometriumet i orden. Og bare for beskyttelse, for eksempel, ville jeg aldrig sætte det.
Ja, jeg er helt enig, men når en specialist insisterer på at denne spiral er praktisk talt et middel til alle kvinders problemer, er det ikke liv at konstant have menstruation eller blødning, manden begyndte selv at bebrejde mig for at gøre noget selv. har intet forhold til ham. så jeg forsøgte, selvom jeg forstod, at de ikke sjovede med hormoner, og vægten begyndte at stige fra bunden, selvom jeg var på en diæt. Det anbefales også at bruge det efter 50 år med opstart af overgangsalderen eller i særlige tilfælde og ikke kun for udfrielse. fra menstruation eller som præventionsmiddel. Men jeg tog det 2 dage siden. Jeg ønsker jer alle at være sunde og smukke, mændene ved siden af ​​jer, der forstår og elsker jer alle!

62. Natalia | 26. september 2013, 23:30:48 [2426880332]

Irina, helt rigtigt. Jeg lærte fra læger, at hormonet ophører med at blive frigivet efter 3- 3,5 år! Generelt rengøres pigerne hurtigere, jeg sætter det på grund af fibroider 3 år siden, de sagde, at det ikke vil vokse. men der var ingen knude, og nu 3 takk Gud lille. Håret var smukt, nu sparsomt, det første år faldt kraftigt, genoprettet i 3 år 10 kg. Lebido nul, det var nødvendigt at fjerne længe doktoren otgavarivaet konstant, og så lærte jeg fra europæiske eksperter, at hun ikke var fra væksten af ​​fibroider, men for kvinder med endometriose! Nå mindst efter at have fjernet kun 3 dage hældt, og derefter sluttede hver måned eller som beskrevet af mange kvinder. Jeg ønsker dig alt godt helbred!

God dag! Fortæl mig og processen med at fjerne spiralen, hvor smertefuldt. bedøve eller tjekke tærsklen for følsomhed. Fordi jeg under installationen mistede bevidstheden, smerten var anden, lægerne kaldte det en chokreaktion af kroppen til et fremmedlegeme. Fortæl nogen hvordan det var.

64. Akmaral | 10/19/2013, 1:06:31 [4157414459]

God dag! Jeg satte Mirena i marts 2011 til medicinske formål, var fibroids og tung menstruation. Myoma faldt lidt, menstruationen var udsmidning i 2-3 dage, der kun blev brugt dagligt. I 2,5 år fik jeg næsten 15 kg i vægt, selv om min kost ikke ændrede sig og flyttede ikke mindre end normalt. I 2009 satte min kæreste også denne spiral, jeg så ikke hende i ca. 3 år siden hun boede i et andet land, og da vi mødtes så jeg en plump, nervøs kvinde. I september 2013 fjernede jeg spiralen, og de månedlige perioder blev rigelige og langvarige. I annotationen for Mirena står det klart, at en kvinde kan begynde at gå i vægt. Vigtigst er det, at ingen advarer om, at kvinder vil begynde at dyrke hår på deres ben og arme. Så Mirena er ikke et paradis for tunge perioder og myomer.

65. Akmaral | 10/19/2013, 1:14:45 [4157414459]

Hvad angår installationen af ​​Mirena, blev jeg meget såret, selvom jeg har en meget høj smertetærskel, var gynækologen endda bange, ifølge hende blev jeg meget blege. Jeg kom til mig selv i omkring en time. Underlivet gør ondt i 3 dage. Og det gør ikke ondt for at fjerne overhovedet, det vigtigste er at have perioder. For mig selv besluttede jeg mig, at næste gang jeg ville vælge en anden metode til prævention. Piger Jeg ønsker dig alt godt helbred og mindre at se læger!

66. Natalia | 11/01/2013, 09:11:16 [2194172285]

God dag! Jeg kom til forummet ikke tilfældigt. Put Mirena 2 måneder siden. For at behandle flere fibroider og anæmi, henholdsvis. Og selvfølgelig, hvordan de taler. Alt virker fint. Men jeg forstår hver dag, at jeg i vægt tilføjer og siger hurtigt. Type 2 uger vejes så meget og nu 1 kg mere. Der er ikke mere. Jeg laver sport 2 gange om ugen regelmæssigt. Men i dag vågnede jeg, og mit bryst følte at det var fyldt med mælk / vi alle husker disse følelser /, månederne gik for en uge siden / uden blod / men min mave blev såret, så jeg forstod, at det var dem. Så her. Jeg kom her, jeg læste. og kommer chokeret af bogstaverne. Hvor trist. At jeg nu vil være fed, henholdsvis ikke smuk, og selv med brystsmerter? Damn! Hvad skal man gøre
Jeg er en voksen pige / 46 /, men det er ikke en grund til at blive en tante. Jeg ved ikke engang, hvilken slags brev dette er. Intet spørgsmål, ingen diskussion - bare et græd fra hjertet. Vi er alle kvinder, vi ønsker alle at blive smukke, så behandle mit brev med forståelse og være vred! Tak!

67. Natalia | 11/01/2013 09:16:05 [2194172285]

Velkommen! Min spiral er 4 år gammel, efter at jeg har lagt det på mig +13 kg, forbandt jeg det ikke, og lægen sagde, at der ikke ville være nogen vægtforøgelse. men. Mine bryster var taco, men ikke umiddelbart, men et sted om et år, men de er forskellige for alle, mit mål er den samme behandling af fibroider og endometriale knuder. Jeg ser lægen siger, at alt er fint, og mine perioder stoppede efter ca. en måned, og der er stadig ingen, men min mand og jeg har tænkt et andet barn, og efter at have læst anmeldelser ved jeg ikke, hvad de skal gøre, mange har blødning efter rastaniya hos hende, da det er skræmmende!

68. Alina | 11/07/2013, 01:45:31 [2488811962]

God dag! Jeg har ENDOMETRIOSIS, lægen ordinerer Mirena. Jeg har Mirena allerede 7 år gammel (efter 5 år har hun erstattet den med en ny) 3 år efter installationen begyndte problemer med libido og psyke. hele tiden ønskede sex, så taget blev blæst væk. gik til psykologer. 2 år led, forstod ikke, hvad der skete med mig. konstant ryster. Da udtrykket nærmede sig, ville jeg fjerne det. Lægen sagde, at hvis jeg fjernede det, ville der igen være alvorlig blødning. smerten og alle de rædsler, jeg havde. Jeg vil virkelig fjerne det. men meget bange for, at alt kommer tilbage. Hvad skal man gøre Nu har jeg 2 Sporal i 2 år. Jeg går på psykologer panikanfald. søvnløshed. Jeg sveder hele tiden. varme i hovedet gennem kroppens tidevand. temperaturen er 37. i det sidste bliver jeg ofte syg med ARVI hver 3. måned og i lang tid kan jeg ikke komme mig. hvis jeg sletter det vil alt komme tilbage.

