logo

Medicinsk abort. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 4187

06.24.2015, Tanya
Skrev den første meddelelse om natten.
I dag gik jeg til tælleren.uzi, der er ikke noget føtal æg, der er ingen zgags også. Men i livmoderen er der mere væske-blod. Ozdistka sagde, at esche uge en læbe. Esche tid på kontrollen Uzd en uge.

06/24/2015, Elvira
Hej, dejlige kvinder! Jeg er 40 år gammel, ingen mand, jeg har en voksen datter. Da jeg fandt ud af at jeg var gravid, besluttede jeg at lave en medicinsk abort, for nu synes det at være den mest moderne og sikre måde at afslutte en graviditet på. Udtrykket var 5 uger. Det var på tærsklen til alt, i mange smerter, sammentrækninger mv. Jeg havde det ikke personligt. Jeg kom til klinikken, lægen gav Mifepristone 1 tablet, men jeg bad om 3! Da jeg læste, at du har brug for nøjagtigt 3 tabletter. Lægen sagde, at effekten var fra en pille, nemlig fra tre til det samme, men jeg insisterede på tre. Mifepriston forårsager ikke perioder, det blokerer graviditetshormonet. Generelt drak jeg, der var ingen fornemmelse. Efter en og en halv dag absorberede jeg 2 tabletter Misoprostol. Den stærkeste feber begyndte, og om en time begyndte menstruationsperioderne uden sammentrækninger, smerter, lidt træk underunderlivet og svag smerte. Der var meget blod, med blodpropper. Det varede alle 6 dage, men de sidste 2 dage er meget moderate. I går kom jeg til kontrol ultralydet, det viste sig, at fosteræget kom ud, men blodpropperne forblev lidt. Lægen gav 2 mere af Misoprostol, absorberet, men der er ikke noget stærkt blod, det går lidt ud. Lægen siger, at livmoderen med rarudladning kan rydde. Her håber jeg, jeg virkelig ikke vil gå til et vakuum. Piger, måske var det nogen? Del venligst! Jeg ville være taknemmelig!

06.27.2015 marina
Jeg er 40. Jeg har drukket i dag med fredsflyvningens anden fase. Natten på plads er nok i en halv time. Var der nogen andre? Og du har fået ordineret andre lægemidler, såsom acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, virkelig ordningen med 3 tabletter er mere pålidelig. 1-pilleordningen blev oprindeligt foreslået af WHO til brug i tredjelande-lande med en høj procentdel af fattigdom for at reducere antallet af ulovlige aborter, da mifepriston ikke er billigt. Resultaterne af europæiske kliniske sammenligningsundersøgelser viser en højere risiko for svigt ved anvendelse af mifepriston i en dosis på 1 tablet (200 mg). Ordningen med 1 tablet mifepriston blev registreret i Den Russiske Føderation, på trods af at der ikke blev foretaget kliniske forsøg i vores land, men data fra kinesiske studier blev anvendt. Ifølge de officielle data fra sundhedsministeriet i Den Russiske Føderation er systemets effektivitet ved anvendelse af 1 tablet (200 mg) ca. 77%, men den reducerer de samlede omkostninger ved proceduren for medicinsk abort. Ordningen med 3 tabletter er 97-98% effektiv. Uanset om det er værd at spare penge, øger risikoen for ineffektivitet og efterfølgende curettage, bør hver kvinde beslutte individuelt.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 år, 2 børn
Hej
Ifølge hendes vidnesbyrd gik hun til en medicinsk abort. Uzd viste 3-4 n.b.
Ved lægen Vipila 3, fanen 8.06, efter en dag at begynde at smøre. Staten var normal. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta, begyndte at smøre lidt efter 7 timer. Jeg ringede til lægen, hun havde allerede fortalt at komme i morgen for dobbelt 2 tabletter af fred, fordi jeg troede, at jeg ville klare to. Efter 2, efter vedtagelsen af ​​fred den 11. juni begyndte han at trække smerterne, smerten var lettere end hos M. Vidileniya gik men ikke så rigeligt. PJ viillo 14.06. Embryosav, ligner en havhest og øjnene ses. Zgustov, som sådan, ikke slog, stadig moderationen af ​​vydileniya gå, i morgen på ultralydet. Jeg afmelder mig efter. Undskyld for fejl, jeg skriver fra telefonen.

06/23/2015, Pretty Woman
Jeg er 40 år gammel, med en forsinkelse på 5 dage viste testen 2 strimler, to voksne børn, en virksomhed. Jeg kan ikke føde. Besluttet at medabort. Lægen klokken en om eftermiddagen gav 200 gr. 1 tablet penkraftona., Følte ikke noget. Efter 36 timer bestilte jeg at tage 1 tablet misoprostol, efter tre timer en anden 1 tablet misoprostol.
Jeg skriver, for på internettet er det forfærdeligt, at der er skrevet om en medabort, et hav af blod, næsten en kamp. Misoprostol så om natten, hun var bange for vildt, så hun gik i seng, tænkte, hvis udskrivning og smerte begynder, vil jeg vågne op. Den første tabel drak klokken 12 om natten, den anden klokken 3, indstiller vækkeuret klokken tre, vågner tungen og sover. Afladningen var meget sparsom, moderat smerte. Om morgenen ringede jeg lægen efter instruktionerne, jeg måtte drikke et andet bord af misoprostol kl 12.00. Lægen sagde, om det befrugtede æg kommer ud, drik ikke.
Jeg løb ind i en hysterisk læge, jeg fik halvdelen af ​​pakningen, sagde hun klokken 9 om morgenen for at drikke misoprostol, så klokken 10 om morgenen en anden bord af misoprostol. Jeg drak, lå, hvilede, udledning og smerte er meget moderat. I løbet af dagen kom en lille gul slime. Jeg var helt sikker på, at honningabort mislykkedes, og jeg ønskede at gå i vakuumet. Mine bryster havde ondt, jeg følte mig skyldig. Lægen beroligede, hun sagde alt var fint. Jeg troede ikke. På sporet. dagen gik til ultralydet efter 36 timer i den første tabel. Misoprostol, på uzi livmoderen er ren.
Og der er lidt udledning, og der er ingen smerte, så alt er individuel!

06/21/2015, Svetlana
Hej piger, jeg vil ikke fortælle min historie, jeg er 22, jeg har ikke børn endnu i to års planer, jeg blev gravid, lavet to prøver, var positive. muligheder, hårdt, men ellers intet. Jeg bestod alle testene den 19. juni 1515 drak jeg en pille med Mifepristone sammen med lægen. På den første dag var der intet andet end hjertesorg og vilde tårer, og godt 20 begyndte om aftenen, blodet flyder lidt og underlivet var meget syg og gav tilbage I løbet af menstruationen blev jeg tre gange om natten vågnet, det var meget smertefuldt, jeg så noshpu, for intet kan gøres mere, jeg drak to tabletter Misoprostol klokken en om eftermiddagen, 10 timer er gået, og jeg har ikke meget blod Nej, der var en slags lille blodprop, men jeg tror, ​​det er for lille til en frugt, jeg har 2-3 Gödel og zhmvot og smerter i ryggen og meget at give. fra hvem det var ensartet, afmeld piger. Jeg oplever, jeg har aldrig gjort en abort med kirurgiske indgreb og et vakuum, der var også et medikament (ca. 4 år siden), men det var ikke så smertefuldt, og blodet flyder og der var blodpropper, men nu forstår jeg ikke noget.

05/22/2015, Maria
God dag til alle! I dag kl. 05.22.15 lavede jeg en prøve om morgenen; Jeg vil ikke have et andet barn, eller rettere begge med min mand vil ikke have det. Før det var der aborter, men vakuum dem. Nu vil jeg beslutte mig for en tablet. Snart går jeg til lægen. Jeg kendte slet ikke denne procedure, før jeg kom til dette forum (jeg åbnede den første jeg fik, og så godt), forstod jeg, at dette ville ske hjemme. Jeg ved, hvad et vakuum er. Af en eller anden grund efterfølger jeg psykologisk derefter 8-9 måneder. Jeg har intet ønske eller en attraktion for min mand overhovedet. Kun frygt af en slags og absolut ingenting, og uanset hvordan jeg føler det. Dette er meget deprimerende. Tænk på den kommende nat lige op til afsky. Derfor vil jeg prøve piller. Lad det gå som en måned. lad os gå Måske efter denne metode vil ikke være de forfærdelige. ubehageligt og med en stærk afsky for sensationer.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
Om forskellen på narkotikabort med curettage og vakuum aspiration beskrevet detaljeret her www.mifegin.ru

05/23/2015, Mira er 27 år gammel
Og efter stoffet vil du også blive moralsk undertrykt i nøjagtigt 9 måneder. Hvad er forskellen hvad slags abort: vakuum, piller, kirurgisk. Proceduren er anderledes, men betydningen er den samme. Kort sagt, efterlad baby Især siden du er gift.

Mifepriston Anmeldelser

Udgivelsesform: Tabletter

Tatyana (positiv anmeldelse)

Afslutter tidlig graviditet

Mifepriston er ikke så let at finde på apoteker, jeg måtte bestille. Lægemidlet er ordineret til honning. abort i en kort periode, op til ca. 6 uger. Spis ikke før du tager. Jeg drak 3 stykker på en gang. Nogle starter med det samme, men jeg havde ikke dem og misoprostol måtte tages. Bivirkninger var - smerter i underlivet, lidt kvalme og svimmel. Hele perioden med at tage stoffet, jeg var under tilsyn af en læge, var der på den 6. udløbsdato ikke længere. Så gjorde hun en ultralydsstudie, bestod hormonale tests, graviditeten blev fuldstændigt afbrudt. der var ingen konsekvenser. Jeg var tilfreds med modtagelse, men prisen er meget høj.

