logo

Æggestokkene cyste Diagnose og behandling

Samlet antal beskeder: 169

11/23/2005, Natasha
For et år siden blev jeg diagnosticeret med en cyste af venstre æggestok, selvom jeg ikke følte noget. Jeg var ordineret hormoner, jeg drak i 6 måneder, hvorefter det var skræmmende at gå til en ny undersøgelse. Nu et år er gået efter diagnosen begyndte periodiske forfærdelige smerter i venstre side. Jeg læser en masse litteratur, i virkeligheden er cysten ikke så farlig, dens konsekvenser er farlige (brud, onkologi). Jeg synes det er presserende at gå tjekket. Jeg råder dig til ikke at forsinke resten.

11/16/2005, Ira
Jeg har også en cyste. Læger virkelig behandler ikke, jeg scorede. De sagde ikke nødvendigt at spille sport, også lyttede ikke, og du ved, jeg har det bedre!

10/21/2009, Masya18
I 17 år blev jeg diagnosticeret med en cyst af den rigtige æggestok (4cm), de skrev ud injektioner, vitaminer. Jeg gjorde Uzi igen og fik at vide 43cm. Jeg blev ordineret flere piller sagde, hvis de ikke hjælper.. hvad bliver operationen Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne gå ind i sporten (jeg gjorde det ikke)! En måned gik igen, jeg fik at vide at gentage ultralydet, jeg fik at vide en cyste var væk! Nogle gange er jeg stadig bange for at der er en cyste! Nu går jeg alligevel i dansen! frygt er! sige hvis der er en cyste så kan det springe! så her!
Hvilken slags følelse eller smerte?

09/28/2010, Jana 22
Jeg havde ovariepropaxi 2 år siden (cystebrud) i løbet af en konkurrence på banen. Jeg følte ingen fornemmelser, begyndte kun pludselig at svulme op i maven, under samleje en frygtelig smerte. Jeg gik for at se lægen og fortalte mig at forberede sig på operationen. natten brølede (fra frygt) med en isfyldt vandvarmer på hendes mave, de fandt ikke noget om morgenen, sagde hun var sund og fik lov til at gå hjem. 5 måneder efter langvarig stress under samleje igen apopleksi, men det var allerede frygtelig smertefuldt pludselige bevægelser, spænding på toilettet, griner, forfærdelige fornemmelser. uge prokapali og lad hjem. De sagde, at hvis skibet var blevet såret, ville det have været meget værre, intern blødning ville være begyndt, og det ville have været muligt uden en operation..

11/26/2004, Bethany
Jeg blev diagnosticeret med en cyste af den rigtige æggestok, de sagde, at de ikke kunne klare sig uden kirurgi. Jeg var ikke hos en læge, og de alle bekræftede behovet for operation. Faktisk sindssyg skræmmende. Jeg er 19 år gammel.

10/01/2008 Karinochka
Velkommen! I mine 20 år stod jeg over for et alvorligt problem! Jeg har en cyste af den rigtige æggestok (ultralyd viste 6 cm. Før menstruation). Foreskrevne injektioner (vitamin B1 og B6, calciumchlorid, aloe, blodtransfusion), piller, stearinlys. Behandlingen er ikke fuldført, så jeg ved ikke, om der er nogen forbedringer eller ej. Tidligere følte smerten ikke nu også. Jeg er bekymret for spørgsmålet om en operation er uundgåelig, er det sandt, at jeg bliver nødt til at føde inden for et år, eller har cysten ikke betydning for det? Tak)))

08/19/2009, Marina
Hej. Kan du venligst fortælle mig om blodsavningen, hvorfor og for hvad det er nødvendigt. Jeg er 20 år gammel, gik til en ultralydsscanning efter en æggestokkecyst. Jeg venter på analysen. Jeg sagde, at transfusion er påkrævet.
Mange tak på forhånd.