69. Alina | 11/07/2013, 01:59:42 [2488811962]

God dag! Jeg ENDOMETRIOS, fjernet polypper. Rens, lægen foreskrev Miren. Jeg har Mirena allerede 7 år gammel (efter 5 år har hun erstattet den med en ny) 3 år efter installationen begyndte problemer med libido og psyke. hele tiden ønskede sex, så taget blev blæst væk. gik til psykologer. 2 år led, forstod ikke, hvad der skete med mig. konstant ryster. Da udtrykket nærmede sig, ville jeg fjerne det. Lægen sagde, at hvis jeg fjernede det, ville der igen være alvorlig blødning. smerten og alle de rædsler, jeg havde. Jeg vil virkelig fjerne det. men meget bange for, at alt kommer tilbage. Hvad skal man gøre Nu har jeg 2 Sporal i 2 år. Jeg går på psykologer panikanfald. søvnløshed. Jeg sveder hele tiden. varme i hovedet gennem kroppens tidevand. temperaturen er 37. i det sidste bliver jeg ofte syg med ARVI hver 3. måned og i lang tid kan jeg ikke komme mig. hvis jeg sletter det vil alt komme tilbage.

70. Elvera | 09.11.2013, 17:07:13 [544150311]

Piger, alt der er negativt er skrevet her, jeg havde også - jeg er 46, figuren, som de siger 90 60 90, vægt 54 kg med en vækst på 164, hverken rynker eller grå hår, spiralen sat for et år siden på grund af rigelige og smertefuld menstruation og mellemblødning i starten syntes alting fint, menstruationen forsvandt fuldstændigt, brystene svulmede og smertefuldt hele tiden, trykket steg, håret begyndte at falde i bunker, huden blev gammel, hævelsen passerede ikke, hjerterytmen blev kvælende, søvnen begyndte at falde i søvn selv i transport månen hævede. Lægen sagde, at det var alt vrøvl. Men jeg selv læge, og jeg forstår, at det ikke kan være sådan - hele set negativitet på samme tid. Stavila Mirena i England (gratis der), der er forfærdelig medicin, men lægen fortalte mig der, at jeg ser for meget i min alder, og jeg behøver det ikke, men jeg Hun insisterede på at tænke på, at det ville være endnu bedre, som min gynækolog i Letland fortalte mig. Hun holdt en spiral for to år siden, efter 15-20 minutter begyndte hjertet at blive roligt, i dag begyndte perioden, hendes mave gør ondt lidt, men hævelsen sover. uden alvorlige indikationer bruge hormonelle præparater, kun for at slippe af med m Månedlig, bør ikke være, de burde være, sådan er naturen. Jeg vil bedre drikke en pille for smerte en gang om måneden end at lide af dag til dag.


Jeg fjernede miren 2 måneder efter 1 års plage, jeg ventede på, at kroppen skulle vænne sig til det. Først nu forstår jeg, hvordan jeg forgiftede min krop med dette system. Forfærdelig depression. tarmene og leddene gør ondt, da jeg ikke ved, hvordan man kommer ud af denne tilstand, havde genkolonnen intet forståeligt at sige. neurologen havde endda en healer. Staten er bare et mareridt. Rådgive, hvem der kom ud, kan have en form for mirakelpille?

71. Gæst | 12.11.2013, 15:29:08 [3448999812]

Min Mirena er allerede 1,5 år gammel, der er slet ingen månedlige, sandsynligvis et år, intet gør ondt, det forstyrrer ikke, bortset fra en stigning i vægt på +7 kg i de første seks måneder. Og nu et år kan jeg ikke slippe af med dem. Jeg går ind for sport 3-5 gange om ugen. Og om sommeren, plus svømning på havet hver dag, for året var jeg i stand til at miste kun 4 kg ud af syv i denne træningsordning. Jeg tror at fjerne verden. Piger, fortæl mig, at vægten efter fjernelse vender tilbage til normal? Fordi jeg har dette er den eneste grund til at slette. Forresten førte det mig en uge til at begrænse mig til mad til at tabe 1-2 kg, og nu selv med sportsfedtbrændere, kan jeg ikke smide en kg om måneden, det er bare forfærdeligt. Indtil Mirena var jeg stabil i 12 år (fra 16 til 28 var min vægt stabil 58 kg med en højde på 168 cm, efter at helixen blev jeg 65. Nu kastede jeg en halv vægt op til 61 kg, men du ville vide, hvor svært det er at slippe af med disse 4 kg gymnastiksal + fitness + ordentlig ernæring + sport ernæring)

72. Svetlana | 11/13/2013 08:16:25 [3272928336]

Mirena koster 2 år. I vægt blev 20 kg. Alle disse to år plaget af en forfærdelig migræne. Nu tog hun af spiralen, fordi der var problemer med skjoldbruskkirtlen... Aldrig haft nogen problemer med det, men nu har det vist sig... Libido er nul.
Tilsyneladende er der allerede ikke noget at gøre. Dette er produktionsomkostningerne. Fjern enten livmoderen eller spiralen og tålmodigheden, indtil overgangsalderen begynder

73. Kærlighed | 11/19/2013, 21:46:15 [1591668488]

Hun stolede på sin læge og satte dette *** i april 2011, fra det øjeblik til og med kramper smerter i højre side til oversvømmelse i hovedet, smertefuld ægløsning, smurt i 3 måneder fra installationstidspunktet, så kom alt tilbage til normal, menstruationen blev smurt men med smerte og PMS, at hun glemte hendes navn. Efter et halvt år efter installationen begyndte hænderne at gøre ondt, knogleknusning og hårdt hår voksende i whiskers, libido faldt under nul. og i efteråret begyndte en frygtelig angst-depressiv lidelse med sympatiske adrenalkriser, trykstigninger, hjerteslag og ambulanceopkald, de blev placeret på kardiotypen og lavede en masse undersøgelser. en masse penge gik væk, og hver læge fandt sit eget øm og behandlede det, drak piller i håndfuldt, men der var ingen forbedringer, sagde en nervøs, blev behandlet med antidepressiva i 4 måneder og fik derefter en operation for polypper i de maksillære hulrum.

74. Kærlighed | 11/19/2013, 21:46:27 [1591668488]

Og min læge med en spiral binder det ikke, nægtede at slette dem. Jeg blev værre, der ringede i mine ører, svaghed, hovedpine, vandrende smerter gennem min krop, jeg blev som en grøntsag, et solidt negativt, stoppet for at nyde livet. Da menstruationen ikke kom overhovedet, gik kroppen som en wadded, alvorlig træthed til terapeuten, hun foreskrev en blodprøve - resultatet var ikke tilfreds, hæmoglobinet var meget højt, blodet var tykt, der var stadig afvigelser. Jeg genvandt med hende maksimalt 5 kg om 1,5 år, men kroppen blev anderledes, det forekommer mig, at selv gangen ændrede sig og ansigtet. Smukke kvinder! du lægger ikke denne spiral uden stort behov, hormonet i det er endda meget absorberet i blodet og hammer på hjernen, det er jeg sikker på. Snart vil jeg tage det af med en rengøring (som min læge sagde). Jeg forstår selv nu hvorfor med rengøring. Jeg beklager meget, at jeg købte i sikker sex og eventyr om et mirakelmedicin (jeg plejede at lægge en endometri polypol efter diagnostisk curettage). Så tænk tusind gange, læs anmeldelserne (som jeg ikke gjorde), fordi de er skrevet af dem, der søger løsninger på de problemer, de har tjent, og læger er tavse om bivirkningerne, er det godt for dem.
Alt stort, godt helbred, kærlighed og en stor kvindelig lykke.

75. Nina | 11/22/2013 11:51:18 [582584405]

Hej alle efter at have fjernet moralens spiral efter 2 år har den hældt meget stærkt i 10 dage med store blodpropper. Så i 3 dage. Vikasol klæbte blodpropper, og det sker ikke. smerterne var stærke på det tidspunkt, hvor store blodpropper kom ud. nu er det ikke længere lykkeligt. Hvem vil fortælle dig dette ordentligt efter fjernelse af helix eller er det et problem, og du skal gå til lægen. og hvor meget mere blødning kan vare


Beklager, men hvordan sluttede det hele?