Irina (positiv anmeldelse)

Om handlingen hørte fra sin mands fætter

Min mand har mange familiemedlemmer. Og hans kusine, og hun er allerede en kvinde over 40. Gift 3 gange. Ægteskaber tilføjede ikke, ifølge rygter, kun på grund af manglende børn. Og læger forbød hende at føde børn, fordi hun havde en meget alvorlig form for epilepsi. Men på trods af at det er umuligt, blev hun gravid 3 gange. Og alle 3 gange blev hun opsagt af en graviditet på hospitalet med Mifepristone. Ifølge hendes historier forårsagede han meget stor blødning alle tre gange, og alt kom ud meget hurtigt og på en eller anden måde smertefrit. Dag observeret, tog test og udgivet. Hun er 40, og nu er hun gravid igen, selv om det er umuligt. Hun ville virkelig, selv om hun var klar til at lægge hele graviditeten på hospitalet og føde gennem en kejsersnit, men for 2 ultralyd viste fosteret mange fejl. At selv om barnet informerer og føder, vil han ikke overleve uden mor. Og denne gang blev hun også givet dette stof før rengøring. Og så lider hun aldrig, ligesom i kvindernes sygdomme, så vi kan konkludere, at stoffet tolereres godt og ikke forårsager bivirkninger og andre ting.

Sandt (negativ anmeldelse)

Alternativ til kirurgi

29 år, har et barn. Jeg vil udelade moralen, det skete. For at afbryde 4 nb på lægehuset, drak jeg 1 ton mifepriston, på en dag trak jeg min mave som under menstruation, blod begyndte at flyde, en stor blodprop blev frigivet, jeg troede det var "det", men nej. Hele dagen er som de sædvanlige perioder med små blodpropper. En anden dag skal drikke 2 tons misoprostol. Jeg læste - jeg var klar til at klatre op i væggene, min mand kørte af og købte de største pakninger, jeg kunne finde, men nålen. Generelt. Derefter kom dagen og timen, udledningen gik godt, drak 2 tons (med et interval på 30 minutter) jeg satte mig og ventede. Jeg gik på toilettet og straks kom det befrugtede æg ud, der var ingen fejl, det var let, tæt, som en taske. Venter på havets blod og frygtelige smerter. Alt som under menstruation. Endnu nemmere. Stærkere end udvælgelsen gik ikke, moderat så blodpropper som forventet. Ikke syg, popuchil bit. Samme dag aftalt vi at mødes med lægen. Jeg gik, kiggede - alt viste sig, alt er rent. Der vil også være en kontrol ultralyd. Mens udpeget regulon til at genoprette baggrunden.

Olga (positiv anmeldelse)

Bedre end normal abort

Disse piller blev taget af min kæreste for at løse problemet med en uønsket graviditet. Hun havde allerede to døtre, og derefter fløj igen ved uagtsomhed. Hun kunne ikke føde på grund af hendes dårlige helbred. Hun vendte sig mod LCD-skærmen og bestod testen, gennemgik en ultralydscanning og gynækologen udstedte Mifepriston. Hun tog den første pille i nærværelse af en læge og resten hjemme. Fra hendes ord ved jeg, at alt gik godt, smertefrit, var der heller ingen bivirkninger. Generelt er Mifepriston et godt alternativ til kirurgi, men det bør tages efter konsultation med en gynækolog for ikke at skade din elskede.

Tanya (positiv anmeldelse)

Alternativ til konventionel abort

Jeg vil ikke læse moral, men det sker, at en abort er nødvendig, der er ingen måde at forlade barnet. Jeg gjorde i medicinsk center, ved hjælp af tabletterne "Mifepriston". Men det er kun muligt i op til 6 uger, så den sædvanlige curettage. Hun gav 6500 rubler. Hun bestod ærligt testene, lægen talte, forklarede, hvordan proceduren vil fortsætte. Hun tog den første pille på hendes kontor, og hun gav det andet med hende. Næste morgen drak jeg det, og så begyndte processen. Ærligt, jeg forventede ikke, at kramperne var så smertefulde som virkelige sammentrækninger. For at dæmpe smerten, rådede lægen parallelt for at tage "No-silo". Hun er ikke meget numbed. Blødning startede, clots kom ud, men jeg bemærkede ikke noget "sådan" som regelmæssig menstruation, kun mere rigelig udledning. Blodige dage 7, så gik jeg til kontrol ultralyd, frugten kom helt ud. Cyklen blev hurtigt genoprettet. Af en eller anden grund forbød ultralydslægen i lang tid, at jeg ikke kunne gøre piller efter en kejsersnit), men gynækologen ved bedre, tror jeg. Mifepriston har bivirkninger, fosteret kan ikke helt afslutte, og det skal fjernes kirurgisk, men jeg har ikke oplevet det selv. Hvis vi kasserer moralen, så er en sådan metode bedre og mere gunstig end en abort.

Veronica (negativ anmeldelse)

Forfærdelig trist historie

Historien om at bruge disse piller blev heldigvis ikke sket for mig. Men min bedste ven var slet ikke heldig. Selvfølgelig ved vi alle, at vi skal beskyttes, men nogle gange ser det ud til at være de dage, hvor det er muligt uden det, og så flyver du i alligevel. Så det skete med hende. Hun gik til gynækologen på hospitalet for at registrere sig for en abort, og hun tilbød på sin side mulighed for medicinsk abort med Mifepriston piller. Det ser ud som om, hvordan det skal gå hurtigt og smertefrit, men det viste sig faktisk at være det modsatte. Ikke alene var kæresten bare vred i smerte, så var det ikke helt, så jeg var nødt til at gøre rensningen senere. Kort sagt et komplet mareridt.

Olya (positiv anmeldelse)

Ny metode til abort

Kun for nylig fødte, og så finder jeg ud af, at jeg er gravid igen. Hvad man skal gøre, er barnet kun fire måneder gammelt, lægerne foreslog at afslutte graviditeten med et stof, fordi kroppen stadig er svag efter fødslen, og jeg kan ikke tage mit andet barn ud. Det var skræmmende, jeg var alt pummeling, tårer hældte fra mine øjne. Men takket være lægerne var alle høflige og høflige, beroligede mig. Lægen gjorde en ultralyd, tiden var kort, gav mig piller, jeg drak dem under hendes tilsyn, så næste dag kom jeg tilbage igen. Alt gik godt, smertefrit, kun, da fosteret blev revet væk, den nedre del af maven gjorde ondt. Så re-ultralyd og alt gik. Jeg ønsker jer alle en ønskelig graviditet.

Larisa (negativ anmeldelse)

Det var ikke det værd

Med det havde jeg en medicinsk abort på klinikken. Jeg anbefaler ikke at drikke tabletterne selv, det er farligt. Lægemidlet kan bruges i op til 12 uger. Jeg købte stoffet selv, det kom meget dyrt ud. For at afslutte en graviditet, skal du først drikke 600 mg, 3 tabletter på 200 mg. I omkring en dag følte jeg slet ikke noget, men var i klinikken. Men så om aftenen følte jeg mig meget dårlig. Smerten var helvede, ligesom en kniv blev skåret indefra, snoet, blev det meget kvalm. Der var alvorlig opkastning, derefter diarré, og rummet spredte for mine øjne. Jeg blev hofte så godt de kunne, efter ca. fire timer gik det. Af en eller anden grund stoppede den bare pludselig, og efter en time eller to begyndte hun at føle sig helt normal. Efter 36 timer giver de dig en anden pille, men det er Misoprostol, så det beslaglagte materiale går ud. Mine udledninger var meget rigelige, det var allerede lidt skræmmende, men det viste sig at være bare smertefrit. Umiddelbart er ultralyd ikke færdig, kun ti dage senere. Derefter fortalte lægen mig, at alt var fint. Kun her har stoffet mange bivirkninger. På trods af at aborten selv var vellykket, havde jeg senere alvorlig betændelse i livmoderen, som måtte behandles i lang tid. Et halvt år generelt var der ingen menstruation, og da de begyndte, var de forfærdeligt smertefulde, den rigelige og store udledning gik lang tid. Cyklen gik altid på vildt, hormoner begyndte at ride. Derefter opdagede han en ovariecyst. Og nu, selvom de ikke officielt skriver overalt, at dette er en konsekvens af en medicinsk abort, er det faktisk sådan - min nye gynækolog viste sig at være fornuftig, forklarede at stoffet var populært, men langt fra sikkert, så jeg ville ikke give ham et plus.

Tatyana (negativ anmeldelse)

Mifepristone - spild ikke din tid

Den 22. februar efter de fulde piller begyndte blødningen og var så alvorlig, at de hvide gulve viste sig at være alt i blodet, som om nogen var blevet dræbt. Mave smerter så meget som aldrig i mit liv. Om natten, føler dig bedre, faldt i søvn. Næste dag gik på arbejde, alt er godt. Fem dage senere var det lidt mere, så igen var blødningen så stærk, at en nat var tilstrækkelig i 30 minutter og så videre indtil 10. marts. 10. marts blødning stoppet? begyndte at smøre. Jeg gik til Uzi og Voila. Frugten kom ikke ud og døde lige. Uopsættelig indlæggelse - rengøring og alt er godt! Anæstesi, igen de stærkeste smerter. Så jeg tror jeg er ikke længere 20 år gammel, og ikke engang 30. Og snart 40. Og jeg er en fjols besluttet på dette. Det var nødvendigt at have en abort med det samme og ikke lide hele 3 uger.

Tabletter til medicinsk abort Mifepriston - anmeldelser

Negative anmeldelser

Fordele: Høj effektivitet

Ulemper: Pris, svær smerte, konsekvenser

Med det havde jeg en medicinsk abort på klinikken. Jeg anbefaler ikke drikkepiller selv, det er farligt.

