logo

Kinesiske abortpiller

Kinesiske abortpiller består af de samme ingredienser som indenlandske producenter.

Kinesiske abortpiller

Analoger fra Kina fører ofte til patienters død. En kvalificeret læge vil aldrig ordinere et lægemiddel, der ikke har instruktioner på russisk, som vist på billedet, da det ikke kan garantere, at dette stof er af høj kvalitet og sikkert.

Hvis du beslutter at afslutte graviditeten med kinesiske piller, skal du være forsigtig, fordi nogle stoffer indbefatter mifepriston. Accept af sådanne lægemidler er kun tilladt under omhyggeligt tilsyn af en læge, der vil foretage en undersøgelse af stoffets tolerance.

Selv hvis du tager tabletter med dette stof fra producenter af andre lande med det formål abort på egen hånd, kan det også ende i tårer. For at fjerne forekomsten af ​​forfærdelige komplikationer, skal du kontakte en kvalificeret læge.

Statistikker viser imidlertid, at så mange kvinder og unge piger risikerer deres liv ved at tage kinesiske piller til abort uden medicinske specialister. Det er denne forsømmelse af ens sundhed, der kan føre til handicap og endda døden.

Hvorfor er abortmedicin så farlig? ↑

Kvinder dør på grund af to hovedårsager: alvorligt blodtab og infektion. På grund af det faktum, at mange på grund af manglende erfaring ikke har nogen ide om farmakologisk abort, tager de ofte ikke opmærksom på svær blødning efter at have taget stofferne, da dette fænomen er normalt.

Angstsymptomer vises normalt, når det er for sent. Ofre for dårlig kvalitet pharmabort kan dø på grund af kraftig blødning, hvilket fører til et fald i trykket. Med rettidig behandling til en specialist er livet stadig muligt at spare.

Det sker, at en gravid kvinde ikke tager en indledende undersøgelse af kinesiske stoffer uden at vide, at graviditeten er ektopisk. Dette truer med at skade æggelederne, hvilket også medfører for stort blodtab.

Når du bruger mifepriston, kan resultatet være utilstrækkeligt, det vil sige dele af fostret forbliver, kun medicinske specialister kan klare denne situation. En gravid kvinde kan opleve blødning, så udvikler inflammation, hvilket er meget farligt. I starten er der en stigning i temperatur, træthed og smerter i maven. Endometritis kan være asymptomatisk, hvilket kan føre til infertilitet.

Hvis ubehandlet spredes inflammation til andre bækkenorganer. Dette fænomen i æggelederne fører altid til infertilitet, da ægget ikke kan passere gennem røret i livmoderen. Dette er ikke altid en barriere for opfattelsen, da sædcellerne er mindre i størrelse end æggene. Som følge heraf opstår en ektopisk graviditet.

Hvad er fordelene ved en medicinsk abort? ↑

Pharmabort udføres bedst i en medicinsk anlæg under ledelse af en læge.

Denne manipulation har en række fordele:

  • Dette er den bedste metode til at slippe af med uønsket graviditet for dem, der endnu ikke har født. Sandsynligheden for infektion med kønssygdomme er fraværende. Ingen konsekvenser, der er forbundet med kirurgi, da skader på livmoderen er udelukket.
  • Intet behov for bedøvelse.
  • Høj ydeevne.
  • Smertefulde fornemmelser lidt udtalt.
  • Du kan udføre proceduren derhjemme under tilsyn af en læge.
  • Manglende psykologisk traume.

Hvordan ophører graviditeten kinesiske piller? ↑

Forberedelser til farmakologisk abort er beregnet til intern brug på hospitalet under tilsyn af læger. Observationsprocessen tager flere timer, hvorefter patienten får lov at gå hjem. Embryoafvisning forekommer enten samme dag eller over de næste to. På samme tid er der blødning, der varer ca. to uger.

Efter 14 dage besøger kvinden lægen for at gennemgå en kontrolundersøgelse. Sommetider kan fostret ikke reagere på medicin til abort, de er ineffektive, i dette tilfælde er kirurgi påkrævet. Men som praksis viser, er fosteret forkastet hos de fleste kvinder.

Undersøgelser før svangerskabsophør ↑

Før du har en medicinsk abort, er det meget vigtigt at gennemgå al den nødvendige forskning:

  • ultralydsundersøgelse af bækkenorganerne
  • gynækologisk undersøgelse
  • smøre hegn;
  • blodprøve for HIV, syfilis, hepatitis C og B;
  • blodprøve for at bestemme gruppen og rhesus;
  • generel blod- og urintest.

Kontraindikationer for farmakologisk abort ↑

  • Mistanke om ektopisk graviditet
  • Binyreinsufficiens;
  • Tager kortikosteroider
  • Øget modtagelighed for lægemiddelstoffer
  • Blodkoagulationsforstyrrelser;
  • Tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces i bækkenorganerne;
  • Myoma, andre formationer og forekomsten af ​​ar.

Relative kontraindikationer omfatter følgende tilfælde:

  • øget tryk
  • rygning over 35 år.

To uger før manipulationen skal stoppe amning.

Hvad er bivirkningerne af lægemidler? ↑

Inden du bruger pillerne, skal du konsultere en læge

Ud over de komplikationer, der kan opstå ved forkert brug af midler eller brugen af ​​lægemidler af lav kvalitet til abort, kan en kvinde opleve følgende bivirkninger:

  • kvalme med opkastning
  • stærk sammenbrud;
  • svimmelhed;
  • hovedpine.

Hvad sker der i tilfælde af ufuldstændig abort? ↑

Som nævnt kan inflammation flytte til bækkenorganerne, hvilket resulterer i dannelsen af ​​talrige suppurations. I dette tilfælde vil patientens tilstand være meget vanskelig. For at redde patienten er det ofte nødvendigt at fjerne de reproducerede organers berørte organer.

Der er mange kontraindikationer for at tage medicin, der indeholder mifepriston, og den mest grundlæggende regel, der krænkes under implementeringen af ​​abort, er ophør af graviditet i mere end førtogfyrre uger. Dette bidrager alt sammen til, at kvinder som følge af aborter med kinesiske stoffer dør.

Kinesiske abortpiller: anmeldelser ↑

Vi understreger en anmeldelse om gennemførelsen af ​​farmakologisk abort ved hjælp af kinesiske midler.

En kvinde besluttede at slippe af med en uønsket graviditet og ikke sige noget til sin mand. Et kinesisk stof blev anbefalet af en god ven og sagde, at dette er et glimrende alternativ til farmakologisk abort. En anden ven hævdede, at dette er meget bedre end kirurgi. Hvad der skete med kvinden efter at have taget piller var bare et chok for hende og hendes kære.

Som det viste sig, var graviditeten ektopisk. Om morgenen drak kvinden stoffet, og om aftenen begyndte helbrede smerter og tung blødning at forstyrre hende. Offret kaldte en ambulance. Som et resultat viste det sig, at skader på æggelederen, som måtte fjernes.

