logo

Intrauterin enhed: pris, anmeldelser, fotos

Den intrauterinske enhed (IUD) er en lille T-formet enhed fremstillet af fleksibel plast, der indeholder kobber eller hormoner.

Den vaginale spiral hæmmer sædets evne til at bevæge sig, og ægløsning kan ikke forekomme overhovedet.

På grund af dette falder sandsynligheden for begyndelsen af ​​befrugtningen. Den hormonholdige helix komprimerer den cervicale slim, som forhindrer det befrugtede æg i at trænge ind i livmoderen.

Men i de fleste kvinder anbefales det at installere en hormonfri spiral.

Den vaginale spole er langt det bedste ikke-hormonelle middel mod uønsket graviditet.

Intrauterin enhed er det?

Virkningen af ​​den intrauterinske enhed har to retninger:

  • mekanisk effekt på livmoderhalsepitelet, hvilket resulterer i ændringer i endometriumstrukturen, og det befrugtede æg kan ikke vedhæftes
  • skum dannet under inflammatoriske processer forårsaget af spiralens virkning på epitelet, reducerer mobiliteten og levedygtigheden af ​​spermatozoer

Derudover øger kobber den antikonceptionsvirkning, der forårsager aseptisk inflammation i livmoderen.

Faktisk er denne præventionsmetode abort. Fordi graviditet som sådan kan forekomme godt, og det befrugtede æg trænger ind i livmoderhulen, men ikke har evnen til at implanteres i det på grund af forstyrrelser i endometriske lag.

Fosteret dør 7-10 dages opfattelse. Men i de fleste tilfælde har ægget ikke engang tid til at modne. IUD udvider æggelederne, og det bevæger sig langs dem flere gange hurtigere end normalt. Som følge heraf forbliver ægget umodent og ude af stand til at opfatte.

Hvordan installeres den intrauterine enhed?

Den intrauterinske enhed installeres af en obstetriksk-gynækolog ved en medicinsk anlæg.

Indsend videoen som det normalt sker.

En kvinde skal først undersøges og bestå følgende prøver:

  • til seksuelt overførte infektioner
  • HIV, hepatitis
  • smøre på flora
  • cervikal skrabning
  • urinanalyse
  • Ultralyd af bækkenorganerne

Hvis der ikke er kontraindikationer for installationen af ​​den intrauterinske enhed, og kvinden ikke forventer et barn, registreres hun på en aftale med en lokal gynækolog. Lægen sætter spiralen i livmoderhulen.

Det skal bemærkes, at spiralen er hovedsageligt født til familie kvinder. Nursing individer er ordineret en hormon-holdig spiral af medicinske årsager.

For eksempel reducerer Mirena mængden af ​​blødning under menstruation og derved forhindrer væksten af ​​fibromatøse knuder på livmoderen. Hos kvinder, der har født, er livmoderhulen mindre end livmoderen, 2 gange, og den livmoderhalske kanal er tværtimod mere udvidet. I den forbindelse er det mere hensigtsmæssigt at installere IUD for kvinder, der allerede er blevet mødre.

Introduktionen af ​​spiralen foregår midt i cyklen. I denne periode er den antibakterielle aktivitet af cervikal slim maksimal, risikoen for afstødning og andre problemer er reduceret.

Overfladen af ​​livmoderhalsen behandles med bedøvelsesgel. I ekstremt sjældne tilfælde kan der gives en smertestillende medicin. Men i almindelighed føles en kvinde kun mild smerte, som kan sammenlignes med dem der forekommer ved menstruationens begyndelse.

Så anbefales det at lægge sig ned. Selvfølgelig er det i en polyklinik vanskeligt at gøre. Det er bedst at holde frid på dagen for Navy-installationen eller tage fridage fra arbejde.

Prøv ikke at gøre fysisk arbejde. I den første uge efter installationen opgiver du sex og sport. I løbet af denne tid kan blødning og tyngde i maven forekomme.

Dette er ikke forfærdeligt, men hvis smerten er stærk og ikke ophører, er det nødvendigt at konsultere en læge for at fjerne spiralen.

Sådan fjerner du en spiral?

Den intrauterinske enhed ligner bogstavet "T" med antennerne nedenfor.

For dem vil spiralen selv blive tegnet. Processen med dens fjernelse er i de fleste tilfælde smertefri, men kvinden oplever ofte ubehag.

Hvis der ikke er komplikationer såsom perforering af livmoderen, udføres fjernelse af intrauterin indretning i polykliniske tilstande.

Kvinden ligger på den gynækologiske stol, lægen sætter en dilator ind i vagina for at se livmoderhalsen. Det behandles med antiseptisk middel. Derefter forsøger gynækologen med hjælp af pincet og andre hjælpeinstrumenter at "gribe" antennerne og træk helixen ud af livmoderen.

Hvis det af en eller anden grund ikke virker, vil fjernelsen blive udført ved hjælp af et hysteroskop.

Under fjernelse vil kvinden føle kramper og smerter i maven i maven, muligvis blødning, men det går ganske hurtigt.

Pålidelighed som et middel til prævention

Denne præventionsmetode anses for at være den mest pålidelige af alle tilgængelige, og dens effektivitet er 99,9%.

Af de 100 kvinder, der havde en spiral i løbet af året, blev kun en gravid.

Dog bemærkede kvinden simpelthen ikke, at hun havde spiralen faldet. Og det falder ud for dem, der lige har født et barn og for det ufødte barn på grund af den bredere passage af livmoderhalskanalen.

Men glem ikke, at den intrauterine enhed ikke beskytter mod seksuelt overførte infektioner, så du bør ikke glemme kondomet uden en permanent seksuel partner.

Kombinationen af ​​disse to metoder til beskyttelse øger manglende evne til at opfatte op til 100%.

Hvis spiralen er indstillet korrekt, kan en kvinde efter fjernelsen blive gravid inden for et år. Derudover bemærkede mange kvinder en positiv psykologisk virkning af brugen af ​​den intrauterinske enhed.

Uden frygt for uplanlagt graviditet bliver en kvinde mere selvsikker, afslappet og temperamentsfuld.

I modsætning til orale præventionsmidler kræver spiralen ingen begrænsninger og daglig overvågning. Det føles også slet ikke af en mand. Den intrauterine enhed + sølv beskytter ikke kun uønsket graviditet, men reducerer også risikoen for inflammatoriske processer i bækkenet.

Bivirkninger

På trods af alle de glæder af den intrauterinske enhed og dens effektivitet, glem ikke at dette først og fremmest er en medicin, og det har sine egne bivirkninger. Blandt dem er:

  • øger risikoen for infektion i livmoderhulen
  • mængden af ​​blødning under menstruation stiger signifikant
  • med uretmæssig installation af livmoderen kan en kvinde opleve smerter i underlivet
  • ikke-hormonal spole beskytter ikke mod ektopisk graviditet
  • Efter fjernelse af IUD er det nødvendigt at bruge kondom i de første 3-4 måneder, fordi der er risiko for ektopisk graviditet
  • spiralen beskytter ikke mod seksuelt overførte infektioner, derfor er det ikke egnet til kvinder, der ikke har en regelmæssig partner

Intrauterin enhed, anmeldelser

  • Nogle kvinder er bange for, at hvis du sætter på en hormonal spole, begynder du at blive fed, din stemning vil forværres, og din bryst vil skade. Faktisk vil nogle ændringer overholdes de første 1-1,5 måneder, indtil kroppen bliver brugt. Hvis de fortsætter videre, skal helixen fjernes.
  • efter installation af IUD, blodtab stiger under menstruation. Dette skal tages i betragtning. Hvis en kvinde allerede er så rigelig, bør hun vælge det hormonelle lUD. De tværtimod reducerer blodcirkulationen.
  • der er bekymringer for, at flåden kan falde. Ja, det sker, så du har brug for en måned efter installationen til at komme til gynækologen for et besøg og derefter overholdes hvert halve år.
  • kvinder er bange for at etablere en spiral efter fødslen. Hvad hvis det på en eller anden måde påvirker amning? Faktisk, hvis lUD ikke er hormonalt, forbliver helixen næsten den eneste mulige måde at beskytte under amning. Det er langt mere farligt at bruge orale præventionsmidler.