Lægemidlet kan bruges op til 12 uger. Jeg købte stoffet selv, det kom meget dyrt ud. For at afslutte en graviditet, skal du først drikke 600 mg, 3 tabletter på 200 mg. I omkring en dag følte jeg slet ikke noget, men var i klinikken. Men så om aftenen følte jeg mig meget dårlig. Smerten var helvede, ligesom en kniv blev skåret indefra, snoet, blev det meget kvalm. Der var alvorlig opkastning, derefter diarré, og rummet spredte for mine øjne. Jeg blev hofte så godt de kunne, efter ca. fire timer gik det. Af en eller anden grund stoppede det bare brat, og efter en time eller to begyndte hun at føle sig helt normal.

Efter 36 timer gives en anden pille til dig, men det er allerede Misoprostol, så det beslaglagte materiale frigives. Mine udledninger var meget rigelige, det var allerede lidt skræmmende, men det viste sig at være bare smertefrit. Umiddelbart er ultralyd ikke færdig, kun ti dage senere. Derefter fortalte lægen mig, at alt var fint.

Kun her har stoffet mange bivirkninger. På trods af at aborten selv var vellykket, havde jeg senere alvorlig betændelse i livmoderen, som måtte behandles i lang tid. Et halvt år generelt var der ingen menstruation, og da de begyndte, var de forfærdeligt smertefulde, den rigelige og store udledning gik lang tid. Cyklen gik altid på vildt, hormoner begyndte at ride. Derefter opdagede han en ovariecyst. Og nu, selvom de ikke officielt skriver overalt, at dette er en konsekvens af en medicinsk abort, er det faktisk sådan - min nye gynækolog viste sig at være fornuftig, forklarede at stoffet var populært, men langt fra sikkert, så jeg ville ikke give ham et plus.

på ingen måde

Piger køber ikke disse piller. Lidt af livet er ikke tabt!

og efter at have modtaget Mifepriston gav jeg næsten ikke min sjæl til Gud, jeg beklagede alt i verden i det øjeblik. Det var så slemt for mig, at det var lettere at få et barn, nu lovede jeg mig selv at acceptere noget i fremtiden. Selvom det let tolereres af mange.

Hun gjorde 2 afbrydelser af Mifepristone fra den "uønskede" ber-ti (under tilsyn af en læge): i 2009 og 2010 - som følge heraf sluttede de efterfølgende "ønskede" graviditeter i 2011 og 2012 med en frossen graviditet. Og på samme tid hvor der var en afbrydelse. Nu kan jeg slet ikke blive gravid, endometriose er startet, jeg går til læger, bruger penge på uendelige medicin, ultralyd, konsultationer. Og graviditet er blevet bare en drøm! Så søde piger gør ikke de samme fejl - hvis Gud gav Lyalka - så er det så. Lad det vokse, forlade))

Jeg ved ikke, hvem der siger, at det er lettere kirurgisk abort, men at se det føtale døde æg skal have bemærkelsesværdigt mentalt tilbageholdenhed. Så først. Hun vendte sig til Medial klinikken i Pavlovsky Posad, Moskva-regionen, lægen leverede 5-6 uger, bestod testen og gik. Efter at have taget Pencrofton 200mg efter 24 timer, begyndte pølsens begyndelse og en klud optrådte. Næste dag var jeg hjemme, som lægen havde ordineret, og jeg fik 400 mg Misoprostol, lægen gav sin telefon. En halv time senere, begyndelsen af ​​så meget pølse, smadrede jeg næsten ikke eg, opkast, diarré og forfærdelige smerter som under fødslen i slutningen. Så 4 timer tog lægen ikke telefonen, slog den lige af, hvorfor forstyrre dig selv, pengene blev betalt. Efter 5 timer faldt ægget ud, det er her testen er. Du kan blive skør, når du ser det. Efter 7 timer blev det lettere, men blodet flød stærkt, lægen svarede ikke modet.

Samlet indtryk: FAT MINUS!

Hej, jeg vil fortælle min historie. Jeg satte den frosne på 6 uger, og lægen rådede med medicinsk abort. Desuden drak vi på onsdag tre tabletter af mifepriston kl. 12.00. Jeg venter. intet skete. ingen blødning startede. et sted torsdag aften begyndte den brune udledning. På fredag ​​drog jeg 2 tabletter af fred, efter en time begyndte smerten i underlivet, og mesothelixerne gik. i begyndelsen var smerterne tålelige, og da begyndte det utroligt uforståelige, jeg troede virkelig, at jeg ville dø af smerter, jeg opkastede, jeg klatrede på væggen, mit hoved begyndte at smerte, jeg rystede, så kom det befrugtede æg ud af mig, og jeg gik kun månedligt, sååå rigeligt. og til sidst led jeg næsten 9 timer. så ophørte smerterne, Gud Gud. Sådan er min abort. Og fjenden ønsker ikke.

Det er højst sandsynligt, at ikke alle saldi vil komme ud.

Jeg vil gerne dele min erfaring, måske nogen, han hjælper med at træffe den rigtige beslutning. I den femte uge af graviditeten besluttede jeg at få en medicinsk abort, jeg var overbevist om, at dette var den mest gunstige metode, og intet kunne være lettere. Efter at pillerne gik blod, fik stykkerne, det befrugtede æg kom ud. Blodet rigeligt 6 dage, så mindre, så daub. Efter 10 dage blev der foretaget en ultralydsscanning, der viste rester ved uderusets udgang. De gav yderligere 2 tabletter, formentlig blødningen vil stige, og rester vil komme ud. Rigeligt blod er gået, men blødningen er forblevet. Den næste ultralyd viste små rester ved udgangen, de sagde at gå op til menstruation (efter 2 uger), vil alt komme ud med dem. Menstruationen begyndte til tiden, meget rigeligt, efter 5 dage faldt blødningen, men sluttede ikke. Og så viste en ultralyd, at endnu større rester i livmoderen, som allerede var begyndt at vokse, og en endometrisk polyp dannet fra at tage piller og hormonforstyrrelser, dannede en stor cyste på æggestokkene.

Situationen var allerede forsømt, og derudover kan intet rengøres. I går lavede de en hysteroskopi, det er som at skrabe kun med et kamera, der er zadavat i livmoderen. Operationen udføres under generel anæstesi. De trak mange flere rester og klumper ud, og derudover begyndte polypper, der ikke var forbundet med graviditet, at opbygge sig fra hormonsvigt. Generelt tilbragte jeg mange penge, nerver, forkælet mit helbred, men i øjeblikket venter jeg på mindst nogle positive resultater på opsving. Jeg rådgiver ikke disse piller, med dem er ikke alt lige så nemt som de skriver og fortæller alt afhænger individuelt af organismen. Lær bedre om andre måder, som f.eks. Vakuum. Og hvis nogen allerede har taget pillerne, og blødningen ikke er stoppet efter 10 dage, skal man straks kontakte flere læger og gå på hospitalet eller skrabe eller samle vakuum.

Samlet indtryk: En meget stor risiko, jeg ødelagde mit helbred selv

Neutrale anmeldelser

Fordele: Abort uden kirurgi, ingen curettage

Ulemper: smertefuld proces

Jeg vil ikke læse moral, men det sker, at en abort er nødvendig, der er ingen måde at forlade barnet. Jeg gjorde i medicinsk center, ved hjælp af tabletterne "Mifepriston". Men det er kun muligt i op til 6 uger, så den sædvanlige curettage. Hun gav 6500 rubler. Hun bestod ærligt testene, lægen talte, forklarede, hvordan proceduren vil fortsætte. Hun tog den første pille på hendes kontor, og hun gav det andet med hende. Næste morgen drak jeg det, og så begyndte processen. Ærligt, jeg forventede ikke, at kramperne var så smertefulde som virkelige sammentrækninger. For at dæmpe smerten, rådede lægen parallelt for at tage "No-silo". Hun er ikke meget numbed. Blødning startede, clots kom ud, men jeg bemærkede ikke noget "sådan" som regelmæssig menstruation, kun mere rigelig udledning. Blodige dage 7, så gik jeg til kontrol ultralyd, frugten kom helt ud. Cyklen blev hurtigt genoprettet. Af en eller anden grund forbød ultralydslægen i lang tid, at jeg ikke kunne gøre piller efter en kejsersnit), men gynækologen ved bedre, tror jeg. Mifepriston har bivirkninger, fosteret kan ikke helt afslutte, og det skal fjernes kirurgisk, men jeg har ikke oplevet det selv. Hvis vi kasserer moralen, så er en sådan metode bedre og mere gunstig end en abort.

Jeg er 20 og graviditetsalder 3-4 uger.. første graviditet. Jeg kan ikke beslutte at drikke eller ikke drikke og forlade babyen. meget hårdt! derudover syge æggestokke og jeg er bange for, at jeg i fremtiden ikke vil blive i stand til at blive gravid, eller der vil være problemer i processen

ikke så rart

gør det slet ikke

Da der opstod en dårlig situation i mit liv, hvor jeg lyttede til mine forældre, ville jeg ønske, at jeg ikke gjorde det. Da jeg studerede ved instituttet i fjerde år, havde jeg en ung mand, som jeg elskede og stadig elsker (vi har været gift i 7 år), og jeg blev gravid, men mine forældre insisterede på abort og tog derefter til medicinsk abort. Jeg kan ikke sige noget godt, men jeg er heller ikke dårlig (med undtagelse af en afbrydelse generelt.) Du drikker en pille, og efter en vis tid begynder bare blødningen, og alt går. Velvære er ikke det bedste men stadig. Jeg tror i de tidlige stadier den sikreste måde. Senere blev vi gift og fødte en baby, der er 6 år gammel, og vi fortryder det stadig.