Derfor kan du ikke tage stoffer til at provokere abort på egen hånd. Desværre er det muligt at købe usikre kinesiske piller til graviditet, ikke kun i Kina, men også i CIS-landene, da de ikke er forbudte. I dette tilfælde vil du i bedste fald skade dit eget helbred, og i værste fald kan alt ende i døden.

Tag kun piller under tilsyn af en læge. Spørg lægen om at vise dig et certifikat, der giver dig mulighed for at udføre farmakologiske aborter i din praksis.

Mifepriston Anmeldelser

Udgivelsesform: Tabletter

Tatyana (positiv anmeldelse)

Afslutter tidlig graviditet

Mifepriston er ikke så let at finde på apoteker, jeg måtte bestille. Lægemidlet er ordineret til honning. abort i en kort periode, op til ca. 6 uger. Spis ikke før du tager. Jeg drak 3 stykker på en gang. Nogle starter med det samme, men jeg havde ikke dem og misoprostol måtte tages. Bivirkninger var - smerter i underlivet, lidt kvalme og svimmel. Hele perioden med at tage stoffet, jeg var under tilsyn af en læge, var der på den 6. udløbsdato ikke længere. Så gjorde hun en ultralydsstudie, bestod hormonale tests, graviditeten blev fuldstændigt afbrudt. der var ingen konsekvenser. Jeg var tilfreds med modtagelse, men prisen er meget høj.

Irina (positiv anmeldelse)

Om handlingen hørte fra sin mands fætter

Min mand har mange familiemedlemmer. Og hans kusine, og hun er allerede en kvinde over 40. Gift 3 gange. Ægteskaber tilføjede ikke, ifølge rygter, kun på grund af manglende børn. Og læger forbød hende at føde børn, fordi hun havde en meget alvorlig form for epilepsi. Men på trods af at det er umuligt, blev hun gravid 3 gange. Og alle 3 gange blev hun opsagt af en graviditet på hospitalet med Mifepristone. Ifølge hendes historier forårsagede han meget stor blødning alle tre gange, og alt kom ud meget hurtigt og på en eller anden måde smertefrit. Dag observeret, tog test og udgivet. Hun er 40, og nu er hun gravid igen, selv om det er umuligt. Hun ville virkelig, selv om hun var klar til at lægge hele graviditeten på hospitalet og føde gennem en kejsersnit, men for 2 ultralyd viste fosteret mange fejl. At selv om barnet informerer og føder, vil han ikke overleve uden mor. Og denne gang blev hun også givet dette stof før rengøring. Og så lider hun aldrig, ligesom i kvindernes sygdomme, så vi kan konkludere, at stoffet tolereres godt og ikke forårsager bivirkninger og andre ting.

Sandt (negativ anmeldelse)

Alternativ til kirurgi

29 år, har et barn. Jeg vil udelade moralen, det skete. For at afbryde 4 nb på lægehuset, drak jeg 1 ton mifepriston, på en dag trak jeg min mave som under menstruation, blod begyndte at flyde, en stor blodprop blev frigivet, jeg troede det var "det", men nej. Hele dagen er som de sædvanlige perioder med små blodpropper. En anden dag skal drikke 2 tons misoprostol. Jeg læste - jeg var klar til at klatre op i væggene, min mand kørte af og købte de største pakninger, jeg kunne finde, men nålen. Generelt. Derefter kom dagen og timen, udledningen gik godt, drak 2 tons (med et interval på 30 minutter) jeg satte mig og ventede. Jeg gik på toilettet og straks kom det befrugtede æg ud, der var ingen fejl, det var let, tæt, som en taske. Venter på havets blod og frygtelige smerter. Alt som under menstruation. Endnu nemmere. Stærkere end udvælgelsen gik ikke, moderat så blodpropper som forventet. Ikke syg, popuchil bit. Samme dag aftalt vi at mødes med lægen. Jeg gik, kiggede - alt viste sig, alt er rent. Der vil også være en kontrol ultralyd. Mens udpeget regulon til at genoprette baggrunden.

Olga (positiv anmeldelse)

Bedre end normal abort

Disse piller blev taget af min kæreste for at løse problemet med en uønsket graviditet. Hun havde allerede to døtre, og derefter fløj igen ved uagtsomhed. Hun kunne ikke føde på grund af hendes dårlige helbred. Hun vendte sig mod LCD-skærmen og bestod testen, gennemgik en ultralydscanning og gynækologen udstedte Mifepriston. Hun tog den første pille i nærværelse af en læge og resten hjemme. Fra hendes ord ved jeg, at alt gik godt, smertefrit, var der heller ingen bivirkninger. Generelt er Mifepriston et godt alternativ til kirurgi, men det bør tages efter konsultation med en gynækolog for ikke at skade din elskede.

Tanya (positiv anmeldelse)

Alternativ til konventionel abort

Jeg vil ikke læse moral, men det sker, at en abort er nødvendig, der er ingen måde at forlade barnet. Jeg gjorde i medicinsk center, ved hjælp af tabletterne "Mifepriston". Men det er kun muligt i op til 6 uger, så den sædvanlige curettage. Hun gav 6500 rubler. Hun bestod ærligt testene, lægen talte, forklarede, hvordan proceduren vil fortsætte. Hun tog den første pille på hendes kontor, og hun gav det andet med hende. Næste morgen drak jeg det, og så begyndte processen. Ærligt, jeg forventede ikke, at kramperne var så smertefulde som virkelige sammentrækninger. For at dæmpe smerten, rådede lægen parallelt for at tage "No-silo". Hun er ikke meget numbed. Blødning startede, clots kom ud, men jeg bemærkede ikke noget "sådan" som regelmæssig menstruation, kun mere rigelig udledning. Blodige dage 7, så gik jeg til kontrol ultralyd, frugten kom helt ud. Cyklen blev hurtigt genoprettet. Af en eller anden grund forbød ultralydslægen i lang tid, at jeg ikke kunne gøre piller efter en kejsersnit), men gynækologen ved bedre, tror jeg. Mifepriston har bivirkninger, fosteret kan ikke helt afslutte, og det skal fjernes kirurgisk, men jeg har ikke oplevet det selv. Hvis vi kasserer moralen, så er en sådan metode bedre og mere gunstig end en abort.

Veronica (negativ anmeldelse)

Forfærdelig trist historie

Historien om at bruge disse piller blev heldigvis ikke sket for mig. Men min bedste ven var slet ikke heldig. Selvfølgelig ved vi alle, at vi skal beskyttes, men nogle gange ser det ud til at være de dage, hvor det er muligt uden det, og så flyver du i alligevel. Så det skete med hende. Hun gik til gynækologen på hospitalet for at registrere sig for en abort, og hun tilbød på sin side mulighed for medicinsk abort med Mifepriston piller. Det ser ud som om, hvordan det skal gå hurtigt og smertefrit, men det viste sig faktisk at være det modsatte. Ikke alene var kæresten bare vred i smerte, så var det ikke helt, så jeg var nødt til at gøre rensningen senere. Kort sagt et komplet mareridt.