76. Nina | 11/22/2013, 11:58:01 [582584405]

Mirena koster 2 år. I vægt blev 20 kg. Alle disse to år plaget af en forfærdelig migræne. Nu tog hun af spiralen, fordi der var problemer med skjoldbruskkirtlen... Aldrig haft nogen problemer med det, men nu har det vist sig... Libido er nul.
Tilsyneladende er der allerede ikke noget at gøre. Dette er produktionsomkostningerne. Fjern enten livmoderen eller spiralen og tålmodigheden, indtil overgangsalderen begynder


Og har du blødning efter fjernelse af Mirena?

77. Gæst | 11/23/2013, 20:16:17 [4258479470]

Hun stolede på sin læge og satte dette *** i april 2011, fra det øjeblik til og med kramper smerter i højre side til oversvømmelse i hovedet, smertefuld ægløsning, smurt i 3 måneder fra installationstidspunktet, så kom alt tilbage til normal, menstruationen blev smurt men med smerte og PMS, at hun glemte hendes navn. Efter et halvt år efter installationen begyndte hænderne at gøre ondt, knogleknusning og hårdt hår voksende i whiskers, libido faldt under nul. og i efteråret begyndte en frygtelig angst-depressiv lidelse med sympatiske adrenalkriser, trykstigninger, hjerteslag og ambulanceopkald, de blev placeret på kardiotypen og lavede en masse undersøgelser. en masse penge gik væk, og hver læge fandt sit eget øm og behandlede det, drak piller i håndfuldt, men der var ingen forbedringer, sagde en nervøs, blev behandlet med antidepressiva i 4 måneder og fik derefter en operation for polypper i de maksillære hulrum.


Velkommen! Jeg har alt på samme måde som du har helet i 2 måneder efter at du har fjernet spiralen, hvor meget længere er det at udholde? Sådan en forfærdelig tilstand springer trykket, selv om det var som en astronaut, hans krop især ribbenene smerter. Fortæl mig, hvor længe har du været behandlet? Jeg havde en spiral i 6 måneder (kroppen blev vant til det, de sagde det var plage) og nu har jeg fjernet det i 2 måneder;
Ønsker. Måske er hun god for dem, der har problemer for kvinder, men sunde piger til bevarelse kan ikke nøjes med at blive lagt. Fortæl mig, hvordan du kom til dine sanser og hvor længe.

78. Kærlighed | 11/23/2013 21:14:41 [3597375408]

Velkommen! Jeg har alt på samme måde som du har helet i 2 måneder efter at du har fjernet spiralen, hvor meget længere er det at udholde? Sådan en forfærdelig tilstand springer trykket, selv om det var som en astronaut, hans krop især ribbenene smerter. Fortæl mig, hvor længe har du været behandlet? Jeg havde en spiral i 6 måneder (kroppen blev vant til det, de sagde det var plage) og nu har jeg fjernet det i 2 måneder;
Ønsker. Måske er hun god for dem, der har problemer for kvinder, men sunde piger til bevarelse kan ikke nøjes med at blive lagt. Fortæl mig, hvordan du kom til dine sanser og hvor længe.


Jeg skal bare fjerne det og vente på menstruationstidspunktet, selvom jeg tvivler lidt, har jeg VSD siden 25 år og forværres altid i efteråret, men som helixen har sat alt er meget forværret. og du renser det renset eller ej? var der blødning efter fjernelse og hvor lang tid var det?

79. Nina | 11/24/2013, 05:27:40 [2617844521]

Jeg ville ikke blive overrasket, konsekvenserne af Miren er uforudsigelige. Jeg her efter Mirena behandler led og tarm. Hun stod hos mig i et år, jeg ventede tålmodigt på hele denne tilpasning i form af blodsudgydelser og smerter til at ende, jeg ventede ikke. Kroppen begyndte bare at smuldre. Nu er der en cyste i spørgsmålet.


Når du har fjernet smuldret i lang tid?

Når du har fjernet smuldret i lang tid?


Da jeg gik til ultralydet for 2 måneder siden, da jeg ikke havde fjernet spiralen endnu, fik jeg også en 14 mm cyste. men i sidste uge gik jeg igen og sagde, at jeg havde løst mig selv. Og efter fjernelse af helixen i en uge, havde jeg nok alt i stykker, så efter en måned kom de normalt allerede. Kun her virker alle leddene som en gammel kvinde, selvom hun skød og masserer.

81. Nina | 11/24/2013, 15:36:24 [1214055421]

Hej alle efter at have fjernet moralens spiral efter 2 år har den hældt meget stærkt i 10 dage med store blodpropper. Så i 3 dage. Vikasol klæbte blodpropper, og det sker ikke. smerterne var stærke på det tidspunkt, hvor store blodpropper kom ud. nu er det ikke længere lykkeligt. Hvem vil fortælle dig dette ordentligt efter fjernelse af helix eller er det et problem, og du skal gå til lægen. og hvor meget mere blødning kan vare


Hvad er det hele med dig?

Når du har fjernet smuldret i lang tid?


Nej, alt gik i to eller tre dage, så er den næste menstruation normal som før, og så kom der generelt ikke 2 måneder. Jeg kaldte duphaston. Nu på den måde. Du må heller ikke sige hvad der er normalt, men ikke helt regelmæssigt. Så nu gør maven hele tiden ondt, som om det er ved at begynde. Jeg behandler leddene, mine tarmer er ikke fuldt ud blevet genoprettet i mere end et halvt år, men mit bryst er næsten stoppet for ondt. Væg gik i første omgang på et par kg, nu er alt tilbage, selv om jeg spiser lidt. Depression begyndte at dække meget stærk. Forsøger at komme ud af alt dette lort efter Mirena.

83. Nina | 11/25/2013 09:13:29 [770679631]

Hun tog Miren for en uge siden, hun var også meget bange, men alt gik glat. En måned tidligere skød kæresten Miren og hun gjorde det også fint. Vær ikke bange for. Det er meget smertefuldt at satse. Jeg ser nu hvad der vil ske næste gang.

Fortæl mig, hvordan gik alt på? Var der en udtagningsblødning?

Du læser, og det er skræmmende at blive. Min spiral er værd 5 år 1 måned. Vraz sagde i 2014 vi skyder. Der var ikke noget problem for den første uge, og jeg fik ikke nogen vægt. Selv om derimod. Der er ingen månedlige. Der er ingen smerter i brystet. endometriose og tre fibroider.

86. Anna | 12/15/2013 23:06:10 [2754545562]

Hun var meget bange for at tage Miren - da de satte det, blev hun næsten svag af smerten. Som følge heraf sugede hun ind (hun gjorde alle undskyldninger for sig selv) og tilbragte 6 år hos hende i stedet for 5. Endelig tog hun sig i hånden og gik til lægen. Hvor mange nerver tabte - kan ikke formidles, men hvor fjernet de ikke engang føler)) Piger, vær ikke bange, det er helt smertefrit! Det vigtigste er at med jævne mellemrum lave ultralyd, at den står ordentligt og ikke bevæger sig, og tråden er ikke gået inde.
Jeg planlægger ikke at lægge mere, jeg vil gerne leve uden venstre hormoner. Jeg håber virkelig, at det ikke er nødvendigt.

