logo

Mirena. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 4111

01.20.2013, IRINA
I juni, efter 2 udrensninger, blev jeg sat til Miren, den første måned var normal, og da begyndte ånden og stærk ødem i hele kroppen, blev åreknuderne forværret. Lægen vil ikke fjerne den, fordi den ikke har hyperplasi, og hun helbreder. Men jeg er træt af evig daub. 7 måneder er gået og daub kan være konstant. Fortæl mig hvad du skal gøre eller endda vente.

    Evgeniya34 (konsulent):
    IRINA, daub kan være op til et år fra installationsdatoen. Diskuter med din læge muligheden for at tage Rigevidon i baggrunden af ​​Mirena, hvilket vil hjælpe med at styre cyklusen og eliminere smerter.

01/19/2013, Sveta34
God aften! Jeg har Mirena 6 måneder. Trykket hopper, huden lækker, men det mest ubehagelige er, at urticaria-et sted er gået, og efter 2 dage viste det sig på et andet sted. Kan dette være en bivirkning?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Sveta34, urticaria er en allergisk reaktion. Hun kan vises på noget. Det er muligt og Mirena, og måske ikke.

01/19/2013, Svetlana nsn2010
Eugenie, god aften. Jeg forlod min besked 1/18/13. Så din mening, jeg har brug for at insistere på at fjerne Mirena, eller som skrevet i instruktionerne og efter min læge er du nødt til at vente, og bivirkningerne af spiralen vil i sidste ende passere? Min gynækolog insisterer på, at spiralen "kommer ud" til et reelt terapeutisk niveau først efter 3-4 måneder fra installationen. Derfor kan der ifølge hende ikke stadig være så stærke "bivirkninger" af helixen, fordi mindste doser af lægemidlet. Jeg er i "razdrae" nogle, hvad man skal gøre. Min mand insisterer på, at jeg fjerner spiralen, han er sikkert allerede træt af min konstante uopsættelighed og klager. Gå til en anden læge og fjern spiralen er problematisk, fordi Min læge er også en ven, og det vil være en klage for hele mit liv, at jeg ikke stoler på hende (især fordi jeg ikke har nogen tvivl i hendes kompetence - hun er virkelig en stor ekspert). Men i denne sag ved jeg ikke, hvordan man skal overbevise hende.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Svetlana nsn2010, i forholdet læge-patient venskab kan ikke være, men dette er min personlige overbevisning. Hvordan er du i din situation, er op til dig. Ikke til mig, ikke til din mand, men til dig. Hvis du er klar til at lægge smerter i nogen tid, så vær tålmodig. Hvis du mener, at disse smerter forhindrer dig i at eksistere normalt og overvejende følelser ved at fjerne Mirena, skal du fjerne det, og uanset hvem der gør det, en læge eller en tredjeparts læge. Mand, selvfølgelig, ønsker ikke at se ægtefællen trist, ulykkelig, tilbøjelig til at sove for at lette smerten og ikke for intime forhold. Manden kan endnu kun forstå.

01/19/2013, Tatyana, 47 år gammel
Min myoma blev behandlet med epigallat + indinol myoma faldt, de små knuder blev løst. Lægen rådede Navy Mirena Jeg kiggede på anmeldelserne, nu tvivler jeg på, at jeg kan drikke de ovenstående præparater igen bedre?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Tatiana 47 år gammel, min personlige mening, jeg for Miren.

01.18.2013, Natalia
Hej Lidt mere end et år siden blev en subserøs uterine myoma ved et gynækologisk undersøgt ved et uheld opdaget. I øjeblikket går jeg i laparotomi konservativ fjernelse af livmoderen (dens størrelse er lidt over 6 cm, i et halvt år voksede den med 1,5 cm). Jeg tilbydes at lægge Mirena efter operationen, end at konstant sidde på hormonale orale grå stær. Jeg har endnu ikke født, og i det næste år eller to er graviditet ikke planlagt. I mit tilfælde kan du lægge Miren på trods af at jeg ikke har født? Jeg er 24 år gammel.
En uafhængig udtalelse er meget nødvendig. Tak

    Evgeniya34 (konsulent):
    Natalia, du har tilsyneladende foretaget en reservation, gå til fjernelse af fibroids, og ikke livmoderen? Myoma skal fjernes, så modtagelsen er ok i 12 måneder, og så er graviditeten planlagt.

01/18/2013, Svetlana nsn2010
Hej Jeg er 48 år gammel. Efter hysterofjernelse i april 2012 af den submukosale knude, der deformerer livmoderen, anbefalede lægen Mirena's etablering for at reducere de to små subserøse myomer, der stadig er til stede, for at reducere blodtab under menstruation (var meget rigelige og smertefulde) og også at "glatte indtræden i overgangsalderen (symptomer som blitz / nattesved, forkortelse af perioden mellem menstruationer fra 28 dage til 24 osv.) begyndte. Miren blev introduceret til mig i begyndelsen af ​​november. "Daub" varede mere end 2-2,5 uger, smerter i underlivet. Så blev mine bryster forfærdeligt syge - selv et simpelt stykke tøj på brystvorten forårsagede en brændende smerte. Det varede 5-7 dage. Abdominal smerter stoppede ikke, blev kun svagere. En måned efter installationen blev helixen kontrolleret af en læge (vaginal ultralyd) - helixen er normal, kun antennene trækker sig ind i livmoderhulen og fibrene er faldet. Men jeg har smerter i maven, øget smerte i underkroppen og siderne af maven. Hun begyndte at "svimlende" svulme, og ikke kun hendes ben svulmer, men hendes hænder svulmer og hendes ansigt blev hævet (ikke kun om aftenen, men om morgenen). Vægt opnået i denne periode så meget som 6 kg (og dette er i nogle 2 måneder.). Smerter begyndte i højrebenets kalve. Jeg kan normalt ikke engagere mig i sex - de smertefulde fornemmelser fra dyb penetration (tidligere var der ingen sådan ting). Generelt er jeg allerede i panik. Jeg vil fjerne Mirena, men min læge er imod det. Faktum er, at jeg allerede havde stået Mirena og intet som dette skete med mig så (bortset fra en lang "daub" og vægtforøgelse). Så lægen siger, at alt jeg klager over nu ikke kan være fra Mirena. Hvad skal man gøre Jeg er allerede træt af denne tilstand - jeg taler ikke om vægtforøgelse, men den konstante rygsmerter, wieners fingre og problemer med fastgørelsen af ​​støvlerne er allerede færdige (((

    Evgeniya34 (konsulent):
    Svetlana nsn2010, jeg er ikke enig med din læge. Du er ikke den første til at gøre sådanne klager med den etablerede Miren. Det samme stof i forskellige perioder af en kvindes liv kan overføres på forskellige måder. Du plejede at bære Miren godt, men nu er det anderledes. Her er en web-baseret vejledning til Mirena, se bivirkningsafsnittet, skriv til din gynækolog: http://www.vidal.ru/poisk_preparatov/mirena.htm

04/28/2013, Natalia
Jeg er 37, de lægger Miren for en uge siden, da i den tredje måned i træk var der smertefulde perioder på to uger. Jeg blev diagnosticeret med 2 submucøse knuder i kæben. Smerter på begge sider af maven, smertende smerter under, forfærdelig tilstand. Lægen fortalte mig at udholde en måned, men på en eller anden måde vil jeg ikke udholde noget. Hvad skal jeg gøre? Slet? Jeg er ked af den slags penge.

01.18.2013, Anna
God dag! Fortæl mig det er muligt at sætte Miren, hvis jeg havde alvorlig blødning med blodpropper i form af stykker rå leveren en måned efter fødslen, begyndte åre i ljummen og underlivet under huden med knuder også at palpere, men sygdommen gør ikke forbundet med vaginal blødning. Ran gennem forskellige specialister, ingen kunne forstå, hvilken slags blødning. Nu næsten 2 måneder er gået efter fødslen, blødningen er stoppet, jeg tænker over præventionsmetoderne, men jeg ved ikke, om Miren kan, hvis jeg har mistanke om postpartum trombose?
Tak på forhånd!

    Evgeniya34 (konsulent):
    Anna, trombofili sandsynligvis? Dit spørgsmål kræver intern høring, da du ikke giver en forkert diagnose (årsagen til blødning), ikke ultralydsdata.

01/17/2013, Ant
God dag! Vær venlig at rådgive, om du vil lægge Miren eller ej. For anden gang om et år vil de fjerne en polyp, diagnosticere hyperplasi, meget tung menstruation, hæmoglobin 8-10, så hormoner, men allerede på den fjerde dag begyndte smerten i venstre side af hjertet at føle, det var svært at ligge på venstre side og tage et dybt åndedræt. Nu accepterer jeg duphaston, der er ingen hjerteproblemer, men hjerteslaget på 80-90 slag i minuttet er blevet hyppigt. Ultralyd i hjertet viste ikke noget. Kan Mirena påvirke vaskulær permeabilitet som piller.

    Evgeniya34 (konsulent):
    En myr, Mirena kan, men mange gange mindre. Koncentrationen af ​​hormoner fra Mirena i det systemiske kredsløb er syv gange lavere end det ville være kommet fra piller. Derudover indeholder Mirena ikke østrogener. Med din anæmi er Mirena vist for dig, og hun vil hurtigt takle endometrisk hyperplasi og eliminere blodtab.

01/17/2013, Anna18
Hej, jeg har læst anmeldelser om Miren i lang tid, men jeg kan ikke finde et lignende problem, jeg satte 35 på Miren. Den 4. december blev jeg rådgivet af lægen. Jeg havde taget Yarina i lang tid, efter at have installeret den, gik ugen meget, men meget knappe, og indtil i dag konstant daub, ultralyd viste at alt er normalt, lægen sagde at op til 4 måneder måske bor jeg i udlandet, og jeg stoler ikke rigtig på disse læger, rådgive noget, tak for de tidlige!

    Evgeniya34 (konsulent):
    Anna18 forglemmeligt tror ikke på lægen. Mischief og kaotisk blødning kan være op til seks måneder - ifølge instruktionerne til Mirena, og op til et år - som livshistorier.

Hormonal spole Mirena - anmeldelse

Min fem års erfaring med "Miren" (tilføjet efter tre måneders sletning, konsekvenserne

Mirena stod i 5 år. Så min anmeldelse vil være baseret på spiralets hele liv. Ved 34 blev jeg fjernet myoma node, som voksede under graviditeten til 17 cm (!). Efter fjernelse var der meget rigelige menstruationer, såvel som myomatiske knuder plejer at vokse igen, og for at undgå dette, anbefalede min læge, som har kendt mig siden min barndom, Miren. Jeg tvivlede ikke for længe, ​​prisen skete ikke, for mig var det vigtigste mit helbred, fordi Følgende operation kan ende med fjernelse af livmoderen, og spørgsmålet om prævention er ikke blevet annulleret. Den første halvdel af året efter installationen blev jeg forstyrret af en slags uendelig kløft - det blev næsten hele tiden smurt, men de mange mennesker gik næsten væk straks, der var nok "dagligt". Vægten før installationen var 56 kg (med højden 165 cm), efter installation begyndte jeg at krybe langsomt men sikkert (jeg vil sige, at hele tiden var min maksimale vægt 62 kg), efter 5 år var vægten 59 kg, men jeg på kostvaner især Jeg sidder ikke (ruller, slik, selvfølgelig spiser jeg ikke, men jeg begrænser mig ikke til mad, men jeg gør sport fra tid til anden). Figuren var på en eller anden måde mere afrundet, blev mere feminin, brystet blev en størrelse større, og måske er tiden lige kommet, i år vil jeg være 40 år gammel allerede! Jeg har ingen kommentarer eller klager om Miren, undtagen én ting - jeg ved ikke, hvor meget det er forbundet med spiralen - før spiralen blev installeret, havde mit hoved meget sjældent, men nu er det ganske ofte, at trykket og meget hyppige hovedpine øges. Igen ved jeg ikke, hvad det er forbundet med - med Miren eller med alderen. (Min bedstemor led med hypertension, og min mor lider, måske er min tur kommet op!) Nu skyder jeg Mirena, jeg planlægger ikke at lægge det, jeg vil prøve Jades-helixen - hendes liv er kortere, men hormonet frigives mindre hver dag.