Fordele og ulemper ved at bruge intrauterin enhed

Godbidder

  • intrauterin enhed er det mest effektive middel til at forhindre graviditet
  • spiralen forstyrrer ikke vagina i vagina for at absorbere hormoner og enzymer indeholdt i sædcellerne
  • du behøver ikke tage piller hver dag på samme tid og bekymre dig, hvis du ikke tager dem i tide
  • spiral har et langt liv
  • hvis spiralen er ikke-hormonal, forårsager den ikke fysiologiske ændringer i kvindens krop
  • en mand føler ikke ubehag under samleje i modsætning til kondom eller ring
  • installation af den intrauterin enhed kræver ikke store finansielle investeringer
  • når helixen fjernes, kan kvinden blive gravid ganske hurtigt

ulemper

  • Til installation af Navy er der kontraindikationer
  • ikke egnet til kvinder, der fødes
  • Beskytter ikke mod seksuelt overførte sygdomme, derfor er den ikke egnet til ugifte kvinder og ikke har en regelmæssig partner
  • når du bærer en spiral, kan ektopisk graviditet forekomme
  • blødning stiger under menstruation
  • Hvis den er installeret forkert, kan spiralen vokse ind i livmoderen

Intrauterin enhed (IUD). anmeldelser

Samlet antal beskeder: 280

11/22/2010, Olga
Jeg er 27, et år efter fødslen, jeg blev gravid og gik til en abort, fornemmelser som ord, så jeg besluttede at lægge en spiral, lægen selv sagde, hvilken en til at købe og billigt. De lagde det i de sidste dage i måneden, da det allerede var smurt, så det var ikke det gør ondt. Det eneste der bekymrer mig nu er, at det er meget rigeligt og lange perioder.

10/7/2010, Kate
Jeg 20. sætter flåden efter fødslen, fordi månedligt gik i 2 måneder. der var smerter i underlivet, OBSTATIVE menstruationer, ondt tilbage, som med sammentrækninger, svaghed, konstant slimudslip. Under sex følte min mand hår, følte jeg ubehag, fordi Jeg var bange for, at spiralen ville skifte. men med hurtighed gik hendes mand til udlandet for at arbejde som følge af sex, det var det ikke. efter et par måneder gik jeg til lægen for at tage spiralen af, jeg kunne ikke tolerere sådanne perioder, det viste sig at jeg samlede hele bunken. vagina og livmoderen blev forstørret, trøst.. brrr.. Jeg var skræmt. da hun valgte iUD, viste det sig, at hun var rusten))) i ca en måned fortsatte alle baggrunde, så gik alt tilbage til det normale. Hvis jeg var gået længere, ville det have været værre. Nu vil jeg have en gips, oh, mens jeg ammer. mange "imod", men du bestemmer dig selv for, fordi hver organisme er forskellig.

08/26/2010, anonyme
Efter den første fødsel oprettede hun en multiload spiral. Hun har været sammen med hende i 6 år (selvom hun er sat på i 5 år). Intet problem, sæt og glem. Så snart helixen blev fjernet, begyndte Jess to måneder senere at tage fat på OK - bare forfærdeligt: ​​Håret faldt ned, brystet steg med 2 størrelser, og det blev ondt. Nu vil jeg lægge spiralen igen i 5 år.

9. august 2010, Lena
Jeg er 24 år. Jeg fødte min datter for 2 år siden (det var en kejsersnit), min mand beder om at installere en spiral. Men jeg vil virkelig ikke. Og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg læser anmeldelser, og for det meste negative, elsker manden hårdt sex, så jeg tror, ​​at hun vil hoppe ud meget hurtigt? Er det sådan? Påvirker det

01/17/2011, Natalia
Jeg også efter COP og gik rundt en masse læger, hvoraf 90% i en stemme sagde på ingen måde.
Og det faktum, at hun kan falde ud med sådan samleje 70%
Så denne metode til beskyttelse er ikke egnet!

27.10.2011, Olga
Hej, jeg er 21 år gammel, jeg fødte en datter for et år siden, jeg laver en spiral 3 uger siden, under samleje siger min mand, at hun føler sig en ubehagelig følelse nogle gange, hvordan man skal håndtere dette?

10.12.2010, Katerina
Jeg er 30 år gammel. to børn: de er 7 og 5 år gamle efter at have født det andet barn, ville jeg ikke have flere børn, som om det komplette sæt - datteren og sønnen :) var bange for at lægge spiralen, der er også nok "velbegyndere", der afskrækker. beskyttet af orale præventionsmidler, simpelthen - piller, indtil igen fløj. sønnen var stadig lille, så graviditeten brød sig af og uden tøven satte en spiral. Først var hun bange for at hun ville falde ud, de siger, at der er en høj risiko i de første tre måneder, og selv i løbet af året kan alting være det. Men Gud har barmhjertighed og nu med spiral med 2 års sorg, jeg ved det ikke. Min mand og jeg foretrækker også hårdt sex, men det er okay - intet ubehag, ingen smerte eller cyklusforstyrrelser - alt er fint - vi lever et fuldt sexliv.

12/10/2010 Luda
Fortæl mig, hvilken dag du kan starte efter at du har installeret Navy?

11.01.2011, Elena
det virker med det samme, men da det introduceres i de sidste dage i måneden, anbefaler lægerne et par dage

12.25.2010, Julia
I går sagde flåden lægen, at du kan leve, når din periode er helt over 26 år gammel

Intrauterin enhed: fordele og ulemper

Den intrauterin enhed (IUD) er en af ​​de mest almindelige måder at beskytte mod uønsket graviditet. Og det er ikke overraskende, fordi pålideligheden af ​​denne præventionsmetode er mere end 95%.

Ifølge WHO er omkring 75 millioner kvinder i dag foretrukket iUD på grund af dets effektivitet og brugsikkerhed. Men installationen af ​​en spiral er et indgreb i kroppen, så denne procedure har helt sikkert sine fordele og ulemper, som bør studeres før brug.

Hvad er intrauterin enhed (IUD)

Den intrauterinske enhed er en lille plast- og metalanordning, der er indsat i en kvindes livmoder for at beskytte mod uønsket graviditet. Sølv eller kobber, som er dækket af en spiral, beskytter livmoderen mod infektion og øger antikonceptionsvirkningen.

Der er mange forskellige typer af intrauterine enheder, der varierer i størrelse, form, materialer, for eksempel: loop, spiral, T-formet, ring, hestesko mv. Den mest almindelige er for tiden den T-formede IUD. Det forhindrer sæd i at komme ind i livmoderen ved at reducere ovulatorisk periode og forhindrer det befrugtede æg i at binde til livmoderendometrium.