87. Nina | 01.11.2014, 03:54:07 [1574709560]

Mirena stod i 3,5 år, ja, hun hjalp med i slutningen, men efter sletningen var jeg konstant som en våd mus, tilføjede jeg 12 kg! Skræm! Diæt hjælper ikke! Jeg er bange for at spise!

88. Olga | 01.11.2014, 20:35:19 [1372851844]

Jeg havde Mirena i 4 år til behandling af endometriose. Over hele perioden fik ekstra 15 kg. Tarmproblemer for hele perioden plus calcium og kondroitin blev konstant taget, leddene blev såret, og tidevandet efter et års fravær af menstruation blev simpelthen tortureret. Hun tog det af på grund af en forstørret cyste, som de forsøgte at helbrede med et ekstra indtag af orale præventionsmidler, og som følge heraf helbredte de sig og voksede til 7 cm, måtte jeg straks fjerne både cysten og helixen under operationen. På baggrund af afbrydelsen af ​​hormonbehandling og fjernelse af helix begyndte blødningen tre dage efter helixen blev fjernet og varede i to uger, men gynækologen sagde, at dette var normen. Vægten begyndte at gå langsomt, men jeg var stadig nødt til at gå til endokrinologen for vægtkorrektion, fordi det er meget svært at tabe, og ikke spiser og trækker dig ud med træning i gymnastiksalen, vil heller ikke give stor effekt. Som følge heraf bidrog spiralen til kun at reducere væksten af ​​endometrium i livmoderen. Og hans foci i bukhulen blev så forblevet, og de brændte kun til kirurgi. Som kostede mig mange penge. I betragtning af at jeg næsten mistede mit ovarie plus genopretning efter operationen - er injektionerne i seks måneder også dyre. Her er min historie. Så pigerne tænker, før du risikerer din sundhed så meget, hvis det kun handler om prævention.

89. Irina | 12.02.2014, 16:48:36 [4117086029]

For 5 år siden satte du en spiral Miren. Installationen var smertefri. Den første måned var lidt ubehagelig, min mavesmerte, jeg blev trukket, som om jeg havde slagsmål, min bryst gjorde ondt. I den anden måned gik alt godt, og den månedlige periode sluttede. Jeg har glemt dem helt. Det eneste i den første måned kom igen til lægen for at trimme antennerne, da de blandede sig med sin mand. ) Nu trækkede de ud (vi vil have en baby), jeg følte mig ikke engang, kun den næste dag var der tunge perioder. Så usædvanligt. Lad os se hvad der sker næste gang. )

90. Gæst | 07.06.2014, 01:28:39 [2298076073]

Brugeren af ​​webstedet Woman.ru forstår og accepterer at han er fuldt ansvarlig for alt materiale, der delvist eller fuldt ud er offentliggjort af ham, ved hjælp af Woman.ru-tjenesten.
Brugeren af ​​webstedet Woman.ru garanterer, at placeringen af ​​de materialer, der leveres til dem, ikke krænker tredjemands rettigheder (herunder men ikke begrænset til ophavsret) og beskadiger ikke deres ære og værdighed.
Brugeren af ​​webstedet Woman.ru, der sender materialer, er således interesseret i at offentliggøre dem på webstedet og udtrykker sit samtykke til deres videre brug af redaktørerne for webstedet Woman.ru.

Anbringelse af intellektuel ejendomsret (foto, video, litterære værker, varemærker mv.)
På stedet woman.ru er kun tilladt for personer, der har alle nødvendige rettigheder til sådan placering.

Netværksudgave "WOMAN.RU (Woman.RU)"

Attest for registrering af massemedier EL №FS77-65950, udstedt af Federal Service for Supervision inden for kommunikation,
Informationsteknologi og Massekommunikation (Roskomnadzor) 10. juni 2016. 16+

Kontaktoplysninger for offentlige myndigheder (herunder Roskomnadzor): Denne emailadresse bliver beskyttet mod spam-bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Spiral Mirena: antikonceptionsvirkning, anvendelsesmuligheder, effektivitet

Den intrauterinske enhed Mirena er et stærkt effektivt præventionsmiddel med en terapeutisk virkning. Fabrikanten af ​​dette lægemiddel er det finske firma Bayer, som er beliggende i Tyskland. Ifølge den anatomiske og terapeutiske klassifikation refererer midler til plastiske intrauterin-indretninger med progestogener. Det aktive stof frigivet fra helixen er levonorgestrel. I løbet af dagen frigives 20 μg af dette hormon gradvist.

Hvad er et stof

Mirena's hormonalspole består af en kerne fyldt med hormonelastomerindhold på en T-formet krop. På toppen af ​​antikonceptionsmidlet er dækket med en membran, der frigiver gradvist hormonindhold i mængden 20 mg pr. 24 timer. Frigivelseshastigheden falder gradvist og efter 5 år er den lig med 10 μg pr. 24 timer.

Der er en loop i den frie ende af sagen; trådene er fastgjort til det for at hjælpe med at fjerne spiralen. Alt dette design er placeret i et ledertube.

Sammensætningen af ​​spiralen Mirena: et antikonceptionsmiddel indeholder 52 mg levonorgestrel. Derudover indeholder den 52 mg polydimethyloxanelastomer - et neutralt stof, der er et reservoir til lægemidlet.

Pakken indeholder et antikonceptionsmiddel. Pakkenes indre indhold er sterilt, derfor er det ikke muligt at installere en spiral, hvis den ydre belægning er beskadiget.

Handling på kroppen

Intrauterin hormonholdigt middel Mirena udskiller levonorgestrel i livmoderhulen. Samtidig er den daglige frigivelse af progestogen ekstremt lav, men hormonindholdet er meget højt direkte i livmoderhinden. Lægemidlet i en meget lille mængde kommer ind i blodet, næsten uden systemiske virkninger. Det påvirker ikke lipidmetabolisme, forårsager ikke en signifikant stigning i blodsukker og blodtryk, øger ikke blodproppen. Derfor er Mirena praktisk taget sikkert at bruge i sunde kvinder.

Levonorgestrel reducerer følsomheden af ​​seksuelle receptorer til både gestagener og østrogener. I dette tilfælde bliver endometrium ufølsomt over for estradiol, ophører med at proliferere (vokse) og afvise. Resultatet er en udtynding af endometrielaget. Dette er den vigtigste mekanisme for præventions- og terapeutiske virkninger af lægemidlet.

Et ubetydeligt lokalt svar på et fremmedlegeme er dannet i livmoderen. Cervikal slim komprimeres, hvilket gør det svært for sæd at komme ind i organhulen. Mirena undertrykker også deres mobilitet i livmoderen og rørene. Hos nogle kvinder undertrykker dette middel endog en smule ægløsning. Således udføres en fuldstændig antikonceptionsvirkning.

Lægemidlet påvirker hormonel regulering: Under indflydelse i hypofysen er der et fald i produktionen af ​​luteiniserende hormon.

Graviditet efter fjernelse af midler i 80-90% af kvinder sker inden for et år.

I de første par måneder, hvor Mirena anvendes, undertrykkes proliferation (cyklisk vækst) af endometrium, hvilket resulterer i en lille stigning i blod udskillelse fra kønsorganerne. Efterhånden reduceres varigheden og mængden af ​​menstruation, hvorfor de månedlige perioder med Mirena spiral er ekstremt knappe eller helt fraværende. Under denne proces forbliver æggestokkene normalt en tilfredsstillende koncentration af kønshormoner, primært østradiol, i blodet. Ægløsning og regression af corpus luteum er kun lidt undertrykt.