Tilføjelse og sænkning af spiralets estimater! Mens hun stod, blev alt fjernet som beskrevet ovenfor, menstruationen gik den næste dag, der varede kun 4 dage og var normal (ikke skarp, ikke rigelig). Og nu er næsten 3 måneder gået, der er ingen menstruationer, en cyste er vokset til 8 cm! selv om jeg før fjernelsen gennemgik en ultralydsundersøgelse, var den ikke tæt på den, min hage blev sprinklet med acne, vægten langsomt men sikkert kravlet op. som et ur - nu kommer jeg til mig selv og når cyklen er restaureret, er den ukendt.

Hvordan man ikke kommer ind i det psykiatriske hospital eller opmærksomhed - "Fred"!

Jeg fødte et barn i 30 år. Ifølge russiske standarder er det nok for sent, men her betragtes det som normen (jeg har boet i Californien i mere end 10 år).

Men det handler ikke om, hvornår det er bedst at føde. Jeg ville bare sige at i alle disse år, indtil min datter blev født, vidste jeg ikke, hvad en spiral eller hormonel piller er. Alle 14 år i vores ægteskab brugte min mand og jeg udelukkende kondomer og følte sig mere eller mindre tolerabel. Jeg ønskede ikke at sluge piller, og spiralen blev ikke anbefalet. Nu, efter fødslen af ​​et barn, spurgte jeg ved en af ​​de første udnævnelser med lægen om metoder til beskyttelse. Lægen fortalte mig om piller og om kvinders ringe, der måtte ændres hver måned og om noget andet. Alt dette syntes mig for kompliceret, især fordi jeg har en dårlig hukommelse. Og jeg spurgte, om der var noget mere permanent og pålideligt, så hovedet ikke ville gøre ondt. Problemet var, at jeg ikke havde problemer med at finde ud af, hvordan der på engelsk ville være en "spiral" :), og jeg ventede på alt, da lægen selv tilbød det til mig, og jeg vil forstå det ved beskrivelsen. Så generelt, og det viste sig, og vi var enige om en spiral. Jeg må sige, at jeg fødte på et godt hospital og fødte under vidunderlige forhold. Men samtidig vidste jeg, at jeg snart ville købe en anden forsikring og forlade hospitalet fordi enkle læger der forlader meget at ønske. Ja, de er i stand til at operere og genoplive fint, og det er dejligt at føde dem. Men de sædvanlige terapeuter er forfærdelige, diagnostikerne er simpelthen ingen, du kommer ikke til en specialist, før terapeuten stiller en diagnose, og køerne til specialisterne er to måneder fremad. Kort sagt vidste jeg, at lægerne ikke var meget gode, men jeg håbede, at de ville hjælpe mig med at vælge en enkel spiral og sætte den op på en eller anden måde uden problemer.

Så min læge og jeg blev enige om Mirena-helixen. "Mirena" så "Mirena" - dette navn fortalte mig ikke noget. Moderne hormonspole, pålidelig. Jeg læste det hæfte, jeg fik, alt ser ud til at være fint. Og jeg sætter "Miren". Det skete bogstaveligt to måneder efter levering. Månedligt er jeg ikke genoptaget. Jeg kunne kun forstå, at noget skete. Intet var ondt, der var slet ingen blod (!). Så, lysafladning, som i den sidste dag i den sædvanlige månedlige. Jeg gik til lægen (selv på samme hospital), de fortalte mig der, at dette var en normal ting for Mirena, og jeg roede mig ned. køn Det blev meget lysere, så snart min mand og jeg holdt op med at tænke på tyggegummi, og jeg var meget tilfreds. Stadig: Graviditet forekommer ikke, der er ingen menstruation, intet gør ondt. Skønhed! Her er blot PMS (præmenstruelt syndrom). Jeg begyndte pludselig at bemærke, at 10 dage før den såkaldte menstruationstid blev jeg forfærdeligt irritabel, hvilket aldrig var i mit liv. Nå, jeg tror, ​​at alt er ændret efter fødslen, hormonelle forandringer i kroppen og alt det. Derudover er PMS et normalt fænomen for mange kvinder. Og igen internt roet ned.

Men irritabilitet voksede bogstaveligt fra måned til måned. Jeg begyndte at råbe på min mand, hos min svigerinde, selv ved et spædbarn. I den første halvdel af den månedlige cyklus følte jeg mere eller mindre tolerabel, men tættere på de månedlige perioder blev jeg ukontrollabel. Mit barn var helt søvnt, han sov meget lidt og meget rastløs, så jeg følte mig altid søvnig, træt og vred. Barnet var et år gammel, og jeg fik næsten ikke glæde fra moderskabet. Jeg blev irriteret af alt og alle. Jeg følte mig meget træt og frustreret, selvom jeg havde en god søvn. Jeg var dødt træt på arbejde, selvom jeg kun arbejdede et par timer om dagen. Jeg råbte ofte fra noget nonsens, jeg bragte både min mand og svigermor med mine råb. Desuden kom det i en sådan grad, at jeg ikke ønskede noget i livet - ingen hvile, ingen underholdning, ingen køb af fashionable klude, ingen helligdage. ingenting. Depression sugede mit hoved. Det var ikke længere en simpel PMS, jeg følte mig træt og irriteret hele tiden. Jeg gjorde næsten ikke husstandsarbejde. Nogle gange kogte hun kun mad, vaskede opvaskede og vaskede og stryges linned. Jeg var ligeglad med, at der var støv overalt, at gulvet i køkkenet ikke var blevet vasket i lang tid, legetøj lå omkring huset. Jeg ønskede ikke renlighed eller komfort i huset, og selvom jeg fandt styrken til at rengøre, var renheden af ​​værelserne ikke behagelig. Det var ligeglad. Jeg elskede barnet selvfølgelig, men hans uvillighed til at sove om aftenen førte mig til fortvivlelse. Som følge heraf blev min datter og jeg begge bange for aftenen, og ved synet af sengen blev hun hysterisk. I mellemtiden gik tiden, datteren voksede op, bedstemødrene hjælper aktivt, min mand og jeg arbejdede. Jeg har ændret min gamle sygesikring for en helt anden, dyrere en. Og her hjalp sagen. Som det siger siger: Der ville ikke være lykke, men ulykke hjalp.

I sidste sommer havde jeg som i juli meget arbejde. Jeg er en pianist, og i den måned måtte jeg sidde på klaveret i 6-7 timer om dagen. Det arbejdede hårdt for mig mere end nogensinde, udmattelse multiplicerede, jeg var konstant nervøs, især hvis jeg var forsinket på grund af trafikpropper. Jeg havde rigtige tantrums lige bag rattet, da jeg så, hvor meget jeg var sen. Efter et par uger af så hårdt arbejde skete der noget med min højre hånd. Da jeg spillede klaveret, følte jeg smerter i mit håndled, ikke meget stærk, men ret håndgribelig. Efter to uger af arbejdet troede jeg, at hånden ville passere sig selv, for nu vil jeg arbejde meget mindre. Men hånden passerede ikke. Månederne gik, vinteren kom, og armen begyndte at gøre ondt næsten konstant under nogen belastning, og selv håndleddet var altid lidt opsvulmet. Så du kan miste dit job! Jeg var nødt til at kigge efter læger.

Efter en lang søgning efter en læge og forsøg med en hånd i form af en massage, kold og varm kompresser, tabletter mv. Jeg fandt endelig en vidunderlig læge, der helbrede min hånd med en enkelt injektion! Det var allerede forår, jeg var næsten desperat, og pludselig var det så enkelt - en injektion og det var alt! Lægen syntes mig næsten en troldmand. Og jeg besluttede at høre ham om PMS, manglende perioder mv. Han sagde, at alt dette ikke var normalt og anbefalede en god gynækolog til mig. Jeg ringede straks klinikken til en aftale. Da hun var datter allerede to år gammel, havde hun stadig svært ved at gå i seng om aftenen, men hun sov hele natten lang til sen morgen uden at vågne op. Jeg begyndte at få nok søvn, men stadig træthed passerede ikke. Jeg kunne ikke forstå noget. Hvorfor ændrede et barns fødsel pludselig min karakter så meget? Selvfølgelig var jeg ikke en engel før fødslen, men aldrig så hysterisk. Jeg var bange for, at jeg havde et barn, og ikke fordi jeg beklagede det, men kun fordi jeg var ked af barnet - ja hvorfor fik han sådan en modbydelig mor? Min svigerinde berolige mig, som hun kunne sige, at jeg var en god mor, jeg skal bare hvile. Hun rådede konstant min mand og jeg til at tage en ferie og gå et sted sammen. Men jeg ønskede ikke at forlade min datter. Ja, og så let at arbejde med min mand ville ikke blive frigivet. Hysterikken fortsatte, manden undgik kontakt med mig, men i sandhed ønskede jeg ikke virkelig at kommunikere mig selv. Jeg mener ikke engang sex, jeg ville bare ikke se nogen. Jeg fandt mig konstant at finde fejl i noget, og alt syntes at være forkert omkring mig, og alle folkene omkring mig var idioter, der havde accepteret at forgifte min eksistens. Crazy hund

Jeg kom til gynækologen i april. Det viste sig at være en tante, ganske ung og meget intelligent. Russisk, forresten, så jeg behøvede ikke at forklare alle mine problemer for hende. Da jeg sagde om "Mirena", begyndte hun pludselig at spørge mig, hvordan min menstruation plejede at gå, hvordan jeg fødte, om der var blødning osv. Jeg besvarede spørgsmålene, ikke rigtig forstå deres betydning. Månedlig var altid skarp, i 2-3 dage, hun fødte sig selv, der var ingen blødninger. Lægen blev forfærdeligt overrasket. "Hvorfor har du lagt" Miren? "Hun spurgte. Det viste sig, at Mirena ikke er en simpel spiral. Hun er især vist for kvinder, der har haft for lange perioder eller blødninger eller nogle alvorlige komplikationer efter fødslen. Der er en hormonal spiral med nogle lægemidler, og jeg har ikke brug for det overhovedet! Derfor er PMS så stærk - hormoner arbejder. Og manglen på blod under menstruation er også helt normalt. Lægen forklarede mig i lang tid, hvordan det hele sker. Og hun sagde også at jo mindre tid gik til slutningen med Denne spirals sten (jeg sætter den i 5 år), jo svagere vil være ICP. Og da hovedproblemet for mig var fraværet af menstruation, og jeg var overbevist om, at alt var i orden, besluttede jeg med lægen at forlade alt som det var. Og efter to og et halvt år for at erstatte "Miren" med en regelmæssig spiral. De besluttede på det, men tanken om at det var spiralen, der gjorde mit liv så uudholdeligt, satte mig fast i mit hoved. Jeg kunne bare ikke helt tro på, at en sådan lille spiral havde så stærk handling. Jeg troede stadig, at jeg bare havde brug for en hvile, og i august, da jeg ville være mere fri med arbejde, kunne jeg have lidt hvile, måske endda gå et sted i et par dage og forlade min datter til min bedstemor. Men det blev hurtigt klart, at jeg indtil august ikke nåede frem til. Eller komme ind i en ulykke, fordi at køre bil i en sådan oppustet tilstand er simpelthen farlig, eller til en sindssyg asyl. Eller snuse. Ja, jeg begyndte at drikke. Ikke at miste vodkaen med flasker, men et glas eller to vin om aftenen - jeg havde allerede brug for dette. Og det var efter den næste tantrum, da jeg følte det direkte stofbehov for alkohol, indså jeg, at det er sådan, folk drikker sig selv. Det var nødvendigt at gøre noget, og jeg besluttede at fjerne spiralen! Pludselig er spiralen kilden til alle mine problemer.