Samlet indtryk: Ikke så rart og behageligt.

Hej Jeg har en savnet abort efter 6 uger. drak hos læger 3 tabletter mifepriston om morgenen. ved aften svaghed. mavesmerter. og derefter opkastede op til 15 gange. kunne ikke spise eller drikke noget. Opkastning indtil næste aften. oprette en cerubal, en lille prokapali. om natten kunne hun ikke ligge. hverken sidde. eller sove. let om morgenen. drak følgende tabletter mirolut. en time senere begyndte hun at bløde voldsomt i blodpropper og blev syg i underlivet. kom ud af gestational æg. i begge hårdt led. læse anmeldelser. lidt lettere at bære alligevel, når du ved hvordan kroppen kan reagere. Gynækologen sagde ikke meget om bivirkningerne.

Jeg havde en periode på 5 uger, frugten voksede ikke, de udpegede en anden tøjle, det samme. Jeg måtte tage 3 tabletter af mifepriston (ingen ændringer), efter 36 timer 2 tabletter af fred, efter 3 timer en anden 2 tabletter af fred (foreskrevet og ordineret af en læge). Ubehagelig blødning, lidt belastning i underlivet. Efter to dage viste tøjet at alt var rent Det er ubehageligt ikke så fysisk, men moralsk, men hvad skal man gøre, sådan en situation.

Abort uden kirurgi

Ikke meget høj kvalitet

Dette lægemiddel blev tilbudt mig af gynækologen selv, da jeg nægtede at udføre operationen. Ærligt troede jeg, at jeg ville dø af smerte, men nok har alle stoffer en sådan virkning. Alt gik fint. Efter abortet gik 2 måneder også glat, men den tredje måned var der et problem, hver dag jeg begyndte at bløde, ja, jeg løb til lægen med et mål, og hun sagde: "Dette er normalt, kroppen har ikke genoprettet", bestilte hun nogle piller med Injektioner og sendt hjem til behandling. Kort sagt, sorgen hapnula med alle disse ting meget (plus også harmoniske cyster dukkede op). Det ville nok være bedre at føde.

Samlet indtryk: "Velvet abort"

sikrere end kirurgi

Abort er minus

Min ven brugte disse piller tidligt. Jeg var selv til stede, da hun begyndte at bløde. Synet er bestemt ikke behageligt. Omtrent alt er ligesom under menstruation, lige meget mere blod og kødstykker kommer ud. Og mens du tager disse piller, skal du ikke gå ud af huset, for alting kan starte til enhver tid. Derefter blev min kæreste gravid efter 5 måneder og fødte en sund pige. Så hvilken slags pille er bedre end en mini abort.

Samlet indtryk: neutral

Positive anmeldelser

Jeg har 2 børn og 3 vi kan ikke gøre det. Besluttet på Mifepriston. Jeg drak den første pille - der var ingen effekt. Efter den anden blødning begyndte med blodpropper. Lægemidlet hjalp mig.

Da jeg brugte stoffet Mifepriston, var graviditeten 3 uger. Selvfølgelig - alt dette er forfærdeligt, men jeg havde intet andet valg. Hvis situationen var anderledes, ville jeg aldrig gøre det. Men desværre. Som lægemiddel til medicinsk abort - Mifepriston virker normalt. Jeg havde ingen bivirkninger. Alt gik fint. Kun at drikke piller under ingen omstændigheder. Dette er meget farligt på grund af uforudsete effekter. Kun i nærvær af en læge og på et hospital.

Fordele: hjælper med at afslutte graviditeten

Ulemper: kvalme. smerte

Mifepriston er ikke så let at finde på apoteker, jeg måtte bestille. Lægemidlet er ordineret til honning. abort i en kort periode, op til ca. 6 uger. Spis ikke før du tager. Jeg drak 3 stykker på en gang. Nogle starter med det samme, men jeg havde ikke dem og misoprostol måtte tages. Bivirkninger var - smerter i underlivet, lidt kvalme og svimmel. Hele perioden med at tage stoffet, jeg var under tilsyn af en læge, var der på den 6. udløbsdato ikke længere. Så gjorde hun en ultralydsstudie, bestod hormonale tests, graviditeten blev fuldstændigt afbrudt. der var ingen konsekvenser. Jeg var tilfreds med modtagelse, men prisen er meget høj.

Ulemper: Ikke egnet til alle

Disse piller blev taget af min kæreste for at løse problemet med en uønsket graviditet. Hun havde allerede to døtre, og derefter fløj igen ved uagtsomhed. Hun kunne ikke føde på grund af hendes dårlige helbred. Hun vendte sig mod LCD-skærmen og bestod testen, gennemgik en ultralydscanning og gynækologen udstedte Mifepriston. Hun tog den første pille i nærværelse af en læge og resten hjemme. Fra hendes ord ved jeg, at alt gik godt, smertefrit, var der heller ingen bivirkninger. Generelt er Mifepriston et godt alternativ til kirurgi, men det bør tages efter konsultation med en gynækolog for ikke at skade din elskede.

Første gang jeg så Mifepriston i 2008, mærkede min mave frygtelig, jeg troede jeg ville dø, blodet gik i omkring 45 dage og kostede mig 18 tusind.

i 2010 drak jeg igen, alt gik som normalt. dage, hvis kun lidt syg mave. INTET. Og det kostede 5 tusinde i alt)))

efter 36 timer er det vigtigste at tage 2 tabletter, som lægen vil give med ham og efter en anden 3 timer, drikke de samme tabletter, som lægen har givet, og alt går fint.

Vær ikke bange, men 100% garanterer den næste befrugtning)))

Og her er min anmeldelse: I en kort graviditetsperiode (3 uger) var det nødvendigt at have abort på grund af stærke røntgenstråler. Lægen rådede, "som sin datter", at tage mifepriston. Ved lægens udnævnelse gav de den første pille, som de tog med den, og den anden efter 2 dage. Efter at have taget den anden pille af lægemidlet, forventede jeg vild smerte, tung blødning mv. Men i sidste ende kun en blodprop. Jeg var chokeret - har jeg virkelig brug for kirurgi? På den fastsatte tid rapporterede der ikke til graviditeten at komme til ultralydet. Dejlige damer, selvfølgelig, vil gerne have, at disse ubehagelige øjeblikke var så lidt som muligt. Vi bliver glade.

I 3-4 ugers graviditet drak jeg tre piller af mifepriston på en gang. Lidt kvalme. Efter 36 timer drak jeg to fredstabletter (nizoprostol), trak underlivet og blodudladningen gik. To timer senere drak jeg to fredstabletter, og så begyndte det hele: blodpropper. Jeg var meget bekymret over, at det ville være meget smertefuldt. Jeg hørte, at nogen har smertefulde perioder, det vil være meget smertefuldt næsten som sammentrækninger, men intet som mig og mine perioder har været smertefulde, selv om noshpu ikke behøvede at drikke. Efter 14 dage gik til ultralydet. Alt er godt. Som om der ikke var sket noget.

Jeg tog denne medicin til abort.

Det er værd at bemærke, at perioden for denne type abort ikke må overstige 42 dage (fra den første dag i den sidste menstruation). Det er også vigtigt at gennemføre proceduren kun under lægeovervågning, først efter en ultralydsscanning, som bekræftede manglen på en ektopisk graviditet.

Ifølge reglerne bør disse lægemidler ikke sælges i detailapoteker, og kun specialister kan udpege det. Men siden i vores tid kan du få alt, appellerer jeg til pigerne til at handle hensigtsmæssigt! Virkningen af ​​lægemidlet på hver organisme er forskellig, for alle er alt individ.

Mifepriston blokerer receptorerne for graviditetshormon, progesteron. Som et resultat af dets handling ophører endometriumet med at understøtte embryoets vækst.

Der har været forfærdelige anmeldelser på forummet om selve medicinsk abortprocessen, men der var intet valg (for mig). Faktisk gik alt ganske godt.

Udtrykket var 3-4 uger ved ultralyd.

I starten af ​​processen fik jeg 2 tabletter Mifepriston i klinikken (1 drak, 1 under tungen). Lægen advarede om, at i sjældne tilfælde, efter at have taget dette lægemiddel, kan der være en lille spotting, hvilket ikke er et problem. Nogle kan endda få fuld abort.

Disse to dage, efter at have taget Mifepristone, var som om der ikke var sket noget. Ingen fornemmelser. Ingen usædvanlig tilstand. Hvis du ikke tænker på den moralske side af hans handling.

Abortpiller Anmeldelser

I stigende grad står vi over for reklame "fløjl" abort. Dette er en relativt sikker måde at afslutte en graviditet på. Uden operation, uden brug af anæstesi, kræver det kun administration af visse lægemidler (dvs. medicin eller tabletter).

Artiklens indhold:

Abortabletter

Anvend denne metode i de tidlige stadier af graviditeten, op til 49 dage forsinkelse fra den første dag i den sidste menstruation.

Til dato skal du bruge følgende stoffer:

  • Mifegin (lavet i Frankrig);
  • Mifepriston (lavet i Rusland);
  • Pencrofton (lavet i Rusland);
  • Mytolske (lavet i Kina).

Virkningsmekanismen af ​​alle stoffer er den samme. Progesteronhormonreceptoren er blokeret, som er designet til at understøtte graviditetsprocessen i kroppen, og som følge heraf løsner kimmembranerne fra livmoderen og udviser ægget.

Alle disse lægemidler kan ikke købes på apoteker uden recept!

Stadier af

Før du går igennem proceduren, skal du sørge for at lægen har alle de nødvendige dokumenter og tilladelser.