1.12.2004, Olga
Hej, jeg vil meget gerne høre.
Ved passage af CCD blev jeg fundet at have en form for dannelse på venstre ovarie. Lægen, der gennemførte UZS, sagde, at for et mere præcist resultat skal du komme efter menstruation. Min hele cyklus er 26 dage, månedlig - 6 dage. UZS afholdt den 10. cyklusdag. Forklar, hvad er den grundlæggende forskel mellem den tiende og den syvende dag?

11/20/2004, Inna
Min mor havde en nødsituation på grund af en ovariecystabrud. Hun tabte så meget blod og det handlede om at redde liv. Det hele begyndte også med smerte, men hun var ikke opmærksom på dem. Så blev smerten så stærk, at jeg måtte gå til lægen (jeg må sige, hun kan ikke lide at gå til lægerne). Det viste sig, at besøget til lægen var for sent, og operationen kunne ikke undgås. Cyst burst, blødning åbnet. Jeg tror, ​​at hvis hun gik på hospitalet på samme tid, kunne alt dette være blevet undgået. Derfor anbefaler jeg at lytte til eksperternes mening, og hvis de foreskriver hormoner, så betyder det, at det er nødvendigt. Gentag ikke min mors fejl.

03/25/2009, Elena
Hej! Hjælp mig med at forstå min situation. Cyst billede i 2004 på begge æg. Små størrelser. Observeret I november 2008 på venstre æggestok optrådte en 130 til 90 diagnose af cystom. Operationen blev udført den 02/27/2009. til venstre blev en form for væske fjernet i kommitterne på kortet, cystacele er lille, bækkenet er lille. Det var en måned efter operationen viste igen, at en multicyrisk cystisk cyste blev skrevet på venstre ovarie på 80 mm. HJÆLP, jeg regner med, at jeg allerede havde 4 operationer: Caesar Sec.2, Ectopia, vi tager. En resektion af ovariernes rettigheder.

Hormonale lægemidler Orgametril - anmeldelse

Meget god medicin uden bivirkninger!

For nylig blev jeg diagnosticeret med avanceret endometriose og en endometrioid ovariecyster. Jeg havde dem før, men de forstyrrede mig ikke så meget. De sidste 2 måneder før starten af ​​medicin på grund af konstant smerte levede på næsten en analginum. Jeg blev ordineret første gang "Orgametril" i 2002 på grund af den samme endometriose.

Jeg kunne godt lide at det er blødt, ingen bivirkninger. For havet er et stort plus, at mens du drikker, er der ingen kritiske dage, det vil sige, du kan tage på ferie, når du vil. Derefter blev jeg fanget i 2008, min mavesmerte blev periodisk forværret i et helt år. Efter at have taget måneden "Orgametril" glemte jeg smerten i 6 år, indtil nu.

Jeg gynækolog skrev ud injektionerne "Buserelin depot." En injektion koster mere end fire tusind rubler (i Ukraine flere gange dyrere), og der er seks sådanne injektioner. Men jeg blev ramt, ikke så meget prisen, som oplysninger om de tunge bivirkninger. Jeg bestilte lægemidlet, da jeg ikke vidste, hvilken slags dyr det var og forlod et løfte på 1000 rubler. Læs og spring i tårer. Nej, det kan jeg ikke, jeg er bange for. Jeg vil ikke tolerere disse bivirkninger, og jeg har ikke noget mål for moderskab, for det er det værd at være vedvarende.

Og jeg huskede den gode gamle "Orgametril". Jeg ved ikke hvorfor, men han er slet ikke populær hos gynækologer. Det er praktisk taget ikke foreskrevet til nogen. Tildele, som jeg allerede har nævnt, Buserelin Depot (eller dets analoger) og Byzanna. Byzanna har også vurderet ved anmeldelserne en række tunge bivirkninger. Jeg gik til en anden gynækolog og spurgte om jeg kunne begynde at drikke Orgametril igen. Hun svarede, at hun kunne. Denne medicin fjernede smerten straks. Der var et negativt punkt, at det ikke var kombineret med min dosis Quetiapin 300 mg. Jeg blev smidt op om natten fordi jeg ikke havde det godt og havde en stærk takykardi, så gik det, men jeg løb til toilettet hver time. Da jeg nedsatte dosen fra 300 mg til 200 mg, er alle bivirkningerne væk. Jeg føler, pah-pah-pah, stor - ingen symptomer på overgangsalderen.