Analoger af det intrauteriniske terapeutiske system Mirena er fraværende. Som et alternativ kan de kombinerede lægemidler levonorgestrel og østrogen til oral administration. I sin rene form anvendes dette hormon kun til post-coital antikonception.

Indikationer for brug

Mirena intrauterin enhed bruges i følgende situationer:

  • graviditetsbeskyttelse
  • idiopatisk menorrhagia;
  • forebyggelse af endometrielle hyperplastiske processer (dens overdrevne proliferation) under østrogenbehandling.

Et af de vigtigste indikationer for anvendelse er idiopatisk menorrhagi. Denne tilstand manifesteres ved kraftig blødning i fravær af endometrisk hyperplasi. Det forekommer i livmoderkræft, store myomatiske knuder, adenomyose, endometritis, såvel som sygdomme med alvorlige blødningsforstyrrelser (Willebrandt-sygdom, trombocytopeni). Efter seks måneder halveres brugen af ​​blodtab, og efter to år er virkningen sammenlignelig med fjernelsen af ​​livmoderen.

I submukøs (submucosa) uterine myome er effekten mindre udtalt. Imidlertid kan brugen af ​​Mirena reducere sværhedsgraden af ​​smerter under menstruation samt reducere manifestationerne af jernmangelanæmi. Mirena spiral med endometriose har en udpræget terapeutisk virkning, der forårsager atrofi af endometrielle foci.

Der er bariumsulfat i den T-formede spiral. Det er synligt under røntgenundersøgelse, for eksempel med computertomografi. Kan jeg lave en MR? Ja, der er ingen kontraindikationer til magnetisk resonansbilleddannelse eller andre diagnostiske procedurer, når Miren-systemet er installeret.

Er det muligt at lægge Mirena spiral under mastopati? Denne sygdom er ikke en kontraindikation, hvis brystkræft udelukkes.

Anvendelsesmåde

Værktøjet introduceres intrauterin, dets gyldighed er mindst fem år. Levonorgestrel frigives først i mængden 20 mcg pr. Banke, det falder gradvist til 10 mcg pr. Banke. Den gennemsnitlige dosis levonorgestrel modtaget af en kvinde om dagen er 14 mg af hormonet.

Mirena kan bruges sammen med medicin til hormonbehandling (piller, patch), der kun indeholder østrogener.

Kan jeg blive gravid med Mirena helix?

Graviditet kan forekomme hos en af ​​500 kvinder, der bruger dette værktøj i løbet af året. I fem års brug forekommer graviditet hos 7 kvinder ud af 1000, der bruger et præventionsmiddel.

På hvilken cyklusdag sætter de en spiral?

Med henblik på prævention opretholdes det i en af ​​de første 7 dage fra menstruationsblødningens begyndelse. Det kan indtastes umiddelbart efter abort. Udskiftning af helix med en ny udføres på en hvilken som helst cyklusdag.

I postpartumperioden skal du vente på udløsningens livmoder, det vil sige reduktionen til normal størrelse. Det sker sædvanligvis seks uger efter afslutningen af ​​graviditeten. Hvis den omvendte udvikling forsinkes, udelukker lægen postpartum endometritis. Miren sæt med fuld restaurering af livmoderen.

Hvis værktøjet bruges til at beskytte endometriumet under behandling med østrogen, så kan man, når der ikke er menstruation, indgives til enhver tid. Hvis patienten har menstruationsblødning, skal en spiral installeres i de første dage.

Hvis der under indledningen eller efter det er smerte, tung blødning, er det nødvendigt at undersøge patienten hurtigst muligt for at udelukke perforering af livmoderen.

Placeringen af ​​lUD i livmoderen

Spiral indsættelse

Indførelsen af ​​spiralen skal udføres af en veluddannet specialist.

Nødvendig forskning inden installation af systemet:

  • generelle blod- og urintest;
  • bestemmelse af niveauet af human choriongonadotropin for at udelukke graviditet
  • gynækologisk undersøgelse, tohånds undersøgelse;
  • undersøgelse og undersøgelse af brystkirtlerne
  • nakkesmøring analyse;
  • test til infektioner overført via seksuel kontakt
  • ultralydsundersøgelse af livmoderen og dens vedhæng
  • forlænget kolposkopi.

Antikonceptionsmiddelet administreres i fravær af urinorganernes inflammatoriske proces, en tilfredsstillende generel tilstand og normal kropstemperatur.

Mirena spiral injektionsteknik

Et vaginalt spekulum indsættes, livmoderhalsen behandles med et antiseptisk middel med en tampon. En ledning, et tyndt plastrør, placeres i livmoderhulen gennem livmoderhalsen, og selve helixen indsættes i den. Det skal nøje overvåge den korrekte placering af "skuldre" betyder i livmoderen for at forhindre spontan udledning - udvisning af spiralen.

Gør det ondt for at sætte systemet Mirena?

Indførelsen af ​​helixen kan være følsom, men svær smerte er fraværende. Med øget smertefølsomhed er lokalbedøvelse af livmoderhalsen ikke udelukket. Ved indsnævring af livmoderhalskanalen eller andre forhindringer er det bedre ikke at installere præventionen "gennem kraft". I dette tilfælde er det under lokalbedøvelse bedre at udføre udvidelse af livmoderhalskanalen. Mirena spiral er tykkere end normalt, fordi den indeholder et reservoir med et hormonelt middel.

Efter indførelsen af ​​midlerne hviler en kvinde i en halv time. På dette tidspunkt kan hun opleve svimmelhed, svaghed, svedtendens, lavt blodtryk. Hvis disse tegn efter 30 minutter vedvarer, udføres en ultralydsundersøgelse for at sikre, at helixen er korrekt placeret i livmoderen. Hvis den ikke er placeret som den skal, fjernes den.

I de første dage efter administrationen af ​​agenten kan kløe, urticaria og andre allergiske manifestationer forekomme. I dette tilfælde skal kvinden konsultere en læge. Sommetider kan allergier helbredes med medicin. I mere alvorlige tilfælde er fjernelse af helix påkrævet.

En kvinde skal komme til kontrolundersøgelsen om en måned, derefter om et halvt år og derefter årligt.

Hvis brugsanvisningen er nøje overholdt, er der ingen komplikationer efter indførelsen af ​​Mirena-systemet.

Efter hver menstruation skal patienten undervises for at kontrollere tilstedeværelsen af ​​spiraltråder i vagina for ikke at gå glip af udvisningen ("tabet") af antikonceptionsmiddelet. Hvis du har mistanke om en sådan tilstand er nødvendig for at udføre en ultralyd.

Mirena Spiral Fjernelse

Træk spiralen til trådene, der fanger tangen. Hvis dette ikke er muligt, dilateres livmoderhalsen, og præventionen fjernes med en krog. Sådan fjernelse udføres normalt fem år efter administration. Hvis det ønskes, sætter patienten næste spiralen med det samme.

Fjern prevensiv er bedre under menstruation. Hvis du fjerner spiralen midt i cyklen uden at have etableret en ny, så kan kvinden blive gravid, hvis hun havde samleje inden for en uge før fjernelsen. I løbet af disse syv dage kan befrugtning forekomme, migrationen af ​​ægget gennem røret og dets udgang i livmoderhulen, hvor den kan vedhæfte. Forsinkelsen i ægløsning med afskaffelsen af ​​hormonspolen finder næsten ikke sted.