Olya (positiv anmeldelse)

Ny metode til abort

Kun for nylig fødte, og så finder jeg ud af, at jeg er gravid igen. Hvad man skal gøre, er barnet kun fire måneder gammelt, lægerne foreslog at afslutte graviditeten med et stof, fordi kroppen stadig er svag efter fødslen, og jeg kan ikke tage mit andet barn ud. Det var skræmmende, jeg var alt pummeling, tårer hældte fra mine øjne. Men takket være lægerne var alle høflige og høflige, beroligede mig. Lægen gjorde en ultralyd, tiden var kort, gav mig piller, jeg drak dem under hendes tilsyn, så næste dag kom jeg tilbage igen. Alt gik godt, smertefrit, kun, da fosteret blev revet væk, den nedre del af maven gjorde ondt. Så re-ultralyd og alt gik. Jeg ønsker jer alle en ønskelig graviditet.

Larisa (negativ anmeldelse)

Det var ikke det værd

Med det havde jeg en medicinsk abort på klinikken. Jeg anbefaler ikke at drikke tabletterne selv, det er farligt. Lægemidlet kan bruges i op til 12 uger. Jeg købte stoffet selv, det kom meget dyrt ud. For at afslutte en graviditet, skal du først drikke 600 mg, 3 tabletter på 200 mg. I omkring en dag følte jeg slet ikke noget, men var i klinikken. Men så om aftenen følte jeg mig meget dårlig. Smerten var helvede, ligesom en kniv blev skåret indefra, snoet, blev det meget kvalm. Der var alvorlig opkastning, derefter diarré, og rummet spredte for mine øjne. Jeg blev hofte så godt de kunne, efter ca. fire timer gik det. Af en eller anden grund stoppede den bare pludselig, og efter en time eller to begyndte hun at føle sig helt normal. Efter 36 timer giver de dig en anden pille, men det er Misoprostol, så det beslaglagte materiale går ud. Mine udledninger var meget rigelige, det var allerede lidt skræmmende, men det viste sig at være bare smertefrit. Umiddelbart er ultralyd ikke færdig, kun ti dage senere. Derefter fortalte lægen mig, at alt var fint. Kun her har stoffet mange bivirkninger. På trods af at aborten selv var vellykket, havde jeg senere alvorlig betændelse i livmoderen, som måtte behandles i lang tid. Et halvt år generelt var der ingen menstruation, og da de begyndte, var de forfærdeligt smertefulde, den rigelige og store udledning gik lang tid. Cyklen gik altid på vildt, hormoner begyndte at ride. Derefter opdagede han en ovariecyst. Og nu, selvom de ikke officielt skriver overalt, at dette er en konsekvens af en medicinsk abort, er det faktisk sådan - min nye gynækolog viste sig at være fornuftig, forklarede at stoffet var populært, men langt fra sikkert, så jeg ville ikke give ham et plus.

Tatyana (negativ anmeldelse)

Mifepristone - spild ikke din tid

Den 22. februar efter de fulde piller begyndte blødningen og var så alvorlig, at de hvide gulve viste sig at være alt i blodet, som om nogen var blevet dræbt. Mave smerter så meget som aldrig i mit liv. Om natten, føler dig bedre, faldt i søvn. Næste dag gik på arbejde, alt er godt. Fem dage senere var det lidt mere, så igen var blødningen så stærk, at en nat var tilstrækkelig i 30 minutter og så videre indtil 10. marts. 10. marts blødning stoppet? begyndte at smøre. Jeg gik til Uzi og Voila. Frugten kom ikke ud og døde lige. Uopsættelig indlæggelse - rengøring og alt er godt! Anæstesi, igen de stærkeste smerter. Så jeg tror jeg er ikke længere 20 år gammel, og ikke engang 30. Og snart 40. Og jeg er en fjols besluttet på dette. Det var nødvendigt at have en abort med det samme og ikke lide hele 3 uger.

Medicinsk abort. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 4187

06.24.2015, Tanya
Skrev den første meddelelse om natten.
I dag gik jeg til tælleren.uzi, der er ikke noget føtal æg, der er ingen zgags også. Men i livmoderen er der mere væske-blod. Ozdistka sagde, at esche uge en læbe. Esche tid på kontrollen Uzd en uge.

06/24/2015, Elvira
Hej, dejlige kvinder! Jeg er 40 år gammel, ingen mand, jeg har en voksen datter. Da jeg fandt ud af at jeg var gravid, besluttede jeg at lave en medicinsk abort, for nu synes det at være den mest moderne og sikre måde at afslutte en graviditet på. Udtrykket var 5 uger. Det var på tærsklen til alt, i mange smerter, sammentrækninger mv. Jeg havde det ikke personligt. Jeg kom til klinikken, lægen gav Mifepristone 1 tablet, men jeg bad om 3! Da jeg læste, at du har brug for nøjagtigt 3 tabletter. Lægen sagde, at effekten var fra en pille, nemlig fra tre til det samme, men jeg insisterede på tre. Mifepriston forårsager ikke perioder, det blokerer graviditetshormonet. Generelt drak jeg, der var ingen fornemmelse. Efter en og en halv dag absorberede jeg 2 tabletter Misoprostol. Den stærkeste feber begyndte, og om en time begyndte menstruationsperioderne uden sammentrækninger, smerter, lidt træk underunderlivet og svag smerte. Der var meget blod, med blodpropper. Det varede alle 6 dage, men de sidste 2 dage er meget moderate. I går kom jeg til kontrol ultralydet, det viste sig, at fosteræget kom ud, men blodpropperne forblev lidt. Lægen gav 2 mere af Misoprostol, absorberet, men der er ikke noget stærkt blod, det går lidt ud. Lægen siger, at livmoderen med rarudladning kan rydde. Her håber jeg, jeg virkelig ikke vil gå til et vakuum. Piger, måske var det nogen? Del venligst! Jeg ville være taknemmelig!

06.27.2015 marina
Jeg er 40. Jeg har drukket i dag med fredsflyvningens anden fase. Natten på plads er nok i en halv time. Var der nogen andre? Og du har fået ordineret andre lægemidler, såsom acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, virkelig ordningen med 3 tabletter er mere pålidelig. 1-pilleordningen blev oprindeligt foreslået af WHO til brug i tredjelande-lande med en høj procentdel af fattigdom for at reducere antallet af ulovlige aborter, da mifepriston ikke er billigt. Resultaterne af europæiske kliniske sammenligningsundersøgelser viser en højere risiko for svigt ved anvendelse af mifepriston i en dosis på 1 tablet (200 mg). Ordningen med 1 tablet mifepriston blev registreret i Den Russiske Føderation, på trods af at der ikke blev foretaget kliniske forsøg i vores land, men data fra kinesiske studier blev anvendt. Ifølge de officielle data fra sundhedsministeriet i Den Russiske Føderation er systemets effektivitet ved anvendelse af 1 tablet (200 mg) ca. 77%, men den reducerer de samlede omkostninger ved proceduren for medicinsk abort. Ordningen med 3 tabletter er 97-98% effektiv. Uanset om det er værd at spare penge, øger risikoen for ineffektivitet og efterfølgende curettage, bør hver kvinde beslutte individuelt.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 år, 2 børn
Hej
Ifølge hendes vidnesbyrd gik hun til en medicinsk abort. Uzd viste 3-4 n.b.
Ved lægen Vipila 3, fanen 8.06, efter en dag at begynde at smøre. Staten var normal. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta, begyndte at smøre lidt efter 7 timer. Jeg ringede til lægen, hun havde allerede fortalt at komme i morgen for dobbelt 2 tabletter af fred, fordi jeg troede, at jeg ville klare to. Efter 2, efter vedtagelsen af ​​fred den 11. juni begyndte han at trække smerterne, smerten var lettere end hos M. Vidileniya gik men ikke så rigeligt. PJ viillo 14.06. Embryosav, ligner en havhest og øjnene ses. Zgustov, som sådan, ikke slog, stadig moderationen af ​​vydileniya gå, i morgen på ultralydet. Jeg afmelder mig efter. Undskyld for fejl, jeg skriver fra telefonen.