Jeg var ikke sikker, men der var ingen andre muligheder alligevel. Næste morgen ringede jeg til klinikken og gik til lægen for et besøg. Så skete alting som om ved magi. Fra de allerførste timer, da spiralen blev trukket ud til mig, begyndte jeg at føle mig meget roligere. Al min nervøsitet og spænding, som ikke lader mig gå i mere end to år, forsvandt et eller andet sted. Og ikke gradvist, men pludselig alt på én gang. Jeg var bange for at tro på mine følelser, det forekom mig, at det ikke sker, det var som en vidunderlig forvandling! Monstre - smukke! :) Den første aften var jeg overrasket over at finde ud af at du kan lægge et barn i 40 minutter uden at være nervøs eller skrige! Og ikke bare holde tilbage indsats vilje. Og vær virkelig en rolig og kærlig mor! Det ser ud til, at min datter også var forfærdeligt overrasket over den forandring, der skete for mig, fordi hun opførte sig stille og stille faldt i søvn. Dage gik forbi, jeg genkendte mig ikke. Den ældgamle træthed begyndte at gå langsomt væk, jeg begyndte at vågne frisk og hvile om morgenen, jeg holdt op med at råbe og hysteriske, genopdagede jeg morskabens glæde. Hvorfor er der moderskab, jeg følte en smag for livet! Jeg begyndte at smile! Og det blev straks bemærket af alle slægtninge. Og min lille datter blev pludselig meget stærkere for at nå ud til mig, hun lærte at kramme og kysse. Og jeg følte mig så ked af de savnede og uigenkaldeligt tabte dage, da de første år af moderskab blev forgiftet af nogle dumlæger! Jeg kiggede på mit hus med rædsel. Min Gud, hvordan jeg lancerede det! Støv, snavs, spindelvæv på væggene, gulvet i køkkenet kan ikke vaskes. Efter at have arbejdet i næste juli kontrakt og tjent en anstændig mængde, besluttede jeg at erstatte den beskidte linoleum i køkkenet med rene fliser. Men først slappe af!

Og min mand og jeg forlod en datter til sin mor, forlod i tre dage i Las Vegas. Stadig 3 år uden ferie. Og Las Vegas er tæt, næsten tre og en halv time væk i bil, næsten ingen tid og penge på vejen. Og der, hvis du ikke hviler fysisk, så hvile i det mindste i det mindste. Og det er slet ikke nødvendigt at sidde i et kasino. Vi spillede næsten ikke. Der er så mange ting i Las Vegas. Og showet, og museerne og hotellerne selv (som selv er meget mere interessante end museer). Og dette er en fantastisk ferie følelse hvert minut. Awesome by! Vi vendte tilbage meget tilfreds.

Og nu er vi engageret i kosmetiske reparationer derhjemme.

Vi opdaterede maling på væggene, hvor der var pletter og maleriske børn "billeder" med en filtpen og blyanter (vi har ikke wallpapers på vores vægge, bare maling). De satte fliser i køkkenet, købte en ny komfur og en mikrobølgeovn, vaskede og omlejrede en stor samling Gzhel i bakkerne på en ny måde. Jeg planlægger også at smide ud smutte, halvbrudte stole i køkkenet og købe nye. Og bedre med bordet. Sjælen beder om forandring, renlighed og komfort! Endnu engang begyndte jeg at nyde shopping, min datter, i glæde, købte en masse legetøj, dvd'er og tøj. Og jeg føler mig så glad! Jeg begyndte at nyde livet igen. Vi besluttede at have en killing, og har allerede valgt en frygtelig sød. I en uge tager vi ham fra kattehospitalet med alle vacciner.

Mine normale perioder er vendt tilbage til mig! :) Og om tre år begyndte jeg at glemme, hvad det er. Og jeg var som en idiot meget frygtelig, da min normale PMS kom tilbage til mig - når jeg ukontrollabelt vil have en sød og trækker en lille underliv. Og det er alt sammen. Jeg har endnu ikke lavet en ny spiral, noget skræmmende, selvom lægen sagde, at en regelmæssig spiral ikke er i stand til sådanne ubehagelige ting. :) Jeg var nødt til at købe kondomer igen! Men i slutningen af ​​september, under den næste menstruation, vil jeg helt sikkert tilmelde mig en læge og sætte mig en almindelig spiral.

Her er det måske måske det hele. Måske vil min historie hjælpe nogen, men måske ikke, jeg indrømmer fuldt ud, at det kun var min personlige reaktion på Mirena, og resten af ​​kvinderne klarer sig godt. Og mit tilfælde er blot en undtagelse, som kun bekræfter reglen. Jeg ved det ikke, jeg beskrev kun mine egne oplevelser. Og da jeg også er skeptiker, tror jeg mere i det dårlige end i det gode, og jeg har slet ikke selvhypnose, det er usandsynligt, at jeg bare overtalte mig selv, at alt efter hvad der var helixen, ville det være fint. Jeg er rigtig god! Hvad og jeg ønsker jer alle!

Sibmama - om familie, graviditet og børn

Navy "Mirena" - anmeldelser, diskussion

  • Til side:

The TinaLim Post »Mon Aug 30, 2010 12:37

Post Masyaka »Mandag 30 Aug 2010 12:45

Meddelelsen TinaLim »Tue Aug 31, 2010 11:03

Post Masyaka "på W. 31. august 2010 11:19

Meddelelsen TinaLim »Tue Aug 31, 2010 21:44

Besked af Nikitinka »Tue Aug 31, 2010 22:17

Post Masyaka "på W. 31. august 2010 22:19

Meddelelsen Kiziya »Sat Sep 04, 2010 12:42

Besked Nikitinka »Sa 04 sep 2010 12:53

Meddelelsen Kiziya »Sat Sep 04, 2010 13:31

Besked Nikitinka »Tirs Sep 07, 2010 1:47

Meddelelsen Kiziya »Tue Sep 07, 2010 17:49

Meddelelsen Kiziya "tors 23 sep 2010 21:26

Formålet med undersøgelsen er at vurdere graviditet, fødsel og tilstanden hos nyfødte hos kvinder, der brugte Mirena intrauterin hormonal system til prævention, før en ægte graviditet. Materialer og metoder: 1. gruppe - 35 kvinder, der brugte Mirena's intrauterin system indeholdende levonorgestrel før graviditet. 2. gruppe - 35 kvinder, der bruger kobberholdige IUD'er. Den gennemsnitlige alder for den største gruppe af gravide kvinder var 31,1 ± 0,5 år, og i sammenligningsgruppen 25,2 ± 0,5 år. Resultater og diskussion. Frugtbarhedsgendannelsestid hos kvinder i begge grupper var henholdsvis 4,03 ± 0,41 måneder og 3,76 ± 0,5 (p> 0,05). I den første gruppe blev der konstateret en signifikant lavere frekvens af anæmi og jernmangel, placentainsufficiens og truet abortklinik. Således viste undersøgelser, at Mirena intrauterin-systemet tilvejebragte pålidelig, langvarig, men let reversibel prævention, god prægravidær træning for kvinder og ikke negativt påvirker tilstanden hos den nyfødte.

Meddelelsen Kiziya "Sun Nov 21, 2010 0:40

Meddelelsen til Justin »Lør Dec 18, 2010 20:31

Hormonal spole Mirena: indikationer, konsekvenser, anmeldelser af kvinder og læger

Det mest populære intrauterin hormonelle antikonceptionsmiddel er Mirena helix (IUD). Intrauterin præventionsmidler (IUD'er) er blevet brugt siden midten af ​​det sidste århundrede. De blev hurtigt forelsket i kvinder på grund af mange positive kvaliteter: manglen på en systemisk effekt på den kvindelige krop, høj ydeevne, brugervenlighed.
Spiralen påvirker ikke kvaliteten af ​​seksuel kontakt, det er etableret i lang tid, det kræver praktisk taget ikke kontrol. Men lUD'en har en meget stor ulempe: Mange patienter udvikler en tendens til metrorrhagi, som følge heraf må de nægte denne form for prævention.

I 60'erne blev der skabt intrauterine systemer indeholdende kobber. Deres antikonceptionsvirkning var endnu højere, men problemet med blødning fra livmoderen blev ikke løst. Og som følge heraf blev i 70'erne den tredje generation af IUD udviklet. Disse medicinske systemer kombinerer de bedste kvaliteter af orale præventionsmidler og IUD'er.

Hormonholdige præventionsmidler er yderst effektive, og samtidig forårsager de ikke udviklingen af ​​metrorrhagi.

Beskrivelse af den intrauterinske enhed Mirena

Mirena har en T-form, der hjælper med at låse sikkert i livmoderen. En af kanterne er udstyret med en løkke af tråde, der er designet til at fjerne systemet. I midten af ​​helixen ligger et hvidligt hormon. Det går langsomt ind i livmoderen gennem en speciel membran.

Den hormonelle komponent i helixen er levonorgestrel (gestagen). Et system indeholder 52 mg af dette stof. En yderligere komponent er en polydimethylsiloxanelastomer. Navy Mirena er placeret inde i røret. Spiralen har en individuel vakuum-plastpapiremballage. Den skal opbevares på et mørkt sted ved en temperatur på 15-30 C. Holdbarheden fra fremstillingsdatoen er 3 år.

Action Mirena på kroppen


Mirena-antikonceptionssystemet begynder at "frigive" levonorgestrelet i livmoderen umiddelbart efter installationen. Hormonet kommer ind i hulrummet med en hastighed på 20 μg / dag, efter 5 år falder dette tal til 10 μg om dagen. Helixen har en lokal handling, levonorgestrel er næsten helt koncentreret i endometrium. Og allerede i livmodermuskellaget er koncentrationen ikke mere end 1%. I blodet er hormonet indeholdt i mikrodoser.

Efter indførelsen af ​​helixen kommer den aktive komponent ind i blodet på ca. en time. Der nås den højeste koncentration i 2 uger. Denne figur kan variere betydeligt afhængigt af kvindens kropsvægt. Med en vægt på op til 54 kg er blodindholdet af levonorgestrel ca. 1,5 gange højere. Det aktive stof er næsten helt nedbrudt i leveren og evakueres af tarmene og nyrerne.