  1. For en start vil gynækologen sørge for at du er virkelig gravid. For at gøre dette, vil du bestå en standard graviditetstest, og derefter en ultralyd (intrauterin sensor). Desuden skal lægen udelukke en ektopisk graviditet;
  2. Patienten læser informationsbladet og underskriver de relevante dokumenter
  3. Hvis der ikke er kontraindikationer, under patientens vejledning, tager patienten stoffet. Og der er et par timer under tilsyn af en læge liggende på sofaen;
  4. Efter 2-3 timer kan hun forlade klinikken. I løbet af denne tid begynder ca. 50% af kvinderne i livmoderkontraktioner og blødninger;
  5. Efter 3 dage kommer patienten til lægen for en ultralyd. Det er nødvendigt at sikre, at der ikke er fosteret i livmoderen.

Mange kvinder spekulerer på, hvor smertefulde proceduren er.

Smerten er normalt lidt stærkere end under normal menstruation. Du vil føle kravepulsering af livmoderen. I samråd med din læge kan du tage en bedøvelse.

Anbefalinger efter farmakologisk abort

  • Efter en medicinsk abort er det nødvendigt at afholde sig fra køn i 2-3 uger: det kan medføre blødning og forekomsten af ​​inflammatoriske processer. Desuden kan en af ​​komplikationerne være en ændring i ægløsning, og en kvinde kan godt blive gravid i 11-12 dage efter proceduren;
  • Menstruation begynder normalt inden for 1-2 måneder, men der kan være en sammenbrud af menstruationscyklussen.
  • Graviditet kan planlægges om 3 måneder, hvis alt gik godt. Før planlægning er det nødvendigt at se en læge.

Video: Anbefalinger efter abortpiller

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Tabletter er potente lægemidler, der har en række kontraindikationer:

  • alder over 35 og under 18 år
  • hormonelle svangerskabsforebyggende midler (orale præventionsmidler) blev taget eller intrauterin indretning blev anvendt i intervallet på tre måneder før undfangelsen;
  • mistanke om ektopisk graviditet
  • graviditeten blev forfulgt af en uregelmæssig menstruationscyklus;
  • kvindelige kønsorganer (fibroider, endometriose);
  • hæmoragiske patologier (anæmi, hæmofili);
  • allergi, epilepsi eller binyreinsufficiens
  • langvarig brug af kortison eller lignende stoffer
  • Nylig brug af steroider eller antiinflammatoriske lægemidler;
  • nyre- eller leversvigt
  • inflammatoriske sygdomme i mave-tarmkanalen (colitis, gastritis);
  • bronchial astma og andre lungesygdomme;
  • hjertesygdomme og blodkar samt tilstedeværelsen af ​​kardiovaskulære risici (højt blodtryk, fedme, rygning, diabetes);
  • allergisk reaktion eller overfølsomhed overfor mifepriston.

Ofte, efter en medicinsk abort begynder hormonforstyrrelser at fremkalde forskellige gynækologiske sygdomme (inflammation, endometriose, cervikal erosion, myoma). Alt dette kan føre til infertilitet.

Sikkerhed af fløjlabort - myte eller virkelighed?

Som vi kan se ved første øjekast er dette en ret simpel operation, og vigtigst af alt er det sagt, det er stort set sikkert sammenlignet med kirurgisk indgreb. Men faktisk er ikke alt lige så simpelt som det ser ud til.

Er denne "sikkerhed" sikker?

  • Hvis en fløjlabort ikke skete i slutningen. Alvorlig fare for pigen er en ufuldstændig afslutning af graviditeten, som manifesterer sig i form af akut mavesmerter, kraftig blødning. Med disse symptomer kræves øjeblikkelig indlæggelse og fjernelse af resterende kimceller. Det udføres normalt kirurgisk ved hjælp af en skarp curetkniv. Denne operation truer med at beskadige livmoderen, naboorganerne, blødningen samt andre konsekvenser af kirurgisk abort.
  • Hvis proceduren udføres på det forkerte tidspunkt (efter 7 uger af svangerskabet), så er det endda et fatalt resultat muligt. Selvom der er snesevis af dokumenterede tilfælde af død fra mifepriston kun i EU, er det i realiteten eksperter enige om, at der er mange flere af dem, og tusindvis har fået uoprettelige sundhedsskader. Dr. Randy O'Bannon, forskningschef hos den nationale kommission for forsvaret af livet (USA), mener, at det er meget vanskeligt at indhente oplysninger om patientens død som følge af at tage medicinen. Disse oplysninger strømmer til producenten og bliver straks utilgængelige for mennesker.

Vi må ikke glemme, at en abort, hvad enten det er farmakologisk eller kirurgisk, er mordet på et ufødt barn.

Hvis du befinder dig i en vanskelig livssituation og vil have abort, ring 8-800-200-05-07 (hotline, et opkald fra en hvilken som helst region er gratis).

anmeldelser:

svetlana:

Appelleret til antitarklinikken mod et gebyr. For det første blev der foretaget en ultralydscanning, en graviditet blev etableret, derefter blev der smurt for infektioner, de var overbeviste om, at der ikke var infektioner, de gav et grønt lys. Jeg havde en periode på 3-4 uger. Drik tre tabletter af mefepriston. De kan tygges, ikke bittert. I starten var der lidt kvalme, men kvalme gik efter, at hun drak kefir. Før de lod mig hjem, forklarede de alt for mig og gav mig også instruktioner og 4 Mirolut tabletter. De sagde efter 48 timer at drikke to, hvis to mere ikke fungerede efter to timer. Jeg drak to piller onsdag kl 12-00. intet skete - drak en anden. Derefter begyndte blodet at strømme, rigeligt med blodpropper, maven smerte som under menstruation. I to dage var blodet rigeligt, og derefter smurt blot. På den syvende dag sagde lægen at begynde at tage Regulon, for at genoprette menstruationscyklussen. På dagen for at tage den første pille daub stoppet. På den tiende dag gjorde jeg en ultralyd. Alt er normalt.

madlavning:

Jeg var forbudt at føde af en eller anden grund, så jeg havde en medicinsk abort. Jeg havde alt uden komplikationer, men med sådanne smerter, som min mor ikke sørgede for. Jeg drak lige 3 piller af no-shpa, så det var i det mindste lidt lettere... psykologisk var det meget svært. Nu roede hun ned, og lægen sagde, at alt gik godt.

Elena:

Lægen rådede mig til at gøre en medicinsk abort, blev undersøgt, drak mifepriston tabletter og sad derefter i 2 timer under en læge. Kom i 2 dage, gav mig to flere piller under tungen. En time senere begyndte blodet at strømme, udledning, en frygtelig mavesmerte, så jeg klatrede på væggen. Clots kom ud. Og så gik min periode 19 dage. Jeg kom til lægen, de gjorde mig ultralyd, fandt rester af ægget. Til sidst lavede jeg stadig et vakuum.

Daria:

God dag alle sammen! Jeg er 27 år gammel, jeg har en søn, han er 6 år gammel. Ved 22 fødte jeg en søn, da han var 2 år gammel, jeg blev gravid igen, men ønskede ikke at holde graviditeten, fordi den lille var meget rastløs, og jeg blev bare tortureret. Lavet honning. Abort! Alt gik uden problemer! Efter 2 år blev jeg gravid igen og gjorde igen. Igen gik alt fint. Nå, den tid er gået og gjort afbrydelsen igen med piller. Og mareridtet begynder! Jeg drak de piller, som lægen foreskrev, det var meget dårligt hjemme, der var en tung udledning! Pakninger hjalp ikke! Generelt er rædsel. Kort sagt sendte pigerne mig til et vakuum. To tidligere skat. en abort Var ikke smertefuld alt kom ud uden problemer! Men selvfølgelig var jeg forfærdet! Ærligt, jeg beklager... Nu tager jeg antibiotika...

Natalia:

Tilsyneladende hver på sin egen måde. Min kæreste gjorde. Hun sagde, som om menstruationen var gået, ingen smerte, ingen komplikationer, kun kvalme...

Hvis du har brug for råd eller support, skal du gå til siden (http://www.colady.ru/pomoshh-v-slozhnyx-situaciyax-kak-otgovorit-ot-aborta.html) og find ud af hjælpelinjen eller adressen til det nærmeste center moderskabsstøtte.

Vi ønsker dig ikke at imødegå et sådant valg. Men hvis du pludselig står over for denne procedure, og vil dele din oplevelse, vil vi være glade for at høre dine kommentarer.

Administration af webstedet mod abort og fremmer ikke dem. Artikel kun til orientering.

Udgivet den 8. august 2012 i overskriften: Graviditet;

Piger, piger, kvinder.... så det skete i min situation, at jeg gjorde 3 aborter... og alle på forskellige måder: vakuum, kirurgisk og tabletteret. Jeg råder ikke nogen til tablet ((((det er forfærdeligt !!.... ligesom fysiske læger og psykologisk... forfærdelige smerter og i 3 dage går du grønt.. vel vidende at et barn er ved at dø i dig... efter en sådan abort går den anden måned. Hvad lægen er for hun sagde at dette er normalt. Jeg råder ikke nogen... det er bedre at gå og skrabe mig selv... men det bedste er ikke at lave sådanne fejl...