Annotationen siger - der er ikke noget fedt og sødt, men det kan være vægtforøgelse. Det påvirker mig ikke. Tværtimod, hver dag nævner jeg en patty stegt med kød, polering med chokolade og slik, og ikke bliver bedre.

Selvom lægemidlet i sidste ende af en eller anden grund er undervurderet, stiger prisen på de fleste apoteker 2 gange og koster 2500 rubler (selv om du kan finde den til 1200), men det er stadig billigere end Buserelin eller Byzanna. Et stort plus på denne medicin er holdbarheden på 5 år.

Gynækologisk forum

cyste af højre ovarie

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 21 dec 2010

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 23 dec 2010

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 23 dec 2010

Velkommen! International taktik involverer observation af ovarieformation i 3 måneder. Hvis cysten ikke mindsker og ikke løser det, indikeres kirurgisk behandling. Har du en regelmæssig cyklus?

Cyklusen med regelmæssig mavesmerter er ikke længere 2 måneder, det var først da, at koden gjorde ultralydet, og det var ikke signifikant. En cyste om mig blev dannet om to måneder, der var en obort. Fortæl mig på grund af hvad det kunne dannes? En måned senere, igen, vil jeg lave nogle ultralyd, i det øjeblik jeg drikker orgametril, håber jeg, at det vil løse. Fortæl mig, hvilken slags cyste har jeg?

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant Dec 26, 2010

Cyklusen med regelmæssig mavesmerter er ikke længere 2 måneder, det var først da, at koden gjorde ultralydet, og det var ikke signifikant. En cyste om mig blev dannet om to måneder, der var en obort. Fortæl mig på grund af hvad det kunne dannes? En måned senere, igen, vil jeg lave nogle ultralyd, i det øjeblik jeg drikker orgametril, håber jeg, at det vil løse. Fortæl mig, hvilken slags cyste har jeg?

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 10. januar 2011

Hvis cystdannelsen er forbundet med graviditeten, så er det mest sandsynligt, at cysten er funktionel. Mens du kan se hende. Især da kun 2 måneder er gået.

Mange tak for svaret! Der er et spørgsmål, efter en cyste, vil der være nogen konsekvenser med æggestokkene, de vil også fungere normalt og i fremtiden vil det ikke forstyrre at blive gravid normalt?

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 11. januar 2011

Mange tak for svaret! Der er et spørgsmål, efter en cyste, vil der være nogen konsekvenser med æggestokkene, de vil også fungere normalt og i fremtiden vil det ikke forstyrre at blive gravid normalt?


Hvis denne cyste er forbundet med en graviditet, som du har afbrudt, skal æggestokkene normalt arbejde.

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 29 jan 2011

Hvis denne cyste er forbundet med en graviditet, som du har afbrudt, skal æggestokkene normalt arbejde.

Hej Ekaterina Dmitrievna! Jeg har skåret organeller fra 5. til 25. dag i menstruationscyklussen og afsluttet, og menstruationscellerne er ikke blevet forsinket i to uger, jeg drikker ikke tabletterne, fordi de blev fortalt at drikke dem efter menstruationen, i det øjeblik da mesothelioiderne skulle begynde, var der en lille blødning i omkring en uge, og mesothelioma kom ikke. Den 28. februar blev jeg ordineret en operation. Hvad er det forbundet med, og hvornår skal jeg gå for at lave en ultralyd? Har testen svaret bare i tilfælde

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 30. januar 2011

Hej Ekaterina Dmitrievna! Jeg har skåret organeller fra 5. til 25. dag i menstruationscyklussen og afsluttet, og menstruationscellerne er ikke blevet forsinket i to uger, jeg drikker ikke tabletterne, fordi de sagde, at de skulle drikke efter menstruationen, da mesothelioiderne begyndte at begynde, var der en lille blødning i omkring en uge, og mesothelioma kom ikke. Den 28. februar blev jeg ordineret en operation. Hvad er det forbundet med, og hvornår skal jeg gå for at lave en ultralyd? Har testen svaret bare i tilfælde


Ultralyd skal gøres snart for at se, hvad der sker med æggestokkene. Måske er endometriumet tyndt, og du bør ikke forvente dem i den nærmeste fremtid.

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 30 jan 2011

Ultralyd skal gøres snart for at se, hvad der sker med æggestokkene. Måske er endometriumet tyndt, og du bør ikke forvente dem i den nærmeste fremtid.

Nå, i den nærmeste fremtid vil jeg lave en ultralyd, men kan du forklare, hvad "endometrium er," jeg håber det ikke er alvorligt! Og hvornår skal de vente på dem?

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 01 feb 2011

Nå, i den nærmeste fremtid vil jeg lave en ultralyd, men kan du forklare, hvad "endometrium er," jeg håber det ikke er alvorligt! Og hvornår skal de vente på dem?


Endometrium kan være tynd på grund af funktionssvigt i æggestokken eller brugen af ​​stoffer. I dette tilfælde kan menstruationen begynde senere.

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 01 feb 2011

Endometrium kan være tynd på grund af funktionssvigt i æggestokken eller brugen af ​​stoffer. I dette tilfælde kan menstruationen begynde senere.

Tak for svaret. Jeg tror, ​​det er på grund af stoffet, dvs. Jeg bør ikke tage det længere!?

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 03 feb 2011

Tak for svaret. Jeg tror, ​​det er på grund af stoffet, dvs. Jeg bør ikke tage det længere!?


Det afhænger af hvilket formål du brugte det, og om der vil være bevis i fremtiden. Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål.

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 10 feb 2011

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 10 februar 2011

  • lignende
  • Kan ikke lide
kristina 15 feb 2011

Meget godt, at alt er i orden. Tydeligvis var cysten funktionel.


Jeg er interesseret i et spørgsmål: Har jeg ingen cyster, skal jeg stadig drikke orgametril?

  • lignende
  • Kan ikke lide
Chief Consultant 17. februar 2011

Jeg er interesseret i et spørgsmål: Har jeg ingen cyster, skal jeg stadig drikke orgametril?


Jeg kan ikke se indikationer for dette stof.

Evige cyster

Hej piger, jeg vil gerne bede dig om at dele din positive, jeg læser dig så meget god energi i dine ønsker!

Jeg har ovariecyster fra 15 år, for det meste follikulære (hvem ved, vil forstå) i 20 år har jeg tilbragt 6 måneder på regulonal regulon, cyklen er blevet genoprettet, og jeg har glemt denne rædsel i næsten 3 år. Alle cyster var med forfærdelig betændelse..

Og i juli 2013 havde jeg et brud på cystus luteumets cyste, en operation, igen hormoner. Fra hormoner begyndte trykket at falde forfærdeligt, artiemia dukkede op, de kaldte en ambulance flere gange. besluttede at afbryde hormonerne og som følge af cysten i første cyklus. propyl orgametril, cyst væk, gynækologen sagde du kan planlægge, udpeget duphaston fra 11 til 25 dage af cyklen. Nu forsøger vi, men der er ingen særlig tro på, at det vil vise sig (efter så mange betændelser jeg tænker på ektopisk). og det gør ondt igen i underunderlivet, som en cyste (selv om jeg ikke ser ud på baggrund af douf det ikke vises). Jeg er træt at være syg og har været behandlet i så mange år.

Måske nogen havde noget lignende? hvordan var det hele

Cyste / cyster

# 521 _ Cherry_

Bankede på døren

reklame

# 522 Yusenyok

  • 230 stillinger
  • Alder: 36
    • Land: Rusland
    • byen Vladimir

    # 523 Lesita

  • 199 stillinger
  • Alder: 33
    • Land: Rusland
    • Krasnogorsk

    # 524 yulyusha

  • 861 meddelelser
  • Alder: 34
    • Land: Hviderusland
    • byen Novopolotsk

    # 525 Lesita

  • 199 stillinger
  • Alder: 33
    • Land: Rusland
    • Krasnogorsk

    # 526 Eliana

  • 170 stillinger
  • Alder: 34
    • Land: Hviderusland
    • Minsk by

    # 527 yulyusha

  • 861 meddelelser
  • Alder: 34
    • Land: Hviderusland
    • byen Novopolotsk

    # 528 77anna77

    Bankede på døren

  • 48 stillinger
  • Alder: 34
    • Land: Rusland
    • Voronezh region

    # 529 Baklava

    Modtaget en opholdstilladelse

  • 3.011 meddelelser
  • Alder: 30
    • Land: Rusland
    • Moskva by

    # 530 Eliana

  • 170 stillinger
  • Alder: 34
    • Land: Hviderusland
    • Minsk by

    # 531 77anna77

    Bankede på døren

  • 48 stillinger
  • Alder: 34
    • Land: Rusland
    • Voronezh region

    # 532 yulyusha

  • 861 meddelelser
  • Alder: 34
    • Land: Hviderusland
    • byen Novopolotsk

    # 533 Masyamba

    # 534 Natikk

    Modtaget en opholdstilladelse

  • 2.824 indlæg
  • Alder: 40
    • Land: Rusland
    • Moskva by

    # 535 Irina84

    Jeg gik til lyset

    # 536 Natik

    Modtaget en opholdstilladelse

  • 2.824 indlæg
  • Alder: 40
    • Land: Rusland
    • Moskva by

    # 537 Surmullet

    Æresborger i forummet

  • 11.683 indlæg
  • Alder: 35
    • Land: Rusland
    • By MO

    # 538 TS **

    # 539 77anna77

    Bankede på døren

  • 48 stillinger
  • Alder: 34
    • Land: Rusland
    • Voronezh region

    # 540 Surmullet

    Æresborger i forummet

  • 11.683 indlæg
  • Alder: 35
    • Land: Rusland
    • By MO

    Basal temperatur fra A til Z

    * Kære venner! Ja, dette reklamerer og spinder sådan!

    Follikulær cyste efter clostilbegit

    Stimulerede mig med clostilbegit. Da der ikke var ægløsning. Så 1 tabl om dagen. På den fjerde dag gik jeg til ultralydet og var i chok. I venstre æggestok er der en follikulær cyste på 4 cm. Den voksede så hurtigt. Højre svarede ikke. Nu er jeg bekymret. Lægen sagde, at cysten vil løse. Har nogen haft dette? Er det muligt at drikke Klostilbegit igen næste måned? Og jeg håbede på ægløsning (

    Læs kommentarer 14:

    Jeg har 3 cyster i hver stimuleringscyklus, intet forfærdeligt, de opløses, og efter at de forlader kan du stimuleres yderligere. Hvis de ikke løser sig selv, så er måneden ok, og det er som om de ikke var der. Det er kun mærkeligt, hvorfor det er så tidligt i en cyste, 4 dage er tidligt, måske er dosen lille, jeg stimuleres med 2 tabletter om dagen.

    Viki009, rolig. Det er muligt og nødvendigt at stimulere i den næste cyklus (normalt 2-3 cykler stimuleres). Jeg havde nøjagtig den samme situation. Faktum er, at cysten ikke er så skræmmende. Bare en overgroet follikel: op til 29 mm er en follikel, 30 mm og mere er en cyste. Mit råd, du skal fange en ultralyd, før folliklerne vokser op. Jeg havde dette: I første cyklus, som en læge, sagde hun, kom på dag 13 af cyklen, resultatet er en cyst 32 mm (ideelt set når follikel vokser til 18-20, så skal du prikke HCG).
    Det sker ved en god ovarie respons på stoffet, fra din krops tendens til tidlig ægløsning. Jeg fangede en folic af den rigtige størrelse på 10 DC.
    Sandt nok taler kroppens tendens til cyster meget ofte af tomme (uden ægcelle) follikler og mislykkede forsøg. Derfor bliver meget ofte piger gravid i efterfølgende cykler efter stimulation. Personligt, jeg for så meget som 6 efter slutningen af ​​stimuleringscyklussen.
    Vær tålmodig og alt vil fungere.
    Og cysterne går alene væk ved den næste cyklus på Duphaston (eller Utrozhestane), som også sikkert blev tildelt dig.

    Jeg har ofte follikulære cyster, jeg drikker Orgametril, hvis cysten ikke løser for den næste cyklus, og efterlader disse piller, ordinerer min læge dem.

    Glandular hyperplasi

    Re: Glandular hyperplasi

    Besked til rozavetrov 21 jan. 2011, 08:58

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse Amletik 22 jan 2011, 16:24

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse til rozavetrov 22 jan. 2011, 10:52

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg Chereshinka Jan 24, 2011, 9:33 pm

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse til Irishka33 Jan 24, 2011, 10:03

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelsen Girls @ Feb 08, 2011, 16:22

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse til Irishka33 08 feb 2011, 19:15

    Re: Glandular hyperplasi

    Post Chereshinka 09 feb 2011, 14:49

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse til Irishka33 09 feb 2011, 20:15

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg Chereshinka 09 feb 2011, 21:53

    Re: Glandular hyperplasi

    Post Mumusik 09 Mar 2011, 00:23

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af Irishka33 09/03/2011, 08:20

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg Chereshinka 09 Mar 2011, 08:47

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg af Irishka33 09/03/2011, 09:16

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg Chereshinka 09 Mar 2011, 11:50

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af Irishka33 09 Mar 2011, 12:37

    Re: Glandular hyperplasi

    Besked Musik 22 Mar 2011, 12:32

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af Irishka33 22. marts 2011, 12:37

    Re: Glandular hyperplasi

    Besked til Natalys 01 Apr 2011, 10:35

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af ylichka82 Apr 06, 2011, 2:29 pm

    Re: Glandular hyperplasi

    Besked fra Natalys 08 Apr 2011, 08:23

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af ylichka82 08 apr 2011, 10:05

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg af LedOK 29. august 2011, 17:48

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af Irishka33 29 aug 2011, 21:27

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse til LedOK 06. sep. 2011, 13:41

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg LedOK 22 sep 2011, 14:14

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse fra Irishka33 28 sep 2011, 08:13

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg LedOK 29 sep 2011, kl 16:58

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af pupsi den 07 oktober, 2011, 12:13

    Re: Glandular hyperplasi

    Meddelelse fra Irishka33 29 nov 2011, 19:46

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg LedOK Nov 30, 2011, 1:16 pm

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg LedOK 30 dec 2011, 15:12

    Re: Glandular hyperplasi

    Indsendt af Shilina den 04 feb 2012 12:32

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg LedOK 07 feb 2012, 16:50

    Re: Glandular hyperplasi

    Indlæg LedOK 12. marts 2012, 9:18

    Anmeldelser: Orgametril

    • Schering Plough, USA
    • Udløbsdato: indtil 01.11.2022

    Kundeanmeldelser af Orgametril

    Hej alle sammen! Lægen ordinerede drikker orgametril 3 måneder. Jeg drak kun to, så "zadolbali" tildeling, så meget som 1,5 måneder daub og daub. Til sidst var hun hysterisk, hendes mand blev også anstrengende. Jeg gik til en anden by på business, pillerne var forbi, og i apoteker var der ikke, kun på bestilling og om dagen. Kort sagt kastede. To dage begyndte! Med blodpropper, rigelig og med smerte! Til lægen kun i en måned og kun efter aftale. Hvad jeg skal gøre, ved jeg ikke. Alt stoppede som før, efter 5 dage. Jeg forstod ikke, så det burde have været, eller var det bare at jeg blev syg?

    Jeg skrev allerede min anmeldelse den 14. august 2014 kl. 11:40 (Lyudmila). Jeg vil gerne dele, hvordan tingene nu er efter at have taget Orgametril og Letrozol (efter næsten 5 måneder). Der var i dag (01/15/15) for at se hendes læge - livmoderen er god, forstørret ganske lidt, komprimeret (med endometriose er den løs). I øjeblikket drikker jeg Silouet (mere end 3 måneder i træk). så vær ikke bange og behandles med Orgametril. Jeg har også mødt med spørgsmål om, hvorvidt de bliver ved at gå på vej, når de tager dette stof. I mit tilfælde var der slet ingen vægtøgning, på trods af at "stillesiddende" arbejde, men punktet her er mest sandsynligt, at jeg er "tynd" i livet.

    Hej så orgametril 3 måneder med polypper i livmoderen (op til 1 cm), efter kontrol ultralydet viste det sig, at de var væk. Jeg fandt ikke nogen bivirkninger, alt det, der var usædvanligt, var at der var en blodig udladning, når ægløsning, lægen sagde at med polypper dette kunne være og sagde at fortsætte med at tage stoffet. Og appetitten er steget, hvis du læser hvordan hormonet indeholdt i stoffet handlinger, så bliver det klart, at kroppen "føler" gravid, og dermed alle problemerne. Før jeg tog stoffet, skiftede jeg til separate måltider (der er en detaljeret beskrivelse på internettet) og tabte endda 3-4 kg et eller andet sted i hele receptionen, plus om morgenen foran computeren gjorde jeg Pilates i 10 minutter, reducerede indtaget af simple kulhydrater, spiste hovedsagelig kød / slagteaffald med grøntsager, frugt i store mængder, nødder, mejeriprodukter.

    Jeg blev også ordineret til behandling af endometriose. Men så i kombination med letrozol. Forresten er ORGAMETRIL IKKE et præventionsmiddel! Han er ikke til prævention! - som Madina skrev. Dette er forkert. Så ordnet lægen Orgametril for mig at drikke i 4 måneder uden en pause plus Letrozole uden en pause i samme periode. Så en pille Orgametril og en Letrozol. Jeg afslutter den fjerde måned for optagelse. Var på ultralyd - dynamikken i positiv. Hun undersøgte mig også, og lægen var meget tilfreds med resultatet. Hvis hun på diagnosedagen gav mig 5-6 ugers graviditet (fordi livmoderen stiger med endometriose), så efter 3 måneders behandling, sagde hun, at livmoderen blev endnu mindre end normen. Naturligvis vidste min glæde ingen grænser. Men endometriose er ikke helt helbredt, så lægen foreslår at lægge Mirena i 5 år efter pillernes udløb, og jeg har tendens til at drikke Silet mere, fordi du kan smide 9.000 på Mirena, men hun er måske ikke egnet. Og jeg forsøgte allerede Silita - jeg flyttede det perfekt. Og han har en god pris på 900 rubler i tre måneder. Der er mulighed for at føde, men hidtil har jeg ikke besluttet det, fordi det er dumt at føde kun for at bekæmpe endometriose. Vi skal have et barn! Og alligevel - hvis du pludselig ønsker et andet barn, er det lettere at stoppe med at tage Silueta end at tage Miren og fortryde de brugte 9000 rubler. Hvem bekymrer sig - Letrozol undertrykker lactase, som bidrager til udviklingen af ​​endometriose. Derfor blev dette lægemiddel ordineret af min læge. Det koster 2600-2700 (i en pakke med 30 faner).

    orgametril blev ordineret til mig som behandling for endometriose. De sagde, at hvis jeg tog det i seks måneder, så i mit indledende stadium af sygdommen er der en chance for at blive helbredt. Mens jeg kun har taget ham i tre måneder, føler jeg mig helt normalt, og på kontrol ultralydet, som jeg gjorde i sidste uge, skrev de mig en positiv trend.

    Da jeg spurgte lægen hvorfor hun foreskrev dette lægemiddel som prævention mod mig, sagde hun at det også kan bruges til at helbrede endometriose. Så vi stoppede ved denne kombinationsbehandling. Heldigvis havde jeg ingen bivirkninger, bortset fra en svag kvalme, som passerede i 2. uge for optagelse. Jeg bliver ikke bedre, jeg spiser den som sædvanlig, og jeg tror generelt, at denne beskyttelsesmetode kan overlades i lang tid.

    Behandlede orgametrilom menstruationsforstyrrelser, hormonelle piller. Såg deres måned. I denne periode opstod pimples, som først blev ramt af sekretioner, men det var nødvendigt at blive behandlet, og menstruationen gik først som en flod længere end den foreskrevne periode. Intet var godt i behandlingsperioden, kun mere var forstyrret, det eneste positive resultat var, at alt vendte tilbage til det normale.

    Orgametril

    Jeg blev ordineret til at tage fra 14 til 25 dage.

    Så de foreskriver også, i instruktionerne er der en sådan ordning.
    Hvad behandler du?

    3 måneders optagelse cyster kom ud på LA

    Jeg gjorde en ultralyd i 5 dage, cysten "næsten løst",

    Og hvad var cysten? At dømme efter det faktum, at det har løst det, er det enten en follikulær cyste eller en VT-cyste.
    strekoZka skrev (a):

    og ordineret orgametril i 2 måneder fra 14 til 25 dage med henblik på prævention og resten af ​​mine fattige æggestokke. Hvad jeg behandler, ved jeg ikke selv selv..

    Hvordan så med formålet med prævention?
    Orgametril er praktisk talt det samme progesteron, kun kunstigt, det er umuligt at bevare det. Men hvis du drikker den fra 14 til 25, hviler æggestokkene ikke. Åh, det vil stadig ske, medmindre du selvfølgelig ikke polycystisk din gør ikke ondt. Og prævention og hvile er ikke med en sådan ordning.
    Nogle af jer forvirrede - eller en læge eller dig.
    strekoZka skrev (a):

    knuder på 24 mm og 9 mm blev fundet på livmoderen - nodulære fibroids..

    Myomer er normalt dannet med mangel på progesteron eller et overskud af østrogen. Dette er en form for hormonal svigt. Og på hormonet opgav ikke?

    Hør læger online

    Stil spørgsmål og få gratis lægehjælp. For nemheds skyld er der høringer i mobilapplikationen. Glem ikke at takke lægerne, der hjalp dig! Portalen har en forfremmelse "Tak konsulent"!

    Er du læge og vil rådgive om portalen? Læs vejledningen "Sådan bliver du konsulent."

    Må ikke selvmedicinere. Kun en ansvarlig tilgang og konsultation med en læge specialist vil bidrage til at undgå de negative virkninger af selvbehandling. Alle oplysninger, der er indsendt på Medihost-portalen, er kun til orienteringsformål og kan ikke være en erstatning for at besøge en læge. I tilfælde af symptomer på sygdom eller ubehag, bør du konsultere en læge i en lægeinstitution.

    Udvælgelse og receptpligtig medicin kan kun være en læge. Indikationer for brug og dosering af lægemidler skal koordineres med din læge.

    Den medicinske portal Medihost er en informationsressource og indeholder kun referenceoplysninger. Materialer på forskellige sygdomme og behandlingsmetoder kan ikke anvendes af patienter til uautoriserede ændringer i behandlingsplanen og lægens recept.

    Portaladministrationen påtager sig ikke ansvar for materielle skader og sundhedsskader som følge af brugen af ​​oplysninger, der er indsendt på Medihosts hjemmeside.