Handlingsprincip af Mirena

Den antikonceptive virkning af lægemidlet Mirena er ikke afhængig af en svag lokal reaktion på et fremmedlegeme, men er hovedsageligt forbundet med virkningerne af levonorgestrel. Implantationen af ​​et befrugtede æg udføres ikke ved at dæmpe aktiviteten af ​​livmoderepitelet. Samtidig stopper den naturlige vækst af endometrium og dets kirtler virker.

Desuden hæmmer Mirena-helix sædmotiliteten i livmoderen og dens rør. Forebyggende virkning af lægemidlet øger den høje viskositet af det cervikale slim og fortykkelse af slimhinden i livmoderhalsen, som komplicerer penetrering af spermatozoer i livmoderhulen.

Efter indstilling af systemet i flere måneder, er der en omstrukturering af endometrium, der manifesteres ved uregelmæssige blodspredningssekretioner. Men efter en kort tid fremkalder spredning af livmoderen et betydeligt fald i varighed og volumen af ​​menstruationsblødning, indtil deres fuldstændige ophør.

Indikationer for brug

IUD er installeret primært for at forhindre uønsket graviditet. Desuden bruges systemet til meget stærk menstruationsblødning i uforklarlig grund. Muligheden for ondartede neoplasmer i det kvindelige reproduktive system er udelukket. Som et gestagenisk middel til lokal virkning anvendes den intrauterinske anordning til forebyggelse af endometriehyperplasi, for eksempel med svær climax eller efter bilateral oophorektomi.

Mirena bruges undertiden til behandling af menorrhagier, hvis der ikke er hyperplastiske processer i livmoderen eller ekstragenitale patologier med markant hypokoagulering (trombocytopeni, von willebrands sygdom).

Kontraindikationer

Mirenas spiral henviser til interne svangerskabsforebyggende midler, derfor kan den ikke anvendes til inflammatoriske sygdomme i kønsorganerne:

  • endometrit efter fødslen
  • betændelse i bækkenet og livmoderhalsen;
  • septisk abort, udført 3 måneder før opsætning af systemet;
  • infektion lokaliseret i den nedre del af genitourinary system.


Udviklingen af ​​bækkenorganernes akutte inflammatoriske patologi, som praktisk talt ikke kan behandles, er en indikation for tilbagetrækning af helixen. Derfor er interne svangerskabsforebyggende midler ikke installeret med en disposition til smitsomme sygdomme (konstant ændring af seksuelle partnere, et stærkt fald i immunitet, aids osv.). For beskyttelse mod uønsket graviditet er Mirena ikke egnet til kræft, dysplasi, kropsfibroider og livmoderhals, ændringer i deres anatomiske struktur.

Da levonorgestrel opdeles i leveren, er helixen ikke installeret i dette organs maligne neoplasma, såvel som i cirrose og akut hepatitis.

Selvom den systemiske virkning på levonorgestrelkroppen er ubetydelig, er dette gestageniske stof ikke desto mindre kontraindiceret i alle gestagenafhængige kræftsygdomme, for eksempel brystkræft og andre tilstande. Dette hormon er også kontraindiceret for slagtilfælde, migræne, alvorlig diabetes, tromboflebitis, hjerteanfald, arteriel hypertension. Disse sygdomme er en relativ kontraindikation. I denne situation afgøres spørgsmålet om brugen af ​​Mirena af lægen efter laboratoriediagnosen. Spiralen kan ikke installeres, hvis du har mistanke om graviditet og overfølsomhed over for lægemidlet.

Bivirkninger

Ofte manifesterede bivirkninger

Der er flere bivirkninger af Mirena, som findes i næsten hver tiende kvinde, der har etableret en spiral. Disse omfatter:

  • lidelse i centralnervesystemet: irascibility, hovedpine, nervøsitet, dårlig humør, nedsat seksuel lyst;
  • øget kropsvægt og acne;
  • gastrointestinal dysfunktion: kvalme, mavesmerter, opkastning;
  • vulvovaginitis, smerter i bækkenet, spotting;
  • brystspænding og ømhed;
  • rygsmerter, som i osteochondrose.

Alle de ovennævnte tegn er tydeligst manifesteret i de første måneder af brugen af ​​stoffet Mirena. Derefter falder deres intensitet, og som regel går ubehagelige symptomer uden spor.

Sjældne bivirkninger

Sådanne bivirkninger observeres hos en ud af tusind patienter. De er også normalt kun udtryk for de første måneder efter installationen af ​​IUD. Hvis intensiteten af ​​manifestationerne ikke falder med tiden, er den nødvendige diagnose foreskrevet. Sjældne komplikationer er oppustethed, hyppige humørsvingninger, kløe, ødem, hirsutisme, eksem, alopeci og udslæt.

Allergiske reaktioner er meget sjældent manifesterede bivirkninger. Med deres udvikling er det nødvendigt at udelukke en anden kilde til urticaria, udslæt osv.

Instruktioner til brug

Montering spiral Mirena


Det intrauterinske system pakkes i en steril vakuumpose, som åbnes før helix installeres. Bortskaf det åbne system på forhånd.

Installer et præventionsmiddel Mirena kan kun kvalificerede gynækolog. Før dette skal lægen foretage en undersøgelse og foreskrive den nødvendige undersøgelse:

  • gynækologisk undersøgelse og undersøgelse af brystet;
  • cervikal smear;
  • mammografi;
  • colposcopy og bækkenundersøgelse.

Det er nødvendigt at sikre, at der ikke er graviditet, ondartede neoplasmer og STI'er. Når inflammatoriske sygdomme opdages, behandles de før optagelse af Mirena. Du bør også bestemme størrelsen, placeringen og formen af ​​livmoderen. Den korrekte position af spiralen giver en antikonceptionsvirkning og beskytter mod udvisning af systemet.

Patienter i den frugtbare alder af IUD administreres i de første dage af menstruationen. I mangel af kontraindikationer kan systemet installeres umiddelbart efter en abort. Med en normal livmoderkontraktion efter fødslen kan Mirena anvendes efter 6 uger. Du kan erstatte helixen hver dag uanset cyklus. For at forhindre overdreven vækst af endometriumet bør det intrauteriniske system administreres ved menstruationscyklusens afslutning.

Sikkerhedsforanstaltninger

Efter installationen af ​​IUD skal du se en gynækolog efter 9-12 uger. Derefter kan du besøge lægen en gang om året, med klager oftere. Mens kliniske data viser en udsættelse for udviklingen af ​​åreknuder og trombose af benernes vener, når der anvendes en spiral, er der ingen. Men når tegn på disse sygdomme opstår, skal du konsultere en læge.

Virkningen af ​​levonorgestrel påvirker glucosetolerancen negativt, hvorfor patienter med diabetes skal systematisk overvåge glucosens niveau i blodet. Med truslen om septisk endokarditis hos kvinder med valvulær hjertesygdom, bør introduktion og fjernelse af systemet udføres ved anvendelse af antibakterielle midler.

Mulige bivirkninger Mirena

LUD fjernelse


Spiralen skal fjernes 5 år efter installationen. Hvis patienten ikke planlægger graviditeten yderligere, udføres manipulationen i begyndelsen af ​​måneden. Fjernelse af systemet i midten af ​​cyklen, er der en chance for opfattelse. Hvis det ønskes, kan et intrauterin antikonceptionsmiddel straks erstattes af en ny. Cyklusdagen betyder ikke noget. Efter fjernelse af produktet skal du omhyggeligt inspicere systemet, da der er vanskeligheder med at fjerne Mirena, kan stoffet glide ind i livmoderhulen. Både introduktion og fjernelse af systemet kan være ledsaget af blødning og smerte. Nogle gange er der besvimelse eller beslag hos patienter med epilepsi.

Graviditet og Mirena

Helixen har en stærk antikonceptionsvirkning, men ikke 100%. Hvis graviditeten udvikler sig, så er det først og fremmest nødvendigt at udelukke sin ektopiske form. I en normal graviditet fjernes spiralen omhyggeligt eller undergår en medicinsk abort. Ikke i alle tilfælde viser det sig at udtrække Mirena-systemet fra livmoderen, så sandsynligheden for for tidlig ophør af graviditeten stiger. Også tage hensyn til de sandsynlige bivirkninger af hormonet på dannelsen af ​​fosteret.

Brug under amning

Levonorgestrel IUD i en lille dosis kommer ind i blodbanen og kan udskilles i mælk, når du ammer en baby. Hormonets indhold er ca. 0,1%. Læger siger ved denne koncentration det er muligt, at en sådan dosis kan påvirke barnets generelle tilstand.

Ofte stillede spørgsmål

Mirena's pris er ret høj, og brugen af ​​et antikonceptionsmiddel kan provokere mange bivirkninger. Betyder nogen positiv indvirkning på den kvindelige krop?

Mirena bruges ofte til at genoprette tilstanden af ​​endometrium efter bilateral fjernelse af æggestokkene eller under patologisk overgangsalder. Også intrauterin enhed:

  • øger hæmoglobinniveauet
  • udfører forebyggelse af kræft og endometriehyperplasi;
  • reducerer varigheden og mængden af ​​idiopatisk blødning
  • genopretter jernmetabolisme i kroppen
  • reducerer smerte med algomenorré
  • udfører forebyggelse af livmoderfibre og endometriose i livmoderen
  • har en tonic effekt.

Er Mirena brugt til at behandle fibroider?

Spiralen suspenderer væksten af ​​myoma node. Men yderligere diagnose og høring af gynækologen er nødvendig. Det er nødvendigt at tage hensyn til volumen og lokalisering af knuder, for eksempel i submucøse masser af fibromer, som ændrer livmoderens form, er installationen af ​​Mirena-systemet kontraindiceret.

Anvendes til endometriose intrauterin medicin Mirena?

Helixen bruges til at forhindre endometriose, da den stopper væksten af ​​endometrium. For nylig blev der præsenteret resultaterne af undersøgelser, der viste effektiviteten af ​​behandlingen af ​​sygdommen. Men systemet giver kun en midlertidig effekt, og hver sag skal betragtes separat.

Jeg har seks måneder efter introduktionen af ​​Mirena udviklet amenoré. Så det burde være? Kan jeg blive gravid i fremtiden?

Mangel på menstruation er en naturlig reaktion på hormonets virkning. Hun udvikler sig gradvist i hver 5 patienter. Bare i tilfælde af at lave en graviditetstest. Hvis det er negativt, skal du ikke bekymre dig, efter at systemet er fjernet, genoptages menstruationen, og du kan planlægge en graviditet.

Når du har installeret Mirena-antikonceptionsmiddelet, kan udslip, smerte eller livmoderblødning forekomme?

Disse symptomer manifesterer sig normalt i en mild form umiddelbart efter indførelsen af ​​Mirena. Alvorlig blødning og smerte er ofte tegn på ekstraktion af helixen. Årsagen kan være ektopisk graviditet, ukorrekt installation af systemet eller udvisning. Kontakt omgående en gynækolog.

Kan Mirena spiral påvirke vægten?


Vægtstigning er en af ​​bivirkningerne af lægemidlet. Men du skal overveje, at den forekommer hos 1 kvinde ud af 10, og som regel er denne virkning kortvarig, efter nogle måneder forsvinder den. Det hele afhænger af organismens individuelle karakteristika.

Jeg forsvarede mig mod uønsket graviditet med hormonpiller, men glemte ofte at drikke dem. Hvordan kan jeg ændre stoffet til Mirena spiral?