De frigiver også hormonelle intrauterine enheder, der kombinerer fordelene ved oral og intrauterin prævention. Instruktioner for brug er knyttet til enhver intrauterin enhed. Kun en læge kan afhente, installere og også fjerne en spole fra livmoderen. Navy kan bæres op til 10 år, men normalt sættes det på år 3-4. Gynækologer anbefaler oftest kvinder som spiraler som Mirena, Multiload, Nova T.

Hvordan virker den intrauterine enhed (IUD)?

Handlingsprincippet for den intrauterinske anordning er at forhindre implantation og udvikling af embryoet i livmoderen. Spiralen skaber virkningen af ​​tilstedeværelsen af ​​et fremmedlegeme, som forhindrer sæd i at komme ind i livmoderen og gødning af ægget. Hvis befrugtning sker, gør helix det umuligt at vedhæfte ægget til livmoderendometrium.

Hvilken spiral er bedre og hvordan man vælger den rigtige lUD, kun lægen beslutter, idet man tager hensyn til kroppens individuelle egenskaber. Efter at skruen er sat ind i livmoderhulen, begynder den straks sit arbejde. Den antikonceptive virkning af IUD er baseret på følgende virkningsmekanismer:

Spiralen øger uterusmuskelens tone, hvilket forhindrer fastgørelsen af ​​et befrugtet æg. Det øger også æggeledernes peristaltik, og derfor har det befrugtede æg tid til at komme ind i livmoderen, når endometrium ikke er klar til dette. Hvis befrugtning forekommer, vil graviditeten blive afbrudt ved spontan abort i den tidlige periode.

  • effekt af aseptisk inflammation

Efter indsættelse af helixen begynder leukocytter at stige i livmoderen og opfatte det som fremmedlegeme. Leukocytinfiltrering af endometriet gør det umuligt at implantere ægget. Derudover forbedrer hvide blodlegemer og makrofager processen med sædabsorption, hvilket giver en endnu mere udtalt antikonceptionsvirkning.

  • effekt af at skabe enzymforstyrrelser

Den intrauterin enhed ændrer sammensætningen af ​​enzymer i livmoderens endometrium og skaber i det ugunstige forhold til befrugtning.

  • obstruktion effekt af sperm penetration i livmoderhulen

Enderne af trådene i den intrauterinske anordning forhindrer sæd i at komme ind i livmoderhalskanalen. I hormonelle spoler i livmoderhalsen opstår der også fortykkelse af slim.

  • virkning af hæmning af ægløsning

Spiralen skaber betingelserne for at blokere ægløsning, der påvirker hypothalamus-hypofysesystemet.

Installation af intrauterin enhed

Den intrauterine enhed kan anvendes til kvinder, der har født efter en abort, hvis en abort blev udført uden inflammatoriske komplikationer, kvinder, der har født efter 35 år, som har kontraindikationer for orale præventionsmidler, kvinder med lav risiko for infektioner i reproduktive kanaler i mangel af cervicale patologier.

Fremgangsmåden til indsættelse af en spiral i livmoderhulen er en medicinsk intervention, der kræver noget forberedelse. Før du installerer spiralen, skal en kvinde undersøges godt og helbrede alle kroniske gynækologiske sygdomme.

Inspektion inden installation af Navy omfatter:

  • rådføre sig med en læge for at indsamle en patients historie
  • gynækologisk undersøgelse for at bestemme størrelsen og positionen af ​​livmoderen
  • Ultralyd i bækkenorganerne for at udelukke formationer og inflammatoriske processer i livmoderen og dets vedhæng;
  • klinisk blod og urintest;
  • blodprøver for hiv, syfilis, hepatitis;
  • Levering af swabs på cytologi, mikroflora fra 3 point, bakposev adskillende vagina og livmoderhalsen;

Umiddelbart inden indførelsen af ​​lUD'en skal gynækologen sonde livmoderen og måle længden og afstanden mellem livmodervinklerne. Helix er indsat i 3-4 dages menstruation, for i kritiske dage er livmoderhalsen røde, hvilket letter indsættelsen af ​​lUD. Det blod, der frigives under menstruationen, reducerer også risikoen for livmoderskader og betyder manglende graviditet på tidspunktet for spiralens installation.

Lidt smerter i maven efter indførelsen af ​​spiralen og spotting - normen, det er kun livmoderens reaktion på indførelsen af ​​et fremmedlegeme. I de første dage er patienten ikke anbefalet motion. Kønslivet efter installation af lUD kan begynde om 1-2 uger afhængigt af helbredstilstanden.

I de første par måneder efter installationen af ​​spiralen er udseendet af spotting muligt. Hvis helixen er indstillet korrekt, må hverken kvinden eller hendes seksuelle partner føle det. Lægeundersøgelse efter indføring af spiral skal først udføres en gang om måneden, derefter en gang hver tredje måned og derefter hvert halve år.

Bivirkninger efter lUD indsættelse

Bivirkninger efter installation af helix i livmoderhulen forekommer sjældent. Moderne teknologier til fremstilling af intrauterin udstyr reducerer risikoen for deres udseende til et minimum. Men alligevel skal du konsultere en læge efter indførelsen af ​​helixen, hvis du har:

  • kraftig blødning
  • lavere mavesmerter
  • Mistanke om graviditet;
  • smertefuld eller blodig udledning under samleje
  • symptomer på infektion opstod (usædvanlig vaginal udtømning, kløe, brændende, ubehagelig lugt);
  • spiralstrengene forkortes eller forlænges

Kontraindikationer til installation af IUD

  • graviditet;
  • ektopisk graviditet i fortiden;
  • akutte eller kroniske inflammatoriske processer i kønsorganerne
  • endometriose;
  • cervikal dysplasi;
  • abnormitet af livmoderens struktur
  • Uddannelse i livmoderen
  • livmoderblødning
  • anæmi;
  • blødningsforstyrrelser
  • endokrine sygdomme (diabetes, skjoldbruskkirtlen)

Fordele og ulemper ved intrauterin enhed

Fordele ved intrauterin indretning

Den vigtigste fordel ved at bruge en lUD er langsigtet beskyttelse mod uønsket graviditet (i en periode på 3 til 10 år afhængigt af helix). Forebyggende virkning sker umiddelbart efter installationen af ​​enheden. Beskyttelsesmetoden ved hjælp af en spiral er meget effektiv, beskyttelsesgraden når 98%.

Spiralen er let installeret, og denne proces er reversibel, dvs. Efter anmodning fra patienten kan spiralen fjernes til enhver tid efter anmodning fra kvinden. Graviditet efter fjernelse af helixen sker sædvanligvis efter flere cyklusser, og til tider endda i den første menstruationscyklus genoprettes frugtbarheden ret hurtigt.

IUD-prævention giver kvinder mulighed for at træffe deres egne beslutninger om børns planlægning. Den seksuelle partner vil ikke være i stand til at finde ud af om en spiral er til stede i en kvindes krop, fordi den ikke mærkes. Yderligere foranstaltninger til beskyttelse af flåden er ikke påkrævet. Spiralen påvirker på ingen måde kvinders generelle tilstand, forværrer ikke udløb af ekstragenital sygdomme.

