logo

Intrauterin enhed (IUD). anmeldelser

Samlet antal beskeder: 280

11/22/2010, Olga
Jeg er 27, et år efter fødslen, jeg blev gravid og gik til en abort, fornemmelser som ord, så jeg besluttede at lægge en spiral, lægen selv sagde, hvilken en til at købe og billigt. De lagde det i de sidste dage i måneden, da det allerede var smurt, så det var ikke det gør ondt. Det eneste der bekymrer mig nu er, at det er meget rigeligt og lange perioder.

10/7/2010, Kate
Jeg 20. sætter flåden efter fødslen, fordi månedligt gik i 2 måneder. der var smerter i underlivet, OBSTATIVE menstruationer, ondt tilbage, som med sammentrækninger, svaghed, konstant slimudslip. Under sex følte min mand hår, følte jeg ubehag, fordi Jeg var bange for, at spiralen ville skifte. men med hurtighed gik hendes mand til udlandet for at arbejde som følge af sex, det var det ikke. efter et par måneder gik jeg til lægen for at tage spiralen af, jeg kunne ikke tolerere sådanne perioder, det viste sig at jeg samlede hele bunken. vagina og livmoderen blev forstørret, trøst.. brrr.. Jeg var skræmt. da hun valgte iUD, viste det sig, at hun var rusten))) i ca en måned fortsatte alle baggrunde, så gik alt tilbage til det normale. Hvis jeg var gået længere, ville det have været værre. Nu vil jeg have en gips, oh, mens jeg ammer. mange "imod", men du bestemmer dig selv for, fordi hver organisme er forskellig.

08/26/2010, anonyme
Efter den første fødsel oprettede hun en multiload spiral. Hun har været sammen med hende i 6 år (selvom hun er sat på i 5 år). Intet problem, sæt og glem. Så snart helixen blev fjernet, begyndte Jess to måneder senere at tage fat på OK - bare forfærdeligt: ​​Håret faldt ned, brystet steg med 2 størrelser, og det blev ondt. Nu vil jeg lægge spiralen igen i 5 år.

9. august 2010, Lena
Jeg er 24 år. Jeg fødte min datter for 2 år siden (det var en kejsersnit), min mand beder om at installere en spiral. Men jeg vil virkelig ikke. Og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg læser anmeldelser, og for det meste negative, elsker manden hårdt sex, så jeg tror, ​​at hun vil hoppe ud meget hurtigt? Er det sådan? Påvirker det

01/17/2011, Natalia
Jeg også efter COP og gik rundt en masse læger, hvoraf 90% i en stemme sagde på ingen måde.
Og det faktum, at hun kan falde ud med sådan samleje 70%
Så denne metode til beskyttelse er ikke egnet!

27.10.2011, Olga
Hej, jeg er 21 år gammel, jeg fødte en datter for et år siden, jeg laver en spiral 3 uger siden, under samleje siger min mand, at hun føler sig en ubehagelig følelse nogle gange, hvordan man skal håndtere dette?

10.12.2010, Katerina
Jeg er 30 år gammel. to børn: de er 7 og 5 år gamle efter at have født det andet barn, ville jeg ikke have flere børn, som om det komplette sæt - datteren og sønnen :) var bange for at lægge spiralen, der er også nok "velbegyndere", der afskrækker. beskyttet af orale præventionsmidler, simpelthen - piller, indtil igen fløj. sønnen var stadig lille, så graviditeten brød sig af og uden tøven satte en spiral. Først var hun bange for at hun ville falde ud, de siger, at der er en høj risiko i de første tre måneder, og selv i løbet af året kan alting være det. Men Gud har barmhjertighed og nu med spiral med 2 års sorg, jeg ved det ikke. Min mand og jeg foretrækker også hårdt sex, men det er okay - intet ubehag, ingen smerte eller cyklusforstyrrelser - alt er fint - vi lever et fuldt sexliv.

12/10/2010 Luda
Fortæl mig, hvilken dag du kan starte efter at du har installeret Navy?

11.01.2011, Elena
det virker med det samme, men da det introduceres i de sidste dage i måneden, anbefaler lægerne et par dage

12.25.2010, Julia
I går sagde flåden lægen, at du kan leve, når din periode er helt over 26 år gammel

Spiral. Din feedback

Efter den anden fødsel vil jeg lægge en spiral, for med min pandekage er min mand det tredje frø, jeg ønsker det ikke rigtig. Måske senere.

Din mening om spiralen: hvordan har du det? Hvad blev der sat? Er der nogen tilfælde af graviditet mv.

Generelt mere.

Ikke alle spiralpasninger, nogen kaster ikke rod, rotter

Jeg satte ikke op, sundhed er dyrere)

Jeg sætter ikke så længe siden, det sædvanlige er ikke en miren. hidtil så godt

Laktinet og Cheroceta passede mig ikke (((((

Jeg er bange for at tro, at efter den tredje fødsel vil vi gøre. PAP er ikke vores metode, præziki mand respekterer ikke ((((((

disse bekendtskaber havde en spiral, to af dem havde en rygrad med den, og en tredje efter fjernelsen kunne derimod ikke have været for lang tid siden

så jeg valgte OK for mig selv for længe siden) mellem døtre og tvillinger så tabletter i næsten 3 år, ingen fejl og vægtgevinster)

Spiral fra graviditets anmeldelser

LX-13 maskine til skæring af endefabrikker på enden og spiralen

Alt om spiralen. Intrauterin enhed: fordele og ulemper

Der findes mange præventionsmetoder, og en af ​​dem er en spiral.

Den intrauterine enhed (IUD) kan have forskellige former og være lavet af forskellige materialer.

Den mest almindelige form - T-formet, men effekten af ​​formen ændres ikke.

Spiral 1-serie [Udgivet af OVERLORDS og Forseti] / Spiral.

Det afhænger af det materiale, hvorfra luden er lavet, hvordan kroppen opfatter det. Og dette gælder specifikt for din krop, da man kan komme op med noget, der ikke passer dig.

Plusser Navy:

  • . En læge på en medicinsk anlæg sætter helixen. Den intrauterinske anordning placeres på 3,5 og 7 år afhængigt af dens type. Og det er alt sammen. Det er kun nødvendigt hvert halve år at komme til en rutinemæssig inspektion.
  • Forholdsvis høj effektivitet. Hidtil er der ikke 100% antikonceptionsmetoder, herunder sterilisering og afholdenhed. IUD er effektiv i 75-80% af tilfældene, og det er ret meget.

ulemper

For at forstå ulemperne, skal du overveje, hvordan spiralen "virker". Den intrauterinske enhed forårsager en lille lokal betændelse på livmoderne. Kroppen, som reaktion på betændelse, "sender" i livmoderhulen et stort antal hvide blodlegemer, som opfatter sæd som antigener og ødelægger dem. Hvis helixen har en kobberbelægning, påvirker den også sædcellerne negativt. Men hvis en del af spermatozoen lykkedes at "bryde igennem" til ægget og befrugte det, vil det inflammerede endometrium sammen med de hvide blodlegemer ikke tillade embryoet at implantere (vedhæftes), og derfor vil graviditeten blive afbrudt i det allerførste indledende stadium.

Hvis du fjerner den etisk-moralske side af spørgsmålet, kan vi identificere de følgende mangler, som spiralen har:

  • Den intrauterin enhed øger risikoen for inflammation af forskellige slags.
  • IUD meget ofte, men forårsager ikke altid rigelig, lang, smertefuld menstruation.
  • Med IUD'er øges risikoen for ektopisk graviditet fire gange.
  • IUD har kontraindikationer (cervikal dysplasi, uterintumorer osv.).
  • Risikoen for at blive gravid forbliver.