Uregelmæssige orale hormoner kan ikke fuldt ud beskyttes mod graviditet, så det er bedre at skifte til intrauterin beskyttelse. Før det skal du konsultere en læge og bestå de nødvendige tests. Installer systemet er bedre i 4-6 dage efter menstruationscyklussen.

Hvornår kan jeg blive gravid efter Mirena's tilbagetrækning?

Ifølge statistikker bliver 80% af kvinderne gravide, medmindre de selv ønsker det, i det allerførste år efter udvindingen af ​​spiralen. Takket være den hormonelle virkning øger det endog niveauet af fertilitet (frugtbarhed).

Hvor kan jeg få Mirena spiral? Og hvad er prisen?

IUD frigives kun ved recept og sælges i et apotek. Dens pris bestemmes af producenten, og varierer fra 9 til 13 tusinde rubler.

Anmeldelser af patienter og læger om Mirena

Kvinders anmeldelser om Mirena-systemet er ret modstridende, og de kombinerer glæde og taknemmelighed med afsky og rædsel. Et positivt indtryk er primært baseret på følgende punkter: Manglen på tung menstruation og bivirkninger (nogle patienter passerer i de første måneder), gunstige omkostninger (baseret på 5 år), brugervenlighed (sæt og glemmer), påvirker ikke seksuel kontakt. Derudover har spiralen hjulpet mange kvinder til at suspendere væksten af ​​fibroider og reducere manifestationer af endometriose.

Negativ feedback var primært baseret på krav på følelsesmæssige forstyrrelser (irritabilitet, nedsat seksuel lyst) og uæstetisk udseende (hårtab, acne).

Anmeldelser af læger, som kvinder, om lUD er også tvetydige, men mere tilbageholdt. Eksperter bekræfter den høje præventionsvirkning og terapeutisk virkning hos nogle sygdomme. Men de forklarer, at før du installerer spiralen, har Mirena nødvendigvis en grundig diagnose.

Anmeldelser: Mirena

  • Bayer Pharma AG, Tyskland
  • Udløbsdato: til 10/01/2020

Kundeanmeldelser af Mirena

Piger, jeg vil gerne dele min erfaring med Mirena. I første halvår var jeg på en permanent PMS (jeg sat helixen, da barnet var et år gammelt) for at være ærlig på det tidspunkt, da jeg ikke indså, at det var en tilpasning af organismen til harmonikken. Hun bar hjernen til sin mand, blev næsten gal med dipress. Hun delte med lægen, og hun forklarede, at dette var en bivirkning - Mirena, det sker ganske ofte. Jeg var ved at tage spiralen ud, men pludselig blev jeg løsladt. Fandt virkelig meget bedre. Igen blev det tilstrækkeligt, og der var ingen månedlige perioder overhovedet - hvilket er så praktisk. I 5 år var der 2 cyster, måske på baggrund af Mirena, men meget lille og hurtigt løst. Resten er et solidt plus. En af disse dage vil jeg tage ud og lægge miren igen (kroppen har tilpasset sig denne harmoniske og det er bare skræmmende at skifte til en anden)

Mirena er værd 5,5 år. Jeg vil skyde og sætte igen. Dette er skønhed. Månedligt næsten nej. Intet gør ondt. Takket være gynækologen for at tilbyde den.

For mig var Mirena frelse. Blodige varmer er stoppet, endometrium er normalt, der er ingen polypper, myomas har stoppet i vækst. Mirena har stået i 5 år, ingen ubehag er opstået efter Mirena's installation, kun en forbedring af sin tilstand. Anæmi er gået Der kommer tid til at fjerne Mirena, jeg vil straks sætte en ny.

Jeg havde flere små livmoderfibre af lille størrelse, den største var ikke større end 2 cm. I løbet af 5,5 års brug har Mirena erhvervet mange problemer fra begyndelsen af ​​det andet år med at bære spiralen, smertestillende brystsmerter, vedvarende follikulære cyster og tilbagevendende inflammation i livmoderhalsen livmoder. Der var også nogle fejl, sandsynligvis fordi Daub var 2-3 uger i 3-4 gange hele tiden. Myomas voksede årligt med et gennemsnit på 0,5-1,0 cm. Denne spiral passede mig ikke. Da jeg tog den ud, standsede brystet straks med ondt. Så tænk - denne spiral påvirker ikke kun livmoderen.

som hovedpine begyndte at lægge Miren, blev trykket 180 til 100 vundet. Lægerne foreslår, at der foruden Mirena, endometriose, uterine myoma, ikke findes nogen medicin, hvorimod der ikke findes nogen medicin, som du ikke indtaster alle tilbud til Miren. står, lavet en aftale, der skal fjernes, og en kvinde skal rengøres hver måned, akkumuleres inde, og hele sygdommen begynder.

Lys, fra hvad skal ryddes? Hvis endometrium ikke stiger, så forekommer menstruationsprocessen ikke, der er ikke noget, der skal ryddes af. Hvorfor skal en kvinde rengøres hver måned? Det viser sig dem, der har laktations amenoré, selvom det er snavset og akkumulerer sygdomme i sig selv?
Spiralen passer ikke til dig, alt sker, men at skrive en anmeldelse uden at læse anatomi lærebogen til 9. klasse er i det mindste uvidenhed.

Jeg udtrykker min taknemmelighed til medarbejderne for deres professionalisme og effektivitet i at organisere leveringen af ​​ordren. Hvis det er nødvendigt, vil jeg helt sikkert bruge dine tjenester. Alt det bedste for dig, D. Zubov

God dag! Meren er værd 3,5 år. Perfekt præventionsmiddel! I begyndelsen var det da, men oversvømmelsen af ​​menstruationen stoppede. Med endometriose er det bare nødvendigt. Der er mange fordele. Bliv tilfreds - indsæt, som endnu ikke har besluttet.

Spiral sat på råd fra en læge, efter at den havde fundet endometriose. Jeg er meget tilfreds med dens ansøgning. Der var slet ingen menstruationer, og hvis der var nogen form for påmindelse om dem, blev det gjort dagligt. For en måned siden, tog afsted, fordi 5 år er gået. Jeg tænkte på at lægge en almindelig spiral, men menstruationen gik, åh, hvor ubehageligt det hele er, alt gør ondt, irriteret, med hvilken bevægelse det "fløjter" med mig, ja det var en weekend. Til sidst vil jeg gerne sætte spiralen Mirena igen. Hvis nogen er bange for prisen, tæller piger at tage piller, lad os sige Janine. Jeg måtte købe 3000 tenge for denne måned og tælle for et år-36000 og i 5 år = 180.000 tenge. + Pakninger og alle ulemper.

Først var alt dårligt. sat i de sidste dage af menstruation, og derefter slog træk i tre hele måneder. med min mand i løbet af denne tid, ingen forbindelser, henholdsvis. tilfældigt kom til en god læge, der ved hjælp af homøopati ophævede daub om fem dage. i tre år gik hun som en mand. Jeg tabte alle disse ekstra pund uden meget indsats, der var ingen månedlige perioder overhovedet - gør hvad du vil. prævention 100%. før det tog hun pillerne - knoglerne og skibene kollapsede. og med Mirena hovedpine forsvundet, skibene vendte tilbage til normal, forbedret sammensætningen af ​​knoglerne. Så snart hun besluttede sig for det næste barn, fjernede hun spiralen, og seks måneder senere blev hun gravid. Nu, for at fortsætte behandlingen med adenomyose, vil jeg kun lægge Mirena.

Jeg gik med hende i 6 år. Intet problem. Månedlig mager, og det passer mig. I det sidste år blev den månedlige uregelmæssig. På ultralyd viste det sig, at endometrium er for tyndt. Spiral fjernet. Fire måneder brugt til at drikke Yarinu (hormonpræventiv). Månedlig gik straks meget rigeligt. Det bragte ubehag. En måned senere går jeg igen for at sætte Miren. Med hendes komfortable og sikre.

Kort sagt: kastede penge, dræbte tid og sundhed. Fra øjeblikket er blodstrømmen uendelig. I bedste fald var 1 uge om måneden uden en klud. Som resultat heraf viste ultralydet, at hun også havde flyttet. Slet. Over 10 tusind.

Spiral var den eneste mulighed for prævention, undtagen kondomer, da hormonelle lægemidler er kontraindiceret for mig. Hun havde en positiv effekt på menstruationen, de er nu ikke så rigelige som før og ikke smertefulde. Negativ-lang "akklimatisering" i kroppen. I den første måned følte jeg hele tiden det indeni, kunne ikke slappe af, løftede ikke vægte, da det skiftede. Men nu som om intet fremmed i mig og ikke.

mange fordele! Hormonerne passede mig ikke, og efter krummens fødsel besluttede jeg at spiral - meget glad! Et år allerede med Mirena, bivirkninger - nul, bortset fra at de første par måneder er usædvanlige, at de månedlige perioder er knappe) Det er meget bekvemt, det beskytter mod graviditet med alle 200%, ikke gider med piller)

Jeg tænkte over det i lang tid eller ej, men besluttede alligevel. hurtigt nok gjorde gynækologen ikke særlig stærkt ubehag. i flere måneder nu har jeg gået med hende og ingen klager :) og jeg går til hallen som før og til poolen, og mine perioder er ikke blevet mere rigelige. Generelt er jeg glad :)

Konsekvenser efter fjernelse af Mirena helix

51. Lily | 06/10/2013, 13:04:24 [3502322315]

Jeg læser alle disse rædsler - i chok. Jeg havde et system alle fem år. Behandlet endometriose. Månedligt fraværende helt. Følte stor. Når du installerede helixen, var smerten selvfølgelig alvorlig. Jeg var nødt til at gå anæstesi. Skyd meget bange! Og det viste sig, at hun ikke engang følte. I vægten fik man ikke overhovedet. En sådan helix rådede sin ven, hun har fibromyom. Hun er meget tilfreds med resultaterne (de ønskede at fjerne livmoderen). Hun er allerede 4 år gammel. Hun, ligesom mig, forblev i sin tidligere vægt. Jeg er 40 år gammel nu. Månedligt inddrives fuldstændigt. Der plejede at være langvarig - op til 9 dage og nu - 4 dage.

52. Dasha | 06.25.2013, 01:00:42 [2609414681]

Også jeg, da helixen blev fjernet, vidste ikke, hvad jeg skulle beskytte (af en eller anden grund gør det ondt med kondomer). Jeg begyndte at vælge piller, alting Dimia rådede mig. Jeg prøvede og nu vil jeg ikke ændre dem, de var perfekte til mig.

53. Micka | 06.25.2013, 11:14:24 [4212274425]

Jeg ved heller ikke hvem der kan gå med disse spiraler. Det er ikke så praktisk med dem. For eksempel, efter at jeg har sagt det, blev månederne smertefulde og sex. Kunne ikke dado, når jeg tager afsted. Men du skal beskyttes alligevel. Jeg begyndte at drikke Dimia, med disse piller på en eller anden måde kom alt tilbage til normal hurtigt, og forsvaret så pålideligt.

54. Svetlana | 07/05/2013 11:43:54 [284009707]

Bare rolig. Jeg tog det nu 3 timer siden. ALDRIG PAIN, T.E. IKKE i det hele taget. Jeg var også bange for at skyde, men jeg havde ikke tid til at mollify, det var hele. :) Nu venter jeg på, hvad der vil ske næste gang. (


Hun satte Mirena, 1,5 måneder, blodet var ikke styrkerne. Fjernet, allerede den tredje måned i måneden er meget rigelig med enorme blodpropper. dette var ikke der før! Nu læg livmoderfibre! og før helixen blev renset, blev polypper fjernet. hvor kom fibroid fra? Jeg synd på en miren, for pengene nye sår!