06/23/2015, Pretty Woman
Jeg er 40 år gammel, med en forsinkelse på 5 dage viste testen 2 strimler, to voksne børn, en virksomhed. Jeg kan ikke føde. Besluttet at medabort. Lægen klokken en om eftermiddagen gav 200 gr. 1 tablet penkraftona., Følte ikke noget. Efter 36 timer bestilte jeg at tage 1 tablet misoprostol, efter tre timer en anden 1 tablet misoprostol.
Jeg skriver, for på internettet er det forfærdeligt, at der er skrevet om en medabort, et hav af blod, næsten en kamp. Misoprostol så om natten, hun var bange for vildt, så hun gik i seng, tænkte, hvis udskrivning og smerte begynder, vil jeg vågne op. Den første tabel drak klokken 12 om natten, den anden klokken 3, indstiller vækkeuret klokken tre, vågner tungen og sover. Afladningen var meget sparsom, moderat smerte. Om morgenen ringede jeg lægen efter instruktionerne, jeg måtte drikke et andet bord af misoprostol kl 12.00. Lægen sagde, om det befrugtede æg kommer ud, drik ikke.
Jeg løb ind i en hysterisk læge, jeg fik halvdelen af ​​pakningen, sagde hun klokken 9 om morgenen for at drikke misoprostol, så klokken 10 om morgenen en anden bord af misoprostol. Jeg drak, lå, hvilede, udledning og smerte er meget moderat. I løbet af dagen kom en lille gul slime. Jeg var helt sikker på, at honningabort mislykkedes, og jeg ønskede at gå i vakuumet. Mine bryster havde ondt, jeg følte mig skyldig. Lægen beroligede, hun sagde alt var fint. Jeg troede ikke. På sporet. dagen gik til ultralydet efter 36 timer i den første tabel. Misoprostol, på uzi livmoderen er ren.
Og der er lidt udledning, og der er ingen smerte, så alt er individuel!

06/21/2015, Svetlana
Hej piger, jeg vil ikke fortælle min historie, jeg er 22, jeg har ikke børn endnu i to års planer, jeg blev gravid, lavet to prøver, var positive. muligheder, hårdt, men ellers intet. Jeg bestod alle testene den 19. juni 1515 drak jeg en pille med Mifepristone sammen med lægen. På den første dag var der intet andet end hjertesorg og vilde tårer, og godt 20 begyndte om aftenen, blodet flyder lidt og underlivet var meget syg og gav tilbage I løbet af menstruationen blev jeg tre gange om natten vågnet, det var meget smertefuldt, jeg så noshpu, for intet kan gøres mere, jeg drak to tabletter Misoprostol klokken en om eftermiddagen, 10 timer er gået, og jeg har ikke meget blod Nej, der var en slags lille blodprop, men jeg tror, ​​det er for lille til en frugt, jeg har 2-3 Gödel og zhmvot og smerter i ryggen og meget at give. fra hvem det var ensartet, afmeld piger. Jeg oplever, jeg har aldrig gjort en abort med kirurgiske indgreb og et vakuum, der var også et medikament (ca. 4 år siden), men det var ikke så smertefuldt, og blodet flyder og der var blodpropper, men nu forstår jeg ikke noget.

05/22/2015, Maria
God dag til alle! I dag kl. 05.22.15 lavede jeg en prøve om morgenen; Jeg vil ikke have et andet barn, eller rettere begge med min mand vil ikke have det. Før det var der aborter, men vakuum dem. Nu vil jeg beslutte mig for en tablet. Snart går jeg til lægen. Jeg kendte slet ikke denne procedure, før jeg kom til dette forum (jeg åbnede den første jeg fik, og så godt), forstod jeg, at dette ville ske hjemme. Jeg ved, hvad et vakuum er. Af en eller anden grund efterfølger jeg psykologisk derefter 8-9 måneder. Jeg har intet ønske eller en attraktion for min mand overhovedet. Kun frygt af en slags og absolut ingenting, og uanset hvordan jeg føler det. Dette er meget deprimerende. Tænk på den kommende nat lige op til afsky. Derfor vil jeg prøve piller. Lad det gå som en måned. lad os gå Måske efter denne metode vil ikke være de forfærdelige. ubehageligt og med en stærk afsky for sensationer.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
Om forskellen på narkotikabort med curettage og vakuum aspiration beskrevet detaljeret her www.mifegin.ru

05/23/2015, Mira er 27 år gammel
Og efter stoffet vil du også blive moralsk undertrykt i nøjagtigt 9 måneder. Hvad er forskellen hvad slags abort: vakuum, piller, kirurgisk. Proceduren er anderledes, men betydningen er den samme. Kort sagt, efterlad baby Især siden du er gift.

Tabletter til medicinsk abort Mifepriston - anmeldelser

Negative anmeldelser

Fordele: Høj effektivitet

Ulemper: Pris, svær smerte, konsekvenser

Med det havde jeg en medicinsk abort på klinikken. Jeg anbefaler ikke drikkepiller selv, det er farligt.

Lægemidlet kan bruges op til 12 uger. Jeg købte stoffet selv, det kom meget dyrt ud. For at afslutte en graviditet, skal du først drikke 600 mg, 3 tabletter på 200 mg. I omkring en dag følte jeg slet ikke noget, men var i klinikken. Men så om aftenen følte jeg mig meget dårlig. Smerten var helvede, ligesom en kniv blev skåret indefra, snoet, blev det meget kvalm. Der var alvorlig opkastning, derefter diarré, og rummet spredte for mine øjne. Jeg blev hofte så godt de kunne, efter ca. fire timer gik det. Af en eller anden grund stoppede det bare brat, og efter en time eller to begyndte hun at føle sig helt normal.

Efter 36 timer gives en anden pille til dig, men det er allerede Misoprostol, så det beslaglagte materiale frigives. Mine udledninger var meget rigelige, det var allerede lidt skræmmende, men det viste sig at være bare smertefrit. Umiddelbart er ultralyd ikke færdig, kun ti dage senere. Derefter fortalte lægen mig, at alt var fint.