Der er forskellige situationer i livet. Hver kvinde bestemmer for sig selv hvad man skal gøre med graviditeten.
Hvis forsinkelsen er 3-4-5 dage, forvent ikke et mirakel. Tage en test, og hvis 2 strimler er bekræftet, skal du straks søge læge! MA kan udføres i 6-7 uger fra begyndelsen af ​​den sidste menstruationsperiode. Men det er bedre at gøre det i en periode på 2-3 uger af graviditeten. Så passerer den uden nogen specielle komplikationer, og der kræves ingen vakuum. Husk, jo længere termen er, desto mere sandsynligt blødning og som følge heraf vakuumintervention!

læse kommentarerne, ser jeg at alle har alt anderledes...
lavet skat abort, efter første fase, alvorlige mavekramper, nedre ryg, kunne ikke sidde, måtte tage stilling. går til receptionen og efter passage af første fase gik tårer hele tiden, kunne ikke roe ned, tung blødning med store blodpropper i måneden gå i 10 dage...
Og et andet spørgsmål... piger, hvilken af ​​jer tog hormoner før en abort? Hvad er konsekvenserne? i begyndelsen så jeg at for denne afbrydelsesmetode var det en kontraindikation. Jeg tog pillerne under graviditeten. hun advarede lægen, men hun var ikke engang opmærksom på det.

piger, kære, behøver ikke at være bange, jeg gjorde 2aborter, skrab og medicinsk, hvilken lettelse, jeg allerede har et barn og en efterlængte elskede, blev født på vilje, men hvis du ikke behøver børn, må du ikke føde, hvis du ikke har styrken eller moralsk eller fysisk at vokse børn. Tænk over, hvad du kan give dit barn: fattigdom eller sikkerhed? kærlighed eller ligegyldighed? far alkoholiker? send til bedstemor? og det vil være godt for ham, hvis han ikke ventede og ikke ønskede? Jeg synes, det er bedre at have en abort. i den tidlige periode, når hans hjerte stadig ikke slår, og når det endnu ikke er en mand, men kun en blodprop, ødelægger det ham ikke. det vil være mere smertefuldt for ham at forstå, at ingen har brug for ham

Hvilken dosis du drikker Mifepriston, jeg drak 1 fane. 10 mg men menstruation er ikke startet allerede 5 dage. efter at have drukket en pille. Hvad skal man gøre næste. Fortæl mig

I begyndelsen af ​​2013 havde jeg medicinsk abort med Mifepriston. Gjorde i klinikken "Relief." Omkostninger: 21 000 tenge. På mandag efter en ultralydsscanning, der bekræftede tilstedeværelsen af ​​en intrauterin graviditet og en kort periode (4 uger), tog jeg en pille af Mifepriston. Derefter var der to timer med dem - i tilfælde af at identificere negative reaktioner fra min krop til de komponenter, der udgør den. Alt er i orden - der var ingen reaktioner (selv om jeg var meget bange for at have læst alle mulige historier om ukontrolleret opkastning, hovedpine osv.). Efter to timer gik jeg hjem, i taxa følte jeg en slags at trække smerter i underlivet, ret skarpt. Men alt gik hurtigt. Så i løbet af resten af ​​dagen opstod der nogle smertefulde fornemmelser, men intet overnaturligt. Det var endda meget mærkeligt, at der næsten ikke var nogen reaktion - hverken udslip eller konkret smerte... det syntes at intet ville komme ud. Næste morgen - præcis 24 timer efter den første pille - drak jeg 3 tabletter Misoprostol, eller noget... Jeg kan ikke huske nøjagtigt navnet. Og præcis 30 minutter efter det begyndte mikropainter - absolut ikke noget forfærdeligt, ligesom om meget smertefulde perioder. Og fra det øjeblik fortsatte udskillelsen i præcis en uge. Hvad kan jeg sige om deres intensitet, på den første dag var de selvfølgelig de stærkeste - men de krævede ikke at ændre pakningen mere end en gang hver tredje til fire timer... Og i de øvrige dage var intensiteten ret lav, end end gennemsnittet. Jeg var nødt til at komme til ultralydet om 10 dage. Jeg gik, lægen sagde at der ikke er blodpropper og andre komplikationer, alt er i orden. Det er forbudt at have sex i løbet af måneden. Dette er selvfølgelig ikke let - men ud af respekt for dit helbred og stadig et lille, men ufødt liv, kan du vente. Og så sagde ultralydslægen, at eleverne kommer efter en abort ved kontrol ultralydet, og de har hele livmoderen fuld af blod, fordi På trods af alt er de de samme som dem, der har begravet barnet, men de tænker slet ikke på deres helbred... Så hvis du har bekymringer over denne metode, kan jeg fortælle dig præcis hvad der skete i mit tilfælde så enkelt som muligt, ikke smertefuldt og ikke skræmmende. Og også fra den psykologiske side ses det virkelig som en naturlig proces.
Og også: Forresten blev jeg gravid med en spiral. Jeg satte det i slutningen af ​​februar i år og præcis 2 måneder senere faldt det ud - det blev bare pludselig at være det, der hedder "ved udgangen"... Og selvfølgelig blev jeg opmærksom, og da der var en forsinkelse på 3 dage vidste jeg allerede, hvad det var... Så mit råd til dig er: Før du laver en spiral, tænk på om det er det værd? Det viser sig alligevel, at hun måske ikke spiller nogen rolle... Så højst sandsynligt vil du ikke være i stand til at forlade barnet - på det tidspunkt, hvor embryoet blev fikset i livmoderen, var det ikke længere derimod, men dømt ved ultralydet var det umuligt at forlade dette barn der var en stærk trussel.

Jeg lavede en fejl - jeg gjorde det ikke i begyndelsen af ​​2013, men i begyndelsen af ​​maj 2013

Gjorde MA. i februar 2013. Det skete så, at jeg allerede har en 6 måneders søn, og på det tidspunkt var vi ikke klar til det andet barn. Alt gik godt til held, jeg forstod ikke, hvad der var sket, det føltes som om menstruationen var gået. Nu igen, mistanker om graviditet, fra ugen går jeg til lægen for piller

havde en medicinsk abort.... i går. I dag viste ultralyd, at ægæget svigtede.
De gav to mere, som i går så. Drak. sagde at flytte mere. Jeg hopper og crouch. og den generelle gjorde rengøringen. måske fungerede det ikke så meget som det flyttede?
hvis det ikke virker igen, vil de blive fjernet? hvad truer alt dette? Jeg vil aldrig få børn igen? ((Hormonal svigt er færdig? (Fedt kilo på den måde med 25...? ((((Hvad kan du gøre? Hjælp mig (jeg brøler hele dagen

I dag gennemgik hun medicinsk abort.
praktisk talt gør ikke ondt, der er selvfølgelig meget blod, men lægen siger, at dette er normalt. som det syntes for mig, faldt det hele ud fordi der var en mærkelig stor hvid clot (det var ikke)
meget glad!
hvor som helst de skriver om en slags følelsesmæssig oplevelse, lidelse, depression osv. - ikke tro det. dette ligner meget et hjernevaskningsprogram for befolkningstilvækst.
erfaringer var snarere "hvad hvis det ikke virker"

Jeg ønskede ikke et barn og vil ikke have det. blev gravid med et kondom (selv fornærmende!)

hvis der endda er den mindste tvivl om abort, vil jeg råde dig til at gøre det!

gjorde i klinikken i den sydlige zap (klinik mor og barn på Oparin). dyrt men høj kvalitet.

Piger, jeg vil fortælle dig min historie... Jeg mødte med MCH 6 Måned. Og hun blev gravid, fortalte ham og svarede hun: "Jeg har intet at fortælle dig." Så begyndte han at gemme sig fra mig, tog ikke telefonen, smed SMS'en "Jeg vil ringe dig tilbage" og forsvandt. Da jeg spurgte hvorfor jeg ikke ringede tilbage, hørte jeg: "Nå, jeg er ked af, din højhed, som du ikke har ringet tilbage". Efter at have talt med sine forældre besluttede han at tale under deres pres. "Jeg kan ikke se nogen grund til at starte en familie, det er uhensigtsmæssigt, et barn er ikke en grund, men bare en af ​​argumenterne, skal du først finde en tilgang til mig og derefter stutter om brylluppet. Og i almindelighed tager du af din graviditet "Og jeg besluttede... Nå, hvordan man skal føde dette.. Jeg drak en mefipriston 3 faner og 2 dage intet.. Jeg var udeladt, hvad der ikke fungerede på mig... Jeg drak de første 2 peaces og efter 2 timer faldt endometrieflapper ud af mig og sådan en lille gul bold cm1.5 med striber. Gelé kapsel. Efter 3 timer drak en anden 2 flaps af fred. Bare gik Mes, men farven af ​​en slags skarlagen, lys.. Det var ikke dårligt, maven blev let grebet og var sår som i almindelig Mes. På dag 5 efter mephiriston begyndte Janine at drikke, på dag 6 lavede hun en ultralyd. Alt er godt. GIRLS, den mest forfærdelige ting er at udholde det moralsk. Jeg ville virkelig føde, og jeg elsker ham, jeg bad på knæ foran ham... Og nu tror jeg jeg kan gøre alt til det bedre. Hvorfor er der sådan en person i nærheden.. Sneaky... Så hvis du finder dig selv i sådan situation, veje alt og ikke være bange. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne... Gud tilgive mig for hvad jeg gjorde. Hvis du har spørgsmål, spørg, jeg vil svare... Tabletterne var alle russiske Nizhfarm, jeg kontrollerede udløbsdatoen med lægen

Mephipristone tog 3 faner på lægen den 07/19/2013 kl. 17:00, fredstid 07/21/13 kl. 17:00 2 faner og efter 3 timer kl. 20:00 2 flere faner. Janine jeg drikker fra 07.23.13, ultralyd gjorde 07.24.13

GJORT MERE! KAPACITETER VAR AFSLUTTET TIL MERE END ANDET SOFTWARE! Og selv øjnene at åbne, hjælper anæstesi ikke, narkotika fra diarree og tomhed også har været organer med halvdel organer, har fjernet noget noget!