55. Svetlana | 07/06/2013 23:09:50 [1504350525]

Hun satte Mirena, 1,5 måneder, blodet var ikke styrkerne. Fjernet, allerede den tredje måned i måneden er meget rigelig med enorme blodpropper. dette var ikke der før! Nu læg livmoderfibre! og før helixen blev renset, blev polypper fjernet. hvor kom fibroid fra? Jeg synd på en miren, for pengene nye sår!


Jeg ville ikke blive overrasket, konsekvenserne af Miren er uforudsigelige. Jeg her efter Mirena behandler led og tarm. Hun stod hos mig i et år, jeg ventede tålmodigt på hele denne tilpasning i form af blodsudgydelser og smerter til at ende, jeg ventede ikke. Kroppen begyndte bare at smuldre. Nu er der en cyste i spørgsmålet.

56. Raisa | 08.08.2013, 15:33:21 [1320706432]

God dag! Jeg kom til forummet ikke tilfældigt. Put Mirena 2 måneder siden. For at behandle flere fibroider og anæmi, henholdsvis. Og selvfølgelig, hvordan de taler. Alt virker fint. Men jeg forstår hver dag, at jeg i vægt tilføjer og siger hurtigt. Type 2 uger vejes så meget og nu 1 kg mere. Der er ikke mere. Jeg laver sport 2 gange om ugen regelmæssigt. Men i dag vågnede jeg, og mit bryst følte at det var fyldt med mælk / vi alle husker disse følelser /, månederne gik for en uge siden / uden blod / men min mave blev såret, så jeg forstod, at det var dem. Så her. Jeg kom her, jeg læste. og kommer chokeret af bogstaverne. Hvor trist. At jeg nu vil være fed, henholdsvis ikke smuk, og selv med brystsmerter? Damn! Hvad skal man gøre
Jeg er en voksen pige / 46 /, men det er ikke en grund til at blive en tante. Jeg ved ikke engang, hvilken slags brev dette er. Intet spørgsmål, ingen diskussion - bare et græd fra hjertet. Vi er alle kvinder, vi ønsker alle at blive smukke, så behandle mit brev med forståelse og være vred! Tak!

57. Raisa | 08.08.2013, 15:41:10 [1320706432]

God dag til alle! Elena, som jeg forstår dig.
Min Merena er allerede 2 år gammel. Jeg lægger det på anbefaling af min læge, jeg har indometriose, i det sidste har jeg ventet på menstruation ikke bare med rædsel, denne tilstand kan simpelthen ikke overføres. månederne var så rigelige, at pakningerne af de tykkeste var kun nok til min. til 15. Lægen havde et valg foran os - enten fjerner vi livmoderen, eller vi lægger MIRENA, erklærede sig enig i MIRENA. Ærligt kunne jeg ikke glæde mig i det første år, men i andet år begyndte jeg at bemærke, at jeg ikke svulmer i spring og grænser - i løbet af det sidste år fik jeg 10 kg, jeg fik mindre, men det er sådan, selvom jeg stopper, vil jeg stadig være vil stige. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre

58. Elena | 08.22.2013, 22:29:15 [3816708866]

God dag! Fortæl mig og processen med at fjerne spiralen, hvor smertefuldt. bedøve eller tjekke tærsklen for følsomhed. Fordi jeg under installationen mistede bevidstheden, smerten var anden, lægerne kaldte det en chokreaktion af kroppen til et fremmedlegeme. Fortæl nogen hvordan det var.


Hun tog Miren for en uge siden, hun var også meget bange, men alt gik glat. En måned tidligere skød kæresten Miren og hun gjorde det også fint. Vær ikke bange for. Det er meget smertefuldt at satse. Jeg ser nu hvad der vil ske næste gang.

tænk vægt skyldes mirena? det er i livmoderen, næsten ingen hormon kommer ind i blodet. Jeg forstår ikke mekanismen for vægtforøgelse..


Piger, alt der er negativt er skrevet her, jeg havde også - jeg er 46, figuren, som de siger 90 60 90, vægt 54 kg med en vækst på 164, hverken rynker eller grå hår, spiralen sat for et år siden på grund af rigelige og smertefuld menstruation og mellemblødning i starten syntes alting fint, menstruationen forsvandt fuldstændigt, brystene svulmede og smertefuldt hele tiden, trykket steg, håret begyndte at falde i bunker, huden blev gammel, hævelsen passerede ikke, hjerterytmen blev kvælende, søvnen begyndte at falde i søvn selv i transport månen hævede. Lægen sagde, at det var alt vrøvl. Men jeg selv læge, og jeg forstår, at det ikke kan være sådan - hele set negativitet på samme tid. Stavila Mirena i England (gratis der), der er forfærdelig medicin, men lægen fortalte mig der, at jeg ser for meget i min alder, og jeg behøver det ikke, men jeg Hun insisterede på at tænke på, at det ville være endnu bedre, som min gynækolog i Letland fortalte mig. Hun holdt en spiral for to år siden, efter 15-20 minutter begyndte hjertet at blive roligt, i dag begyndte perioden, hendes mave gør ondt lidt, men hævelsen sover. uden alvorlige indikationer bruge hormonelle præparater, kun for at slippe af med m Månedlig, bør ikke være, de burde være, sådan er naturen. Jeg vil bedre drikke en pille for smerte en gang om måneden end at lide af dag til dag.

60. Vika | 09/12/2013 11:17:49 [1964033383]

Yana
tænk vægt skyldes mirena? det er i livmoderen, næsten ingen hormon kommer ind i blodet. Jeg forstår ikke mekanismen for vægtforøgelse..
Piger, alt der er negativt er skrevet her, jeg havde også - jeg er 46, figuren, som de siger 90 60 90, vægt 54 kg med en vækst på 164, hverken rynker eller grå hår, spiralen sat for et år siden på grund af rigelige og smertefuld menstruation og mellemblødning i starten syntes alting fint, menstruationen forsvandt fuldstændigt, brystene svulmede og smertefuldt hele tiden, trykket steg, håret begyndte at falde i bunker, huden blev gammel, hævelsen passerede ikke, hjerterytmen blev kvælende, søvnen begyndte at falde i søvn selv i transport månen hævede. Lægen sagde, at det var alt vrøvl. Men jeg selv læge, og jeg forstår, at det ikke kan være sådan - hele set negativitet på samme tid. Stavila Mirena i England (gratis der), der er forfærdelig medicin, men lægen fortalte mig der, at jeg ser for meget i min alder, og jeg behøver det ikke, men jeg Hun insisterede på at tænke på, at det ville være endnu bedre, som min gynækolog i Letland fortalte mig. Hun holdt en spiral for to år siden, efter 15-20 minutter begyndte hjertet at blive roligt, i dag begyndte perioden, hendes mave gør ondt lidt, men hævelsen sover. uden alvorlige indikationer bruge hormonelle præparater, kun for at slippe af med m Månedlig, bør ikke være, de burde være, sådan er naturen. Jeg vil bedre drikke en pille for smerte en gang om måneden end at lide af dag til dag.


Leon, jeg er ikke enig i overflod af menstruation, det er hvad: hvis det ikke kom til udrensningerne, så kan du nok udholde overflod. Overflod - det er ikke bare sådan, det er endometriose. Efter den sidste rengøring (de endometriale polypper blev fjernet) havde jeg en blodprop i min hånd fra en mislykket dropper, jeg behandlede i en måned en farlig ting. Og hvad kan jeg sige - enhver, selv en lille operation - en risiko. Mirena sætter endometriumet i orden. Og bare for beskyttelse, for eksempel, ville jeg aldrig sætte det.

61. Leon | 12. september 2013, 15:35:03 [2125387240]

[Leon, jeg er ikke enig i overflod af menstruation, det er hvad: hvis det ikke kom til udrensningerne, så kan du nok udholde overflod. Overflod - det er ikke bare sådan, det er endometriose. Efter den sidste rengøring (de endometriale polypper blev fjernet) havde jeg en blodprop i min hånd fra en mislykket dropper, jeg behandlede i en måned en farlig ting. Og hvad kan jeg sige - enhver, selv en lille operation - en risiko. Mirena sætter endometriumet i orden. Og bare for beskyttelse, for eksempel, ville jeg aldrig sætte det.
Ja, jeg er helt enig, men når en specialist insisterer på at denne spiral er praktisk talt et middel til alle kvinders problemer, er det ikke liv at konstant have menstruation eller blødning, manden begyndte selv at bebrejde mig for at gøre noget selv. har intet forhold til ham. så jeg forsøgte, selvom jeg forstod, at de ikke sjovede med hormoner, og vægten begyndte at stige fra bunden, selvom jeg var på en diæt. Det anbefales også at bruge det efter 50 år med opstart af overgangsalderen eller i særlige tilfælde og ikke kun for udfrielse. fra menstruation eller som præventionsmiddel. Men jeg tog det 2 dage siden. Jeg ønsker jer alle at være sunde og smukke, mændene ved siden af ​​jer, der forstår og elsker jer alle!

62. Natalia | 26. september 2013, 23:30:48 [2426880332]

Irina, helt rigtigt. Jeg lærte fra læger, at hormonet ophører med at blive frigivet efter 3- 3,5 år! Generelt rengøres pigerne hurtigere, jeg sætter det på grund af fibroider 3 år siden, de sagde, at det ikke vil vokse. men der var ingen knude, og nu 3 takk Gud lille. Håret var smukt, nu sparsomt, det første år faldt kraftigt, genoprettet i 3 år 10 kg. Lebido nul, det var nødvendigt at fjerne længe doktoren otgavarivaet konstant, og så lærte jeg fra europæiske eksperter, at hun ikke var fra væksten af ​​fibroider, men for kvinder med endometriose! Nå mindst efter at have fjernet kun 3 dage hældt, og derefter sluttede hver måned eller som beskrevet af mange kvinder. Jeg ønsker dig alt godt helbred!

God dag! Fortæl mig og processen med at fjerne spiralen, hvor smertefuldt. bedøve eller tjekke tærsklen for følsomhed. Fordi jeg under installationen mistede bevidstheden, smerten var anden, lægerne kaldte det en chokreaktion af kroppen til et fremmedlegeme. Fortæl nogen hvordan det var.

64. Akmaral | 10/19/2013, 1:06:31 [4157414459]

God dag! Jeg satte Mirena i marts 2011 til medicinske formål, var fibroids og tung menstruation. Myoma faldt lidt, menstruationen var udsmidning i 2-3 dage, der kun blev brugt dagligt. I 2,5 år fik jeg næsten 15 kg i vægt, selv om min kost ikke ændrede sig og flyttede ikke mindre end normalt. I 2009 satte min kæreste også denne spiral, jeg så ikke hende i ca. 3 år siden hun boede i et andet land, og da vi mødtes så jeg en plump, nervøs kvinde. I september 2013 fjernede jeg spiralen, og de månedlige perioder blev rigelige og langvarige. I annotationen for Mirena står det klart, at en kvinde kan begynde at gå i vægt. Vigtigst er det, at ingen advarer om, at kvinder vil begynde at dyrke hår på deres ben og arme. Så Mirena er ikke et paradis for tunge perioder og myomer.

65. Akmaral | 10/19/2013, 1:14:45 [4157414459]

Hvad angår installationen af ​​Mirena, blev jeg meget såret, selvom jeg har en meget høj smertetærskel, var gynækologen endda bange, ifølge hende blev jeg meget blege. Jeg kom til mig selv i omkring en time. Underlivet gør ondt i 3 dage. Og det gør ikke ondt for at fjerne overhovedet, det vigtigste er at have perioder. For mig selv besluttede jeg mig, at næste gang jeg ville vælge en anden metode til prævention. Piger Jeg ønsker dig alt godt helbred og mindre at se læger!

66. Natalia | 11/01/2013, 09:11:16 [2194172285]

God dag! Jeg kom til forummet ikke tilfældigt. Put Mirena 2 måneder siden. For at behandle flere fibroider og anæmi, henholdsvis. Og selvfølgelig, hvordan de taler. Alt virker fint. Men jeg forstår hver dag, at jeg i vægt tilføjer og siger hurtigt. Type 2 uger vejes så meget og nu 1 kg mere. Der er ikke mere. Jeg laver sport 2 gange om ugen regelmæssigt. Men i dag vågnede jeg, og mit bryst følte at det var fyldt med mælk / vi alle husker disse følelser /, månederne gik for en uge siden / uden blod / men min mave blev såret, så jeg forstod, at det var dem. Så her. Jeg kom her, jeg læste. og kommer chokeret af bogstaverne. Hvor trist. At jeg nu vil være fed, henholdsvis ikke smuk, og selv med brystsmerter? Damn! Hvad skal man gøre
Jeg er en voksen pige / 46 /, men det er ikke en grund til at blive en tante. Jeg ved ikke engang, hvilken slags brev dette er. Intet spørgsmål, ingen diskussion - bare et græd fra hjertet. Vi er alle kvinder, vi ønsker alle at blive smukke, så behandle mit brev med forståelse og være vred! Tak!

67. Natalia | 11/01/2013 09:16:05 [2194172285]

Velkommen! Min spiral er 4 år gammel, efter at jeg har lagt det på mig +13 kg, forbandt jeg det ikke, og lægen sagde, at der ikke ville være nogen vægtforøgelse. men. Mine bryster var taco, men ikke umiddelbart, men et sted om et år, men de er forskellige for alle, mit mål er den samme behandling af fibroider og endometriale knuder. Jeg ser lægen siger, at alt er fint, og mine perioder stoppede efter ca. en måned, og der er stadig ingen, men min mand og jeg har tænkt et andet barn, og efter at have læst anmeldelser ved jeg ikke, hvad de skal gøre, mange har blødning efter rastaniya hos hende, da det er skræmmende!

68. Alina | 11/07/2013, 01:45:31 [2488811962]

God dag! Jeg har ENDOMETRIOSIS, lægen ordinerer Mirena. Jeg har Mirena allerede 7 år gammel (efter 5 år har hun erstattet den med en ny) 3 år efter installationen begyndte problemer med libido og psyke. hele tiden ønskede sex, så taget blev blæst væk. gik til psykologer. 2 år led, forstod ikke, hvad der skete med mig. konstant ryster. Da udtrykket nærmede sig, ville jeg fjerne det. Lægen sagde, at hvis jeg fjernede det, ville der igen være alvorlig blødning. smerten og alle de rædsler, jeg havde. Jeg vil virkelig fjerne det. men meget bange for, at alt kommer tilbage. Hvad skal man gøre Nu har jeg 2 Sporal i 2 år. Jeg går på psykologer panikanfald. søvnløshed. Jeg sveder hele tiden. varme i hovedet gennem kroppens tidevand. temperaturen er 37. i det sidste bliver jeg ofte syg med ARVI hver 3. måned og i lang tid kan jeg ikke komme mig. hvis jeg sletter det vil alt komme tilbage.

69. Alina | 11/07/2013, 01:59:42 [2488811962]

God dag! Jeg ENDOMETRIOS, fjernet polypper. Rens, lægen foreskrev Miren. Jeg har Mirena allerede 7 år gammel (efter 5 år har hun erstattet den med en ny) 3 år efter installationen begyndte problemer med libido og psyke. hele tiden ønskede sex, så taget blev blæst væk. gik til psykologer. 2 år led, forstod ikke, hvad der skete med mig. konstant ryster. Da udtrykket nærmede sig, ville jeg fjerne det. Lægen sagde, at hvis jeg fjernede det, ville der igen være alvorlig blødning. smerten og alle de rædsler, jeg havde. Jeg vil virkelig fjerne det. men meget bange for, at alt kommer tilbage. Hvad skal man gøre Nu har jeg 2 Sporal i 2 år. Jeg går på psykologer panikanfald. søvnløshed. Jeg sveder hele tiden. varme i hovedet gennem kroppens tidevand. temperaturen er 37. i det sidste bliver jeg ofte syg med ARVI hver 3. måned og i lang tid kan jeg ikke komme mig. hvis jeg sletter det vil alt komme tilbage.

70. Elvera | 09.11.2013, 17:07:13 [544150311]

Piger, alt der er negativt er skrevet her, jeg havde også - jeg er 46, figuren, som de siger 90 60 90, vægt 54 kg med en vækst på 164, hverken rynker eller grå hår, spiralen sat for et år siden på grund af rigelige og smertefuld menstruation og mellemblødning i starten syntes alting fint, menstruationen forsvandt fuldstændigt, brystene svulmede og smertefuldt hele tiden, trykket steg, håret begyndte at falde i bunker, huden blev gammel, hævelsen passerede ikke, hjerterytmen blev kvælende, søvnen begyndte at falde i søvn selv i transport månen hævede. Lægen sagde, at det var alt vrøvl. Men jeg selv læge, og jeg forstår, at det ikke kan være sådan - hele set negativitet på samme tid. Stavila Mirena i England (gratis der), der er forfærdelig medicin, men lægen fortalte mig der, at jeg ser for meget i min alder, og jeg behøver det ikke, men jeg Hun insisterede på at tænke på, at det ville være endnu bedre, som min gynækolog i Letland fortalte mig. Hun holdt en spiral for to år siden, efter 15-20 minutter begyndte hjertet at blive roligt, i dag begyndte perioden, hendes mave gør ondt lidt, men hævelsen sover. uden alvorlige indikationer bruge hormonelle præparater, kun for at slippe af med m Månedlig, bør ikke være, de burde være, sådan er naturen. Jeg vil bedre drikke en pille for smerte en gang om måneden end at lide af dag til dag.


Jeg fjernede miren 2 måneder efter 1 års plage, jeg ventede på, at kroppen skulle vænne sig til det. Først nu forstår jeg, hvordan jeg forgiftede min krop med dette system. Forfærdelig depression. tarmene og leddene gør ondt, da jeg ikke ved, hvordan man kommer ud af denne tilstand, havde genkolonnen intet forståeligt at sige. neurologen havde endda en healer. Staten er bare et mareridt. Rådgive, hvem der kom ud, kan have en form for mirakelpille?

71. Gæst | 12.11.2013, 15:29:08 [3448999812]

Min Mirena er allerede 1,5 år gammel, der er slet ingen månedlige, sandsynligvis et år, intet gør ondt, det forstyrrer ikke, bortset fra en stigning i vægt på +7 kg i de første seks måneder. Og nu et år kan jeg ikke slippe af med dem. Jeg går ind for sport 3-5 gange om ugen. Og om sommeren, plus svømning på havet hver dag, for året var jeg i stand til at miste kun 4 kg ud af syv i denne træningsordning. Jeg tror at fjerne verden. Piger, fortæl mig, at vægten efter fjernelse vender tilbage til normal? Fordi jeg har dette er den eneste grund til at slette. Forresten førte det mig en uge til at begrænse mig til mad til at tabe 1-2 kg, og nu selv med sportsfedtbrændere, kan jeg ikke smide en kg om måneden, det er bare forfærdeligt. Indtil Mirena var jeg stabil i 12 år (fra 16 til 28 var min vægt stabil 58 kg med en højde på 168 cm, efter at helixen blev jeg 65. Nu kastede jeg en halv vægt op til 61 kg, men du ville vide, hvor svært det er at slippe af med disse 4 kg gymnastiksal + fitness + ordentlig ernæring + sport ernæring)

72. Svetlana | 11/13/2013 08:16:25 [3272928336]

Mirena koster 2 år. I vægt blev 20 kg. Alle disse to år plaget af en forfærdelig migræne. Nu tog hun af spiralen, fordi der var problemer med skjoldbruskkirtlen... Aldrig haft nogen problemer med det, men nu har det vist sig... Libido er nul.
Tilsyneladende er der allerede ikke noget at gøre. Dette er produktionsomkostningerne. Fjern enten livmoderen eller spiralen og tålmodigheden, indtil overgangsalderen begynder

73. Kærlighed | 11/19/2013, 21:46:15 [1591668488]

Hun stolede på sin læge og satte dette *** i april 2011, fra det øjeblik til og med kramper smerter i højre side til oversvømmelse i hovedet, smertefuld ægløsning, smurt i 3 måneder fra installationstidspunktet, så kom alt tilbage til normal, menstruationen blev smurt men med smerte og PMS, at hun glemte hendes navn. Efter et halvt år efter installationen begyndte hænderne at gøre ondt, knogleknusning og hårdt hår voksende i whiskers, libido faldt under nul. og i efteråret begyndte en frygtelig angst-depressiv lidelse med sympatiske adrenalkriser, trykstigninger, hjerteslag og ambulanceopkald, de blev placeret på kardiotypen og lavede en masse undersøgelser. en masse penge gik væk, og hver læge fandt sit eget øm og behandlede det, drak piller i håndfuldt, men der var ingen forbedringer, sagde en nervøs, blev behandlet med antidepressiva i 4 måneder og fik derefter en operation for polypper i de maksillære hulrum.

74. Kærlighed | 11/19/2013, 21:46:27 [1591668488]

Og min læge med en spiral binder det ikke, nægtede at slette dem. Jeg blev værre, der ringede i mine ører, svaghed, hovedpine, vandrende smerter gennem min krop, jeg blev som en grøntsag, et solidt negativt, stoppet for at nyde livet. Da menstruationen ikke kom overhovedet, gik kroppen som en wadded, alvorlig træthed til terapeuten, hun foreskrev en blodprøve - resultatet var ikke tilfreds, hæmoglobinet var meget højt, blodet var tykt, der var stadig afvigelser. Jeg genvandt med hende maksimalt 5 kg om 1,5 år, men kroppen blev anderledes, det forekommer mig, at selv gangen ændrede sig og ansigtet. Smukke kvinder! du lægger ikke denne spiral uden stort behov, hormonet i det er endda meget absorberet i blodet og hammer på hjernen, det er jeg sikker på. Snart vil jeg tage det af med en rengøring (som min læge sagde). Jeg forstår selv nu hvorfor med rengøring. Jeg beklager meget, at jeg købte i sikker sex og eventyr om et mirakelmedicin (jeg plejede at lægge en endometri polypol efter diagnostisk curettage). Så tænk tusind gange, læs anmeldelserne (som jeg ikke gjorde), fordi de er skrevet af dem, der søger løsninger på de problemer, de har tjent, og læger er tavse om bivirkningerne, er det godt for dem.
Alt stort, godt helbred, kærlighed og en stor kvindelig lykke.