Efter fjernelse af præventionsmiddelet kan der være blødning, besvimelse og endda epileptiske anfald hos prædisponerede patienter. Derfor bør proceduren udføres af en uddannet læge i en specialiseret lægeinstitution.

Uønskede virkninger

I de første måneder fortsætter uregelmæssig blødning i 2/3 af kvinder, i den femte del bliver de mere intense, og i hver tiende patient bliver de mere sjældne. Næsten ingen af ​​patienterne stopper ikke deres perioder. Ved udgangen af ​​det første år har de fleste kvinder sjældne og uregelmæssige blødninger. Amenoré er kun observeret hos kun 16% af patienterne. Alle disse fænomener betragtes som normale. At reducere blodtab uden at påvirke hypothalamus og hypofysen er endda en fordel ved Mirena, dens terapeutiske virkning.

Bivirkningerne af Mirena helix oftest (i mere end 1% af tilfældene) omfatter følgende tilstande:

  • reduceret følelsesmæssig baggrund, op til depression;
  • hovedpine og migræne
  • mavesmerter, underliv, kvalme;
  • acne, manifestationer af hirsutisme (for eksempel mandlige hårelementer - overskæg);
  • rygsmerter
  • vulvovaginitis, andre infektioner i kønsorganerne, tyngde i brystkirtlerne;
  • forekomsten af ​​ovariefollikulære cyster, som i de fleste tilfælde opløses efter nogen tid uden behandling.

Mange af disse ubehagelige symptomer kræver ikke behandling og går væk alene efter et stykke tid.

Flere sjældne bivirkninger:

  • intolerance, allergiske reaktioner;
  • hårtab, eksem;
  • arteriel hypertension.

Når du ikke kan bruge stoffet

Kontraindikationer til Mirena Spiral:

  • graviditet eller manglende selvtillid
  • urin- og kønsinfektioner;
  • precancerøse tilstande (cervical intraneoplasia 2-3 grader) og livmoderhalskræft;
  • malign tumor i livmoderen og brystet
  • livmoderblødning af ukendt natur
  • deformation af livmoderen, herunder myoma; Mirena spiral med livmodermyoma kan installeres med en lille mængde knuder, deres placering i tykkelsen af ​​myometrium eller under peritoneum;
  • tumorer og andre alvorlige leversygdomme (hepatitis, cirrose);
  • alder over 65 år
  • individuel intolerance
  • tromboflebitis (venebetændelse), tromboembolisme hos andre organer, mistanke om systemisk lupus erythematosus.

Med stor omhu kan du bruge Mirena-systemet i følgende situationer:

  • forbigående iskæmiske angreb, migræne, anfald af intens hovedpine;
  • høje blodtryk tal;
  • myokardieinfarkt;
  • alvorlig kredsløbssvigt
  • hjertefejl og andre valvulære læsioner på grund af risikoen for infektiv endokarditis;
  • diabetes mellitus type 1 og 2, især med højt blodsukker niveauer og komplikationer.

Hvis graviditet opstår under brug af helixen, fjernes forsigtighedsprøven forsigtigt. Hvis dette ikke er muligt, tilbydes kvinden at afslutte graviditeten. Fosterudvikling i livmoderen, hvor der er fremmedlegeme, kan føre til septisk abort i 2. trimester, purulent puerperal endometritis og andre alvorlige komplikationer. Hvis graviditeten kan opretholdes, fødes barnet normalt uden væsentlige udviklingsmæssige handicap. Selvom koncentrationen af ​​levonorgestrel er høj i livmoderen, påvirker den sjældent fostret, hvilket forårsager virilisering (øget mandlige tegn), fordi det udviklende barn er beskyttet af moderkagerne og fostermembranerne.

En kvinde skal konsultere en læge, hvis hun har følgende symptomer:

  • fraværet af menstruation inden for en og en halv måned for at udelukke graviditet;
  • langvarig mavesmerter
  • chill med feber, tung sved om natten;
  • smerte under samleje
  • usædvanlig udslip af kønsorganerne efter volumen, farve eller lugt
  • en stigning i blodvolumen frigivet under menstruation (et tegn på helixudvisning).

Blødning efter fjernelse af flåden. Intrauterin enhed (IUD)

i alt 123 880 konsultationer

Intrauterin enhed (IUD)

Den intrauterin enhed er en ret pålidelig, men ikke alle egnede måde at forhindre uønsket graviditet på. For at forstå, om denne antikonceptionsmetode er egnet til en kvinde, er det nødvendigt at udelukke en række sygdomme og omhyggeligt afveje fordele og ulemper.

ADVARSEL! Før du stiller et spørgsmål, anbefaler vi at du gør dig bekendt med indholdet i afsnittet ". Det er sandsynligt, at der vil du finde svaret på dit spørgsmål lige nu uden at spilde tid på at vente på et svar fra læge-konsulenten.

Hvad er bedre at sætte et rip eller bruge kondomer eller andre midler til beskyttelse. Hvad er den rigtige spiral at vælge?

15. september 2010

konsulentoplysninger

Hej Elena! Den intrauterin enhed og kondom er for forskellige præventionsmetoder til at sammenligne dem. Hvis du har et uordnet sexliv (det vil sige, du har mere end en seks partner), bør du ikke engang tænke på den intrauterine enhed. Kun kondomer beskytter dig mod kønsinfektioner, risikoen for infektion, som i dette tilfælde er meget høj. Hvis du ikke fødes - igen er den intrauterin enhed ikke vist, det er bedre at bruge kondomer eller orale præventionsmidler (for mere detaljer, se artiklen Metoder for moderne prævention (beskyttelse mod uønsket graviditet) på vores portal). Hvis du har født og ikke har betydelige gynækologiske sygdomme, der kan være kontraindikation for installationen af ​​den intrauterinske enhed - bør du konsultere en læge, der vælger den type spiral, der er optimal for dig såvel som dens størrelse. Under alle omstændigheder er det bedre at konsultere en gynækolog inden du begynder at bruge en eller anden form for prævention (intrauterin enhed, oral prævention). Pas på dit helbred!

God eftermiddag forbereder jeg mig på at udvinde spiralen. Jeg vil gerne forberede mig moralsk og informativt. Jeg læser og forstår, at det er bedre, efter at det er fjernet for at gennemgå et kursus af antiinflammatorisk behandling. Fortæl mig, hvad jeg skal kigge efter?