Hej den 27. august (tirsdag) kom til eksamen i LCD'et, bekræftede graviditeten om 4 uger, for mig var det straks klart, at jeg ikke ville spare, jeg har en dejlig, velkomne sonulka 4 år. Og det skete så, at jeg tog op en. Lægen rådede medicinsk abort, som jeg enedes om. Samme dag drak jeg den første dosis af to tabletter, efter 2 timer fik jeg lov til at gå hjem. Efter 29.08 (torsdag) kom jeg igen, i hendes nærvær drak jeg 2 tabletter misoprostol... og så begyndte det.
Underlivet begyndte at trække, lændene blev følelsesløse, jeg var forfærdeligt svimmel, svimmel, men opkastede ikke, kunne ikke finde en behagelig smerteløs kropsholdning. Pludselig var der et ønske om at gå på toilettet, jeg straks rystede og sad allerede, jeg indså, at blodet flød ud af mig og som om noget havde sprøjtet i toilettet. Jeg forsøgte at se nærmere på, hvad det var, men jeg kunne ikke se noget. Efter 2 timer gav de mig endnu 2 resterende faner. mavesmerter er blevet mere moderate. nogle gange efter inspektionen lod de mig gå hjem. I en taxa var jeg i et forfærdeligt humør, jeg ville ikke se nogen.... i dag er den 3. august den 31. august (lørdag), da jeg ikke har nogen klumper, har jeg nok pakninger i ca. 4-5 timer på arbejde, men maven trækker stadig ned, ikke smertefuld som sædvanlig under menstruation. Selvfølgelig var det moralsk svært for mig at sidde og vente, når alt dør i dig og kommer ud, er uudholdeligt og græder! Jeg er meget bekymret over, at der stadig er noget i mig, og jeg skal rengøre med en curette, det giver mig ikke fred. Selvom jeg føler det normalt, er der ingen temperatur. På ultralydet er jeg kun 12.09, jeg kan ikke vente, når den efterlængte vil blive sagt til mig: "Du har det fint!"

Hej jeg gjorde det i begyndelsen af ​​august, jeg tog alle forberedelserne i overensstemmelse med ordningen fra lægen. Først var der ingen udledning, jeg begyndte at tvivle på, om alt var fint med mig, efter at have taget de sidste piller, begyndte smerter i underlivet som arbejdskraft, det varede 3 timer, en hvidgul koagel kom ud, smerten forsvandt, menstruationen varede 5-6 dage, gik til ultralydet i 10 dage, de sagde alt er godt, der er ingen graviditet. Nu er hendes periode begyndt, og det er allerede 13 dage. Skal det være så eller noget galt med mig?

Kære piger, kvinder, inden du vælger en abortmetode, om nødvendigt, tænk omhyggeligt. Jeg blev tilbudt en medicinsk afbrydelse, og jeg var enig i at tage alt som det skulle være under overvågning af lederen af ​​gynækologens poliklinik efter at have taget den sidste pille, som det skulle være, kramper begyndte, men flere blodpropper kom ud og det var alt. der var svage kaffeudladninger, men meget scanty og toksikoen plagede mig hele tiden, var syg. Efter to uger kom jeg som forventet, blev jeg undersøgt og straks sendt til en ultralyd, viste det sig, at fostervægene fortsætter med at vokse og nåede 6, 5 uger, og embryoerne frosne og blev ikke visualiseret, som følge heraf: Jeg har dobbelt stress, kirurgisk indgreb, betændelse er foreskrevet. Suspender og vejer alle fordele og ulemper. Og Gud, red vores sjæle og red os fra denne synd.

Piger, før du går til dette trin, tænk 1000 gange. I en alder af 19 fødte jeg tvillinger, amme mine børn til 8 måneder for at lære, at jeg var gravid. Hvad er børnene her, instituttet, og så er en masse af dem. Selvom jeg ærligt vil sige, at jeg ikke ønskede det, overtalte min mand, det var meget overbevisende. Ældre og smartere... under generel anæstesi efter 6 uger til skrabning. Jeg drømmer om, at jeg falder i røret og finder mig selv i et lyst rum, men jeg er en dreng. Folk der er nær, alle vil have min død... Jeg forstår ikke, hvad? Hvad gjorde jeg med dem? De rive mine hænder, ben, sige noget, diskutere husstandsarbejde, hvor meget blod er tilbage... Det er så meget! Det gør mig meget ondt, men jeg kan ikke skrige! Så bliver det meget nemt, og jeg ser mig selv fra siden, jeg kan passere gennem væggene, hænge på loftet, hvilken smukke himmel... Og stjernerne... Og alt er sort, meget sort, jeg er i et vakuum. Jeg hænger mellem himlen og jorden, jeg ved ikke, hvor jeg er. Og jeg er ligeglad. Jeg har ikke brug for disse mennesker, denne verden. Light. Frem for lyset, gå til lyset. Nu finder jeg ud af, hvad er der i slutningen af ​​tunnelen. Min mormor, der døde for 15 år siden, stopper mig. Jeg forstår jo, at det er hun, hun er som en sky som damp... Hun siger, at hvis jeg træder over denne dør, vil jeg ikke vende tilbage... Hun fortalte mig hvad der ligger foran, og at jeg ikke bekymrer mig om den anden abort... jeg falder. Det bliver meget det er smertefuldt og svært at trække vejret, som om ovnen blev placeret på toppen og åndens stemme. Jeg indsamler alle styrkerne, og jeg kan ikke... Lyden, som om ballonen bliver oppustet, bliver lettere, jeg trækker vejret og åbner øjnene, og en kvinde sidder på mig og fejler. Efter at have vågnet op i en afdeling med en dråber forstår jeg, at kun en delirium under bedøvelse ikke vil drømme. Jeg forlader meget hårdt. Udlades kun den næste dag. I gangen hørte jeg lægen tale med sygeplejersken, før jeg gik rundt. Denne pige, hvis hjerte er stoppet... Har stoppet! BRED... Det hele gik i opfyldelse, med sin mand skilt, forlod abort (ingen drømme), selv om jeg troede, at jeg ville gøre alt, hvad der ville være mere end dette, og han gennemboret tyggegummien med en ged. Langt forstået, lang skilt, men... Jeg beklager hidtil, selvom han var en dunce, men jeg var nødt til at føde... Han forlod 2 drenge. Gift, fødte en anden. Hun satte spiral-ectopic, afskåret røret og ægget under operationen snappede, det andet rør med to kommisser og æggestokken rodede til livmoderen og er ikke på det rigtige sted. De sagde at blæse æggestokken og blæse æggestokken på plads... Generelt forvent ikke børn. Jeg kan huske to aborter - jeg skammer mig, nej, så tænkte jeg på noget andet, selvom mit hjerte blev skyllet med blod, men vi alle begår fejl. Sig, dum? Nej, glad! Vidunderlige mand, børn. Ja, fødsel er svært - jeg ved alt, jeg har født tvillinger selv. Et hoved, den anden vendte om og måtte æse, og den tredje prokosarili - krupnenky. Og efter alt dette, ja, jeg vil have mere! Og hvis datteren? Jeg leder til alt, jeg siger ikke, at jeg direkte tror på Gud, men jeg gik i kirke... Guys, jeg er 5 måneder gammel og jeg har tvillinger! og uden kirurgi... Og jeg forstod også én ting - Gud giver et barn, Gud giver et barn (jeg vidste ikke rigtig). Tænk før du tager et skridt, som du helt sikkert vil fortryde, et spørgsmål om tid. Jeg ønsker dig alt det bedste! Store mor. Elena. 34g.

God eftermiddag min historie er... gift for tredje gang... søn fra det første ægteskab, søn fra andet ægteskab, manden døde efter 4 år 3 gange gift.... blev gravid (som det viste sig en uge før brylluppet), da hun fandt ud af at der var blandede følelser og ønsket et barn og var bange for tredje gang mand... og pludselig en skilsmisse, og at alle børnene er fra forskellige dads, som om jeg var en fornøjelse... Jo generelt fortalte jeg min mand, at han heller ikke var klar til dette, selvom jeg så, at vi stadig ikke lavede et barn.... generelt besluttede jeg at have abort, desværre havde jeg en oplevelse... gik til receptionen, da vi kom fra en bryllupsrejse tur min pine begyndte... 2 uger af analyse og resten... som følge heraf tog de mig til MA næsten på 9 uger... at jeg oplevede denne rædsel... det er godt, at der ikke var nogen derhjemme, og jeg kunne skrige, smerte var ligesom under fødslen... og gik som fødsel... først smøre begyndelsen.... så lider... så gik vandet og kimen kom ud... hvor der var allerede øjne og kuglepenne... så en placenta eller sådan noget... i timevis 5 store blodpropper... som kød... i dag 7 dage... udtrækker og trækker maven. Jeg lagde kimen i en kasse og begravet den i et kirkegård i den anden døde ægtefands grav. selv om hun ikke kunne redde, men jeg tænker ikke engang på toilettet... så gjorde de med hendes mand. Nu hvad jeg føler følelsesmæssigt ud over ord.... tabet af det er nok med mig for evigt. Gud tilgive mig for min så stor synd.

Hej, jeg kan rådgive International Surgery Center. Der er meget gode specialister. Verificeret af erfaring.

Jeg selv vil aldrig tilgive mig selv. Jeg gjorde 2 gange MA. Depression er forfærdeligt. Hvad er mine chancer for at blive gravid? Måske ved nogen. Piger fortæller mig

Jeg ville have en medicinsk abort. Jeg skriver og husker alt med en rystelse (Gud forbyder ingen. Piger, hold hovedet på dine skuldre! Jeg har ordineret antikonceptionsmidler til gynækologen, så æggestokkene kan hvile (som lægen sagde). Men jeg besluttede at tage sig af mig selv og begyndte at drikke vitaminer. Jeg drak, og selv efter en abort, forfærdeligt stress (jeg købte et kvindelig vitaminkompleks "Lavita" på apoteket. Jeg blev rådgivet af en ven, der drak, da hun havde problemer med håret, forfærdeligt faldt ud. Generelt forstod jeg at men vitaminer gør arbejde vidundere. Efter det første kursus ENJA stål negle vokser meget hurtigt, håret længere tid at nedbryde og blive stærkere.)) Jeg er meget tilfreds med dem. Levet op til mine forventninger.