Brugervenlighed af lUD er, at den ikke behøver daglig overvågning, som for eksempel med p-piller. Installeret og glemt i flere år. Andre stoffer og lægemidler påvirker ikke den antikonceptive virkning af lUD. I tilstedeværelsen af ​​en spiral kan du også udføre kirurgiske procedurer. Spiral er ikke kontraindiceret under amning.

Omkostningerne ved at installere en intrauterin enhed varierer afhængigt af spiralformen og den valgte klinik, men generelt er denne beskyttelsesmetode tilgængelig for alle segmenter af befolkningen. I nogle kvinders klinikker er spiraler sat helt fri for kvinder. Tager orale præventionsmidler koster nogle gange meget mere.

Ulemper ved intrauterin indretning

Måske er den største ulempe ved at bruge IUD'en, at efter helixens indførelse forbliver livmoderhalsen røget, hvilket er fyldt med indtræden af ​​patogene mikroorganismer i den. Dette kan igen forårsage en inflammatorisk proces i bækkenet: livmoderen (endometritis) og dets bilag (adnexitis), selv om helixen er lavet af metal med en desinfektionsvirkning.

I de første par måneder af brugen af ​​en helix kan en kvinde opleve smerter i underlivet. Årsagen til smerte efter installationen af ​​IUD er enten en øget følsomhed i livmoderen eller en forkert valgt type helix. Tilstedeværelsen af ​​et fremmedlegeme i livmoderen samt permanent mekanisk beskadigelse af livmoderens endometrium ved kontakt med spiralen forlænger menstruationen og mængden af ​​menstruationsstrømmen. I sjældne tilfælde er det fyldt med anæmi.

Desværre kan der undertiden ved anvendelse af lUD'et forekomme en ektopisk graviditet - en tilstand, hvor et befrugtet æg er fastgjort ikke i livmoderen, hvor det skal være, men i æggelederne. Konsekvenserne af ektopisk graviditet er yderst farlige, endog dødelige, hvis graviditeten ikke blev detekteret tidligt.

Når det indføres i helixens livmoderhule, bliver livmoderen endometrium tyndere, hvilket negativt påvirker evnen til at blive gravid i fremtiden og øger risikoen for miskarriere. Eventuelle abnormiteter i strukturen i en køns kønsorganer er en kontraindikation for montering af en spiral, da hundrede procent beskyttelse mod graviditet ikke kan garanteres.

En anden væsentlig ulempe ved IUD er sandsynligheden for, at en helix falder ud. Dette sker normalt i kritiske dage. Da spiralbruddet ses ekstremt sjældent af en kvinde, er en uønsket graviditet mulig. IUD beskytter ikke mod kønsinfektioner, så det er en præventionsmetode, men med tvivlsomme partnere bør du bruge yderligere beskyttelse med kondomer.

Spiralen er kun placeret på kvinder, der har født, og derfor er det ikke som en metode til prævention at alle er egnede. Indsæt ikke, træk ikke spiralen alene kategorisk umuligt ud. Alle manipulationer med den intrauterine enhed skal kun udføres af en specialist. Hvert halve år anbefales en kvinde at blive undersøgt af en gynækolog for forebyggende formål.

Således kan den intrauterin indretning som en beskyttelsesmetode ikke passe til enhver kvinde, da der er en række kontraindikationer og alvorlige bivirkninger ved brug af den. Derfor kræver udvælgelse og installation af IUD grundig forberedelse og konsultation af en kvalificeret læge.

Hvordan man ikke kommer ind i det psykiatriske hospital eller opmærksomhed - "Fred"!

Jeg fødte et barn i 30 år. Ifølge russiske standarder er det nok for sent, men her betragtes det som normen (jeg har boet i Californien i mere end 10 år).

Men det handler ikke om, hvornår det er bedst at føde. Jeg ville bare sige at i alle disse år, indtil min datter blev født, vidste jeg ikke, hvad en spiral eller hormonel piller er. Alle 14 år i vores ægteskab brugte min mand og jeg udelukkende kondomer og følte sig mere eller mindre tolerabel. Jeg ønskede ikke at sluge piller, og spiralen blev ikke anbefalet. Nu, efter fødslen af ​​et barn, spurgte jeg ved en af ​​de første udnævnelser med lægen om metoder til beskyttelse. Lægen fortalte mig om piller og om kvinders ringe, der måtte ændres hver måned og om noget andet. Alt dette syntes mig for kompliceret, især fordi jeg har en dårlig hukommelse. Og jeg spurgte, om der var noget mere permanent og pålideligt, så hovedet ikke ville gøre ondt. Problemet var, at jeg ikke havde problemer med at finde ud af, hvordan der på engelsk ville være en "spiral" :), og jeg ventede på alt, da lægen selv tilbød det til mig, og jeg vil forstå det ved beskrivelsen. Så generelt, og det viste sig, og vi var enige om en spiral. Jeg må sige, at jeg fødte på et godt hospital og fødte under vidunderlige forhold. Men samtidig vidste jeg, at jeg snart ville købe en anden forsikring og forlade hospitalet fordi enkle læger der forlader meget at ønske. Ja, de er i stand til at operere og genoplive fint, og det er dejligt at føde dem. Men de sædvanlige terapeuter er forfærdelige, diagnostikerne er simpelthen ingen, du kommer ikke til en specialist, før terapeuten stiller en diagnose, og køerne til specialisterne er to måneder fremad. Kort sagt vidste jeg, at lægerne ikke var meget gode, men jeg håbede, at de ville hjælpe mig med at vælge en enkel spiral og sætte den op på en eller anden måde uden problemer.

Så min læge og jeg blev enige om Mirena-helixen. "Mirena" så "Mirena" - dette navn fortalte mig ikke noget. Moderne hormonspole, pålidelig. Jeg læste det hæfte, jeg fik, alt ser ud til at være fint. Og jeg sætter "Miren". Det skete bogstaveligt to måneder efter levering. Månedligt er jeg ikke genoptaget. Jeg kunne kun forstå, at noget skete. Intet var ondt, der var slet ingen blod (!). Så, lysafladning, som i den sidste dag i den sædvanlige månedlige. Jeg gik til lægen (selv på samme hospital), de fortalte mig der, at dette var en normal ting for Mirena, og jeg roede mig ned. køn Det blev meget lysere, så snart min mand og jeg holdt op med at tænke på tyggegummi, og jeg var meget tilfreds. Stadig: Graviditet forekommer ikke, der er ingen menstruation, intet gør ondt. Skønhed! Her er blot PMS (præmenstruelt syndrom). Jeg begyndte pludselig at bemærke, at 10 dage før den såkaldte menstruationstid blev jeg forfærdeligt irritabel, hvilket aldrig var i mit liv. Nå, jeg tror, ​​at alt er ændret efter fødslen, hormonelle forandringer i kroppen og alt det. Derudover er PMS et normalt fænomen for mange kvinder. Og igen internt roet ned.