30. april 2013

konsulentoplysninger

Velkommen! Fjernelse af intrauterin indretning er en manipulation forbundet med risikoen for skade på slimhinden i kønsorganerne. Konsekvensen af ​​overtrædelsen af ​​integriteten af ​​livmoder- og vaginaepitelets foring er betændelse og den mulige tilsætning af en sekundær infektion. I denne situation anbefales den profylaktiske anvendelse af antiinflammatoriske og antiseptiske midler. Det er bedre at bruge stoffer af naturlig oprindelse, snarere end at forbinde det "tunge artilleri", der kan forstyrre den naturlige balance mellem vaginale mikroorganismer. Vagikal kan anbefales som et lægemiddel af valg i denne sag.
Den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet er Calendula officinalis. Calendula indeholder salicyl- og pentadecylsyrer, der forårsager streptokokker og stafylokokker, og de har antiinflammatoriske virkninger. Calendula hjælper med at fremskynde vævregenerering og dannelsen af ​​nye funktionelle celler, bidrager til den velordnede udvikling af det vaginale epitel og forhindrer også dannelsen af ​​arvæv.
Inden du bruger lægemidlet, bør du konsultere din læge. Velsigne dig!

lægge en spiral for en måned siden, så blod udbreder, at det hælder lægen, det bliver vant, men jeg har også nogle mørke og udtværninger, og jeg har også erosion for at fjerne helixen eller hvad du rådgiver

9. marts 2010

konsulentoplysninger

Hej, Eugene! Det antages, at organismen tilpasser sig inden for tre måneder efter installationen af ​​den intrauterinske enhed. Som kan manifestere blodig udledning af varierende sværhedsgrad. Men hvis blødning bliver til livmoderblødning, er dette en indikation for fjernelse af helixen, da sådan blødning kan forårsage alvorlig anæmi. Svær blødning indikerer, at denne præventionsmetode ikke er egnet til en bestemt kvinde. Diskuter yderligere taktik med din læge. Pas på dit helbred!

God eftermiddag har jeg haft en intrauterin enhed i omkring 25 år. Under abortet satte lægerne mig en spiral uden at fortælle mig om det. Jeg lærte om det efter 10 år. Jeg føler ikke noget ubehag. Hvad truer med at bruge det så længe. De siger, at det kan virke ind i livmoderhulen og det kan kun fjernes ved fuldstændigt at fjerne hele livmoderen? Tak for svaret

17. februar 2010

konsulentoplysninger

Hej Irina! En sådan langvarig tilstedeværelse af den intrauterinske enhed i livmoderen er virkelig fyldt med komplikationer. Helixen kunne faktisk have så stærkt fusioneret med livmoderhinden, at det ville være meget, meget vanskeligt at fjerne. I sådanne tilfælde kan fjernelsen af ​​helix føre til udvikling af svær livmoderblødning. Efter at have besluttet at fjerne helixen, kontakt den gynækologiske klinik, hvor det er muligt at udføre kirurgiske indgreb, så i tilfælde af komplikationer kan de give dig den nødvendige hjælp. Pas på dit helbred!

I november 2009 Jeg satte iUD'en, men jeg bestod analyserne efter installationen af ​​helixen, og jeg lærte at jeg havde ureoplasmose, men jeg fjernede ikke IUD-lægen, jeg foreskrev en behandling. Jeg har drukket af hele kurset, men jeg har siden haft en lavere mavesmerter og trækker tilbage. Fortæl mig, om det var muligt at blive smittet med ureoplasmose, mens du svømmer i havet, da jeg stadig ikke ved, hvordan jeg kunne blive smittet, har jeg en partner i lang tid, og kan jeg fjerne flåden uden at vente på menstruation. Tak på forhånd

26. marts 2010

konsulentoplysninger

Hej Julia!
Gennemfør kontroltest på uroplasma selv og din seksuelle partner. Denne infektion kan komme til dig i lang tid (selvfølgelig ikke mens du svømmer i havet) og manifesterede ikke noget, som ikke tvang dig til at blive undersøgt. Du bør forstå, at der er flere årsager til smerter fra maven (problemer i rygsøjlen, urinvejen, mave-tarmkanalen). Hvis lægen har ved hjælp af tests, ultralyd og beslægtede specialister udelukket sådanne grunde, kan du fjerne lUD. Dette gøres bedst på den 2-3 dag i menstruationen, fordi livmoderhalsen er mindre skadet.

Velkommen! Jeg har et spørgsmål: Hvis du bliver gravid under den stående spiral, kan du føde? Eller en abort?

15. oktober 2009

konsulentoplysninger

Hej, Inna! Hvis graviditet opstår på baggrund af brugen af ​​et intrauterin antikonceptionsmiddel, fjernes helixen fra livmoderhulen i den tidlige periode. Denne procedure er omfattet af udnævnelsen af ​​stoffer, der forhindrer abort, og finder sædvanligvis sted uden særlige komplikationer for kvinden og fosteret. På vores portal video er lagt ud Fjernelse af intrauterin enhed, som viser processen med fjernelse af intrauterin enhed. Velsigne dig!

HELLO, MIN 36 ÅR, BORN 5 MÅNED TILBAGE TREDJE BØRN. TO DAGE BACK POST THE SPIRAL MULTILOAD. TEMPERATUR I DAG MORGEN OPFØRES TIL 37,5 GR. LOMITIS IN COSTS, SYMPTOMER AF BEREGNING OG FLU NR, UDGANG: BLOD MED MUDGIN. KAN FORÅRSAGE TEMPER. VÆR SPIRAL? TAK I FORBINDELSE.

14. december 2012

Lægeplejerske-gynækolog af den anden kategori, Ph.D.

konsulentoplysninger

Hej albina Hvis alle regler for indførelsen af ​​et intrauterin antikonceptionsmiddel overholdes, bør der ikke forekomme nogen stigning i temperaturen. Måske er årsagen ikke tilstrækkelig fuldstændig undersøgelse før spiralens indførelse. Det er muligt, at der var en inflammatorisk proces (kronisk træg) i livmoderbøjlerne, og indførelsen af ​​helixen bidrog til dens eksacerbation. Før indførelsesproceduren var lægen forpligtet til at undersøge dig og i den bedste mulighed foreskrive en ultralydsscanning. Hvis der er tegn på betændelse, er indsættelse af en lUD kontraindiceret. Du skulle også have fået et udtvær på floraen og, når du diagnosticeres i den inflammatoriske proces i skeden, foreskrive behandling og først derefter indtaste lUD. Hvis du har mistanke om forekomst af seksuelt overførte infektioner, anbefales det at udelukke deres tilstedeværelse og om nødvendigt behandle med efterfølgende laboratorieovervågning. Med en diagnosticeret infektionsproces bidrager helixen til dens spredning i livmoderhulen og appendages. Under alle omstændigheder skal du undersøges af en læge, der har installeret et vaginalt antikonceptionsmiddel for at forhindre udvikling af komplikationer. Det anbefales ikke at selvmedicinere.

Spiralen er allerede 14,5 år gammel. Månedlig regelmæssig, smertefri. Ved lægeundersøgelsen siger læger at spiralen er normal. Skal jeg fjerne den?

26. februar 2010

konsulentoplysninger

Hej, Anna.
Enhver spiral bør ikke stå mere end 5 år. Normale ikke-hormonholdige intrauterinapparater etableres i en periode på 3 år, levonorgestrel-holdige spiraler af Mirena er etableret i en periode på 5 år. En længere tilstedeværelse af helixen i livmoderhulen kan bidrage til oxidationen af ​​metallet, som er indeholdt i helixstammen, udviklingen af ​​kroniske inflammatoriske processer i livmoderen og udviklingen af ​​en baggrund for precancerøse tilstande. Jeg anbefaler at du fjerner spiralen med den obligatoriske cytologiske undersøgelse af fingeraftrykket fra spiralen.

Hej, jeg har et sådant spørgsmål! I 1 måned er jeg sat på en Nova T-helix før sex og på det tidspunkt, hvor jeg har meget lidt smøring, var der ikke en ubehagelig følelse af friktion, men aldrig før. Efter sex vises blodig udledning. Hvorfor sker dette, måske passer ikke spiralen mig?