Kun her har stoffet mange bivirkninger. På trods af at aborten selv var vellykket, havde jeg senere alvorlig betændelse i livmoderen, som måtte behandles i lang tid. Et halvt år generelt var der ingen menstruation, og da de begyndte, var de forfærdeligt smertefulde, den rigelige og store udledning gik lang tid. Cyklen gik altid på vildt, hormoner begyndte at ride. Derefter opdagede han en ovariecyst. Og nu, selvom de ikke officielt skriver overalt, at dette er en konsekvens af en medicinsk abort, er det faktisk sådan - min nye gynækolog viste sig at være fornuftig, forklarede at stoffet var populært, men langt fra sikkert, så jeg ville ikke give ham et plus.

på ingen måde

Piger køber ikke disse piller. Lidt af livet er ikke tabt!

og efter at have modtaget Mifepriston gav jeg næsten ikke min sjæl til Gud, jeg beklagede alt i verden i det øjeblik. Det var så slemt for mig, at det var lettere at få et barn, nu lovede jeg mig selv at acceptere noget i fremtiden. Selvom det let tolereres af mange.

Hun gjorde 2 afbrydelser af Mifepristone fra den "uønskede" ber-ti (under tilsyn af en læge): i 2009 og 2010 - som følge heraf sluttede de efterfølgende "ønskede" graviditeter i 2011 og 2012 med en frossen graviditet. Og på samme tid hvor der var en afbrydelse. Nu kan jeg slet ikke blive gravid, endometriose er startet, jeg går til læger, bruger penge på uendelige medicin, ultralyd, konsultationer. Og graviditet er blevet bare en drøm! Så søde piger gør ikke de samme fejl - hvis Gud gav Lyalka - så er det så. Lad det vokse, forlade))

Jeg ved ikke, hvem der siger, at det er lettere kirurgisk abort, men at se det føtale døde æg skal have bemærkelsesværdigt mentalt tilbageholdenhed. Så først. Hun vendte sig til Medial klinikken i Pavlovsky Posad, Moskva-regionen, lægen leverede 5-6 uger, bestod testen og gik. Efter at have taget Pencrofton 200mg efter 24 timer, begyndte pølsens begyndelse og en klud optrådte. Næste dag var jeg hjemme, som lægen havde ordineret, og jeg fik 400 mg Misoprostol, lægen gav sin telefon. En halv time senere, begyndelsen af ​​så meget pølse, smadrede jeg næsten ikke eg, opkast, diarré og forfærdelige smerter som under fødslen i slutningen. Så 4 timer tog lægen ikke telefonen, slog den lige af, hvorfor forstyrre dig selv, pengene blev betalt. Efter 5 timer faldt ægget ud, det er her testen er. Du kan blive skør, når du ser det. Efter 7 timer blev det lettere, men blodet flød stærkt, lægen svarede ikke modet.

Samlet indtryk: FAT MINUS!

Hej, jeg vil fortælle min historie. Jeg satte den frosne på 6 uger, og lægen rådede med medicinsk abort. Desuden drak vi på onsdag tre tabletter af mifepriston kl. 12.00. Jeg venter. intet skete. ingen blødning startede. et sted torsdag aften begyndte den brune udledning. På fredag ​​drog jeg 2 tabletter af fred, efter en time begyndte smerten i underlivet, og mesothelixerne gik. i begyndelsen var smerterne tålelige, og da begyndte det utroligt uforståelige, jeg troede virkelig, at jeg ville dø af smerter, jeg opkastede, jeg klatrede på væggen, mit hoved begyndte at smerte, jeg rystede, så kom det befrugtede æg ud af mig, og jeg gik kun månedligt, sååå rigeligt. og til sidst led jeg næsten 9 timer. så ophørte smerterne, Gud Gud. Sådan er min abort. Og fjenden ønsker ikke.

Det er højst sandsynligt, at ikke alle saldi vil komme ud.

Jeg vil gerne dele min erfaring, måske nogen, han hjælper med at træffe den rigtige beslutning. I den femte uge af graviditeten besluttede jeg at få en medicinsk abort, jeg var overbevist om, at dette var den mest gunstige metode, og intet kunne være lettere. Efter at pillerne gik blod, fik stykkerne, det befrugtede æg kom ud. Blodet rigeligt 6 dage, så mindre, så daub. Efter 10 dage blev der foretaget en ultralydsscanning, der viste rester ved uderusets udgang. De gav yderligere 2 tabletter, formentlig blødningen vil stige, og rester vil komme ud. Rigeligt blod er gået, men blødningen er forblevet. Den næste ultralyd viste små rester ved udgangen, de sagde at gå op til menstruation (efter 2 uger), vil alt komme ud med dem. Menstruationen begyndte til tiden, meget rigeligt, efter 5 dage faldt blødningen, men sluttede ikke. Og så viste en ultralyd, at endnu større rester i livmoderen, som allerede var begyndt at vokse, og en endometrisk polyp dannet fra at tage piller og hormonforstyrrelser, dannede en stor cyste på æggestokkene.

Situationen var allerede forsømt, og derudover kan intet rengøres. I går lavede de en hysteroskopi, det er som at skrabe kun med et kamera, der er zadavat i livmoderen. Operationen udføres under generel anæstesi. De trak mange flere rester og klumper ud, og derudover begyndte polypper, der ikke var forbundet med graviditet, at opbygge sig fra hormonsvigt. Generelt tilbragte jeg mange penge, nerver, forkælet mit helbred, men i øjeblikket venter jeg på mindst nogle positive resultater på opsving. Jeg rådgiver ikke disse piller, med dem er ikke alt lige så nemt som de skriver og fortæller alt afhænger individuelt af organismen. Lær bedre om andre måder, som f.eks. Vakuum. Og hvis nogen allerede har taget pillerne, og blødningen ikke er stoppet efter 10 dage, skal man straks kontakte flere læger og gå på hospitalet eller skrabe eller samle vakuum.

Samlet indtryk: En meget stor risiko, jeg ødelagde mit helbred selv

Neutrale anmeldelser

Fordele: Abort uden kirurgi, ingen curettage

Ulemper: smertefuld proces

Jeg vil ikke læse moral, men det sker, at en abort er nødvendig, der er ingen måde at forlade barnet. Jeg gjorde i medicinsk center, ved hjælp af tabletterne "Mifepriston". Men det er kun muligt i op til 6 uger, så den sædvanlige curettage. Hun gav 6500 rubler. Hun bestod ærligt testene, lægen talte, forklarede, hvordan proceduren vil fortsætte. Hun tog den første pille på hendes kontor, og hun gav det andet med hende. Næste morgen drak jeg det, og så begyndte processen. Ærligt, jeg forventede ikke, at kramperne var så smertefulde som virkelige sammentrækninger. For at dæmpe smerten, rådede lægen parallelt for at tage "No-silo". Hun er ikke meget numbed. Blødning startede, clots kom ud, men jeg bemærkede ikke noget "sådan" som regelmæssig menstruation, kun mere rigelig udledning. Blodige dage 7, så gik jeg til kontrol ultralyd, frugten kom helt ud. Cyklen blev hurtigt genoprettet. Af en eller anden grund forbød ultralydslægen i lang tid, at jeg ikke kunne gøre piller efter en kejsersnit), men gynækologen ved bedre, tror jeg. Mifepriston har bivirkninger, fosteret kan ikke helt afslutte, og det skal fjernes kirurgisk, men jeg har ikke oplevet det selv. Hvis vi kasserer moralen, så er en sådan metode bedre og mere gunstig end en abort.