Efter den samme abort blev jeg nødt til at genvinde i nogen tid. Du forstår, hvilken form for stress det er for kroppen, det er ikke en dag eller to. Ja, stemningen var forfærdelig, forfærdelig apati. Min læge råbte mig til at drikke et kursus af hormoner og Lavitas piller, et vitaminmineralkompleks, til ham, så kroppen genoptages så hurtigt som muligt efter dette. Efter en uge blev det mærkbart bedre, der var kræfter til at gøre i det mindste noget, der blev tilføjet energi. Og den generelle tilstand af kroppen har også forbedret sig.

Efter den samme abort blev jeg nødt til at genvinde i nogen tid. Du forstår, hvilken form for stress det er for kroppen, det er ikke en dag eller to. Ja, stemningen var forfærdelig, forfærdelig apati. Min læge råbte mig til at drikke et kursus af hormoner og Lavitas piller, et vitaminmineralkompleks, til ham, så kroppen genoptages så hurtigt som muligt efter dette. Efter en uge blev det mærkbart bedre, der var kræfter til at gøre i det mindste noget, der blev tilføjet energi. Og den generelle tilstand af kroppen har også forbedret sig.

Hej! Sig til mig, at lægen har drukket tre piller. Lægen sagde, at jeg i dag vil blive bedt om at gøre alt godt, kun min nedre mave gør ondt og smerter! Er det muligt, at pillerne simpelthen ikke vil virke?

Jeg drak 10 ginstryl tabletter i en periode på 8-9 uger. Blodet gik den næste dag. Hun ændrede sig om en abort. Hospitalet sagde en placentaafbrydelse på 3,5 cm, 2 uger prokapali, ifølge resultatet af en frigørelse på 1,6 cm. Hvad er sandsynligheden for at have en sund baby?

Hej alle sammen! Jeg har også besluttet at skrive en anmeldelse om MA, fordi jeg tror, ​​at dette emne er af interesse for mange. Det skete for mig, at jeg var på arbejde i et andet land med min mand og ikke kunne redde graviditeten. Da vi så to striber på prøve, tænkte de ikke i lang tid og besluttede at vi ikke havde råd til det endnu. Selv efter det led jeg stadig og bekymrede i en uge og ledte efter en vej ud, men jeg fandt ikke andet end at have abort. De valgte MA som den sikreste af alle. Vi købte billetter, lægen gav mig nøjagtige instruktioner og jeg tog den første pille tirsdag aften kl 9.20. Jeg var nødt til at tage de næste fire i præcis 48 timer. Den første pille forårsagede ikke nogen alvorlig reaktion, men smerten begyndte som i begyndelsen af ​​menstruationen. det kogt i tarmene, afføringen blev flydende, jeg har altid det før starten af ​​M. Efter to dage på samme tid begyndte jeg at drikke de resterende 4 tabletter med et interval på 10 minutter. Efter at de faldt i søvn i kort tid. Omkring en time senere begyndte jeg. lyserødt blod i små mængder. Tre ture til toilettet, men ikke meget. Så faldt jeg i søvn og vågnede netop om morgenen med et opkastningsangreb på toilettet. Jeg vomited dårligt og på samme tid følte jeg at noget var kommet ud af mig. Jeg kiggede i pakningen var noget som et kød eller en blodpotte af mørk farve. Vi ventede lidt mere. Det samme skete igen, og jeg troede det var alt. Kom og faldt i søvn roligt. Men jeg følte, at jeg var begyndt at bløde voldsomt og selv følte, hvordan det gik ud over pakningen. Da jeg var udmattet og træt, bad jeg min mand om at se og hun faldt i søvn. Pludselig klokken fire vågnede jeg med en følelse af at skulle bruge toilettet og stod op. Hun var meget svag og forsøgte at vække sin mand. Jeg svigtede, tiden var kort. Jeg rejste sig på væggen og besluttede at gå på toilettet selv, men det var en dårlig idé. Der var kun 5 meter afstand til toilettet, men jeg kunne ikke overvinde det og kollapsede lige ved døren og mange blodpropper spildte ud af mig. Hele gulvet var dækket af blod og jeg var virkelig hysterisk. Så vågnede min mand, han rejste mig på toilettet, og jeg begyndte at græde. Jeg var virkelig bange, jeg troede, at pillerne havde en stærkere virkning, og sandsynligvis var min livmoder revet. Hun ringede til min læge, hun ordinerede medicin for at stoppe blødningen og berolige mig. Jeg var absolut bange for døden. Da min mand bragte mig tilbage, efter at hele min krop var såret og jeg følte at jeg forlod den sidste kraft. Jeg bad til Allah for tilgivelse og bad om ikke at tage mit liv så tidligt. Hun sagde, at hun ville se mine børn, så meget mere at gøre. Jeg var bange for at falde i søvn og tænkte på, at jeg ville dø. Det var nødvendigt at ringe til en ambulance, jeg fortalte min mand, at han ville kalde en ambulance, og han ville miste sin mening. Han sad og så på mig blankt. I disse øjeblikke hadede jeg ham. Jeg faldt i søvn, blodet var også rigeligt, hele min seng var dækket af blod, også tøj. Om morgenen sendte jeg ham til apoteket for medicin og ventede. Han fik Ditsinon - for at stoppe blødningen og jeg begyndte at tage. På dagen før frokost havde jeg 4 pakninger snavset før frokost, og derefter erstattede jeg dem med bleer, da der var ringe brug for pakningerne. Den anden dag var roligere, min appetit begyndte, og jeg begyndte at rekuperere. Så meget sødt. I dag er den tredje dag, og jeg håber, det bliver den sidste dag, jeg ligger i sengen. Sådan har jeg det hele.

Desværre kom jeg også for at lave ma. Jeg havde en frossen graviditet på 4-5 uger. Jeg lærte om det næsten den 9.. Den første ultralyd blev udført i 5 uger. Jeg fik at vide, at alt var fint, der var ingen komplikationer. Så på 8 uger gik jeg igen og hørte en forfærdelig diagnose af savnet abort. Selvfølgelig troede jeg det ikke og gik til at lave en anden ultralyd med andre læger (diagnosen blev bekræftet (jeg gik til en god betalt klinik, og de tilbød at gøre det med mig. Jeg var enig i, fordi jeg endnu ikke havde født, men som min læge fortalte mig, at det ikke er tilrådeligt at skrabe. Jeg kan sige, at det var ok. Smerten var tolerabel, selvfølgelig var der meget udledning, men da æggens æg kom ud, følte jeg mig så lethed i maven.

Meget bekymret efter mor, moralsk vanskelig. Sjæl gør ondt. Jeg beklager at have gjort det, jeg ved ikke, om jeg kan glemme og tilgive mig selv. Dejlige piger, kvinder, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal forlade barnet eller ej, tænk ikke engang på det! Efterlad. Tænk ikke på de problemer, der forhindrer babyens udseende. I mit tilfælde var barnet unødigt for min far, og jeg begik denne forfærdelige handling på følelser. Jeg tænkte på, hvordan jeg ville være den eneste til at rejse en baby og skamme mig for at "bringe" det til deres forældre. Men kun nu forstår jeg, at eventuelle forhindringer kan overvindes så længe barnet lever og godt. Endnu en gang, hold din graviditet, jeg er sikker på at du ikke vil fortryde det... Jeg håber virkelig, at efter at have læst min anmeldelse vil andres liv fortsætte. Al sundhed.

Velkommen! Desværre befandt jeg mig i samme situation som dig (Fortæl os, hvordan dit fremtidige liv viste sig?

Hej Julia! Fortæl os hvordan du bor og hvad du føler så meget efter MA?

Jeg ønsker at dele en positiv oplevelse i det vanskelige valg for kvinder i tilfælde af medicinsk abort. Anmeldelser af Moskva klinikker, der gennemfører denne procedure, hjalp med at træffe det rigtige valg. Jeg tilmeldte Kvindernes Sundhedscenter i Kutuzovsky, jeg modtog en læge Bezuk Laura Valentinovna. Hun forklarede taktfuldt alt, hvad der ville ske, lavede en ultralyd for at bekræfte svangerskabsaldoen (6 uger) og udelukke kontraindikationer. Vi valgte stoffet, i mit tilfælde er det lavet i Frankrig, men der er også russiske piller, du bestemmer hvad du skal tage. Tag dig tid til at rehabilitere efter en abort, som udføres i dette center. Det er så vigtigt, at alt går uden konsekvenser og kan så blive gravid og føde et barn. Generelt var jeg tilfreds med lægen og resultatet. Jeg råder alle til at søge en anstændig klinik. Held og lykke!

Jeg gjorde MA et sted for et år siden, jeg kan ikke huske, hvordan jeg så pillerne. Jeg husker kun, at efter den sidste pille var der rigelige perioder (jeg skiftede 3 maxi pads om en time) Min mave blev lidt slæbt, og så besluttede jeg at gå ind i brusebadet og der faldt et stykke hvidt blodigt ud af mig - Jeg forstod straks, at det var et embryo. Da jeg så, græd jeg meget, jeg græd, det var moralsk svært at se. Men alt dette gik efter 2 dage. Jeg havde 4-5 uger tid. Han skriver, at smerterne er helvede Jeg havde ingen smerter, lidt tilbage og maven trukket og alting, og stadig lidt kvalm og alting. Jeg var mere bange s, efter at have læst på internettet og venter med rædsel alt opisannogo.Schitayu at mange er intimideret nemt.