Men irritabilitet voksede bogstaveligt fra måned til måned. Jeg begyndte at råbe på min mand, hos min svigerinde, selv ved et spædbarn. I den første halvdel af den månedlige cyklus følte jeg mere eller mindre tolerabel, men tættere på de månedlige perioder blev jeg ukontrollabel. Mit barn var helt søvnt, han sov meget lidt og meget rastløs, så jeg følte mig altid søvnig, træt og vred. Barnet var et år gammel, og jeg fik næsten ikke glæde fra moderskabet. Jeg blev irriteret af alt og alle. Jeg følte mig meget træt og frustreret, selvom jeg havde en god søvn. Jeg var dødt træt på arbejde, selvom jeg kun arbejdede et par timer om dagen. Jeg råbte ofte fra noget nonsens, jeg bragte både min mand og svigermor med mine råb. Desuden kom det i en sådan grad, at jeg ikke ønskede noget i livet - ingen hvile, ingen underholdning, ingen køb af fashionable klude, ingen helligdage. ingenting. Depression sugede mit hoved. Det var ikke længere en simpel PMS, jeg følte mig træt og irriteret hele tiden. Jeg gjorde næsten ikke husstandsarbejde. Nogle gange kogte hun kun mad, vaskede opvaskede og vaskede og stryges linned. Jeg var ligeglad med, at der var støv overalt, at gulvet i køkkenet ikke var blevet vasket i lang tid, legetøj lå omkring huset. Jeg ønskede ikke renlighed eller komfort i huset, og selvom jeg fandt styrken til at rengøre, var renheden af ​​værelserne ikke behagelig. Det var ligeglad. Jeg elskede barnet selvfølgelig, men hans uvillighed til at sove om aftenen førte mig til fortvivlelse. Som følge heraf blev min datter og jeg begge bange for aftenen, og ved synet af sengen blev hun hysterisk. I mellemtiden gik tiden, datteren voksede op, bedstemødrene hjælper aktivt, min mand og jeg arbejdede. Jeg har ændret min gamle sygesikring for en helt anden, dyrere en. Og her hjalp sagen. Som det siger siger: Der ville ikke være lykke, men ulykke hjalp.

I sidste sommer havde jeg som i juli meget arbejde. Jeg er en pianist, og i den måned måtte jeg sidde på klaveret i 6-7 timer om dagen. Det arbejdede hårdt for mig mere end nogensinde, udmattelse multiplicerede, jeg var konstant nervøs, især hvis jeg var forsinket på grund af trafikpropper. Jeg havde rigtige tantrums lige bag rattet, da jeg så, hvor meget jeg var sen. Efter et par uger af så hårdt arbejde skete der noget med min højre hånd. Da jeg spillede klaveret, følte jeg smerter i mit håndled, ikke meget stærk, men ret håndgribelig. Efter to uger af arbejdet troede jeg, at hånden ville passere sig selv, for nu vil jeg arbejde meget mindre. Men hånden passerede ikke. Månederne gik, vinteren kom, og armen begyndte at gøre ondt næsten konstant under nogen belastning, og selv håndleddet var altid lidt opsvulmet. Så du kan miste dit job! Jeg var nødt til at kigge efter læger.

Efter en lang søgning efter en læge og forsøg med en hånd i form af en massage, kold og varm kompresser, tabletter mv. Jeg fandt endelig en vidunderlig læge, der helbrede min hånd med en enkelt injektion! Det var allerede forår, jeg var næsten desperat, og pludselig var det så enkelt - en injektion og det var alt! Lægen syntes mig næsten en troldmand. Og jeg besluttede at høre ham om PMS, manglende perioder mv. Han sagde, at alt dette ikke var normalt og anbefalede en god gynækolog til mig. Jeg ringede straks klinikken til en aftale. Da hun var datter allerede to år gammel, havde hun stadig svært ved at gå i seng om aftenen, men hun sov hele natten lang til sen morgen uden at vågne op. Jeg begyndte at få nok søvn, men stadig træthed passerede ikke. Jeg kunne ikke forstå noget. Hvorfor ændrede et barns fødsel pludselig min karakter så meget? Selvfølgelig var jeg ikke en engel før fødslen, men aldrig så hysterisk. Jeg var bange for, at jeg havde et barn, og ikke fordi jeg beklagede det, men kun fordi jeg var ked af barnet - ja hvorfor fik han sådan en modbydelig mor? Min svigerinde berolige mig, som hun kunne sige, at jeg var en god mor, jeg skal bare hvile. Hun rådede konstant min mand og jeg til at tage en ferie og gå et sted sammen. Men jeg ønskede ikke at forlade min datter. Ja, og så let at arbejde med min mand ville ikke blive frigivet. Hysterikken fortsatte, manden undgik kontakt med mig, men i sandhed ønskede jeg ikke virkelig at kommunikere mig selv. Jeg mener ikke engang sex, jeg ville bare ikke se nogen. Jeg fandt mig konstant at finde fejl i noget, og alt syntes at være forkert omkring mig, og alle folkene omkring mig var idioter, der havde accepteret at forgifte min eksistens. Crazy hund

Jeg kom til gynækologen i april. Det viste sig at være en tante, ganske ung og meget intelligent. Russisk, forresten, så jeg behøvede ikke at forklare alle mine problemer for hende. Da jeg sagde om "Mirena", begyndte hun pludselig at spørge mig, hvordan min menstruation plejede at gå, hvordan jeg fødte, om der var blødning osv. Jeg besvarede spørgsmålene, ikke rigtig forstå deres betydning. Månedlig var altid skarp, i 2-3 dage, hun fødte sig selv, der var ingen blødninger. Lægen blev forfærdeligt overrasket. "Hvorfor har du lagt" Miren? "Hun spurgte. Det viste sig, at Mirena ikke er en simpel spiral. Hun er især vist for kvinder, der har haft for lange perioder eller blødninger eller nogle alvorlige komplikationer efter fødslen. Der er en hormonal spiral med nogle lægemidler, og jeg har ikke brug for det overhovedet! Derfor er PMS så stærk - hormoner arbejder. Og manglen på blod under menstruation er også helt normalt. Lægen forklarede mig i lang tid, hvordan det hele sker. Og hun sagde også at jo mindre tid gik til slutningen med Denne spirals sten (jeg sætter den i 5 år), jo svagere vil være ICP. Og da hovedproblemet for mig var fraværet af menstruation, og jeg var overbevist om, at alt var i orden, besluttede jeg med lægen at forlade alt som det var. Og efter to og et halvt år for at erstatte "Miren" med en regelmæssig spiral. De besluttede på det, men tanken om at det var spiralen, der gjorde mit liv så uudholdeligt, satte mig fast i mit hoved. Jeg kunne bare ikke helt tro på, at en sådan lille spiral havde så stærk handling. Jeg troede stadig, at jeg bare havde brug for en hvile, og i august, da jeg ville være mere fri med arbejde, kunne jeg have lidt hvile, måske endda gå et sted i et par dage og forlade min datter til min bedstemor. Men det blev hurtigt klart, at jeg indtil august ikke nåede frem til. Eller komme ind i en ulykke, fordi at køre bil i en sådan oppustet tilstand er simpelthen farlig, eller til en sindssyg asyl. Eller snuse. Ja, jeg begyndte at drikke. Ikke at miste vodkaen med flasker, men et glas eller to vin om aftenen - jeg havde allerede brug for dette. Og det var efter den næste tantrum, da jeg følte det direkte stofbehov for alkohol, indså jeg, at det er sådan, folk drikker sig selv. Det var nødvendigt at gøre noget, og jeg besluttede at fjerne spiralen! Pludselig er spiralen kilden til alle mine problemer.