Jeg er 20 og graviditetsalder 3-4 uger.. første graviditet. Jeg kan ikke beslutte at drikke eller ikke drikke og forlade babyen. meget hårdt! derudover syge æggestokke og jeg er bange for, at jeg i fremtiden ikke vil blive i stand til at blive gravid, eller der vil være problemer i processen

ikke så rart

gør det slet ikke

Da der opstod en dårlig situation i mit liv, hvor jeg lyttede til mine forældre, ville jeg ønske, at jeg ikke gjorde det. Da jeg studerede ved instituttet i fjerde år, havde jeg en ung mand, som jeg elskede og stadig elsker (vi har været gift i 7 år), og jeg blev gravid, men mine forældre insisterede på abort og tog derefter til medicinsk abort. Jeg kan ikke sige noget godt, men jeg er heller ikke dårlig (med undtagelse af en afbrydelse generelt.) Du drikker en pille, og efter en vis tid begynder bare blødningen, og alt går. Velvære er ikke det bedste men stadig. Jeg tror i de tidlige stadier den sikreste måde. Senere blev vi gift og fødte en baby, der er 6 år gammel, og vi fortryder det stadig.

Samlet indtryk: Ikke så rart og behageligt.

Hej Jeg har en savnet abort efter 6 uger. drak hos læger 3 tabletter mifepriston om morgenen. ved aften svaghed. mavesmerter. og derefter opkastede op til 15 gange. kunne ikke spise eller drikke noget. Opkastning indtil næste aften. oprette en cerubal, en lille prokapali. om natten kunne hun ikke ligge. hverken sidde. eller sove. let om morgenen. drak følgende tabletter mirolut. en time senere begyndte hun at bløde voldsomt i blodpropper og blev syg i underlivet. kom ud af gestational æg. i begge hårdt led. læse anmeldelser. lidt lettere at bære alligevel, når du ved hvordan kroppen kan reagere. Gynækologen sagde ikke meget om bivirkningerne.

Jeg havde en periode på 5 uger, frugten voksede ikke, de udpegede en anden tøjle, det samme. Jeg måtte tage 3 tabletter af mifepriston (ingen ændringer), efter 36 timer 2 tabletter af fred, efter 3 timer en anden 2 tabletter af fred (foreskrevet og ordineret af en læge). Ubehagelig blødning, lidt belastning i underlivet. Efter to dage viste tøjet at alt var rent Det er ubehageligt ikke så fysisk, men moralsk, men hvad skal man gøre, sådan en situation.

Abort uden kirurgi

Ikke meget høj kvalitet

Dette lægemiddel blev tilbudt mig af gynækologen selv, da jeg nægtede at udføre operationen. Ærligt troede jeg, at jeg ville dø af smerte, men nok har alle stoffer en sådan virkning. Alt gik fint. Efter abortet gik 2 måneder også glat, men den tredje måned var der et problem, hver dag jeg begyndte at bløde, ja, jeg løb til lægen med et mål, og hun sagde: "Dette er normalt, kroppen har ikke genoprettet", bestilte hun nogle piller med Injektioner og sendt hjem til behandling. Kort sagt, sorgen hapnula med alle disse ting meget (plus også harmoniske cyster dukkede op). Det ville nok være bedre at føde.

Samlet indtryk: "Velvet abort"

sikrere end kirurgi

Abort er minus

Min ven brugte disse piller tidligt. Jeg var selv til stede, da hun begyndte at bløde. Synet er bestemt ikke behageligt. Omtrent alt er ligesom under menstruation, lige meget mere blod og kødstykker kommer ud. Og mens du tager disse piller, skal du ikke gå ud af huset, for alting kan starte til enhver tid. Derefter blev min kæreste gravid efter 5 måneder og fødte en sund pige. Så hvilken slags pille er bedre end en mini abort.

Samlet indtryk: neutral

Positive anmeldelser

Jeg har 2 børn og 3 vi kan ikke gøre det. Besluttet på Mifepriston. Jeg drak den første pille - der var ingen effekt. Efter den anden blødning begyndte med blodpropper. Lægemidlet hjalp mig.

Da jeg brugte stoffet Mifepriston, var graviditeten 3 uger. Selvfølgelig - alt dette er forfærdeligt, men jeg havde intet andet valg. Hvis situationen var anderledes, ville jeg aldrig gøre det. Men desværre. Som lægemiddel til medicinsk abort - Mifepriston virker normalt. Jeg havde ingen bivirkninger. Alt gik fint. Kun at drikke piller under ingen omstændigheder. Dette er meget farligt på grund af uforudsete effekter. Kun i nærvær af en læge og på et hospital.

Fordele: hjælper med at afslutte graviditeten

Ulemper: kvalme. smerte

Mifepriston er ikke så let at finde på apoteker, jeg måtte bestille. Lægemidlet er ordineret til honning. abort i en kort periode, op til ca. 6 uger. Spis ikke før du tager. Jeg drak 3 stykker på en gang. Nogle starter med det samme, men jeg havde ikke dem og misoprostol måtte tages. Bivirkninger var - smerter i underlivet, lidt kvalme og svimmel. Hele perioden med at tage stoffet, jeg var under tilsyn af en læge, var der på den 6. udløbsdato ikke længere. Så gjorde hun en ultralydsstudie, bestod hormonale tests, graviditeten blev fuldstændigt afbrudt. der var ingen konsekvenser. Jeg var tilfreds med modtagelse, men prisen er meget høj.

Ulemper: Ikke egnet til alle

Disse piller blev taget af min kæreste for at løse problemet med en uønsket graviditet. Hun havde allerede to døtre, og derefter fløj igen ved uagtsomhed. Hun kunne ikke føde på grund af hendes dårlige helbred. Hun vendte sig mod LCD-skærmen og bestod testen, gennemgik en ultralydscanning og gynækologen udstedte Mifepriston. Hun tog den første pille i nærværelse af en læge og resten hjemme. Fra hendes ord ved jeg, at alt gik godt, smertefrit, var der heller ingen bivirkninger. Generelt er Mifepriston et godt alternativ til kirurgi, men det bør tages efter konsultation med en gynækolog for ikke at skade din elskede.

Første gang jeg så Mifepriston i 2008, mærkede min mave frygtelig, jeg troede jeg ville dø, blodet gik i omkring 45 dage og kostede mig 18 tusind.

i 2010 drak jeg igen, alt gik som normalt. dage, hvis kun lidt syg mave. INTET. Og det kostede 5 tusinde i alt)))

efter 36 timer er det vigtigste at tage 2 tabletter, som lægen vil give med ham og efter en anden 3 timer, drikke de samme tabletter, som lægen har givet, og alt går fint.

Vær ikke bange, men 100% garanterer den næste befrugtning)))

Og her er min anmeldelse: I en kort graviditetsperiode (3 uger) var det nødvendigt at have abort på grund af stærke røntgenstråler. Lægen rådede, "som sin datter", at tage mifepriston. Ved lægens udnævnelse gav de den første pille, som de tog med den, og den anden efter 2 dage. Efter at have taget den anden pille af lægemidlet, forventede jeg vild smerte, tung blødning mv. Men i sidste ende kun en blodprop. Jeg var chokeret - har jeg virkelig brug for kirurgi? På den fastsatte tid rapporterede der ikke til graviditeten at komme til ultralydet. Dejlige damer, selvfølgelig, vil gerne have, at disse ubehagelige øjeblikke var så lidt som muligt. Vi bliver glade.

I 3-4 ugers graviditet drak jeg tre piller af mifepriston på en gang. Lidt kvalme. Efter 36 timer drak jeg to fredstabletter (nizoprostol), trak underlivet og blodudladningen gik. To timer senere drak jeg to fredstabletter, og så begyndte det hele: blodpropper. Jeg var meget bekymret over, at det ville være meget smertefuldt. Jeg hørte, at nogen har smertefulde perioder, det vil være meget smertefuldt næsten som sammentrækninger, men intet som mig og mine perioder har været smertefulde, selv om noshpu ikke behøvede at drikke. Efter 14 dage gik til ultralydet. Alt er godt. Som om der ikke var sket noget.

Jeg tog denne medicin til abort.

Det er værd at bemærke, at perioden for denne type abort ikke må overstige 42 dage (fra den første dag i den sidste menstruation). Det er også vigtigt at gennemføre proceduren kun under lægeovervågning, først efter en ultralydsscanning, som bekræftede manglen på en ektopisk graviditet.

Ifølge reglerne bør disse lægemidler ikke sælges i detailapoteker, og kun specialister kan udpege det. Men siden i vores tid kan du få alt, appellerer jeg til pigerne til at handle hensigtsmæssigt! Virkningen af ​​lægemidlet på hver organisme er forskellig, for alle er alt individ.

Mifepriston blokerer receptorerne for graviditetshormon, progesteron. Som et resultat af dets handling ophører endometriumet med at understøtte embryoets vækst.

Der har været forfærdelige anmeldelser på forummet om selve medicinsk abortprocessen, men der var intet valg (for mig). Faktisk gik alt ganske godt.

Udtrykket var 3-4 uger ved ultralyd.

I starten af ​​processen fik jeg 2 tabletter Mifepriston i klinikken (1 drak, 1 under tungen). Lægen advarede om, at i sjældne tilfælde, efter at have taget dette lægemiddel, kan der være en lille spotting, hvilket ikke er et problem. Nogle kan endda få fuld abort.

Disse to dage, efter at have taget Mifepristone, var som om der ikke var sket noget. Ingen fornemmelser. Ingen usædvanlig tilstand. Hvis du ikke tænker på den moralske side af hans handling.

Basal temperatur fra A til Z

* Kære venner! Ja, dette reklamerer og spinder sådan!

Hvor farligt er abortpiller?

Nå, det er alt sammen. I dag bekræftede savnet abort. Hverken embryoet eller æggeblommen dukkede op i ægget. Lægen sagde, at cyster allerede var begyndt at danne og fortsætte med at vente er farlig for helbredet. Jeg forsøger at trække mig sammen og tale nøgternt... De gav retning til den private MC Clinic of Practical Medicine at Art. Metro Dynamo. Jeg ringede der - den billigste type kinesisk tablet koster 14 tons. P. Jeg har også en henvisning til hospitalet i GKB nummer 64 for en afbrydelse, selv den uge i LCD'et gav, men jeg er bange for at gå der, pludselig vil de få mig til at scrabble... Jeg ved ikke, hvor de skal hen. Hvis det ikke er svært, hvem gik igennem dette, beskrive hvilke slags piller er disse? Hvad hedder deres navn? Enhver feedback.

Læs kommentarer 74:

Grigolya, svært at dømme. Men for mig sagde min gynækolog også, at du først kan pille, men hvis det ikke hjælper, så rengør du det. Min betegnelse var et sted 5 uger.

tilsat efter 4 minutter

Grigolya 5-6 uger. Kun i grafen kiggede.

Grigolya, du ser det hele afhænger af lægenes kompetence... Og generelt - hvor mange læger, så mange meninger... Jeg ved ikke, hvad med de korte vilkår og ST, men dømmer af det faktum, at mange var på tabletter - alt dette virker nonsens. Jeg lå i Vidnovka perinatal - anmeldelserne om ham var fremragende, og jeg havde på en eller anden måde tillid til lægen. Under alle omstændigheder, uanset hvad de siger til dig, lad kæresten få dig, så alt går godt.

tilsat efter 2 minutter

Og ifølge logikken af ​​ting synes det mig, at selvom tabletten ikke hjælper til enden, og der bliver rengøring, så hjælper selv halsen op og det er mindre sandsynligt, at det vil blive beskadiget ved rengøring. Men jeg kunne naturligvis være forkert.

Lægen fik en god, ret tilstrækkelig onkel. Han sagde, at hvis ægget er mindre end 18 mm, så anbefaler han piller. Han fortalte alt, forklarede. Han sagde, at 85-90% af alle vil blive frigivet uden rengøring. Og han sagde, at hvis noget ikke fungerede, vil de gøre støvsugning på samme sted. Sagde, under ingen omstændigheder skrabning. Gav piller Mifegin 3 stk. Jeg drak dem med ham. Og min mand beroligede. Allerede rejste flere læger mig, men ingen andre. Går hjem til jeg ikke føler noget

tilføjet mindre end et minut siden

På søndag går jeg til den næste del af piller

Grigolya, du ser, det vigtigste er en god læge! Lad alt gå godt! Vær ikke bange for. Alt dette er meget hurtigt!

Lamazka, tak! Du støtter mig hele vejen. Generelt, til alle pigerne, tak for råd og de gode ord! Jeg gør mig klar nu med tiden bliver jeg en erfaren mor, og jeg vil også give mine historier som et eksempel og roe ned sådanne ikke erfarne fly, som jeg er nu.

Grigolya, og gå mere og bevæge sig og som om at træne så alt går godt. Da jeg følte kramper i maven, spændte jeg sammen med ham. Held og lykke til dig, lad alt ende godt og snart bliver du gravid !!

Grigolya, du skrev det korrekt, selvfølgelig vil du være en erfaren mor, du vil også rådgive alle om GV og prikorma.

Grigolya, held og lykke til dig. Gendan og kæmp

Grigolya, alt bliver fint, du bliver en erfaren mor. )
Og du fik at vide, hvad smertestillende medicin skal drikke, måske er det efter den anden del af pillerne? Det vigtigste ved at drikke denne cocktail, så vidt jeg husker, er noshpa + baralgin + ketonal, jeg fik at vide denne cocktail først, så den anden dosis tabletter og der var ingen smerte. Så den næste dag efter den sidste pille var der en oxytocin injektion. Tilsyneladende for at intet tilbage.

Berry 78, tak for rådene. Selv ville ikke have gættet.

tilsat efter 2 minutter

AleksaA,
Mirakler, tak.

tilsat efter 4 minutter

Lamazka, de gav mig to tabletter af ketaner, men jeg har stadig en hel pakke af det. Jeg har ikke prøvet det, men de siger, at bøden er stærk. Jeg har også nurafen og baralgin. Nå, jeg begynder med ketaner, som lægen gav mig. Jeg har endnu ikke givet nogen specielle instruktioner, eller jeg lyttede...

Grigolya, lad så gå uden yderligere manipulationer, hvis lægen siger det
hæng ikke din næse!

Der var også en ST i august 2014. I menstruationsperioder var det 8 uger og 4 dage, 6 uger på ultralydet, fosteræg 20 mm, embryo 7 mm, lægen besluttede at give mig en medicinsk afbrydelse, fordi jeg har små fibroider, men advarede du måske har brug for rengøring. Afbrudt af mifegin og mifepriston (1 tablet, derefter tre mere). Ceftriaxon injektioner blev givet parallelt. Hele tiden var jeg på hospitalet, alt gik forbi reglerne, alt viste sig i to uger helt. Smerterne var stærke, selvfølgelig, men tolerable. Held og lykke til dig! Alt vil træne!

tilsat efter 6 minutter

Derefter vil du helt sikkert nødt til at drikke hormonpiller for at genoprette cyklussen, der vil være hormonel svigt efter et lægemiddelafbrud. Jeg drak zoelia, selv om et par måneder i alt, men cyklen er nu blevet som før graviditet.

Kære Jeg vil gerne dele, hvordan alting gik med mig. Det gør ondt en dag. I flere timer lå hun med en flaske is presset til maven. Ja, jeg så alt, der skete. Den næste dag er smerten næsten helt væk. Nu skal du gå til fre eller lør på ultralydet, kontrollere om alt er væk.

Piller til abort - myten om harmlessness - kinesiske piller

Kinesiske abortpiller

Kinesiske abortpiller indeholder samme aktive ingrediens som de tabletter, der sælges i vores apoteker og er godkendt til brug. Så hvorfor dør kvinder af dem? I dag er brugen af ​​kinesiske piller til abort i de områder, der grænser op til Kina, blevet en reel katastrofe.

Først og fremmest vil ingen læge ordinere piller uden instruktioner oversat til russisk. Hvor er garantien for, at disse piller indeholder nøjagtigt lægemidlet, som de siger sælgere? Det er trods alt mere end en gang sket, at der i forskellige piller fra Kina ikke blev fundet på alle de stoffer, der blev nævnt i annoncen.

Men selvom de kinesiske piller indeholder stoffet til abort i de tidlige stadier af mifepriston, er de stadig farlige. Problemet er, at de kun kan bruges under lægens vejledning og efter en foreløbig undersøgelse. Manglende overholdelse af disse to betingelser fører kvinder til døden. Ligeledes kan du dø, hvis du selv tager mifepriston, der er fremstillet i ethvert andet land. Derfor sælges narkotika i denne gruppe kun på recept. Men nogle piger er flov over at gå til lægen med deres problem og stole på kinesiske piller, der bringes og distribueres af analfabeter. Dette fører til tragedie.

Årsager til kvindernes død, mens de tager piller for abort

Hovedårsagerne til dødsfald for kvinder efter at have taget kinesiske piller er toblødninger og infektion. Da kvinder normalt ikke har nogen ide om, hvordan en medicinsk abort skal opstå. Medicinsk abort med mifepriston og misoprostol: da alting sker, kan de springe over kraftig blødning og tage det som normen. Når en sådan kvinde føler sig dårlig, kan det være for sent. Blødning kan forårsage sammenbrud - et kraftigt fald i blodtryk og død som følge af utilstrækkelig blodtilførsel til hovedorganerne. På et bestemt tidspunkt kan en kvinde stadig være hjulpet, men det er netop den sene adgang til en læge, der kan være årsagen til hendes død.

En unexamined kvinde kan tage kinesiske piller, uden at vide, at hun har en ektopisk graviditet. I dette tilfælde er det fyldt med ruptur af æggelederet, som også ledsages af blødning.

Abort kan være ufuldstændig - det er ret almindeligt, når mifepriston og gynækologer med held håndterer denne komplikation. I dette tilfælde kan kvinden være forstyrret ved blødningens begyndelse, og derefter (hvis der ikke er alvorlig blødning, og hun ikke går til hospitalet), begynder den inflammatoriske proces, da der skabes et gunstigt miljø for reproduktion af patogener i livmoderen.

Årsagen til den inflammatoriske proces kan også være ens egen infektiøse og inflammatoriske sygdomme i de kønsorganer, som ikke blev hurtigt identificeret og behandlet før abortproduktion (i præklinieklinikken sker dette uden fejl i henhold til vejledningen).

Den inflammatoriske proces i livmoderen, som er en såroverflade - det er meget skræmmende. For det første udvikler endometritis - en høj temperaturstigning, den generelle tilstand af en kvinde er stærkt forstyrret, smerter forekommer i underlivet.

Nogle gange er endometritis skjult, og det er også farligt, da kvinden ikke lægger vægt på dens tegn. Over tid kan en sådan proces føre til infertilitet.

Hvis endometritis Endometritis - Pas på din egen immunitet ikke behandles, så kan den inflammatoriske proces gå til livmodervedhængene - æggeleder og æggestokke. Den purulent-inflammatoriske proces i æggelederne fører næsten altid til infertilitet, da adhæsioner udvikler sig i rørene, holder de sammen, og ægcellen kan ikke passere gennem røret i livmoderhulen. Men sådan en situation er ikke altid en hindring for befrugtning af ægget, da spermatozoer er meget mindre i størrelse end ægget. Som følge heraf udvikler en ektopisk graviditet ektopisk graviditet - er det umuligt at redde barnet?.

Inflammatorisk proces med ufuldstændig abort

Den inflammatoriske proces kan sprede sig til vævet omkring livmoderen, og der vil være karakteristiske flere sår - abscesser. En sådan suppuration kan godt gå til de omkringliggende organer - blæren og endetarmen samt den serøse membran, der beklæder bækkenhulen og bukhulen. Kvindens tilstand bliver ekstremt vanskelig. For at redde det er det ofte nødvendigt at helt fjerne alle kønsorganer, men selv i dette tilfælde kan ikke alle dem blive gemt.

Der er mange kontraindikationer for andre organer at anvende mifepriston. For eksempel kan det ikke bruges til krænkelse af lever, nyrer, binyrerne, med andre alvorlige sygdomme i indre organer, mens der tages visse lægemidler. Og den vigtigste regel, som langt fra altid er observeret, når kinesiske piller udfører abort alene, er svangerskabsaldoen, bør ikke overskride 42 dage efter den næste menstruationsforsinkelse.

Alt dette fører til det faktum, at fra de kinesiske piller til abort kvinder dør.