Vi bør også bemærke hormonal spiral. Den intrauterinske anordning "Mirena, på grund af hormonets frigivelse i livmoderhulen, fører til en reduktion og undertiden fuldstændig forsvinden af ​​menstruationen. Mirena fortykker også den cervicale slimhinde, som forhindrer spermapassagen og forhindrer ægget til at modne.

Samtidig er mængden af ​​frigivet hormon så lille, at den kun har en lokal effekt. Men hormonspolen garanterer ikke, at opfattelsen ikke forekommer, selvom det reducerer sandsynligheden for embryobinding. Og selvfølgelig har hun også alle de samme kontraindikationer og er ikke egnet til alle.

Del med dine venner!

Så lad dem bade mig med hjemmesko, men jeg er lige bag helixen i øjeblikket.

Jeg satte mig en spiral, jeg følte mig godt, et par minutter, min mave hældte og det var det. Menstruationen gik som sædvanlig, uden smerte og samme dag. Ikke gravid med hende.

Alle siger, at spiralen er en abortiv metode!

Effekten af ​​at undgå graviditet opnås hovedsagelig på grund af det faktum, at lUD forhindrer det nyfødte menneskelige liv i at penetrere (implanterer) i livmoderhinden (endometrium) og derfor virker som en abortiv middel.

Jeg forstår dette, men hvad er det bedre at lave aborter hver måned og for at gøre livmoderens endometrium med disse abortmynder, som du ikke kan udholde graviditet?

Min guinea tog en spiral ud efter operationen, den måde jeg har brug for at drikke væk præventionen i 6 måneder. Ærligt, jeg er ikke glad! Så hvordan prøver disse OK at hente dem op.

Forresten blev de, med hvem guineaen hentede helixen ikke i forhold til livmoderens størrelse, gravid med en spiral.

13:39 | 21 sep 14

Velkommen! Mit navn er Marina, jeg er 26 år gammel, jeg har 2 børn. I 2012 havde vi en datter og allerede i 2013 min søn. Og i sommer var der et spørgsmål om pålidelig prævention. En velkendt læge foreslog en spiral til Miren. 31. juli fastsatte han det for mig. Jeg begyndte at blødning, menstruationsblanding i spotting og omvendt. Efter en måned med sådan udledning gik jeg til samme læge for en ultralyd, hvor en hormonal lidelse blev opdaget, men lægen sagde at vente. Det fortsatte med at bløde, jeg blev ordineret behandling af denne læge i flere dage - mere præcist i 3 dage var alt rent, og så begyndte det at bløde igen. Dette gik videre (fra 31. juli til november). Så der er også mange andre bivirkninger: En forfærdelig hovedpine, trykket er lavt, så højt, svimmelhed, besvimelse 2 gange, seksuel modvilje, trangen til at opkastes om aftenen, søvnløshed, allergier over for hygiejneprodukter (fra det jeg har stået konstant for med pakninger) Jeg vendte mig til en anden læge, viste en ultralydsscanning, viste min kalender, hun ledede mig gennem andre læger og til lederen og derefter til hovedlægen. Alt i en stemme sagde, at ultralydsscanning, som blev gjort en måned efter installation af Mirenv at Mirena ikke passer mig og børn afvisning. Gud Gud, den 22. november fjernede de helixen. På dag 3 efter fjernelse af markeringen er stoppet. Jeg har det godt nu. I klinikken, hvor de installerede det for mig, lovede de at returnere pengene. Når de vender tilbage, vil jeg afmelde.

Jeg har haft en sådan spiral i næsten 9 år. Jeg forstår det i meget lang tid og ikke korrekt, men jeg blev konstant kontrolleret af lægen, og indikationerne for udvindingen undtagen den tid, der var brugt, var det ikke. fra "+" "kvinders" dage kom "i det mindste tjekke uret", ingen uønskede graviditeter, ingen infektioner og frem for alt ingen hovedpine med beskyttelse. af "-" kun en: "kvindelige" dage kunne være 4-5 dage, 3-4 meget rigelige, hvilket forårsagede ubehag.

Hvorfor var det i vores tid at lægge en spiral, det var relevant i vores bedstemors dage. Og nu er det bedre at lægge Implanon - livmoderhalsen forkæler ikke og blodet taber ikke overskuddet

  • 14. | 04/28/2009, 1:06:49 PM

Tak til alle for tilbagemelding. Jeg forstår at denne spiral ikke er god, men på en eller anden måde er de nødt til at blive beskyttet. Se forskellige vydy ok på råd fra gynækologen og alle fra alle. Fra 1 spiste jeg godt, spiste lidt, andre havde et hjerte, ledd, blod i 4 måneder migræne fra 3 typer generelt udslæt forfærdelig, depressiv tilstand af kvalme og opkastning, og jeg ville virkelig ikke have sex. Da jeg sagde, er det nok! Preziki forårsager brænding, kløe og trøst. Efter at have overlevet i 1,5 år og beskyttet af PPA, har vi begge Det er bare hårdt arbejde. stillestående kontrol, hverken han eller jeg får den fornøjelse, der skal modtages. At jeg ikke har tid til at afslutte, og han er overhovedet. Jeg er også bekymret for dette, og du ved med denne metode, og det kan være en udfordring. Hvordan ikke at gøre fuldgodt godt køn bringer både åndeligt og fysisk sammen. Undskyld for detaljerne - smerte. at prøve. Jeg har ofte trøst og betændelse i skeden opstår, fordi jeg ikke engang ved, selvfølgelig er der en risiko. Min familie vil snart falde fra hinanden ikke på denne jord- (

28. maj 2014 11: 41Gulya, Hvem kan fortælle mig, om spiralen kan forstyrre testen for at give et positivt resultat? Jeg har bare en forsinkelse, og testen er negativ! 25 oktober 2013 08: 17Vita, jeg har to vidunderlige døtre. Efter den anden fødsel spiste jeg en spiral, og efter et halvt år viste det sig meget pludselig, at testen var med to striber. her er din beskyttelse.. og alle har deres egen organisme, for sandheden er 100% beskyttelse giver intet 14. maj 2013 09:42 Yana, jeg har 2 børn, i februar var der en frossen graviditet, hvorefter jeg laver en spiral. Nu vil jeg virkelig have den tredje barn, gå ud af spiralen, jeg vil ikke blive gravid med hende! April 2, 2013 11: 37Ilichka, min søn er nu to år gammel. For et og et halvt år siden satte hun spiralen. Og nu to striber og 8 uger. I vores tilfælde er spiralerne ikke fjernet under alle omstændigheder. Jeg besluttede bestemt mig for at forlade. Trods alt er min mand og jeg glad. Jeg tror, ​​at alt går fint. 3 marts 2013 08:45Zaza Efter fødslen blev 3 spædbørn helix og hun hjalp mig i 12 år (ændret hvert 4-5 år) og derfor, da menstruationen stoppede, skød hun både stress og en cyste, der syntes at kvalme Et andet angreb af gastritis vågnede kun om 10 uger, da medarbejderen sagde, at hun så mig gravid. Vandretur på ultralydet chokeret, grædende, børn ikke længere planlagt. Efter at have græd i en time besluttede jeg at dette lille mirakel blev født, hvilket til trods for alt faldt i mig og blev min del. Manden var også chokeret, men nu går han tilfreds og glad. Jeg tror, ​​ligesom mange her, abort er et mord. kunne ikke have abort. Selv om mange mennesker anser mig for vild, har ikke noget sted at bo, de besluttede at føde 4. Dette er kun et problem - hvordan man beskytter dig selv efter mit mirakel? Jeg tror ikke på en spiral 12 januar 2013 09: 26Marina Efter den første fødsel spændte jeg en spiral, blev ikke gravid under amning.. så snart mælken tørrede op, to strimler. Det var umuligt at fjerne det, fosteret var under det. Graviditeten gik perfekt, den anden ultralyd alt er godt.. og to dage senere vandt vandet.. min pige døde.. helixen beskadigede fostermembranen.. så en forfærdelig betændelse i livmoderen mod baggrunden af ​​alt dette.. om to år den tredje graviditet og som en hvilemodent placenta er der en konstant trussel.. lægerne siger konsekvenserne.. her med vores egne hænder ødelægger vi vores helbred rd og deres børn. 07 oktober 2012 01:02Zhanna, jeg fødte en måned siden med en spiral. Barnet er bare vidunderligt, ingen misdannelser! Graviditet fortsatte perfekt, aldrig engang en trussel. Og så bekymret! Hun rådede med 10 forskellige gynækologer og modtog 10 forskellige meninger. Herfra forstod jeg en ting: Hvis spiralen i den tidlige periode ikke passede ind i skallen, men forblev udenfor den (det kan tydeligt ses på ultralydet), så vil det ikke gå længere, det er simpelthen ikke nok for hende! Til sammenligning er føtale blæren vanskelig at gennembore med metal. Dette er mit tredje barn, og jeg forstår det allerede. Held og lykke! Og vær ikke bange, dit hjerte vil fortælle dig at føde eller ikke! September 5, 2012 02: 08 Alenka, at gå en graviditet med en spiral er ikke nonsens, men en realitet! Jeg har allerede 29 ugers graviditet, spiralen er på plads, fosteret udvikler sig normalt. Spiral var en trussel op til 12 uger, og nu er hovedforløbet for fødslen og nede med det for evigt et præventionsmiddel! Og abort, som Elena skriver i sine kommentarer, er mord, og hvis det for hende er denne vej og den mest optimale løsning, støtter jeg det ikke. Dette er det sidste du kan gøre. Det vigtigste er ikke at fortryde det perfekte. På alle Guds vilje! 3 september 2012 07: 20Elena, ja, jeg læser nogle komenty. gå graviditet med en spiral det for nonsens. hvis en kvinde bliver gravid med en spiral, så er kun en abort bedre end en spiral i hjernen eller i øjet, og barnet vil blive deaktiveret. til tider er det nødvendigt at tænke selvfølgelig, hvem der allerede har født en spiral, og alting er fint, så tak Gud, men en person bliver ikke så risikabel sundhed.03 august 2012 10: 28Dana Borisovna, jeg er resultatet af en ektopisk graviditet, og jeg vil gerne sige, at jeg måske blev født i verden med succes med denne spiral fra mor, men nu har hun alvorlige problemer! Så dejlige damer behøver ikke at lægge en spiral under alle omstændigheder! Og det bedste præventionsmiddel er piller og kondomer sammen! Men husk at piller nogle gange fører til hormonelle lidelser! Kondomer er bedst, selvom sandsynligheden for at de vil rive også, men små! Følelser kan være både behagelige og ikke behagelige, det afhænger af deres valg! 27 maj 2012 04:15Zhanna, jeg har nu en periode på 29 uger. Graviditet fortsætter normalt. Jeg har glemt spiraler og tænker, for ingenting var jeg kun så nervøs! 09 maj, 2012 08:38 Alenka, jeg læser kommentarerne nu og tænker, og handler jeg lige nu, hvad skal der ske med mig, baby? Jeg har fire børn, jeg laver ikke en spiral første gang, men her kom graviditeten med en spiral for første gang. Hun brølede, gik til betalte læger, for en ultralyd, planlagde ikke en baby, men jeg ville absolut ikke gå til en abort. Hvis det var bestemt til at blive gravid, skulle det have været sket, trods alt. Spiral begyndte ikke at udtrække fordi Det viser sig, at jeg vil acceptere den samme abort. Jeg fik at vide, at det er muligt at forsøge at udtrække, men det kan provokere et abort. Og hvorfor? Og jeg besluttede, som det var bestemt, vil det være! Selvom: toksikose, humørsvingninger, tanker, oplevelser. Jeg hørte fra kvinder, der bor hos os, at de fødte en spiral og sikkert! Jeg håber også på gode ting. Gud sendte ikke denne baby til god grund. Eller måske er det en test? Under alle omstændigheder skal jeg acceptere det og gå igennem det. Ellers vil jeg gnave mig selv indtil de sidste dage i mit liv. Jeg tror ikke på spiralerne, og jeg vil aldrig bruge denne "prævention" igen. Må Gud det hele fungere godt. 01 maj, 2012 11: 54Synge, hej, jeg fødte min baby i år i 3 måneder! efter fødslen straks lægge en spiral! og i går bemærkede jeg et mørkt udvalg! blodprop! så hvad kunne det betyde? fortæl mig! 28 april 2012 04:26 Håb, Sæt en spiral for tre måneder siden og allerede 4 uger som gravid! Kom ud halvdelen af ​​dette affald. Jeg er glad baby, men denne præventionsmetode er ekstremt ikke pålidelig. Selvom før første fødsel var spiralen 5 år gammel - og uden problemer. Tilsyneladende efter fødslen er det bedre at ikke bruge det mere, det falder ud! 9. februar 2012 01:59Zhanna, Så jeg sætter helixen og blev gravid efter 2 måneder. Jeg har to små børn, men jeg turde ikke afbryde, jeg kan ikke dræbe mit eget barn. Jeg rådførte med mange læger, gjorde ultralyd flere gange. Hvem sagde spiralen skal fjernes, hvem er omvendt. Nu har jeg en periode på 12 uger, barnet udvikler sig godt. Spidsen af ​​helix er i nakken, men jeg vil ikke beslutte at trække det ud, fordi hun kan trække et befrugtet æg bag hende. Jeg tror, ​​at jeg vil føde en sund baby! Februar 07, 2012 09: 03Ailin, hej! Jeg vil meget gerne spørge råd fra kyndige og kloge mennesker. Kan nogen komme på tværs af denne situation. mit barn er nu 5 måneder. født gennem kejsersnit, efter 2 måneder. Efter levering, læg en spiral, og nu viser testen to strimler. Generelt ønskede min mand og jeg et andet barn, men ikke på et så tidligt tidspunkt ((Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er virkelig bange for hvad lægen vil sige, og endnu mere, at han vil sende en abort operationen til at ligge under kniven.på denne tankegang kommer tårer til at lyse.Jeg kan ikke fortælle mig det.. December 4, 2011 02:25, åh, jer, piger, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre selv, denne uge viste testen to striber. Spiral stod i to og et halvt år, sat efter den anden fødsel, fordi barnet var uplanlagt, men bare en vidunderlig pige blev født men hvad stod det for mig, det meste af graviditeten ud af mit blod var som en spand, den ældre var ikke engang to, og jeg var konstant på hospitalet, og der var ingen særlig hjælp fra nogen, jeg er bange for gentagelse, foruden skal jeg gå til arbejde, derfor forstår du, du skal tænke på børnene 02 december 2011 09: 33Olyasha, jeg har tre vidunderlige børn, efter det andet barn er der et stort antal aborter - 10, så det tredje barn og installationen af ​​Navy i seks måneder af et ubekymret liv. Jeg ved ikke hvordan man laver tvillinger dybt i livmoderen for at trække fostrene ud, men hun trængte ikke ud, før de sagde, at de gav dem lang tid til at tro, jeg ville være forvirret, hvad de skal gøre 19 oktober 2011 01: 00Alena For to år siden lavede jeg en test for en uge siden. Jeg viste 2 strimler, og jeg var chokeret. I morgen besluttede jeg at gå til en abort, selvom du tror, ​​at dit hjerte og sjæl gør ondt, at jeg vil dræbe mit barn. Men jeg fik at vide at føde, at det ikke giver mening, fordi det kan være misforstået, og arveligheden er dårlig - min søn er mere end 6 måneder med diabetes. Han havde en forudsætning for dette ondt fra sin bedstefar, men vaccinen blev påvirket af KORIA, KRASNIT. Derfor kan jeg ikke beslutte at føde, det er bedre at have en abort end et handicappet barn. 21 september 2011 11: 39Lette, jeg tænkte også tidligere, at jeg havde sat spiralen og glemt alt. Men det var ikke der. Første gang jeg laver spiralen efter min datters fødsel, stod jeg i 4 år og derefter "to strimler". Har en abort. En måned senere satte abortområdet igen en spiral, det tog et halvt år. Igen "to strimler". Jeg læser kommentarerne, min hjerne koger, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

fortæl mig hvad en spiral ?? hvordan man sætter det ?? Gør det ondt ?? og hvor meget er ??

Guru (3374) 5 år siden Det er bedre ikke at lægge en spiral. For meget af det kan forårsage problemer - for eksempel vil det vokse, eller det vil falde ud, temperaturen vil stige, og der vil være betændelse. Bedre ok Jeg ønskede også at lægge en spiral, der blev spurgt rundt blandt pigers venner og ikke tør, for det første var det smertefuldt, for de andre komplikationer er meget hyppige ((((resten af ​​svarene er forsynet med en spiral. Der er endda guld, jeg kender ikke et år., det var lang tid før de købte lægerne selv, det koster 1500, du kan købe det selv i et apotek. De sælger fra 700 rubler + 300 rubler til en læge til installation af en spiral og en t-formet spiral for at beskytte mod uønsket graviditet. hende under menstruation (såvel som slette ) det gjorde mig ondt, men jeg lagde det i Kasakhstan og den dumme tante lægen satte det på den dag jeg ankom, ikke på menstruationsdagen, det vil sige livmoderen selv åbnet for mig, smerten var forfærdelig, men jeg kunne godt lide spiralen selv, men senere Jeg går til gynækologen hvert halve år for at blive testet. Mester (2283) 5 år siden havde jeg et halvt år - jeg følte mig ikke som jeg gjorde det (på min fjerde dag) og forstod heller ikke. Det eneste negative jeg bemærkede var mere rigelige perioder. hvis jeg gik i 3 dage, så med en spiral - 5, og jeg bemærkede ikke engang, at der var noget der, men min mand blev til tider injiceret, da "for ivrige" :)))))))))))) Master (1783) 5 år siden Spiral er et sådant emne i form af et bogstav T, som kan beskytte mod uønsket graviditet. installeret i livmoderen. Der er forskellige. Jeg satte mig selv, men jeg kan ikke huske hvilken (for længe siden var det). Først lavede de en injektion i livmoderen, og så lagde de den. Jeg vil sige, at jeg ikke var glad, i månederne ønskede jeg at klatre op ad muren, men det regnede som en spand. Måske er nu nye teknologier og alt andet. Sage (16923) 5 år siden Spiral - et ikke-hormonalt middel til uønsket graviditet. om graden af ​​pålidelighed kommer først. Jeg har en multilader spiral. Allerede 2,5 år. Jeg lagde i seks måneder efter fødslen, men der var ingen menstruationsperioder endnu, fordi jeg ammer. Ikke smertefuldt, men heller ubehageligt. Men det varer sekunder 15. Helix er ikke 100% beskyttelse mod graviditet !! Det passer ikke alle sammen, men de føder det ikke. chancerne er, at en mand kunne få ondt på en spiral... Af en eller anden grund anbefaler min gynækolog ikke at placere en spiral (ikke kun mig). Lignende spørgsmål

Antikonceptionsspiral - Women's Forum

Den intrauterinske enhed (IUD) indsættes i livmoderhulen og forhindrer det befrugtede æg i at binde til livmoderen slimhinden. Mange IUD'er indeholder kobber og sølv, som forhindrer udviklingen af ​​inflammatoriske sygdomme og hæmmer sædmotilitet. I 1926 foreslog den tyske læge Ernst Grefenberg at bruge som Navy en ring af bronzelegering, messing med lavt kobberindhold. I 1960 udviklede American Jack Lipps den såkaldte "Lipps loop", hvis unikke var første gang, at elastiske materialer blev brugt til fremstilling af IUD'er, hvilket gjorde det muligt at minimere trauma hos en kvinde under spiralinstallationen.

Navy introduceres i en periode på 3-5 år.

Den intrauterin enhed indsættes af lægen i 3-4 dage fra menstruationens begyndelse. På dette tidspunkt er livmoderhalsen lidt åben, hvilket letter installationen af ​​spiralen. Derudover er graviditeten helt udelukket i denne periode.

Efter installationen af ​​spiralen kan sexlivet genoptages på 8-10. Dagen. Efter udløbsdatoen eller i tilfælde af komplikationer fjernes helixen let af en læge.

Den intrauterin enhed anbefales til kvinder, der har født, og kan etableres ca. tre måneder efter fødslen. Men hvis en kvinde fødte flere gange eller havde aborter, kan IUD'en forårsage perforering (perforation) af livmoderen, der forekommer i omkring 1% af tilfældene.

Kvindernes reproduktive funktion er ikke undertrykt. Efter fjernelse af helixen er graviditet mulig i den første måned.

* Høj ydeevne, Pearl Index 0.8-1.9.
* Kræver ikke daglig overvågning
* Varighed af handling
* Hurtig opsving af frugtbarhed efter fjernelse af lUD

* IUD indsættelse og fjernelse udføres i en medicinsk institution.
* Månedlig kontrol af en kvinde af tilstedeværelsen af ​​IUD-tråde i skeden efter menstruation
* Øget menstruationssmerter og udslip i de første måneder af brug af IUD
* Eventuel spontan udvisning af flåden.
* Øger risikoen for at udvikle bækkenbetændelsessygdomme hos kvinder, der er udsat for STD'er
* Øget risiko for udvikling af ektopisk graviditet

* Graviditet
* Spotting fra kønsorganerne af ukendt ætiologi
* Inflammatoriske sygdomme i bækkenområdet
* Maligne tumorer i livmoderhalsen eller legemets legeme
* Fibromyom, deformere livmoderhulen

Indsendt (12/08/2010 10:09)
---------------------------------------------
Jeg var på gynækologens undersøgelse i går, hun foreslog at lægge en spiral.

Ærligt kunne jeg ikke leve med tanken om, at der var en slags fremmedlegeme i min krop. det er hverken naturligt eller naturligt!

Hvorfor lægge en spiral fra graviditet kan være farlig?

Par, der ikke har planer om at få børn i den nærmeste fremtid, bruger forskellige præventionsmetoder. Hvis du vælger et effektivt middel, skal du konsultere en læge for ikke at skade. En kvindes sundhed afhænger først og fremmest af rigtigheden af ​​den valgte beskyttelsesmetode. Spiral til kvinder fra graviditet - en populær måde at beskytte, men er det sikkert?

Spiral vs graviditet - hvad er det

IUD bruges til at beskytte mod graviditet, der ikke er medtaget i planerne. Intrauterin præventionsmiddel er en T-formet stav. Enheden modtog sit navn i sin oprindelige form i ideen om en spiral. Værktøjet er sikkert, fordi det er lavet af materialer, der ikke skader kvindens krop.

Virkningen af ​​den kvindelige spiral fra graviditet:

  1. Kobberanordningen og andre materialer, der udgør lUD'en, dræber sædene i livmoderen.
  2. Viskøs slim danner indeni, hancellerne holder sig fast i det og overgår ikke til at befrugte ægget.
  3. Hormoner, der er en del af nogle lUD'er, kan undertrykke ovulationsprocessen.
  4. Hvis ægget befrugtes, fremkalder den intrauterinske enhed kontraktile bevægelser i livmodermusklene. Dette fører til æggets død.

Spiral fra graviditet: typer, deres egenskaber og priser

Kontraindikationer

På trods af enhedens bekvemmelighed er der visse tilfælde, hvor installationen af ​​en intrauterin enhed er strengt forbudt:

  1. Graviditet. Placeringen af ​​denne enhed vil føre til stimulering af uterus og abort.
  2. Onkologiske tumorer placeret i livmoderhalsen og dens krop.
  3. Skader på æggestokkene, æggelederne, inflammatoriske processer i livmoderen og vagina.
  4. Ektopisk graviditet.
  5. Uterine sygdomme baseret på hormonelle ændringer.
  6. Sygdomme i blodet.
  7. Månedligt, kendetegnet ved kraftig blødning, forekomsten af ​​et fænomen mellem perioderne.
  8. Smerte syndrom, manifesteret med blødning.
  9. Der er deformiteter i livmoderen.
  10. En tumor der udvikler sig i livmoderen, og derefter går uden for orgelet - Submucous uterine myoma.
  11. Interne inflammatoriske processer relateret til svær.
  12. Du kan ikke lægge en spiral, hvis der ikke var fødsel.
  13. Intolerance over for stoffets komponenter.

Der er hyppige tilfælde af ektopisk graviditet, mens inde i livmoderen spiral. Måske 2 måder ud: Graviditeten selv forlader kroppen, tvunget abort. Hvor mange kvinder ligner en spiral mod graviditet repræsenterer ikke, derfor er det bedre at studere disse oplysninger på forhånd.

Fordele og ulemper

  1. Instrumenter er nemme at betjene.
  2. Installation tager 5-15 minutter. Udfører en gynækologs drift.
  3. Ønsket om at blive gravid er let. Det er nok at gå til gynækologen og fjerne enheden.
  4. Ingen grund til at kontrollere præventionsprocessen.
  5. Når du har installeret enheden, kan du glemme det og huske, lige før den ønskede proces.
  1. Fysisk træning er kontraindiceret i den første måned af installationen.
  2. Beskytter ikke 100% af graviditeten.
  3. Spiralens handling er kun rettet mod forebyggelse af befrugtning og lindring af inflammatoriske processer. Der er ingen effekt af terapi i mere komplekse sygdomme i det lille bækken.
  4. Hvis spiralen er installeret forkert eller med nedsat funktion, er beskadigelse af livmodervæggen mulig, udviklingen af ​​yderligere betændelse er mulig.
  5. Manglende overholdelse af anbefalingerne i de første måneder af installationen, kan en kvinde medføre, at enheden falder ud af livmoderen. Det øjeblik vil være usynligt, men uønsket graviditet komplicerer situationen.

Det er umuligt at lægge en spiral fra graviditet alene, en erfaren læge skal gøre dette.

Lær mere om ægdonation.

Hvordan skrives fostrets hypoxi under graviditet her

Forberedelse af proceduren og dens gennemførelse

IUD er ikke installeret uden test for helbred. En ultralydsundersøgelse udføres, blod- og urintest tages, vaginal smear,

Undersøgelser har vist mangel på patologier. Så du kan tildele installationsproceduren. Skal installeres af en gynækolog. Det anbefales at gøre i 4-8 dage efter menstruationens forløb.

Hvis det blev nødvendigt at fjerne helixen, udføres proceduren hurtigt af den samme gynækolog. Ændring af enheder kan finde sted samtidig.

Hvordan en kvinde føler sig efter indførelsen af ​​spiralen

Efter at have installeret enheden kan der som regel være smerter i underunderlivet, der ligner sammentrækninger. Ubehaget forsvinder om 1-2 dage.

Hvis smerten ikke er stoppet, er det tilrådeligt at konsultere en læge. Graviditet med en spiral sker i et tilfælde ud af tusind.

Graviditetens spiral: komplikationer

Efter installation af helix kan komplikationer forekomme i form af:

  • indre blødning i livmoderen
  • forekomsten af ​​kønsinfektioner;
  • smerter i livmoderen.

Det er fundet, at efter at iUD-blødningerne blev åbnet, ikke relateret til menstruation eller meget blod under menstruation. Når sådanne fænomener udvikler følgende patologier:

  • anæmi;
  • åndenød, svaghed;
  • blege og skrøbelige negle, hår falder ud;
  • dystrofiske fænomener inde i organerne.

Fordelene og ulemperne ved helixen fra graviditet bør undersøges på forhånd for ikke at komme i problemer i fremtiden.

anmeldelser

Tilbagemeldingen om denne metode er positiv. Det eneste, som patienterne ikke kan lide, er manglen på en garanti for graviditet og risikoen for en ektopisk graviditet.

Efter rådgivning med en gynækolog foreslog han Multiload. Jeg valgte Cu-250, men Cu-375 er også sandt, men forskellen mellem dem er området og varigheden af ​​hver. Det valgte jeg vil være aktiv omkring 2 mere (5 års sikkert sexliv). Sandt nok bliver du nødt til at gå til din gynækolog igen, skifte til en ny enhed. I dag er det det bedste jeg kan tilbyde. Det hele perfekt forbundet og prisen og kvaliteten. Langtidsaktivitet, desinfektion (kobber). Optimal antikonceptionsmiddel.

Kristina, 24 år gammel

Jeg vil kun sige positivt om spiralen. Min erfaring er tre år. I denne periode var der ingen fejl i cyklen, ingen flyvninger. Fantastisk måde at beskytte. Selvfølgelig er kostprisen for spiralen fra graviditeten høj, hvis du vælger beviste producenter.

Besøg to gynækologer. Hver skrev en lille liste over anbefalinger til flåden, kontrollerede listerne, der blev fundet konvergens, kun i Multiload. Efter inspektion af hele internettet blev jeg bekendt med kontraindikationer med anmeldelser. Besluttet og sætte det. Ingen klager endnu.

Video "Intrauterin enhed" Mirena "

Intrauterin enhed - typer, fordele og ulemper, anmeldelser

Artiklen diskuterer den intrauterine enhed. Vi taler om dens former, når de sætter de mulige bivirkninger. Du vil finde ud af om du kan blive gravid med lUD, om det er skadeligt for kvinders helbred, og hvilke konsekvenser der er efter brugen.

Intrauterin enhed - hvad er det?

Den intrauterinske enhed (kort IUD) er et antikonceptionsmiddel, der er en enhed fremstillet af et syntetisk materiale (medicinsk plast). Det indføres i livmoderhulen, således at graviditet ikke opstår.

Dimensionerne af moderne spiraler er 24-35 mm. De indeholder metaller, der ikke fremkalder betændelse (kobber, sølv, guld) eller hormonet levonorgestrel.

Virkning af intrauterin indretning

Navy har følgende principper for drift:

  • Suppression af ovariefunktion og langsom ægløsning. Under anvendelse af intrauterin indretning stimuleres hypotalamus-hypofysesystemet lidt. Dette fremkalder en vis stigning i udskillelsen af ​​levonorgestrel, samtidig med at produktionen af ​​progesteron, østrogen opretholdes. Samtidig bemærkes en stigning i antallet af østrogener samt et skifte i deres højde midt i cyklussen med flere dage.
  • Impediment eller implantatfejl. Under fase 2 er der en mærkbar stigning i progesteron og et fald i varigheden af ​​anden fase. Der er en cyklisk ændring i endometrium, men der er en svigt i synkroniseringen af ​​disse transformationer. Den første fase forlænges, delvis modning af livmoderhinden forekommer, og dette tillader ikke det befrugtede æg at invadere endometriumet. Tilstedeværelsen af ​​kobber i helix hjælper med at øge absorptionen af ​​østrogen, og levonorgestrel aktiverer den tidlige modning af endometrium efterfulgt af afstødning, inden ægget har tid til at konsolidere i livmoderen. Denne virkning af IUD er abortiv.
  • Aseptisk inflammation i livmoderhulen, en overtrædelse af fremme af sædceller. Tilstedeværelsen af ​​lUD i livmoderhulen irriterer dets vægge og derved stimulerer udskillelsen af ​​prostaglandiner i livmoderen. Disse stoffer aktiverer den delvise modning af endometriumet, såvel som aseptisk inflammation i livmoderhulen. Antallet af prostaglandiner øges i cervicale slim, hvilket stopper spermatozoas indtrængning i livmoderen. På grund af aseptisk inflammation på grund af tilstedeværelsen af ​​lUD øges antallet af leukocytter, histiocytter, makrofager. Alle disse celler øger fagocytose af spermatozoer, isolerer den befrugtede ægcelle og forhindrer dens implantation i endometrium.
  • Ændring af arten af ​​fremdriften af ​​æggets æggeleder. Tildelte prostaglandiner accelererer peristaltikken af ​​livmoderrørene. På grund af dette kommer et ubefrugtet æg i livmoderen (det møder en sædcelle i røret) eller befrugtes, men på det tidspunkt, hvor endometrium ikke er klar til implantation.

Fordele og ulemper ved intrauterin enhed

Hvis du tænker på, om du skal lægge en intrauterin enhed, foreslår vi at du sætter dig ind i de vigtigste fordele og ulemper.

fordele

Den vigtigste fordel ved at bruge en IUD er evnen til at glemme behovet for at beskytte mod uønsket graviditet i en periode på 3 til 10 år baseret på helix. Forebyggende virkning sker umiddelbart efter installationen af ​​spiralen. Graden af ​​beskyttelse mod uønsket opfattelse er op til 98 procent.

Helixen er nem at installere og kan også nemt fjernes. Det er ikke nødvendigt at vente til hendes udløbsdato er overstået, du kan spørge gynækologen, og hun vil straks trække den ud til dig. Efter fjernelse af helixen opstår der normalt graviditet efter flere cyklusser, i nogle tilfælde i den første menstruationscyklus. Samtidig opstår frugtbarhedsgendannelsen ret hurtigt.

Prævention mod brug af IUD giver kvinden mulighed for at bestemme sig selv for barnets planlægning. Din ægtefælle eller kæreste kan ikke indse, at du bruger lUD, da det ikke mærkes under en mands samleje. Spiral påvirker ikke kroppens generelle tilstand, påvirker ikke udviklingen af ​​ekstragenitale sygdomme.

IUD'er behøver ikke daglig kontrol, hvilket er praktisk sammenlignet med p-piller, der skal tages dagligt og på et bestemt tidspunkt. Modtagelse af forskellige lægemidler har ingen indflydelse på virkningen af ​​en spiral. Med IUD kan du udføre forskellige kirurgiske procedurer og endda amme din baby.

mangler

Den største ulempe ved Navy-spiralen kan kun tilskrives det faktum, at cervixet efter sin installation er åben. Dette er en farlig mulighed for indtrængning af patogener i det, som fremkalder inflammatoriske processer i bækkenet (endometritis og adnexitis). Og det sker, uanset at spiralen er lavet af metal, som har en desinfektionsvirkning.

I de første par måneder efter installationen af ​​helixen er der en følelse af smerter i underlivet. Dette skyldes den øgede følsomhed i livmoderen eller ukorrekt valgt IUD.

Tilstedeværelsen i livmoderen af ​​et fremmedlegeme og regelmæssig mekanisk beskadigelse af endometrium i kontakt med spiralen fremkalder øget menstruationsstrøm og varigheden af ​​menstruationen. I nogle tilfælde fører dette yderligere til anæmi.

Under brugen af ​​Navy Spiral forekommer der en ektopisk graviditet. Det er ret farligt, da det i nogle tilfælde er dødeligt.

Introduktion til helixens livmoder fører til en udtynding af livmoderendometrium. I fremtiden påvirker dette evnen til at blive gravid, hvilket øger risikoen for miskramning. Anomalier i strukturen af ​​de kvindelige kønsorganer er et forbud mod at installere IUD, da der i dette tilfælde ikke er nogen garanti for beskyttelse mod uønsket graviditet.

En anden ulempe ved intrauterin indretning er muligheden for at falde ud. Dette sker normalt under menstruation. Da ikke alle er i stand til at bemærke tabet af lUD, kan dette føre til en uønsket opfattelse.

Navy spiral beskytter ikke mod seksuelt overførte infektioner. Derfor er det bedre at sige det kun, hvis du har en fast mand, og for beskyttelse med afslappede partnere er det bedre at bruge kondom.

Det er kun muligt at sætte en spiral til kvinder, der har født, hvilket gør denne beskyttelsesmetode utilgængelig for dem, der endnu ikke har kendt moderskabets charme. Det er forbudt at indsætte eller fjerne Navy. Alle manipulationer skal udføres af en gynækolog. Det skal huske på, at du hvert halve år skal besøge en gynækolog for at kontrollere spiralen.

Sommetider spiral vokser i livmoderen. I dette tilfælde kan kirurgi være nødvendigt for at fjerne det.

Den intrauterine enhed bringer ikke kun fordele, men også skade. Derfor er det vigtigt at tage en ansvarlig tilgang til hendes valg, at følge alle anbefalinger fra en specialist og husk at du kun kan installere en lUD efter levering.

Typer af lUD

Der er ingen universel navy, der passer til alle kvinder. Gynækologen vælger den optimale variant af det intrauteriniske præventionsmiddel baseret på karakteristika for livmoderstrukturen og patientens fysiologiske tilstand.

I øjeblikket findes mere end 50 præventionsbånd på markedet.

Alle typer IUD'er er opdelt i 4 generationer:

  • indifferent;
  • kobber;
  • sølv, guld;
  • hormonal.

Overvej nu hver type mere detaljeret.

indifferent

De tilhører den første generation og er forældede. De er præget af lav effektivitet, ofte falder ud og skifter, derfor er deres anvendelse forbudt i mange lande. Repræsentanter for denne gruppe:

  • Lippes plastic loop;
  • Mauha stålring med 2 krøller;
  • dobbelt helix Saf-T-Coil.

Messing

Denne type vaginale spole tilhører den 2. generation. Dette er en lille T-formet eller semi-oval enhed, dens kerne er forankret med kobbertråd. Enheden er nem at installere og fjerne.

Tilstedeværelsen af ​​kobber i værktøjets sammensætning gør det muligt at skabe et surt miljø i livmoderhulen, hvorved spermatozoids aktivitet er stærkt hæmmet. Sådanne præventionsmidler installeres i en periode på tre til fem år.

De mest kendte modeller i denne serie:

Med sølv

Ethvert metal kan oxidere og falde sammen. Af denne grund, for at forlænge kobberflådens levetid begyndte producenterne at tilføje sølv til kernen. På grund af dette er den spermatoksiske virkning forbedret flere gange, og sølvioner, som har en desinfektions- og antibakteriel virkning, har en positiv effekt på kvindens krop.

Brugen af ​​sådanne antikonceptionsmidler er fra 5 til 7 år.

guld

Golden Navy er et alternativ til sølv og kobberprodukter. Dens største fordel er den komplette biologiske kompatibilitet med kvindens krop, fraværet af allergiske manifestationer og metalets modstandsdygtighed til korrosionsskader.

Enheden af ​​guld har antiinflammatoriske egenskaber, og beskytter perfekt mod uønsket opfattelse. Levetiden for en sådan spiral er fra 5 til 10 år, og efter dens fjernelse forbliver reproduktionsfunktionerne i en normal tilstand.

hormonal

Den nyeste generation af IUD'er omfatter hormon enheder. Ifølge læger er de det mest effektive middel til prævention.

En sådan lUD har en T-form, i sin pedicle er der et hormonalt stof (levonorgestrel og progesteron), som jævnt frigives i små doser i livmoderhulen.

Dette præventionsmiddel har ingen kontraindikationer, fordi hormonet ikke trænger ind i blodbanen, hvilket kun giver en lokal effekt: eliminerer betændelse, hæmmer ægløsning, forhindrer befrugtningen af ​​ægget. Brug dette produkt kan være fra 5 til 7 år.

Navy Forms

Det er ekstremt svært at sige præcis, hvilken antikonceptionsspole der er den bedste. Dette produkt er valgt individuelt baseret på karakteristika for livmoderens struktur og personlige præferencer. Før du vælger en antikonceptionsanordning, skal du sørge for at høre en gynækolog.

Nedenfor beskriver vi Navyens hovedformer og deres særpræg.

T-

Er de mest almindelige. De er nemme at bruge, installere og fjerne. Det T-formede produkt har form af en stang, hvoraf 2 fleksible bøjler strækker sig.

Hangers hjælper med at reparere produktet i livmoderhulen. I enden af ​​stangen er en speciel tråd, som du let kan fjerne præventionen.

ringformet

Round Navy anbefales til kvinder med abort. En sådan indretning er lavet af plast med tilsætning af kobber, sølv eller guld.

Enheden er let fastgjort i livmoderhulen og fjernet. Der er ingen yderligere tråde, fordi de ikke er nødvendige.

loopes

Denne form for Navy kan være i form af en paraply. På ydersiden af ​​dette produkt er der spidsformede fremspring, hvorigennem spiralen er fastgjort i livmoderen og derved reducerer risikoen for tab.

Det antikonceptive sløjfeformede produkt anvendes af kvinder, der har en ikke-standard struktur af livmoderen. Og i dette tilfælde har de ingen mulighed for at bruge den T-formede IUD.

Installation af intrauterin enhed

  • kvinder, der har født efter en abort, hvis den er gået uden inflammatoriske komplikationer;
  • kvinder over 35 år, der allerede har født, og har kontraindikationer for at tage perorale præventionsmidler;
  • kvinder, der har lav risiko for infektioner i kønsorganerne i mangel af livmoderhalske sygdomme.

Til indføring af spiral i livmoderhulen vil der være behov for noget forberedelse, da denne procedure er relateret til medicinsk intervention. Før helix installeres, er det nødvendigt at gennemgå undersøgelse og helbrede alle kroniske gynækologiske sygdomme.

Hvilke undersøgelser skal passere før du installerer spiralen:

  • konsultation med en specialist for historieoptagelse
  • gynækologisk undersøgelse for at bestemme størrelsen og positionen af ​​livmoderen
  • Ultralyd i bækkenorganerne for at detektere tilstedeværelsen eller fraværet af betændelse og læsioner i livmoderhulen og appendages;
  • generelle urin og blodprøver;
  • bakteriologisk udsåning af aftagelig vagina, livmoderhalsen;
  • blodprøver for hiv-infektion;
  • Levering af et smear på cytologi, mikroflora fra tre punkter.

Umiddelbart inden indførelsen af ​​spiralen undersøger specialisten livmoderen, måler længden og afstanden mellem livmodervinklerne. Mange kvinder spørger spørgsmålet om hvilken dag iUD er sat. Den er placeret på 3-4 dages menstruation, for i løbet af dem er livmoderhalsen røde, og dette letter processen med at indføre et præventionsmiddel. Derudover reducerer blodet, der frigives i de kritiske dage, muligheden for skader på livmoderen, og betyder heller ingen graviditet på tidspunktet for installationen.

Lidt smertefulde fornemmelser i underlivet efter indførelsen af ​​helixen samt spotting betragtes som normale, idet de kun er en reaktion af livmoderen til penetration af et fremmedlegeme ind i det. I de første par dage med motion er forbudt. Det er muligt at vende tilbage til det intime liv 7-14 dage efter montering af præventionsmiddelet på basis af trivsel.

Efter installation af spiralen i 2-3 måneder, kan der forekomme små spotting. Hvis helixen er korrekt installeret, føler hverken kvinden eller manden det.

Efter introduktionen af ​​intrauterin antikonceptionsmiddel er det nødvendigt at komme til gynækologens undersøgelse om en måned, derefter om tre måneder og derefter hvert halve år.

LUD fjernelse

Afskaffelsen af ​​den intrauterin antikonceptionsmiddel forekommer i flere trin. Hvis du ikke ønsker at blive gravid, så 7 dage før eliminering af IUD, skal du fjerne det ubeskyttede intime forhold. Dette skyldes spermatozoas evne til at forblive aktiv i 2-3 dage, samt muligheden for ægløsning efter eliminering af lUD. Følgelig kan opfattelsen forekomme.

Det er ønskeligt at fjerne helixen i 3-4 dages menstruation, i dette tilfælde vil smerten fra proceduren minimeres. Men samtidig kan du fjerne produktet på en hvilken som helst cyklusdag, men kun hvis du har det godt.

Proceduren begynder med en undersøgelse i en gynækologisk stol. Specialist undersøger livmoderen for at finde antennerne af IUD. Derefter introduceres en dilator for at stabilisere livmoderen og behandler dets hulrum med antiseptika.

Patienten inhalerer dybt og langsomt, hvorefter lægen klæber antennene af produktet med pincet, trækker det forsigtigt ud af livmoderhulen. Nu kan du nemt nå spiralen med din hånd. I kritiske dage er slip bedre.

Den samlede varighed af proceduren er et par minutter med hensyn til forberedelse. Normale symptomer efter fjernelse af IUD er muskelspasmer, kramper og mindre blødninger. Som regel forsvinder disse tegn inden for et par dage. I mangel af helbredsproblemer og om ønsket umiddelbart efter fjernelse af IUD, kan du installere en ny spiral.

Mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet om, om det er smertefuldt at fjerne den intrauterine enhed. Ifølge anmeldelser er installation af en lUD mere smertefuld end at tage det ud. Derfor kan du som regel under proceduren gøre uden bedøvelse.

Hvad er bedre intrauterin enhed?

I apoteker præsenteres mange værktøjer fra uønsket graviditet. Den særlige efterspørgsel blandt den kvindelige brug Navy-helix.

Afhængigt af dine økonomiske evner og fysiologiske egenskaber vil gynækologen anbefale, hvilken intrauterin enhed der er bedst placeret. Nedenfor beskriver vi de mest populære antikonceptive intrauterine enheder.

Mirena

Mirena betragtes som den mest effektive hormonelle lUD. Det er T-formet, så det er velegnet til brug hos de fleste kvinder.

Produktet har en høj grad af beskyttelse mod uønsket graviditet, undertrykker ægløsning, reducerer muligheden for at udvikle ektopisk graviditet, eliminerer betændelse i reproduktionssystemet, regulerer menstruationscyklussen.

Service levetid varierer fra 5 til 7 år. Pris - 7-10 tusind rubler.

Nova T

Lavet i T-form. I budgetversionen er lavet af plast og kobber, i de dyre - af sølv.

Produktet påvirker sædcellerne negativt, reducerer deres mobilitet og evne til at befrugte ægget. Prisen på værktøjet spænder fra 2000 rubler, mens levetiden ikke er mere end 5 år.

Juno

Udviklingen af ​​denne spiral involverede hviderussiske læger. Til salg er der mange sorter af denne spiral, blandt andet - for kvinder i arbejde og dem, der ikke har børn. Prisen på produktet spænder fra 250-1000 rubler.

Hovedtyperne af model Juno:

  • Juno Bio Multi-made i form af F med skarpe kanter. Du kan bruge kvinder, der fødte, og dem, der har abort.
  • Juno Bio Multi Ag - lavet i en T-form. Produktets fod er indpakket med kobber og sølvtråde.
  • Juno Bio-T er en billig løsning i form af et anker med kobbertråd på stangen.
  • Juno Bio-T Super - det samme som den foregående model, men med en antimikrobiell sammensætning.
  • Juno Bio-T Au er en gylden helix, egnet til kvinder med metalallergier.

Goldlili

Gold Lily (også kaldet Lily) er et effektivt ikke-hormonalt produkt, der hjælper med at forhindre uønskede graviditeter. De vigtigste metaller er guld og kobber. Disse materialer frigiver noget metal i livmoderhulen, som har en antiinflammatorisk effekt.

Ifølge instruktionerne kan denne intrauterin enhed bruges til nødforebyggelse efter ubeskyttet eller afbrudt samleje i de første dage efter det. Kobberioner har en spermicid virkning.

Denne spiral er lavet af polyethylen i T-form, forankret med metaltråd. Levetiden er op til 7 år.

Multiload

Dette produkt er lavet i form af en paraply, på siderne er fremspringene af piggerne, som hjælper sikkert med at reparere værktøjet i livmoderen. Produktets ben er indpakket med kobber, som hæmmer spermatozoer og neutraliserer deres evne til at befrugte.

Spiralen kan bruges i nonparty. Prisen på enheden er fra 3500 rubler.

Bivirkninger

Efter installation af intrauterin indretning er bivirkninger ekstremt sjældne. Moderne produktionsteknikker for Naval Forces minimerer deres risiko for dannelse.

Men i nogle tilfælde bør du ikke udsætte besøget til gynækologen efter indførelsen af ​​helixen, især hvis du har sådanne tegn:

  • smerter i underlivet
  • ubehag under intimitet
  • kraftig blødning
  • der er tegn på infektion (ubehagelig lugt, usædvanlig vaginal udslip, brænding eller kløe i perineum);
  • blødning under samleje
  • forkortelse eller forlængelse af gevindene fra helixen.

Kontraindikationer

Det er forbudt at installere eller bruge Navy-spiralen i visse tilfælde:

  • endometriose;
  • anæmi;
  • graviditet;
  • endokrine system sygdomme;
  • akutte inflammatoriske processer i penis
  • Tilstedeværelsen af ​​ektopisk graviditet i fortiden;
  • unormal livmoderstruktur
  • blødning i livmoderen
  • problemer med blodkoagulation
  • Uddannelse i livmoderhulen
  • kroniske inflammatoriske processer af seksuelt organ
  • cervikal dysplasi.

Intrauterin enhed - foto

Flere faktorer påvirker de endelige omkostninger ved en IUD-installation. Blandt dem er typen af ​​produkt og klinikken, hvor installationen finder sted. Denne form for prævention er overkommelig for de fleste kvinder.

I nogle kvindelige konsultationer er IUD'er installeret gratis. Det ville ikke være overflødigt at vide, at orale præventionsmidler som regel er dyrere end lUD.

Køb en spiral kan være i et apotek eller en online butik. Hvor meget det koster påvirkes af modellen, materialet, producenten, tilstedeværelsen eller fraværet af bivirkninger. Prisen på Navy spænder fra 300-10000 rubler.

anmeldelser

Nedenfor er anmeldelser af læger og kvinder om Navy spiral.

Den intrauterin enhed er et effektivt præventionsmiddel til kvinder, der allerede har børn. Det er let at installere, det forårsager ikke ubehag hos en mand under intim intimitet. I dette tilfælde frigør kvinden, da hun ophører med at tænke på beskyttelse. Kan en kvinde blive gravid med flåden? Ja, men det sker ekstremt sjældent. Hvis graviditeten opstår, så er det oftest ektopisk.

Jeg råder kvinder med børn til at sætte IUD. For det første er det billigere end de fleste orale præventionsmidler. For det andet forårsager det ikke problemer med brugen. Men på samme tid, før du installerer helixen, er det vigtigt at videregive alle testene og lægge præcis den, der passer til din livmoderstruktur.

Jeg besluttede at sætte flåden efter den anden levering. Af sundhedsmæssige grunde kunne jeg ikke tage orale antikonceptionsmidler, da de begyndte at gå op i vægt dramatisk. Efter at have hørt en gynækolog og undersøgelser valgte hun en ikke-hormonal spole. Efter at have installeret det, følte jeg det slet ikke, vi har forbedret vores sexliv med min mand, for nu behøver jeg ikke tænke på den uønskede graviditet. Forresten, før jeg installerede Navy, studerede jeg kvindernes anmeldelser om hende i lang tid, hvorefter jeg kom til den konklusion, at dette er det mest effektive og enkle præventionsmiddel.

Elizabeth, 24 år

Jeg vil gerne give råd til kvinder, der har besluttet at sætte flåden. Sørg for at tjekke med gynækologen, når du kan installere spiralen. Det gjorde jeg ikke, så jeg måtte vente på den næste menstruationscyklus. Efter installationen besøg jævnligt gynækologen, jeg gjorde det ikke, så jeg bemærkede ikke hvordan spiralen var vokset til livmoderen. Og sørg for at læse instruktionerne til dette livmoderhalskræft, da dets bivirkninger er temmelig ubehagelige. Efter min mening er den bedste Navy Mirena, sæt den efter Nova T, da hun ikke passede mig.