Jeg var ikke sikker, men der var ingen andre muligheder alligevel. Næste morgen ringede jeg til klinikken og gik til lægen for et besøg. Så skete alting som om ved magi. Fra de allerførste timer, da spiralen blev trukket ud til mig, begyndte jeg at føle mig meget roligere. Al min nervøsitet og spænding, som ikke lader mig gå i mere end to år, forsvandt et eller andet sted. Og ikke gradvist, men pludselig alt på én gang. Jeg var bange for at tro på mine følelser, det forekom mig, at det ikke sker, det var som en vidunderlig forvandling! Monstre - smukke! :) Den første aften var jeg overrasket over at finde ud af at du kan lægge et barn i 40 minutter uden at være nervøs eller skrige! Og ikke bare holde tilbage indsats vilje. Og vær virkelig en rolig og kærlig mor! Det ser ud til, at min datter også var forfærdeligt overrasket over den forandring, der skete for mig, fordi hun opførte sig stille og stille faldt i søvn. Dage gik forbi, jeg genkendte mig ikke. Den ældgamle træthed begyndte at gå langsomt væk, jeg begyndte at vågne frisk og hvile om morgenen, jeg holdt op med at råbe og hysteriske, genopdagede jeg morskabens glæde. Hvorfor er der moderskab, jeg følte en smag for livet! Jeg begyndte at smile! Og det blev straks bemærket af alle slægtninge. Og min lille datter blev pludselig meget stærkere for at nå ud til mig, hun lærte at kramme og kysse. Og jeg følte mig så ked af de savnede og uigenkaldeligt tabte dage, da de første år af moderskab blev forgiftet af nogle dumlæger! Jeg kiggede på mit hus med rædsel. Min Gud, hvordan jeg lancerede det! Støv, snavs, spindelvæv på væggene, gulvet i køkkenet kan ikke vaskes. Efter at have arbejdet i næste juli kontrakt og tjent en anstændig mængde, besluttede jeg at erstatte den beskidte linoleum i køkkenet med rene fliser. Men først slappe af!

Og min mand og jeg forlod en datter til sin mor, forlod i tre dage i Las Vegas. Stadig 3 år uden ferie. Og Las Vegas er tæt, næsten tre og en halv time væk i bil, næsten ingen tid og penge på vejen. Og der, hvis du ikke hviler fysisk, så hvile i det mindste i det mindste. Og det er slet ikke nødvendigt at sidde i et kasino. Vi spillede næsten ikke. Der er så mange ting i Las Vegas. Og showet, og museerne og hotellerne selv (som selv er meget mere interessante end museer). Og dette er en fantastisk ferie følelse hvert minut. Awesome by! Vi vendte tilbage meget tilfreds.

Og nu er vi engageret i kosmetiske reparationer derhjemme.

Vi opdaterede maling på væggene, hvor der var pletter og maleriske børn "billeder" med en filtpen og blyanter (vi har ikke wallpapers på vores vægge, bare maling). De satte fliser i køkkenet, købte en ny komfur og en mikrobølgeovn, vaskede og omlejrede en stor samling Gzhel i bakkerne på en ny måde. Jeg planlægger også at smide ud smutte, halvbrudte stole i køkkenet og købe nye. Og bedre med bordet. Sjælen beder om forandring, renlighed og komfort! Endnu engang begyndte jeg at nyde shopping, min datter, i glæde, købte en masse legetøj, dvd'er og tøj. Og jeg føler mig så glad! Jeg begyndte at nyde livet igen. Vi besluttede at have en killing, og har allerede valgt en frygtelig sød. I en uge tager vi ham fra kattehospitalet med alle vacciner.

Mine normale perioder er vendt tilbage til mig! :) Og om tre år begyndte jeg at glemme, hvad det er. Og jeg var som en idiot meget frygtelig, da min normale PMS kom tilbage til mig - når jeg ukontrollabelt vil have en sød og trækker en lille underliv. Og det er alt sammen. Jeg har endnu ikke lavet en ny spiral, noget skræmmende, selvom lægen sagde, at en regelmæssig spiral ikke er i stand til sådanne ubehagelige ting. :) Jeg var nødt til at købe kondomer igen! Men i slutningen af ​​september, under den næste menstruation, vil jeg helt sikkert tilmelde mig en læge og sætte mig en almindelig spiral.

Her er det måske måske det hele. Måske vil min historie hjælpe nogen, men måske ikke, jeg indrømmer fuldt ud, at det kun var min personlige reaktion på Mirena, og resten af ​​kvinderne klarer sig godt. Og mit tilfælde er blot en undtagelse, som kun bekræfter reglen. Jeg ved det ikke, jeg beskrev kun mine egne oplevelser. Og da jeg også er skeptiker, tror jeg mere i det dårlige end i det gode, og jeg har slet ikke selvhypnose, det er usandsynligt, at jeg bare overtalte mig selv, at alt efter hvad der var helixen, ville det være fint. Jeg er rigtig god! Hvad og jeg ønsker jer alle!

Gynækologi spiral anmeldelser

Gynækolog tilbyder 2 metoder til beskyttelse. Hvad synes du er bedre og mere praktisk? Din feedback. Vi kan ikke lide kondomer, tabletterne passerer gennem leveren (ikke egnet til mig). Spiral. skræmmende sådan. læse, nogle gange falder, min søster blev gravid med en spiral.

Selvfølgelig ved jeg, hvad en intrauterin enhed er, jeg hørte anmeldelserne, men oplysningerne er generelt vage. Jeg har aldrig planlagt at sætte mig selv, så jeg gik ikke ind i detaljer, men lægen foreslog min søster. Hun har stort set ingen steder at gå, med den tredje grad af endometriose, hun skal sidde på hormoner i årevis, hele kroppen er allerede tilstoppet med dem, og de står anstændigt. Gynækologen forklarede, at den er meget mere praktisk, mere økonomisk og der ikke er nogen skade for kroppen, den er blevet sat og glemt. Søsteren mener hidtil, der er tvivl. Emnet er stadig fremmed, den intrauterin enhed har ikke kun anmeldelser.

Min gudmor blev diagnosticeret med endometriose på grund af en abort, der mislykkedes. Det var kun hun, der ikke var ordineret til at helbrede hende om denne kvindelige ulykke. Først de foreskrev hormonelle stoffer, men korset fra maven begyndte at såre dem, og hovedpine dukkede op, så snart de stoppede med at drikke dem, smerten forsvandt, og sygdommen gik igen. Derefter blev hun tilbudt at lægge en speciel hormonspole, som skulle ændres hvert femte år. Men gudmoren nægtede denne mulighed, da lægerne for det første ikke garanterede at spiralen også ville hjælpe.

Mommier, der satte sig Mirena's spiral, deler anmeldelser. Spørgsmålet om prævention blev steget kraftigt, gynækologen tilbød 2 muligheder: Indsæt en spiral, især Mirena, hun roste hende sammen og over eller tage piller som Yarin.

Piger, fortæl os, hvem der beskytter hvad. Vi kondomer stadig. Gynækolog rådede til at lægge en spiral. Har nogen forsøgt? Jeg læste anmeldelser, på en eller anden måde skræmmende. Og jeg vil og stikkende. Jeg tilbyder min mand te. i stedet))) er ikke enig)))

I mit liv gjorde jeg den første og måske den eneste abort, for hvilken jeg stadig føler stærk samvittighedsbevidsthed. Men selv når jeg forlod barselshospitalet, besluttede jeg klart, at jeg ikke ville vende tilbage her for et så følsomt og ubehageligt spørgsmål. Overvejede med sin mand og besluttede at den intrauterine enhed i vores tilfælde - bare den perfekte mulighed.