1. marts 2010

konsulentoplysninger

Hej, Lisa.
Efter at have installeret helixen i nogen tid tilpasser livmoderen til tilstedeværelsen af ​​et fremmedlegeme i det, hvilket kan ledsages af en stigning i blødningen under menstruation. Udseendet af intermenstrual udladning, smerter i maven, ubehag. For at reducere negative følelser under sex, brug smøremidler for første gang til at fugtiggøre vagina og reducere friktion. Og det er tilrådeligt at kontakte din gynækolog for undersøgelse og ultralyd - måske den forkerte position af helixen i livmoderen.

Hej uv. eksperter! Jeg satte flåden for 6,5 år siden. Jeg forstår, at tiden er kommet for at ændre den. Men jeg har en slags frygt. Når spiralen blev indstillet, var processen smertefuld. Der var endda en følelse af at nogle flere og jeg ville miste bevidstheden. Når jeg vakuum, er smerten lidt ens. Når jeg fjerner spiralen, forventer jeg sandsynligvis også sådanne følelser? Det bliver dumt. Tak på forhånd.

14. marts 2010

Lægeplejerske-gynækolog af den højeste kategori

konsulentoplysninger

Inna, hej! Hvis din overskæg ikke bliver slået fra din spiral, så er det højst sandsynligt, at det ikke vil være svært at fjerne det i slutningen af ​​din periode. Ubehagelige fornemmelser sker normalt ikke, eller de kan være minimal. Normalt efter udvindingen af ​​IUD'en fremstilles et cytologisk aftryk fra helixen.
Du skal dog fjerne Navy så hurtigt som muligt. Du har allerede overskredet den anbefalede brugstid for IUD. I tilfælde af lang brug af IUD kan "whiskers" komme ud, eller helixen kan vokse. I en sådan situation vil der være behov for separat diagnostisk curettage.
Lov!

Jeg er 34 år gammel. Fødte. Den intrauterin enhed stod 5 år. Nu er den blevet fjernet. Der er betændelse i æggestokkene. Jeg planlægger at gennemgå en behandling og sætte en spiral igen. Lægen anbefaler hormonalt. Hvad er denne spiral og er det muligt at finde et alternativ? Hvilken?

20. april 2008

konsulentoplysninger

Det intrauterin hormonholdige system er en særlig spole, der frigiver et hormon (levonorgestrel). Dets handling består ikke kun i prævention, men også i behandling af hormonafhængige sygdomme (endometriose, nogle former for livmoderfibroider, endometriehyperplasi og rigelig og smertefuld menstruation). Hvis du er sund og kun har brug for prævention, kan du bruge enhver kobberholdig lUD. Hvis du har brug for at helbrede, kan kun kombinationen af ​​orale præventionsmidler (COCI) være et alternativ til det hormonholdige system.

Jeg har fibromyom i 5 uger. Kan jeg lægge en hormonal spole i sådanne tilfælde?

30. april 2009

Lægeplejerske-gynækolog af højeste kategori, dms

konsulentoplysninger

God eftermiddag, Elena! Indikationer og kontraindikationer til montering af hormonspiralen skal vurdere din observerende gynækolog ved optagelse. Generelt er brugen af ​​spiralen ikke kontraindiceret kun i mangel af tung, lang, smertefuld menstruation og den eneste seksuelle partner. Den ubestridelige fordel ved hormonal IUD er dens terapeutiske og profylaktiske egenskaber, hvilke almindelige spiraler ikke kan prale. Det korrigerer lang, smertefuld, tung menstruation og kan bruges til behandling af livmoderfibre. Velsigne dig!

Jeg er 45 år gammel. For at forhindre dannelsen af ​​polypper og øge fibroids efter råd fra en læge, læg en hormonal spole. Det har været 0,5 år. I løbet af denne tid var ansigtet dækket af "teenage" acne, så dukkede rødskallede pletter optrådte på øjenlågene, vægtøgning, årsagssygdomme opstod. Hvad kan man anbefale i dette tilfælde: Fjern helixen eller tag nogen medicin, der reducerer bivirkningerne af hormoner?

4. februar 2008

Obstetrikisk-gynækolog, klinisk praktikant ved Institut for Obstetrik, Gynækologi og Reproduktion

konsulentoplysninger

God dag! De symptomer, der beskrives af dig, er karakteristiske for brugen af ​​ethvert hormonelt stof (herunder hormonal IUD), men udseendet af de samme symptomer er muligt uden forbindelse til IUD. Når der etableres en klar sammenhæng mellem brugen af ​​hormonal lUD og symptombegyndelsen, er det nødvendigt at fjerne spolen og vælge en behandlingsmetode, der passer til dig. Samtidig er det nødvendigt at udføre forskning (undersøgelse, udtværing, kolposkopi, afgrøder, ultralyd, hormoner) både til udvinding af en spole og til valg af en ny behandlingsmetode. Velsigne dig!

Fortæl mig venligst, jeg kan ikke beslutte, at jeg stadig har 1 barn til at have en navy eller p-piller, og jeg planlægger ikke en ny graviditet i nærmeste tid på et år eller to. Jeg har ingen gynækologiske problemer.

13. september 2010

konsulentoplysninger

Hej Julia! Hvert moderne antikonceptionsmiddel (intrauterin enhed, orale præventionsmidler) har sine fordele. Placeringen af ​​intrauterin indretning er ikke forbundet med behovet for at tage daglige p-piller og påvirker ikke leverens funktion. Men orale præventionsmidler er ikke forbundet med indførelsen af ​​et fremmedlegeme inde i livmoderen og er i stand til at regulere hormonelle lidelser og relaterede problemer (fedtet hud, acne, overskydende kropsvægt, præmenstruelt syndrom osv.). Valget af midler til prævention er derfor et meget følsomt stof, hvor mange faktorer tages i betragtning og ikke kun tilstedeværelsen af ​​børn og fraværet af gynækologiske problemer. Kontakt din gynækolog for personlig høring - en specialist hjælper dig med at vælge et præventionsmiddel, der passer dig personligt. Nærmere oplysninger om forskellige præventionsmetoder findes i artiklen Metoder til moderne prævention (beskyttelse mod uønsket graviditet) på vores medicinske portal. Pas på dit helbred!

Velkommen! Jeg har en spiral på 2 år. Skal jeg tage Ascorutin for at reducere månedlig blødning? Tak.

15. april 2013

Obstetrician-gynækolog, frugtbarhed specialist

konsulentoplysninger

God eftermiddag påvirker Elena Askorutin på ingen måde reduktionen af ​​blødning under menstruation. I bedste fald styrker det væggene i små kapillærer. Du er bekymret for kraftig blødning under menstruation. Det første du skal gøre er at kontakte din læge, så han kan afgøre, om helixen er værd, eller hvis der er andre patologiske processer, der kan føre til kraftige blødninger. Hvis blodtabet er stort, så har du sandsynligvis også anæmi, da du skal tage jerntilskud. (for eksempel actiferrin, hemofer, tardiferon, totem, sorbifer durulex, fvenofer, phenoler). Alle disse lægemidler indeholder enten 2 eller 3 valence jern og kan tages på to måder: Den første ordning er, når du begynder at tage stoffet et par dage før din periode og slutter 2-3 dage efter slutningen af ​​måneden. Den anden ordning tager simpelthen lægemidlet i 30 dage. At acceptere - ifølge instruktionerne (i betydningen af ​​antallet af tabletter, kapsler). Det ville være rart at have en generel blodprøve for at se om der er anæmi og hvor alvorlig det er.