75. Nina | 11/22/2013 11:51:18 [582584405]

Hej alle efter at have fjernet moralens spiral efter 2 år har den hældt meget stærkt i 10 dage med store blodpropper. Så i 3 dage. Vikasol klæbte blodpropper, og det sker ikke. smerterne var stærke på det tidspunkt, hvor store blodpropper kom ud. nu er det ikke længere lykkeligt. Hvem vil fortælle dig dette ordentligt efter fjernelse af helix eller er det et problem, og du skal gå til lægen. og hvor meget mere blødning kan vare


Beklager, men hvordan sluttede det hele?

76. Nina | 11/22/2013, 11:58:01 [582584405]

Mirena koster 2 år. I vægt blev 20 kg. Alle disse to år plaget af en forfærdelig migræne. Nu tog hun af spiralen, fordi der var problemer med skjoldbruskkirtlen... Aldrig haft nogen problemer med det, men nu har det vist sig... Libido er nul.
Tilsyneladende er der allerede ikke noget at gøre. Dette er produktionsomkostningerne. Fjern enten livmoderen eller spiralen og tålmodigheden, indtil overgangsalderen begynder


Og har du blødning efter fjernelse af Mirena?

77. Gæst | 11/23/2013, 20:16:17 [4258479470]

Hun stolede på sin læge og satte dette *** i april 2011, fra det øjeblik til og med kramper smerter i højre side til oversvømmelse i hovedet, smertefuld ægløsning, smurt i 3 måneder fra installationstidspunktet, så kom alt tilbage til normal, menstruationen blev smurt men med smerte og PMS, at hun glemte hendes navn. Efter et halvt år efter installationen begyndte hænderne at gøre ondt, knogleknusning og hårdt hår voksende i whiskers, libido faldt under nul. og i efteråret begyndte en frygtelig angst-depressiv lidelse med sympatiske adrenalkriser, trykstigninger, hjerteslag og ambulanceopkald, de blev placeret på kardiotypen og lavede en masse undersøgelser. en masse penge gik væk, og hver læge fandt sit eget øm og behandlede det, drak piller i håndfuldt, men der var ingen forbedringer, sagde en nervøs, blev behandlet med antidepressiva i 4 måneder og fik derefter en operation for polypper i de maksillære hulrum.


Velkommen! Jeg har alt på samme måde som du har helet i 2 måneder efter at du har fjernet spiralen, hvor meget længere er det at udholde? Sådan en forfærdelig tilstand springer trykket, selv om det var som en astronaut, hans krop især ribbenene smerter. Fortæl mig, hvor længe har du været behandlet? Jeg havde en spiral i 6 måneder (kroppen blev vant til det, de sagde det var plage) og nu har jeg fjernet det i 2 måneder;
Ønsker. Måske er hun god for dem, der har problemer for kvinder, men sunde piger til bevarelse kan ikke nøjes med at blive lagt. Fortæl mig, hvordan du kom til dine sanser og hvor længe.

78. Kærlighed | 11/23/2013 21:14:41 [3597375408]

Velkommen! Jeg har alt på samme måde som du har helet i 2 måneder efter at du har fjernet spiralen, hvor meget længere er det at udholde? Sådan en forfærdelig tilstand springer trykket, selv om det var som en astronaut, hans krop især ribbenene smerter. Fortæl mig, hvor længe har du været behandlet? Jeg havde en spiral i 6 måneder (kroppen blev vant til det, de sagde det var plage) og nu har jeg fjernet det i 2 måneder;
Ønsker. Måske er hun god for dem, der har problemer for kvinder, men sunde piger til bevarelse kan ikke nøjes med at blive lagt. Fortæl mig, hvordan du kom til dine sanser og hvor længe.


Jeg skal bare fjerne det og vente på menstruationstidspunktet, selvom jeg tvivler lidt, har jeg VSD siden 25 år og forværres altid i efteråret, men som helixen har sat alt er meget forværret. og du renser det renset eller ej? var der blødning efter fjernelse og hvor lang tid var det?

79. Nina | 11/24/2013, 05:27:40 [2617844521]

Jeg ville ikke blive overrasket, konsekvenserne af Miren er uforudsigelige. Jeg her efter Mirena behandler led og tarm. Hun stod hos mig i et år, jeg ventede tålmodigt på hele denne tilpasning i form af blodsudgydelser og smerter til at ende, jeg ventede ikke. Kroppen begyndte bare at smuldre. Nu er der en cyste i spørgsmålet.


Når du har fjernet smuldret i lang tid?

Når du har fjernet smuldret i lang tid?


Da jeg gik til ultralydet for 2 måneder siden, da jeg ikke havde fjernet spiralen endnu, fik jeg også en 14 mm cyste. men i sidste uge gik jeg igen og sagde, at jeg havde løst mig selv. Og efter fjernelse af helixen i en uge, havde jeg nok alt i stykker, så efter en måned kom de normalt allerede. Kun her virker alle leddene som en gammel kvinde, selvom hun skød og masserer.

81. Nina | 11/24/2013, 15:36:24 [1214055421]

Hej alle efter at have fjernet moralens spiral efter 2 år har den hældt meget stærkt i 10 dage med store blodpropper. Så i 3 dage. Vikasol klæbte blodpropper, og det sker ikke. smerterne var stærke på det tidspunkt, hvor store blodpropper kom ud. nu er det ikke længere lykkeligt. Hvem vil fortælle dig dette ordentligt efter fjernelse af helix eller er det et problem, og du skal gå til lægen. og hvor meget mere blødning kan vare


Hvad er det hele med dig?

Når du har fjernet smuldret i lang tid?


Nej, alt gik i to eller tre dage, så er den næste menstruation normal som før, og så kom der generelt ikke 2 måneder. Jeg kaldte duphaston. Nu på den måde. Du må heller ikke sige hvad der er normalt, men ikke helt regelmæssigt. Så nu gør maven hele tiden ondt, som om det er ved at begynde. Jeg behandler leddene, mine tarmer er ikke fuldt ud blevet genoprettet i mere end et halvt år, men mit bryst er næsten stoppet for ondt. Væg gik i første omgang på et par kg, nu er alt tilbage, selv om jeg spiser lidt. Depression begyndte at dække meget stærk. Forsøger at komme ud af alt dette lort efter Mirena.

83. Nina | 11/25/2013 09:13:29 [770679631]

Hun tog Miren for en uge siden, hun var også meget bange, men alt gik glat. En måned tidligere skød kæresten Miren og hun gjorde det også fint. Vær ikke bange for. Det er meget smertefuldt at satse. Jeg ser nu hvad der vil ske næste gang.

Fortæl mig, hvordan gik alt på? Var der en udtagningsblødning?

Du læser, og det er skræmmende at blive. Min spiral er værd 5 år 1 måned. Vraz sagde i 2014 vi skyder. Der var ikke noget problem for den første uge, og jeg fik ikke nogen vægt. Selv om derimod. Der er ingen månedlige. Der er ingen smerter i brystet. endometriose og tre fibroider.

86. Anna | 12/15/2013 23:06:10 [2754545562]

Hun var meget bange for at tage Miren - da de satte det, blev hun næsten svag af smerten. Som følge heraf sugede hun ind (hun gjorde alle undskyldninger for sig selv) og tilbragte 6 år hos hende i stedet for 5. Endelig tog hun sig i hånden og gik til lægen. Hvor mange nerver tabte - kan ikke formidles, men hvor fjernet de ikke engang føler)) Piger, vær ikke bange, det er helt smertefrit! Det vigtigste er at med jævne mellemrum lave ultralyd, at den står ordentligt og ikke bevæger sig, og tråden er ikke gået inde.
Jeg planlægger ikke at lægge mere, jeg vil gerne leve uden venstre hormoner. Jeg håber virkelig, at det ikke er nødvendigt.

87. Nina | 01.11.2014, 03:54:07 [1574709560]

Mirena stod i 3,5 år, ja, hun hjalp med i slutningen, men efter sletningen var jeg konstant som en våd mus, tilføjede jeg 12 kg! Skræm! Diæt hjælper ikke! Jeg er bange for at spise!

88. Olga | 01.11.2014, 20:35:19 [1372851844]

Jeg havde Mirena i 4 år til behandling af endometriose. Over hele perioden fik ekstra 15 kg. Tarmproblemer for hele perioden plus calcium og kondroitin blev konstant taget, leddene blev såret, og tidevandet efter et års fravær af menstruation blev simpelthen tortureret. Hun tog det af på grund af en forstørret cyste, som de forsøgte at helbrede med et ekstra indtag af orale præventionsmidler, og som følge heraf helbredte de sig og voksede til 7 cm, måtte jeg straks fjerne både cysten og helixen under operationen. På baggrund af afbrydelsen af ​​hormonbehandling og fjernelse af helix begyndte blødningen tre dage efter helixen blev fjernet og varede i to uger, men gynækologen sagde, at dette var normen. Vægten begyndte at gå langsomt, men jeg var stadig nødt til at gå til endokrinologen for vægtkorrektion, fordi det er meget svært at tabe, og ikke spiser og trækker dig ud med træning i gymnastiksalen, vil heller ikke give stor effekt. Som følge heraf bidrog spiralen til kun at reducere væksten af ​​endometrium i livmoderen. Og hans foci i bukhulen blev så forblevet, og de brændte kun til kirurgi. Som kostede mig mange penge. I betragtning af at jeg næsten mistede mit ovarie plus genopretning efter operationen - er injektionerne i seks måneder også dyre. Her er min historie. Så pigerne tænker, før du risikerer din sundhed så meget, hvis det kun handler om prævention.

89. Irina | 12.02.2014, 16:48:36 [4117086029]

For 5 år siden satte du en spiral Miren. Installationen var smertefri. Den første måned var lidt ubehagelig, min mavesmerte, jeg blev trukket, som om jeg havde slagsmål, min bryst gjorde ondt. I den anden måned gik alt godt, og den månedlige periode sluttede. Jeg har glemt dem helt. Det eneste i den første måned kom igen til lægen for at trimme antennerne, da de blandede sig med sin mand. ) Nu trækkede de ud (vi vil have en baby), jeg følte mig ikke engang, kun den næste dag var der tunge perioder. Så usædvanligt. Lad os se hvad der sker næste gang. )

90. Gæst | 07.06.2014, 01:28:39 [2298076073]

Brugeren af ​​webstedet Woman.ru forstår og accepterer at han er fuldt ansvarlig for alt materiale, der delvist eller fuldt ud er offentliggjort af ham, ved hjælp af Woman.ru-tjenesten.
Brugeren af ​​webstedet Woman.ru garanterer, at placeringen af ​​de materialer, der leveres til dem, ikke krænker tredjemands rettigheder (herunder men ikke begrænset til ophavsret) og beskadiger ikke deres ære og værdighed.
Brugeren af ​​webstedet Woman.ru, der sender materialer, er således interesseret i at offentliggøre dem på webstedet og udtrykker sit samtykke til deres videre brug af redaktørerne for webstedet Woman.ru.

Anbringelse af intellektuel ejendomsret (foto, video, litterære værker, varemærker mv.)
På stedet woman.ru er kun tilladt for personer, der har alle nødvendige rettigheder til sådan placering.

Netværksudgave "WOMAN.RU (Woman.RU)"

Attest for registrering af massemedier EL №FS77-65950, udstedt af Federal Service for Supervision inden for kommunikation,
Informationsteknologi og Massekommunikation (Roskomnadzor) 10. juni 2016. 16+

Kontaktoplysninger for offentlige myndigheder (herunder Roskomnadzor): Denne emailadresse bliver beskyttet mod spam-bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.