I dag er det stadig gynækologen. Jeg ventede længe og ventede. og sådan var det hele. Det viste sig, at jeg havde lidt erosion, som lægen sagde, ikke så meget. Jeg læser internettet, der er sådan en skrivning (ja faktisk skriver de rædsel der hele tiden). Noget bekymret nu. Ja, og ønskede at lægge spiralen, talte til lægen, hun fortalte mig alt, forklarede, rådede MultiLood. Alt var fint med mig, indtil jeg har læst anmeldelser igen. Som normalt læste jeg ikke noget godt. Nu ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre.

Hun talte med sin gynækolog om spiralen, spurgte hvad hun tænkte på Mirena (læs mange positive anmeldelser om hende). Lægen sagde - ja det er godt, men dyrt, sagde at prøve noget billigere i starten (foreslog Nova-T-spiral), for ikke alle spiraler tager rod, og så se, om du skal lægge Mirena. Og hvis du "forsøger" til hvilken tid? Hvis jeg tror, ​​at Mirena er sikrere (og om måneden - mere behagelig), ja, jeg vil prøve Nova-T, men sandsynligvis er det ikke muligt ofte.

Det forekommer mig, at den bedste måde at beskytte mod uønsket graviditet på er unikt intrauterin udstyr, som i dag kan købes på ethvert apotek. Hvis du tror, ​​at jeg vil begynde at reklamere for den dyreste model af Mirena nu, så fejler du, da jeg har flere venner, der ikke er tilfredse med denne særlige beskyttelsesmetode. Ikke kun er spiralen dyr, den tilpasser sig heller ikke i hver kvindes krop, men i sidste ende er der mange "bivirkninger". En anden ting er overraskende: Hvorfor er det netop denne spiral, at gynækologerne så vedholdende forsøger at snuse sig (på en anden måde og ikke kan siges).

Jeg vil gerne tale om dagens tur til Donov på ultralyd, til klinikken AltraVita. Jeg læste mange gode anmeldelser om ham, efter 2 rensninger og fraværet af menuer mod en baggrund af tyndt endometrium, ønskede jeg at lytte til en specialist. Jeg lyttede, og jeg vil sige, at jeg aldrig har mødt en sådan forfærdelig og inkompetent læge. Han gjorde en ultralydsscanning i lang tid og konstant i gang uden at sige et ord til mig, dømt for flere afvigelser fra normen, som ingen af ​​de foregående 6 Uzista inklusive i USA havde set og.

Alt. Jeg har bare et hoved sprængende med information og sprængning med behovet for at dele og høre råd eller noget andet. Barnet er næsten otte måneder gammelt, men jeg kan bare ikke lægge en spiral.

Pigerne for nylig satte mig en spiral, men af ​​en eller anden grund faldt hun ud og jeg besluttede mig for at fjerne det helt. Gynækologen tilbød at lægge en anden næste, men jeg nægtede, fordi det stærkeste ubehag ville være, og hun foreskrev mig at drikke Yarina, men min relative Jess råder mig og siger, at han er bedre og mere komfortabel, idet han henviser til, at i Jesse 28 mini pil og Jeg behøver ikke at berolige i 7 dage, som i Yarin, men for at starte den næste pakke bliver du ikke bedre fra Jess, selvom jeg hørte om Yarinka, at du ikke bliver frisk og endda bliver tynd og huden bliver super. Hvem tog venligst skrive anmeldelser

Jeg var hos min gynækolog i dag, kontrolleret efter fødslen, alt er ok, selv min lille erosion efter anden graviditet var væk!))) Så vi diskuterede prævention, hun foreslog en spiral til mig. Jeg ved ikke, der er mange anmeldelser, både gode og dårlige! Så jeg vil gerne høre, hvad der er bedre, men der er flere typer af dem. Piller og kondomer ville ikke have det.

Del erfaring, som sætter denne spiral. Jeg ringede i dag til en betalt gynækolog, hun fortalte mig at købe denne MultiLoad og komme til hende i 3-4 dage. Skriv venligst anmeldelser, hvordan det er for dig, jeg ved, at alle har forskellige måder, men jeg vil stadig gerne vide din mening.

Efter at have været på gynækologen er der nogle spørgsmål. 1) Jeg er 38 år gammel, rådgiver gynækologen ikke helixen, fordi de sætter den op til 40, så skal de tage den ud, ifølge Gini. Er det sådan? 2) Patchen Evra-in / til alle medarbejdere bruger dette vidunderlige værktøj. Der er ingen klager. Er det sådan? 3) Jeg skrev ud Novinet, der tog side symptomer eller omvendt gode anmeldelser. Jeg ville være taknemmelig for svarene.

Piger hjælper med at vælge det bedste præventionsmiddel. På et tidspunkt omkring ti år siden brændte med en spiral. Og det ser ud til, at den læge, der har givet mig det, var ret kvalificeret, men bogstaveligt talt tre måneder efter at jeg fik det, viste hun graviditet, på trods af at hendes periode fortsatte med at gå i tide.

Jeg havde en læge efter fødslen, hun anbefaler meget meget meget at lægge en spiral (når den månedlige vi kommer til GW). Jeg genlæser hele internettet og hele tiden finder jeg kun negative anmeldelser om dem. Kæreste sætter en spiral og alle er fine! Ulemper spiral: For det første er der kontraindikationer til brugen. Disse omfatter akutte og kroniske sygdomme i bækkenorganerne samt kræft hos de kvindelige kønsorganer. For det andet beskytter spiralen kun fra graviditeten, men ikke fra seksuelt overførte sygdomme. Derfor denne metode.

Nå er de gode dage forbi, de "røde" er begyndt, selvfølgelig håber jeg også, at dette er resultatet af en gynækologs undersøgelse, men min lille chuyka fortæller mig, at jeg er sååå forkert. Jeg tænkte igen om prævention - ringen. Hun besluttede, vejede fordele og ulemper, rådførte sig med sin mand. Prsto med en helix er nødvendig for at gå til gynækologen for en checkup, og så genert væk fra denne stol, og her er det. og ringen kan være mest, chpok og på stedet))))))) og ifølge anmeldelser vinder ringen.)))))))))

Hvis en læge, hvordan? Har du taget blodprøver for hormoner? Efter ultralyd? Eller ifølge din medicinske historie? Eller dum fra det skaldede? Eller selv, som en ven sådan accepteret, eller læser anmeldelser på internettet? Selv nogle rza så OK. For første gang sagde gynækolog ved instituttet dumt: "Har en tre-merci. Jeg fortalte hende, men hvad med tests for et hormon? Hun: og ikke nødvendigt. Så betalte gynækologen også. Og drik til Yarin. Generelt, så og Yarinu og trimersi. Trimersi kan et halvt år og Yarinu år 2.

Jeg besluttede at sætte mig selv, min gynækolog sagde, at hun var den bedste, advarede om, at jeg ikke havde problemer med internettet, de skrev alt, men hun var den bedste. Jeg stoler på min million gynækolog med en million%, men jeg kom naturligvis ind på internettet og læste ikke meget gode anmeldelser. Det er ikke billigt (8-9 gange), men der er ingen skilsmisse for penge. Hun advarede mig om, at hun har sat på i 5 år, det er ikke hormonalt, men hun vil få mindre menstruation (hvilket glæder mig, fordi jeg udfylder de første 3 dage), og dette er den bedste spiral af alle. Så nu er jeg.

Jeg kan ikke beslutte, om jeg skal lægge en spiral? Min gynækolog tilbød at lægge sølv i 10 år i efteråret. Ikke så dyrt for 3.000. Men jeg vil ikke sætte det i 10 år, i 5 år vil jeg være enig. Hun siger, at de nu ikke gør det sådan kun på 10. Og så læser anmeldelser på internettet, skriver mange mennesker, at de formår at blive gravid med en spiral, andre, at det er praktisk og pålideligt. Jeg trækker med beslutningen, fordi der er tid, tjener manden og vil kun ankomme i juni. Men jeg synes det er på tide at beslutte. Jeg ved det ikke.

Hej alle sammen! Jeg vil fortælle dig min historie. Jeg er 28 år gammel, har en mand på 32 år og vi vil virkelig have en baby! Min mand og jeg har været i et lovligt ægteskab i 5 år og + 8 år i civile, som du allerede har forstået fra vores tidlige år sammen og generelt er vi altid sammen! All denne gang forsøgte vi at komme op på vores fødder, tjene penge, købe boliger og erhverve fordele, tiden flyver ikke mærkbart for et sådant liv))) og da vi udåndede lidt begyndte vi at tænke på barnet. På sundheden.

I lang tid skulle jeg skrive min egen historie. Tiden flyver. men det er umuligt at udskyde yderligere, fordi i dag præcis et år fra datoen for vores sidste fjerde i træk overfører. Jeg ved, at mange har gennemgået mange flere protokoller, men også fire - det er en konkret byrde for at forstå - det vigtigste i vores forretning er ikke at opgive og systematisk arbejde i denne retning og forsøger ikke at bruge hele vores liv og tanker kun øko. Måske vil min historie hjælpe nogen - jeg håber virkelig det. Hvis nogen mesterer dette ark.

Efter at have besøgt gynækologen var der et spørgsmål om antikonceptionsmetoder. Jeg blev tilbudt tre muligheder for amning. Tabletter, propo depot injektioner og Mirena spiral. Jeg ved ikke, hvad jeg skal vælge. Tabletter vil ikke have, fordi det ikke er praktisk. Der er endnu en ting at udelukke. Men hvilken? Jeg læste så mange anmeldelser. Der er både gode og dårlige. Generelt, ingen pint at forstå. Og hvad har du valgt selv? Hvilket er bedre?

Jeg besluttede at opdatere stillingen. at hæve motivation, så at sige)) Så mange gange tænkte jeg på, hvordan jeg ville skrive min historie.. og jeg satte mig ned.. og ingen ord... Nå vil jeg forsøge at skrive, hvad der kommer ind i mit hoved. Pysy. Indlæg viste sig meget lang. Hvem er ikke doven - Velkommen. Jeg blev registreret på BB i det 12. år... af en eller anden grund fandt jeg ikke mine første indlæg i min dagbog, måske har jeg slettet det for længe siden... Først læste jeg Conception, så besluttede jeg at skrive mig selv... Jeg var overrasket over hvor mange piger der vil have børn, men af ​​en eller anden grund det viser sig... Vores vej var (var! Karl!)... var syv år gammel. Med min mand.

Jeg har et sådant spørgsmål. Jeg havde kontrolleret min gynækolog, jeg vil lægge en spiral, hun spørger mig, "hvad er der galt med dit ansigt"? Mit ansigt var aldrig perfekt, men efter 2 fødsler var det helt kapeter. Og lægen rådede til at drikke Regulon. I internettet læser jeg anmeldelser, for at sige det mildt, ikke så godt. Piger fortæller mig, det er værd at behandle OK?

Så det er tid til at tænke på, hvad man skal beskytte. Mens jeg stadig var gravid, var jeg sikker på, at jeg ville lægge Mirena's spiral, selv sparede penge, men gik så til en gynækolog, læste anmeldelserne og af en eller anden grund satte det modvilligt ihjel og kunne ikke tage rod og kunne ikke løfte det (mere end tre kg og min maske allerede 6 ). Hun skrev mig Laktinat-piller, hun sagde meget godt, hun var meget god, hun kom hjem, kom ind på internettet, og der er endda ingen anmeldelser om dem, de nye sandsynligvis stadig. Så jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre nu. Det værste.

Jeg kan virkelig godt lide artikler og bøger fra Berezovskaya EP, en masse nyttige oplysninger, og efter at have læst det bliver det lettere. skriver meget interessant og tilgængeligt, her er en af ​​hendes artikler (under katten), måske vil nogen være interesseret

Rådgivende kvinder på webstedet LikarInfo, besvarede deres spørgsmål om graviditet og forberede sig på det. Jeg blev udsat for et meget negativt fænomen: lægerne blev forberedt på graviditet til en form for tortur for kvinder. Påfyldning af denne proces med talrige urimelige analyser, procedurer og lige behandling. Mellem en læge og en kvinde, der ønsker at blive mor, er der hyppigere et forhold mellem en underordnet og en underordnet, undertrykt og overvældende, snarere end et forhold mellem to personer, der arbejder i samme retning, går i samme retning, det vil sige mod at få et sundt barn. V.

Jeg er ikke en børnelæge. Og ikke en ammende specialist (HBV). Jeg er bare en mor, der var heldig at vokse 5 børn på mit bryst. For nylig er GW blevet en mode trend. Så moderigtigt, at undertiden endda tvivler er taget - med så hård propaganda, hvor går alle disse krukker af babymad på hylderne i butikkerne? Min erfaring har ikke altid været vellykket og afslørende. Og jeg vil ikke agitere alle fremtidige moms for all-time GW. Fordi jeg i modsætning til uddannede konsulenter har oplevet den hårde vej.

Jeg er ikke en børnelæge. Og ikke en ammende specialist (HBV). Jeg er bare en mor, der var heldig at vokse 5 børn på mit bryst. For nylig er GW blevet en mode trend. Så moderigtigt, at undertiden endda tvivler er taget - med så hård propaganda, hvor går alle disse krukker af babymad på hylderne i butikkerne? Min erfaring har ikke altid været vellykket og afslørende. Og jeg vil ikke agitere alle fremtidige moms for all-time GW. Fordi i modsætning til uddannede konsulenter, har jeg ikke kun oplevet fordele, men også ulemper, som ikke er særlig anvendelige.

Rådgivning kvinder, besvare deres spørgsmål om graviditet og forberede sig på det, jeg står over for et meget negativt fænomen: læger forvandlet forberedelsen til graviditet til en form for tortur for kvinder, der fylder denne proces med talrige urimelige analyser, procedurer og jævn behandling. Mellem lægen og kvinden, der ønsker at blive mor, er der hyppigere og der er relationer mellem underordnet og underordnet, deprimeret og undertrykt, og ikke forholdet mellem to personer, der arbejder i samme retning, går i samme retning, det vil sige mod at få et sundt barn. I de fleste kvinders sjæl.

Som jeg skrev tidligere begyndte jeg at drikke Yarina, mine ben gik til smerte, jeg gik til en gynækolog. straks aflyst (jeg afsluttede ikke engang pakken), sendte hun til karsystemet, jeg gik til den sædvanlige kirurg, hun sendte en undersøgelse af ultralydet af de underliggende lemmer. bestået i dag. Der er meget skrevet i svaret, glad for, at der ikke er trombose, men de forstyrrer andre: