logo

Medicinsk abort. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 4187

12/01/2010 Anastasia
Åh piger.. Jeg er 30, datter 11. Jeg har altid været imod abotrov.. Jeg så Yarinu de sidste 5 år. Nå, hysteri, depression, forfærdelige migræne.. Libido faldt til nul: (Jeg kunne ikke drikke disse piller længere, og også andre - en effekt - hormoner passer mig ikke, og det er det! Jeg besluttede at beskytte mig selv med farmatex og alle slags stearinlys.. Jeg blev lige gravid med det samme.. Jeg vidste først ikke, så jeg tog kostpiller og spiste en flok acyclovir (jeg lavede tatovering på mine læber). Derfor fik lægerne ikke mig til at holde graviditeten (jeg rådede med mange). læge.. Ond dag, hovedet gik rundt. Det var meget skræmmende at begynde at spore Yushchuyu stadium.. Tirsdag klokken 10.00 drak jeg 2 piller.. Ubehag begyndte og så lette smerter. I 3 timer drak jeg 2 flere piller.. det var alt der, og det gik.. sammentrækninger.. først tolerable, og så.. 7 timer uden en pause, frygtelige kampe, ligesom under fødslen.. meget lang, 7 minutter af scramble og 3 sekunders pause.. Men-shpa hjælper ikke, piger! Tilstanden er svag, at komme ud af sengen er uvirkeligt! Crawling på toilettet måtte stadig kravle:. Jeg kunne ikke holde det, drak 1 tablet opløselig aspirin, faldt i søvn efter en time.. (lægen tillod 1-2 tabletter af aspirin til mig). Blodet kommer ud, men det hælder ikke... smerten er svag, men tolerabel.. Piger, forfærdeligt stress for kroppen! Svagheden er uvirkelig, især i benene. Nu skal du vente på kontrol ultralyd.
Hold fast piger. Må det aldrig ske igen på vores vej!

10.12.2010, Natalia
Piger, hej !! Jeg er 23, i november havde jeg en medicinsk abort. Alt gik godt.
Derefter skete der sex i kondomet, men et par gange med hendes mand og uden ham (((
Med hensyn til må komme månedligt, forsinkelsen er allerede 2 dage.
Fortæl mig, hvordan du havde det. Alt var i tide, jeg læste, at en forsinkelse på op til 10 dage er muligt.

12/29/2010, Natalia
Jeg besluttede at afmelde. Jeg var 21 år gammel i går, og på min fødselsdag, i stedet for at fejre, gik jeg til antitarklinikken og tog 3 forberedende piller. Intet sker endnu. I morgen starter alt, når jeg drikker 4 Mirulut tabletter med en pause på 2 timer, 2 tabletter hver. Hvordan frygter jeg det i morgen! Som jeg undskylder Gud for det, han gav mig, og jeg skal dræbe det, men jeg kan ikke gøre noget andet, der er mange grunde til dette, herunder det faktum at jeg lærer på et punkt, og at min kæreste er 19 år gammel og han studerer for 3. år. Vi er endnu ikke klar til at blive forældre, især han. Og jeg vil ikke være en enlig mor, da der ikke er nogen til at hjælpe mig, får mine forældre en krone. Senere vil jeg underskrive, hvordan alting gik med mig, jeg kan sige en ting - det er ekstremt svært moralsk. Vi blev beskyttet af afbrudt samleje. Det lagrede ikke. Jeg anbefaler ikke denne metode til nogen, altid i mit hjerte vidste jeg, at han ville slippe mig ned.

03.02.2011, Olka, 29 år gammel
vi er også med min mand! dumme metode, jeg er enig! men jeg ønsker ikke at forgifte mig selv med piller, og spiral-niche er godt bagefter. Der er hatefulde kondomer.

02/07/2011, Lili for Olka, 29 år
pige, du er så voksen, og du skriver sådan noget vrøvl. piller behøver ikke at blive ætset, de skal være fulde, 1 fane hver dag, og effektiviteten er høj, og risikoen for onkologi reduceres, hvoraf sådanne kraftige stereotyper om hormonelle præventionsmidler ikke er klare. selvom hvad jeg mener. hun selv skrev det niveau som i afrika. sorg.

02/16/2011, Olka, 29 år gammel
hældes, eller hvordan har du det? Er du den smarteste her, og er det progressivt? Er du virkelig i dette forum? her taler vi om. og folk skriver om dem! Efter min mening er alt logisk! Hvorfor så du det sjovt? ​​- Hun læste og lo. gammel pige eller bare en fjols!

02.21.2011, Lili
Olka, 22 år gammel, ja af professionens art, sandsynligvis HER, er jeg den smarteste - jeg er gynækolog! men jeg gør ikke aborter, og der er en hel del sådanne læger, der ikke ønsker at gøre denne ubehagelige forretning, men det er ubehageligt - det er nok kun for os, de fleste kvinder som dig går stille og uden fortryd. Derfor foretrækker jeg at give folk glæde ved at hjælpe dem med at blive gravid og udholde graviditet og ikke slippe af med "flyvende". Og at læse, som at lytte, er virkelig sjovt, som de siger "latter og synd." ikke en af ​​jer kan svare på noget forståeligt, den onde sætning "alle mulige situationer sker i livet", selv om der kun er en situation - der er ingen hjerne at beskytte dig selv. men i løbet af tredive år vil de banke eller endda begynde at løbe - de giver en tanke, men de kan ikke allerede. Jeg håber at gentage, hvorfor skriver jeg ikke en tredje gang her?
og her skriver de om lavpræventive præventionsmidler, kondomer - ja og andre barrierer også. men med de øvrige problemer opstår ikke, hvis det bruges korrekt? måske i det mindste nogen vil endelig forstå det.

08/12/2011, ZAZA
Jeg accepterer og støtter, hvis ikke de sidste 10 dage.

02.28.2011, Evgenia
Hej Jeg har sådan et problem. Jeg lider af polycystiske æggestokke, mere end 15 læger har omgået ingen, der virkelig hjalp mig, gennemgik to operationer. Med min mand følger vi nøje antikonception. Vi bruger kun dyre kondomer købt på apoteket. Vi forsøgte pharmacyx. Jeg kunne ikke lide at drikke Yarin, så snart jeg stoppede operationen. På råd fra den ærede gynækolog i Den Russiske Føderation, Valentina Fedorovna, accepterer jeg ikke hormoner længere. Og nu har jeg en uges forsinkelse (graviditet er slet ikke nyttigt for os nu); jeg har købt to prøver med en forskel på to dage, og resultatet er klart negativt. Æggestokkene opfører sig som om de var lidt sallow før menstruation, hun gik straks til en gynækolog, sagde hun at hun ikke kunne se noget. Æggestokkene er helt normale. Hvad er stress for mig?

23.02.2011, Olka, 29 år gammel
Ja, som du kan sige, har du ikke ret! Og alle, der skriver her - de er ligeglad med det hele, du er den eneste, så klog og venlig, og pigerne bryr sig ikke om din, at de er tvunget til at slippe af med dit barn. Ja og jeg ingen undtagelse, for første gang jeg stødte på dette, og det er moralsk trist, og der er ingen forglemmelse og undskyldning for det. Kun hvis der er medicinske beviser fra barnet eller moderen, er jeg enig. og embryoen er skånsomt den fremtidige mand, hvis de tillod ham at udvikle sig og blive født. men abort er, var og vil være. det er trist og smertefuldt, og jeg kunne have født en tredje baby - nu tror jeg, at der ikke ville være sket noget - for min mand, bolig, normal mand, ikke nok - strammet bælterne osv., børn har en forskel på 2,5 år, lille, men ikke den samme tonehøjde... det ville være muligt at græde, men men, men, men. Vi fortryder os selv, her og der aborter! Så at denne mest forfærdelige synd ikke har omgået mig. detoubiystvo.SEBYA beklagede. Og du LILI, gynækolog, tror, ​​at alle sådanne tåber? Alt, alt, alting! Trods alt har næsten alle førstnævnte haft abort i sit liv. ikke engang hvert sekund! Det er kun Gud, der vil fordømme, og det ufødte barn. men ikke bare dødelig levende ved siden af ​​os.

Hjem abort

For hundrede år siden var indenlandske aborter udbredt. Årsagerne er ganske almindelige: Manglen på gode læger, især i landdistrikterne, frygten for offentlighed. Godt, før revolutionen, blev den kunstige afbrydelse af graviditeten i Rusland generelt ligestillet med mord under strafferetlige regler. Derfor var der intet at tænke på nogen officiel hjælp. Nu ser det ud til, alt dette er i fortiden. Ikke desto mindre er der stadig kvinder, der udfører abort uden for hospitalet. Hvorfor? Dette kan kun forklares ved en fuldstændig mangel på forståelse for essensen af ​​operationen og de farer, de er fyldt med.

Hvis du skriver i søgemaskinen udtrykket "måder at være hjemmeabort", kan du finde en masse skræmmende måder. Lad os se på de mest berømte af dem.

Bay leaf decoction

Denne potion minder om en potion, der kunne med succes vedtages af de middelalderlige inkvisitioners galde medarbejdere, bare for sin smag. Men dette er ikke det største problem. Meget værre er, at barnet virkelig dør fra afkogningen. Men! I de fleste tilfælde afvises fostret ikke fra livmoderen. Med andre ord begynder vævets rester at nedbrydes og forårsager en stærk forgiftning af kroppen. Og hvis du ikke søger hjælp i tide, det vil sige, ikke gør det samme skrabe, vil kvinden have blodforgiftning og død.

Forårsager alvorlig forgiftning af kroppen. Og hvis du ikke søger hjælp i tide, vil kvinden have blodforgiftning og død.

Highlander græs

Et andet eksempel på en fælles misforståelse om sikker abort. Denne plante fremkalder stærke sammentrækninger i livmoderen, hvilket virkelig fører til abort. Desværre har den en anden ejendom. Highlander bidrager til en kraftig stigning i blodpropper. Hvad stimulerer dannelsen af ​​blodpropper og fører derfor til et hjerteanfald eller slagtilfælde, enten umiddelbart eller efter en vis tidsperiode.

Stimulerer dannelsen af ​​blodpropper, der fører til hjerteanfald eller slagtilfælde

aspirin

I dag i medicinsk praksis forsøger læger generelt ikke at ordinere det til patienter selv i små doser. Derfor, hvis en af ​​dine venner råder dig om en "bevist og sikker" måde: drik to pakker af piller og hæld en opløsning af den tredje med en sprøjte ind i vagina, anbefaler hun at læse litteraturen om konsekvenserne af aspirinforgiftning. Hvis du har en helt sund mave, er stærk halsbrand og besvimelse garanteret. Gastritister kan nemt blive sår.

Aspirinforgiftning - En overtrædelse af nyrerne, forvirring, psykose, koma, syndrom af akut lungeskade., Kvalme, opkastning, gastritis osv.

Varmt bad

Forventende mødre kan ikke overophedes. Det truer abort. Men på kort sigt er det meget sandsynligt, at barnet, der døde, ikke vil blive afvist af den kvindelige krop. Fra høje temperaturer, fosteret, efter at have kommet til tryk, "stikker til" livmoderen. Resultatet er det samme som ved brug af afkog af løvblad - en obligatorisk operation.

Fra høje temperaturer kan fostret "holde" til livmoderen. Resultatet er en obligatorisk operation.

Hjem kirurgisk abort

Tilbage til historien kan du finde mange historier om, hvor erfarne bedstemødre i de forrevolutionære landsbyer har lavet en abort med enhver form for værktøj ved hånden: syning af saks, knive, striknåle mv. Men kun få ved, at graviditets dødsfald i vores land var den højeste i Europa.

Hjem aborter, selv de der udføres af en erfaren jordemoder med et eksamensbevis og instrument taget på arbejde, er fyldt med intern blødning og betændelse. Situationen er kompliceret af, at sådanne operationer derhjemme er strafbart strafbare. Derfor, når patienten føler sig utilpas, lægger de læger, der udførte abort, i de fleste tilfælde skubber antibiotika efter eget skøn og anbefaler ikke at gå til sygehuset. Desværre er det ikke sjældent det er fatalt.

Hjem kirurgisk abort er farlig på grund af intern blødning, infektioner. Kan føre til død af en kvinde eller hendes infertilitet.

Som du allerede forstod fra denne artikel, var kunstig opsigelse af graviditeten i lang tid forbudt helt. Men da et stort antal kvinder døde fra hjemmebrug, fik abort lov til at blive udført under sygehusforholdene under streng lægeovervågning. Derfor, hvis livet allerede har vist sig, så du skal gå til en sådan ekstrem foranstaltning - tag dig af dig selv, dit liv, sundhed, muligheden for at have børn i fremtiden og gå på hospitalet.

Aspirin under tidlig graviditet: 10 grunde til ikke at bruge stoffet

Gravide kvinder i de tidlige stadier, som regel, forbyder læger at bruge aspirin. Hver mor ønsker at føde en sund og stærk baby. Men du bør heller ikke glemme dit helbred. Alle ved, at det kun er en læge, der tager medicin i en interessant stilling. Men mange anser aspirin for at være et absolut sikkert stof. Dette er dog ikke tilfældet! At tage aspirin under graviditet, især i de tidlige stadier, har konsekvenser. Hvordan? - læs videre.

Acetylsalicylsyre i tidlig graviditet

Hoveddelen af ​​aspirin er acetylsalicylsyre. Det hjælper med hovedpine, feber, smerter af forskellig art, hjerneforstyrrelser, hjerteanfald og trombose.

I andet semester af graviditeten kan lægen ordinere acetylsalicylsyre til kvinder. Doseringen er dog kun ¼ tabletter pr. Dag.

Acetylsalicylsyre klarer sig godt med hovedpine, men det er kontraindiceret til gravide kvinder.

For hvilke sygdomme kan aspirin foreskrives:

  • Øget blodpropper
  • Åreknuder;
  • Med sen toksicose, ledsaget af blodtryk
  • Gigt.

Men med stigende dosis af aspirin vil fødslen være meget vanskelig. Må ikke selvmedicinere. Dette lægemiddel kan kun tages på recept. Tag aspirin tabletter i de tidlige stadier af graviditeten er forbundet med høje risici. Derfor, inden du benytter dig af en sådan behandling, så tænk hundrede gange!

Normalt ordinerer læger aspirin til de mest ekstreme tilfælde. Derfor kan du ikke selv drikke disse piller.

Hvad sker der, hvis du tager aspirin i de tidlige stadier?

Aspirin under graviditeten kan påvirke en kvindes og et barns krop på den mest forfærdelige måde. Særligt forsigtigt med dette lægemiddel bør være i første og tredje trimester af graviditeten.

I graviditetens sidste trimester kan tage aspirin føre til forskellige blødnings- og leverproblemer i barnet. Også dette lægemiddel komplicerer betydeligt arbejdet. Prøv derfor at undgå at tage acetylsalicylsyre i denne periode.

I første trimester kan det tage endnu værre konsekvenser at tage aspirin. I løbet af denne periode undgår selv de mest erfarne eksperter at ordinere dette lægemiddel.

Konsekvenser af acetylsalicylsyre i sidste sæson af graviditeten:

  • Renal et barn;
  • Løse afføring;
  • Quinckes ødem;
  • Hududslæt;
  • Betændelse i mavetarmslimhinden;
  • Exfoliation af placenta;
  • Sygdomme i barnets hjerte, lunger og lever;
  • Blødning i en kvinde og foster
  • Spasmer i bronchi;
  • Membran membran brok;
  • Pulmonal hypertension;
  • Underudvikling eller defekter af det interventrikulære myokardiale septum
  • Embryo udvikling retardation;
  • abort;
  • Problemer med barnets reproduktive organer;
  • Testikler defekter;
  • Spaltning af hård gane eller læber;
  • Abnormiteter i udviklingen af ​​rygmarven og rygsøjlen;
  • Manglende øjenklap;
  • Hjertefejl.

Som du kan se, kan konsekvenserne af at tage aspirin i den tidlige periode være meget trist. Når du forsinker din periode, bør du derfor ikke bruge dette lægemiddel for ikke at skade fostret, hvis du er gravid.

Det er på grund af disse grunde, at lægerne stærkt imod udnævnelsen af ​​aspirin i første og sidste semester af graviditeten. Det kan bruges i små doser, kun i anden trimester, og kun som foreskrevet af en læge.

Tager aspirin tidligt eller hvordan man slippe af med graviditet med aspirin

Desværre er spørgsmålet i vores tid for nogle unge piger meget relevant: "Sådan opsiges en graviditet derhjemme?". Lav en reservation med det samme, ingen af ​​folkemidlet er en absolut garanti for at fjerne graviditeten.

Hvis du beslutter dig for at slippe af med graviditeten derhjemme, så tænk først og fremmest hundrede gange. Når alt kommer til alt, hvis du efter et mislykket forsøg har skiftet mening og beslutter at forlade barnet, kan dine tidligere handlinger medføre, at den ikke er korrekt. Husk, at børn er livets blomster, og ingen vil elske dig så meget som dit barn.

Hvis vi snakker om, om det er muligt at slippe af med graviditet ved hjælp af aspirin, så er det umuligt at utvivlsomt besvare dette spørgsmål. Selvfølgelig kan en hel pille (eller to) drukket tidligt, forårsage abort. Acetyl kan dog føre til andre virkninger. F.eks. Abnorm udvikling af fosteret.

Tager aspirin tidligt kan forårsage abort

Nogle kvinder hævder, at en aspirintablet indsat i vagina efter samleje vil beskytte mod uønsket graviditet. Faktisk er der en lille chance for, at dette vil hjælpe. Det er dog meget lille. Acetylsalicylsyre kan immobilisere spermatozoer og derved forhindre befrugtning af ægget.

Lidt mere sandsynligt, at du ikke bliver gravid, hvis du indsætter en aspirintablet inden samleje. I dette tilfælde skaber du et surt miljø i vagina, hvilket er skadeligt for sæd. Sådanne forsøg kan imidlertid føre til forskellige sygdomme i kvindedelen.

Aspirin er ikke en pålidelig metode til prævention. Selvfølgelig er der en chance for, at i tide for at sætte det ind i vagina, vil du kunne immobilisere spermatozoer, men moderne kontraceptive stearinlys og piller er meget mere effektive.

Aspirin under graviditet: anmeldelser

Hvis din læge foreskrev dig at tage en fjerdedel af aspirintabletter i graviditetens anden trimester, skal du ikke skynde sig for at sagsøge ham! Denne medicin er ordineret til at tynde blodet. Andet semester er ikke så farligt, og en fjerdedel pille på dette tidspunkt er mindre farlig end trombose.

Anmeldelser af mommier om at tage aspirin under graviditet:

  1. Lægen fortalte mig at drikke en kvart aspirin ved sengetid som et middel mod de åreknuder, jeg havde under graviditeten. Hun tog en måned i andet semester. Hun fødte en sund og fuldverdig dreng. (Ira, Samara).
  2. Jeg har drukket aspirin et kvartal før sengetid i to uger. Jeg gjorde tests og ultralyd, baby er okay. (Maria, Irkutsk)
  3. Lægen har ordineret aspirin til mig, da der blev foretaget dårlige tests. Efter at have læst anmeldelser om de mulige konsekvenser var jeg meget bange, men som en kvartpille viste sig i andet semester, ville det medføre mindre skade for barnet end tykt blod. (Tamara, Kiev).

Som du kan se, er aspirin ofte ordineret til at tynde blodet i andet semester af graviditeten. Læger forsikrer, at næringsstoffer og ilt på nuværende tidspunkt skal leveres frit til barnet, og trombose forhindrer dette. Således vil en kvart tablet af aspirin om dagen gøre meget mindre skade end tykt blod.

Har jeg brug for aspirin i tidlig graviditet (video)

Aspirin under graviditet er meget farligt at bruge. I den tidlige periode kan det føre til patologi af udviklingen af ​​fosteret, og i den forsinkede til svære eller utilsigtede afgivelse eller blødning. Kun i andet semester kan dette lægemiddel tages som foreskrevet af en læge. Pas på dit helbred, ikke selvmedicin, og du får et sundt barn!

piger hjælper

Fandt du ikke hvad du søgte? Se andre diskussioner:

Hot citroner!

Jeg kan ikke se på maden: (

7ya.ru - informationsprojekt om familieproblemer: graviditet og fødsel, forældre, uddannelse og karriere, boligøkonomi, rekreation, skønhed og sundhed, familieforhold. Webstedet har tema konferencer, blogs, børnehave og skole ratings, artikler udgives dagligt, og konkurrencer afholdes.

7ya.ru - informationsprojekt om familieproblemer: graviditet og fødsel, forældre, uddannelse og karriere, boligøkonomi, rekreation, skønhed og sundhed, familieforhold. Webstedet har tema konferencer, blogs, børnehave og skole ratings, artikler udgives dagligt, og konkurrencer afholdes.

Hvis du finder fejl, funktionsfejl, unøjagtigheder på siden, skal du kontakte os. Tak!

Vil aspirin afbryde graviditeten?

Aspirin under graviditet.

I lang tid er det kendt, at absolut ethvert stof og stof kan påvirke kroppen som en almindelig person, det vil sige en gravid kvinde. Og det er ikke tilfældigt, da en række lægemidler bærer en vis fare, hvilket igen medfører flere komplikationer. Selv det mest uskadelige stof har i sin sammensætning en vis liste over advarsler, der specifikt vedrører graviditet. Det skal bemærkes, at nogle typer vitaminer ikke altid løses til forventningsfulde mødre. Baseret på alle ovenstående bliver det klart, at et sådant lægemiddel og populært middel som aspirin ikke betragtes som sikkert under graviditeten. Et stort antal medicinske specialister klarer imidlertid at ordinere stoffet ikke kun som en behandling, men på visse punkter som en profylakse.

Ved omhyggelig undersøgelse af instruktionerne kan du se, at aspirin under graviditet er strengt forbudt at bruge, uanset om det er første trimester, anden trimester eller dette er tredje trimester. Den første periode bestemmes af dannelsen og det grundlæggende bogmærke for alle organer i barnet. Derfor er medicinen på dette tidspunkt forbudt. Andet trimester er mere loyalt i sin essens. Men det skal bemærkes, at dette er midten af ​​al graviditet, derfor er der et direkte forhold til den første periode og den tredje. Den tredje trimester er berømt for, at der allerede er en forøgelse af risikoen for blødning allerede under fødslen. Og det er ikke tilfældigt, da det er aspirin, der kan tynde blodet og derved reducere stoffets direkte koagulering. Baseret på alt ovenfor følger det, at aspirin kan opsige den ønskede graviditet.

Bivirkninger ved brug af lægemidlet.

Et stort antal medicinske specialister forsøger generelt at undgå den pågældende medicin på ethvert tidspunkt. Efter deres mening er det bedre at vælge det mest gunstige lægemiddel, der er udstyret med lignende egenskaber. Denne tilgang er forklaret ved, at aspirin er anerkendt som et aggressivt element i sin struktur, hvor komponenterne er udstyret med en lang række bivirkninger.

De mest almindelige sygdomme genkendes:

  • regelmæssig kvalme
  • gastralgia;
  • anoreksi;
  • allergiske hudreaktioner;
  • diarré;
  • leverproblemer:
  • nedsat nyrefunktion
  • leukopeni;
  • anæmi;
  • blødning;
  • hævelse;
  • meningitis;
  • fald i niveauet af hørelsen.
  • Aspirin, som et populært stof, har gennemgået en bred vifte af undersøgelser rettet specifikt mod graviditet og dannelse af fosteret.

    I princippet er skaden beviser, men påstandene selv i den moderne periode er stadig tvetydige:

    • Du kan frit opsige en graviditet ved spontan abort
    • øget risiko for en række komplikationer i barnets svangerskabsperiode;
    • alvorlig blødning under fødslen
    • placentaabruption
    • bivirkninger på babyens vækst;
    • perenashivanie;
    • muligheden for udvikling af vaskulære og hjertesygdomme hos fosteret.

    Sikre doser af lægemidlet.

    På trods af alle ovenstående er der også sikre doser af det pågældende aspirin. Og det er ikke tilfældigt, da det er den dosering der spiller den vigtigste rolle. Det vil sige, ændringen i antallet af aktivt påvirker den forventende mor og selvfølgelig barnet. Derfor ophører aspirin med at være et aggressivt middel. Det kan kaldes en assistent på en eller anden måde.

    Aspirin, som et lægemiddel, har evnen til at trænge ind i placenta barrieren, der påvirker fostrets udvikling, kun ved brug af et meget stort antal tabletter eller pulver. Mere præcist er det mere end et og et halvt tusind milligram om dagen. I dette tilfælde er der en trussel om hypotrofi. Hvis den forbrugte dosis reduceres drastisk, begynder forgiften at omdanne sig til et øjeblikkeligt middel, der påvirker hele barnets bæreevne. Derfor er modtagelse af aspirin ikke mere end hundrede gram pr. Dag reguleret af ministeriet selv.

    Når aspirin er ordineret

    Aspirin kan ordineres under graviditeten for at reducere feber eller for at lindre en alvorlig hovedpine. Imidlertid kan disse ubehag elimineres ved hjælp af et mere gunstigt middel, det vil sige paracetamol. På trods af muligheden for at tage aspirin i små doser, er det stadig bedre at bruge det i de mest ekstreme tilfælde.

    Det anvendes normalt i tilfælde af forkert blodkoagulation. Det er kendt, at dårligt cirkulerende blod eller ikke meget væske udgør en trussel. Det vil sige, at der er uregelmæssigheder i tilførslen af ​​næringsstoffer og ilt til barnet. Derfor kan aspirin tages under transport af en baby med antiphospholipid syndrom, samt hvis du har mistanke om sygdommen. I dette tilfælde bruges værktøjet i forhold til fjerde del i løbet af dagen og ikke mere. Dette beløb hjælper med at forhindre regelmæssige spasmer af små skibe, der påvirker placentaens funktionalitet positivt. Desuden normaliseres blodcirkulationen af ​​placenta, risikoen for insufficiens reduceres signifikant, aldringen af ​​samme placenta er markant sænket.

    Trods alt beskrevet, er det vigtigt at huske at de pågældende piller kan afslutte graviditeten. Det er derfor, før du tager acetylsalicylsyre, konsultere en specialist, som har bestået de tidligere krævede tests.

    Afbrydelse af graviditeten med forældede metoder

    Traditionelle metoder til abort er forbudt, anerkendes ikke og fordømmes stærkt af repræsentanter for officiel medicin. Eksisterende abortive urter er farlige.

    Afbrydelse af graviditeten med forældede metoder

    lora »19 sep 2012, 16:19

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    cakura1 »19 sep 2012, 16:33

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    Varvara "19 sep 2012, 23:24

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    Asya "20 sep 2012, 13:27

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    margo "21 sep 2012 kl 8:40

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    Alina "23 sep 2012, 00:22

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    Wasp »23 sep 2012, 3:38 pm

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    margo »27 sep 2012 10:00

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    ebi »2 okt 2012, 23:13

    Re: abort graviditet gammeldags metoder

    Alina "02 okt 2012, 23:19

    Abortteknikker

    En abort, på trods af gynækologernes kategoriske forbud, udføres stadig ved traditionelle abortmetoder ved hjælp af:

    • Sennepspulver - en teknik baseret på at tage et varmt bad (fra 42 grader) med tilsætning af sennep. Som et resultat er gentagen stigning i blodcirkulationen, stigning i intrauterint tryk og udseendet af blødning noteret. Frugten kommer ud sammen med aftagelige blodpropper. For at øge virkningerne af sennep anbefales vedtagelsen af ​​150 gram alkohol.
    • Denne skumplante - i dette tilfælde har du brug for 2 små skjeer blomster af en urteagtig plante. Det resulterende lægemiddel bruges til at fastlægge forsinkelsens dag. For at fremskynde et spontant abort, kombineres denne metode med løft af tilgængelige vægte og tager et varmt siddebad. Hvis koncentrationen af ​​infusionen overskrides, bemærkes symptomer på alvorlig forgiftning.
    • Alkohol tinktur af barbær og decoctions af urter, der fremkalder livmoderen hypertonus. Brug gulsot, treblomstret gentian, fladt plaun, mose vild rosmarin, storslået lyserød nellik.
    • Mælk-iodblanding - til gennemførelse af denne teknik blandes et glas mælk med 15-25 dråber jod. Gentagen indtagelse af blandingen medfører en stigning i temperaturen, fuldstændig afvisning af det uformede foster.

    Fare for selvabort

    Afbrydelsen af ​​graviditeten i de tidlige stadier af folkemyndighederne bidrager til dannelsen af:

    • svære inflammatoriske processer
    • uhelbredelig sterilitet, krænkelse af naturligt arbejde
    • forgiftning af hele kvindelig krop;
    • kraftig uophørlig blødning.

    Pas på! Aspirin under graviditet er farligt

    I kvinders fora opstår der ofte tvister om, om aspirin kan anvendes under graviditeten. Gynækologer foreskriver i de fleste tilfælde lægemidlet og sammenligner ikke risikoen for fosteret og gør det kun som en forebyggende foranstaltning.

    Faktisk bør der være særlige indikationer for at tage aspirin under graviditeten. Instruktionen til lægemidlet angiver, at dets anvendelse i drægtighedsperioden er kontraindiceret på grund af de store risici for at skade fosteret.

    Hvorfor ordinere aspirin under graviditet?

    Aspirin under graviditeten kan tynde blod, som er for tykt og modstår dannelsen af ​​blodpropper. Lægemidlet bør udelukkende administreres efter indsamling af passende tests og ved identifikation af visse komplikationer, såsom for stor blodkoagulation.

    I første trimester er brugen af ​​stoffet strengt forbudt, fordi fostrets vitale organer og funktioner er dannet. Og lægemidlet kan forårsage uoprettelig skade på abort abort i første trimester. Det er også potentielt farligt at anvende aspirin i tredje trimester, straks 4-5 uger før levering. Dette kan resultere i komplikationer i arbejdsprocessen.

    Hvis du tager acetylsalicylsyre under graviditeten, kan du også forårsage astma, angioødem, modermæmi, nyresvigt og lever. En indikation for anvendelsen af ​​acetylsalicylsyre er forekomsten af ​​sen gestose.

    Vi anbefaler videoen til visning af aspirin.

    Risici og fordele for moder og foster fra aspirin

    I dag inden for lægemidler gør en masse forskning for at identificere risici for kvinder og graviditet. Der er flere argumenter, der siger, at brugen af ​​aspirin under graviditet er forbudt:

    • alvorlig blødning under fødslen
    • lunge- og hjerte komplikationer i fosteret;
    • perenashivanie graviditet;
    • truet abort og dårlig føtal vækst.

    De siger børnene! Vi lægger os i seng, moren læser en bog, Sasha (3,5 år) begynder at klynke og kalder hendes far til at synge sange. Far kommer og datter siger:
    - Far, jeg græd og græd, fordi jeg ikke kan lide det.
    Og hvor fik hun dette ord fra? Okay, vi synger sange, docha er allerede helt søvnig, i en stille stemme:
    - Alt, far, gå, jeg vil sove... Jeg vil ikke græde. Jeg er zi-ti-m-on-i.

    Samtidig anbefaler lægerne brugen af ​​stoffet med passende indikationer, som kan forårsage føtal hypoxi. Det er dog værd at bemærke, at stoffet i sådanne tilfælde ikke bør overstige en dosis på 100 mg hver dag. Dermed bliver stoffet fra giften en nyttig, og trænger ikke ind i moderkagen og har kun en gavnlig virkning på moderorganismen.

    Udskiftning af aspirin med andre midler

    For ikke at skade det ufødte barn, skal du kun bruge medicinen under nøje tilsyn af en læge, under alle omstændigheder uden at ændre doseringen. Bemærk venligst, at indholdet af aspirins komponenter er til stede i stoffer som Nurofen, Sedalgin, Ortofen.

    Hvis du er bekymret for vedvarende smerte, kan du bruge paracetamol fra første til tredje trimester. Dette værktøj er den mest blide og med en minimumsdosis trænger ikke ind i moderkagen, men de må ikke misbruges. Hvis det er nødvendigt at have en gavnlig effekt på kredsløbssystemet, er det bedre at erstatte aspirin med fødevarer, der indeholder jern. Disse omfatter granatæble, æbler, pærer, rødbeder, tranebær.

    Nogle gange, i stedet for acetylsalicylsyre, er kardiomagnyl foreskrevet. Det er også muligt at bruge dette lægemiddel, hvis kvinder udvikler revmatisme. Sørg for at overvåge din tilstand, hvis du mærker nogle ændringer og utilpashed - advarsel lægen og stop med at tage stoffet.

    Afvise fra selvforeskrevet aspirin, som forebyggelse af forkølelse, som rådgivet af venner og familie, er det ikke acceptabelt.

    Spontan abort fra aspirin

    Uviden om risikoen ved at bruge stoffet er sandsynligvis farlig for den fremtidige mor og baby, især i de første 12 uger. Der er tilfælde, hvor fosteret har lidt på grund af stoffet. Det menes at det er muligt at afslutte en graviditet med aspirin ved anvendelse af en høj dosis.

    Børn siger! Arkasha er 4 år gammel. Han siger:
    - Vi vil nu stege cookies
    - Kager er ikke stegte og bagt. Derfor er det en cookie. Når alt kommer til alt, hvordan laver man syltetøj?
    - Kok!
    - En pickle?
    - Salt!
    - stegt
    - Det er varmt!
    - Og is?
    - Spis.

    Uafhængig brug af acetylsalicylsyre er uacceptabel, da det ikke kun kan påvirke fostrets levedygtighed, men også forårsage en krænkelse af mange af de gravide kvinders indre organer.

    I fremtiden kan der efter komplikationer forekomme komplikationer, der påvirker reproduktiv funktion efter en uheldig afbrydelse af en normalt udviklende graviditet. Der er hormonal svigt, nogle konsekvenser vil føre til infertilitet.

    Se en video om virkningerne af aspirin på fosteret under graviditeten.

    Aspirin - årsagen til ophør af graviditet i de tidlige stadier

    Aspirin kender helt sikkert enhver moderne mand, fordi dette stof kan kaldes universelt, fordi det ikke kun kan lindre smerte, men også fortyndes tykt husly. Men hvor nyttig er det for kvinder, der bærer babyer? Lad os prøve at finde ud af det.

    Undersøgelser viser, at aspirin i de fleste tilfælde ikke anbefales til graviditet. Derudover, selvom du ikke er gravid endnu, men kun planlægger at blive gravid, så er det i dette tilfælde bedre, hvis du rådfører dig med din læge.

    Der er dog stadig undtagelser fra denne regel: aspirin i tidlig graviditet kan ordineres til kvinder, der lider af Hughes syndrom, diabetes, antiphospholipidsyndrom, reumatiske sygdomme, præeklampsi, hypertension og risikoen for abort.

    I alle andre tilfælde kan dette stof negativt påvirke kvindens og fostrets velvære. For eksempel bekæmper brugen af ​​aspirin ret ofte med øget blodkoagulation, men for en kvinde i en stilling kan lægemidlet forårsage blødning og iltmangel for fosteret. På den anden side kan dette lægemiddel forbedre blodcirkulationen i placenta, placentaets aldring og forhindre krampe i små fartøjer.

    På trods af alle de fakta, der er beskrevet ovenfor, er gravide kvinder kontraindiceret til at tage medicin, og aspirin, blandt dem uden doktors recept.

    Aspirin. svangerskabsafbrydelse

    Så, aspirin, er ophør af graviditet ikke truet, det er en meget god medicin til enhver person, men ikke for en gravid kvinde, fordi mange undersøgelser viser, at risikoen for abort er øget, hvis dette lægemiddel bruges ukontrollabelt.

    Selv i instruktionerne til ham står det skrevet, at hans optagelse i første og tredje trimester er kontraindiceret. Dette forklares som følger: Aspirin kan i første trimester påvirke fostrets dannelse og udvikling negativt, og i tredje trimester kan det forårsage blødning, hvilket betyder, at kvindens tilstand kan forværre.

    Hvis en kvinde tager aspirin regelmæssigt, kan det medføre forandring, placentaafdrivning og komplikationer af både hjerte og lunge kan forekomme hos et barn.

    Så under graviditeten bør du være meget forsigtig med ikke kun at tage aspirin, men også andre lægemidler, der ikke anbefales alene. Husk, at alt ansvar for det fremtidige barn falder kun på dig, og det betyder, at i jer alle bliver nødt til at være forsigtige og forstå alvorligheden af ​​din situation. Kun den korrekte behandling giver positive resultater, men ikke omvendt.

    Sådan afbryder du graviditeten hjemme (abort hjemme)

    Uønsket graviditet kan være en grund til kvinder til at tænke på, hvordan man skal opsige en graviditet derhjemme. Det skal forstås - abort hjemme er kun tilladt i de tidlige stadier, op til 12 uger. Desuden kan sådanne manipuleringer medføre alvorlige konsekvenser, herunder en kvindes død.

    Artiklens indhold:

    Afslutning af graviditeten i hjemmet, uanset den valgte metode, indebærer en sammentrækning af livmoderen, som følge heraf kvinden bløder. Sammen med blod vaskes kimen ud af organismer.

    Medicinsk abort hjemme

    Du kan afbryde graviditeten i hjemmet ved hjælp af medicin, deres indsats har til formål at hæmme hormonprogesteronet, som er ansvarlig for bevarelsen af ​​graviditeten.

    For at gøre dette skal du tage en pille mifepriston. Efter en dag skal du drikke en pille af misoprostol. Derefter vil kvinden efter 7-10 timer føle sammentrækninger i livmoderen, udtrykt ved kramper i underlivet. Så vil hun bløde.

    En sådan medicinsk opsigelse af graviditet derhjemme er effektiv i mere end 95% af tilfældene. Resultatet er påvirket af graviditeten. Det bedste til medicinsk abort hjemme er op til 8 uger. Jo kortere termen er, jo mindre ubehag får en kvinde. Så, de, der har en abort hjemme i små termer, forventer frigivelse af små blodpropper. Hvis en kvinde tænker på, hvordan man afslutter en graviditet i hjemmet ret sent (men stadig op til 12 uger), skal hun være klar til en stærkere og mere smertefuld udslip af blod.

    Denne kombination af stoffer er ikke den eneste, når man leder efter måder at afslutte en graviditet derhjemme. Afslutning af graviditeten i hjemmet udføres ved hjælp af hormonelle stoffer.

    Hvis efter en graviditetsophør i hjemmet stiger kvindens kropstemperatur, feber begynder, skal du straks konsultere en læge - en forgiftning af kroppen har fundet sted, der er sandsynlighed for sepsis.

    Afslutning af graviditet med urter

    Traditionel medicin kender også mange måder at afslutte en graviditet derhjemme. Herbal medicin bruges hovedsageligt til dette. En abort derhjemme vil hjælpe kvinden.

    Hun hælder kogende vand, hvorefter du skal male det i en gylle, hvorfra frugten er presset. Sidstnævnte skal fortyndes med vand, idet der anvendes 1 del af grøftenes juice og 2 dele vand. Afslutter processen med at forberede infusionen af ​​kogning i 2 minutter. Den resulterende sammensætning tages i 10 ml tre gange om dagen.

    En abort hjemme kan gøres ved at tage planter, der indeholder en vis mængde toksiner. Det er skummende. Dem, der er på udkig efter en måde at få en abort hjemme, kan lave et afkog af skurk.

    For at gøre dette hældes 100 g græs 800 ml kogende vand, hvorefter blandingen skal anbringes på ilden og koges i 5 minutter. Lad bouillon stå i 2-3 timer og tag 10 ml hver 4-5 time.

    Denne metode til opsigelse af graviditet i hjemmet er baseret på, at toksiner, der virker på embryoet, fører til dets død. Kropslegemet søger i de fleste tilfælde at slippe af med den døde kim. Imidlertid er der risiko for, at abort derhjemme ikke giver det ønskede resultat, men vil skade fosteret hos den mest gravid kvinde. Det vil sige, at abort derhjemme ikke bliver realiseret, men til tider vil risikoen for at få et barn med patologier øges.

    Den gamle måde at abort på

    Hvordan man opsiger en graviditet derhjemme, blev troet mere end en generation af kvinder. En af de gamle måder at abort hjemme er at tage et varmt bad, hvortil sennep er tilsat.

    En gravid kvinde bør bruge så lang tid som muligt i badet, mens du regelmæssigt kan tilføje varmt vand for at forhindre badet i at afkøle. Denne procedure fører til udvidelse af blodkar, øget blodcirkulation og dermed reduktion af uterus. Fosteret er forbandet og går sammen med blodet.

    Denne metode til at få abort hjemme er imidlertid anset for at være en af ​​de farligste. Blødningen forårsaget er rigelig, så en kvinde kan dø af omfattende blodtab.

    Uanset hvilken metode der skal løses ved uønsket graviditet, skal der udarbejdes en bestemt algoritme:

    • - Før du tænker på, hvordan du skal opsige en graviditet derhjemme, bør du fastslå graviditeten. Det vil afhænge af ham, om det er muligt at slippe af med barnet, hvilken af ​​mulighederne for, hvordan man får en abort hjemme for at vælge;
    • - Vælg den bedste måde at afslutte en graviditet derhjemme. Udfør proceduren, følg grundigt alle anbefalingerne;
    • "Gå gennem ultralydet for at sikre, at ægget helt har forladt livmoderen." hvis dette ikke sker, venter kvinden på betændelse, hvilket nogle gange fører til fuldstændig fjernelse af livmoderen og endda død;
    • • Hvis en ultralydsundersøgelse viste, at livmoderen ikke er helt fri, vil lægerne rense det, hvorefter de vil foreskrive et kursus antibiotika og medicin for at reducere livmoderen.

    Således er hjemmaborti en alvorlig procedure, som er nødvendig for kun at udføre på små perioder med graviditet eller at opgive det helt. En abort hjemme bør ikke betyde et fuldstændigt afslag på at besøge medicinske institutioner, da en kvinde stadig skal besøge dem for at sikre, at graviditeten afbrydes, og at intet truer hendes helbred.

    Det skal også forstås, at selvstændig opsigelse af graviditeten ikke garanterer 100% af resultatet, kan forårsage udvikling af fostrets abnormiteter og være farlig for en kvinde.

    For fem dage siden opstod denne situation: Der var ingen konkret opfattelse, nemlig et sådant omfattende samleje. Manden blev kun indsat og trukket sit genital uden kondom lidt, mb per cm 3-4, det var flere gange (han var ikke færdig). Jeg har ikke lyst til at have sex nu, men det viste sig, at jeg ikke ønsker, at en sådan uovervejet handling bliver til en dårlig hændelse. Jeg læser de oplysninger, som fra smøremiddelet, udladning, du også kan blive gravid (og det er meget dårligt i min situation). Dette er allerede den femte dag, jeg er plaget af tanken om graviditet og kan ikke sove normalt. Postinor er for sent til at drikke, og jeg ved ikke rigtig, om jeg er gravid eller ej, men jeg begyndte at bemærke, at min appetit var begyndt, min bryst gør ondt (jeg har altid det før menstruation og forresten skal de starte om 10-15 dage), men pludselig gør det ondt til graviditet? Hjælp mig med at afgøre, om hun er gravid eller ej, og hvis ikke, så forebyggende, at afslutte en graviditet, hvis det kan være, kan jeg ikke vente længere (dette er ikke under mine omstændigheder). Selv om jeg gør noget imod graviditet, og jeg er slet ikke gravid, så er det også, det er nødvendigt med min fred i sindet. Jeg læser at du kan tage mifepriston og misopristol, det vigtigste er at sikre, at graviditet ikke sker i nogen tilfælde, hjælp, tak. Jeg kan absolut ikke gå til lægerne.

    Du ved, jeg har et sådant spørgsmål. Jeg forventer et udtryk. Jeg vil provokere et abort af mælk med mad, men jeg ammer et barn med et barn. Hvad kan der ske?

    Jeg havde samleje med en fyr, han lagde et kondom på. Men kun hans sæd glider ned, og vi tror, ​​det faldt i en vagina.

    Jeg kom hver måned og udskrivningen var ikke rigelig på den første dag jeg sov med en fyr, og de afsluttede med det samme. Jeg vil gerne vide, om der er en chance for at jeg blev gravid, og hvad skal jeg gøre, hvis ja, hvordan man kan slippe

    Mene toje nujni tabletki no u menea 12 nedeli jeg abort ne hoteat delati.cto znaet til delati jdu otveta

    Victoria, og jeg er interesseret i information om pris og levering, tak på forhånd

    5. maj havde jeg sex med min unge mand uden kondom)
    7. maj gik jeg månedligt)
    fortæl mig, kan jeg være gravid

    Jeg er jomfru, der var ejakulation i mine underbukser, jeg regnede med at det var som før menstruationsstart, men de kom ikke (en uge og lidt mere forsinkelse). måske på grund af stress? fortæl mig... det er udslæt handlinger. nu meget bekymret. hvad kan der gøres? bortset fra testen og rejsen til lægen.

    Jeg gjorde abort trampling. Først indstillede hun flittigt kroppen for at afvise barnet, så en ven stemplede maven med benene. Det var lidt smertefuldt, lidt behageligt, kæresten pressede sine ben presset dem direkte ind i maven. Trampet et sted time. Efter ca. en halv time begyndte maven og menstruationen. Og han kom ud af mig

    Velkommen!
    Fortæl mig venligst!
    Med en ung mand besluttede vi os ikke for at bryde hymen og havde anal sex. Jeg læser at fra denne metode kan du blive gravid, hvis sædene rammer labia.
    Jeg havde en forsinkelse på 6 dage. Så begyndte månedlige perioder, som normalt 3 dage rigelig udledning, 3 dages svag udledning, 1 dag smurt. Under menstruationen er min mave steget, og der er en stigning i vægt. Han begyndte at gøre ondt i maven og hjertesmerten.
    Efter slutningen af ​​måneden gik 2 dage.
    Kunne dette være en graviditet? Eller måske skyldes det, at det er kølet !?
    På grund af den forfærdelige arbejdsplan kan jeg ikke gå til lægen.
    Tak på forhånd for dit svar og hjælp. Jeg er 30 år gammel.

    Hvis du går månedligt, er du ikke længere gravid, og fra anal, derudover kan der ikke være graviditet

    Hvis du går månedligt betyder det ikke længere gravid

    5. maj havde jeg sex med min unge mand uden kondom)
    7. maj gik jeg månedligt)
    Kan du venligst fortælle mig, om jeg kan blive gravid?

    Hej, der var et intimt forhold til en pige uden kondom, semesterax forekom ikke inde i skeden, men opstod i maven, men det viste sig at sædene glider ned i vagina. Men sæden fik en smule inden i skeden mere præcist til labia, men der var ikke noget mere. Straks rensede de alt under en ren og i 30-40 minutter drak en pille med post-inol og i en dag 2 piller. Nogle eftervirkede symptomer beskrevet er væk. Umiddelbart efter påføring af 1 og fortsatte efter 2 tabletter. 2,5 uger er gået siden intim kommunikation. Månedlig bør allerede begynde, men de er stadig ikke der og tegn på deres udseende på symptomer. Graviditet. Brystet svulmer ikke, og der er ingen kvalme. Kan det være, at en pige er gravid?

    Hej, havde sex med en pige for 2,5 uger siden uden kondom, 2 gange var der en frøudbrud ikke inden i vagina, men på pigens mave. Efter afslutningen af ​​køn vil man se, at sædglaset ned ad vagina og straks tørres med våde klud alle. Derefter drak hun efter 30-40 minutter 1 pille af post-inol og en dag senere, 2 piller. Nogle symptomer på virkningerne af dette lægemiddel er væk. Pigen skulle have startet sin periode, og de er ikke engang planlagt. Og hvad kunne det være? Og kan hun være gravid? Og hvordan man kan slippe af med graviditeten? Efter 1 udløsning slog jeg sæden ud af min penis til det maksimale. Og da jeg blev dræbt og følte at der ikke var mere sæd inde i penis, begyndte jeg at have sex igen. Venligst svar så hurtigt som muligt. Tak.

    Hej! 11. maj var menstrueret, og da havde jeg sex og jeg fik blod den 7. juni, satte pakninger, men blodet stoppede for at gå senere, jeg købte en test. Jeg er gravid med hvad jeg skal gøre. Kan du venligst fortælle mig, hvordan man skal afbryde graviditeten?

    Hej! Sidste måned var 11. maj, men efter blod gik den 7. juni, satte jeg pakninger, men blod stoppede senere, jeg købte en test, jeg er gravid, hvad skal jeg gøre? Nu kan jeg ikke føde. Der er ingen mulighed, fortæl mig hvad jeg skal gøre?

    Den sidste menstruation var 11. maj, så den 7. juni begyndte jeg at bløde. Jeg troede, at måneden gik, jeg satte tætningerne i. De stoppede med at gå. Jeg bemærkede, at maven voksede, og jeg var gravid! Nu har jeg ingen chance for at blive gravid, fortæl mig hvad jeg skal gøre?

    Velkommen!
    Jeg var engageret i sex med en pige den 9. juni, min periode var at gå den 15., der er ingen. Efter samleje gik jeg til brusebadet og gik så på toilettet, alt syntes normalt, men i dag siger hun, at hun ofte begyndte at gå på toilettet og hvide afladninger, spøgelse, tykke
    Hvad betyder dette?

    Piger, jeg havde en uønsket graviditet, vidste heller ikke hvad de skulle gøre, og hvordan de skulle være, de rådede lægen, de hjalp mig meget hurtigt og kompetent, jeg er meget taknemmelig, her er en e-mail-adresse, måske vil en anden komme til nytte

    Margarita, hej! Skriv elektronik.

    Hej, hjælp venligst, jeg har et spædbarn 9 måneder og 3 uger beremina, hvordan man slippe af med graviditet

    Piger hjælper. Gravide er begrebet lille. Det er ikke muligt at føde, baby 9 måneder. Måske en pille eller et folkemøde!

    Hjælp pigerne !! Begrebet er lille, kan piller eller folkemægler

    Vær ikke narre. Kun til lægen.

    Fortæl mig, fungerer metabolismen med hjælp af mælk og jod?

    Fungerer metoden med mælk og jod?

    For fem dage siden opstod denne situation: Der var ingen konkret opfattelse, nemlig et sådant omfattende samleje. Manden blev kun indsat og trukket sit genital uden kondom lidt, mb per cm 3-4, det var flere gange (han var ikke færdig). Jeg har ikke lyst til at have sex nu, men det viste sig, at jeg ikke ønsker, at en sådan uovervejet handling bliver til en dårlig hændelse. Jeg læser de oplysninger, som fra smøremiddelet, udladning, du også kan blive gravid (og det er meget dårligt i min situation). Dette er allerede den femte dag, jeg er plaget af tanken om graviditet og kan ikke sove normalt. Postinor er for sent til at drikke, og jeg ved ikke rigtig, om jeg er gravid eller ej, men jeg begyndte at bemærke, at min appetit var begyndt, min bryst gør ondt (jeg har altid det før menstruation og forresten skal de starte om 10-15 dage), men pludselig gør det ondt til graviditet? Hjælp mig med at afgøre, om hun er gravid eller ej, og hvis ikke, så forebyggende, at afslutte en graviditet, hvis det kan være, kan jeg ikke vente længere (dette er ikke under mine omstændigheder). Selv om jeg gør noget imod graviditet, og jeg er slet ikke gravid, så er det også, det er nødvendigt med min fred i sindet. Jeg læser at du kan tage mifepriston og misopristol, det vigtigste er at sikre, at graviditet ikke sker i nogen tilfælde, hjælp, tak. Jeg kan absolut ikke gå til lægerne.

    Velkommen! Jeg har en forsinkelse i mere end en uge. Der var en forsinkelse på fem dage den måned. Test viser negativ. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal vide, om jeg er gravid?

    Hej, fortæl mig, jeg fløj i morges, du kan ikke gøres

    Hej. Jeg er gravid. 8 uger. Sådan afbrydes. Hjælp venligst

    Jeg er chokeret! Piger, er du okay med dine hoveder eller hvad? Du vil heller ikke have børn, afbryde i klinikken, men se ikke her for svar på dine "smarte" spørgsmål og drik alle slags lort indeni, for at blive bøjet hurtigt.

    Månedligt ikke 4 måneder, læger siger ikke gravid, hvad kunne være årsagen

    pakdkachit yak pobbutsya vagtnosti- 3 uger hjem

    Hej! Spørgsmålet er dette... efter fødslen af ​​hendes datter satte en spiral. Så... Jeg finder ud af at hun er gravid. 17 Ed. Naturligvis er graviditet ikke ønskeligt. hvad skal man gøre? De vil ikke passe på dem fra begge sider ((og for at føde en ikke-variant mand slår op i går og slår (((hjælper med at føde fødsel eller noget (((((

    Unge er dumme, forstår nogen, hvad du bærer her? Idiot. Før du får nogen til at læse bogen selv. Og ikke fortæl resten.
    P. S. De fleste smilede om uskyld på 30 år. Dury blah.

    Horror, folk hvor dine hjerner og grundskolen. Med sådan intelligens som du gør, er det absolut forbudt for dig at have sex og formere sig. Læs i det mindste elementær information fra Wikipedia og NORMAL medicinske steder. For dem der er specielt "begavede": 1) Der er ingen medicinsk abort derhjemme, kun under observation af en læge, da der er større risiko for blødning. 2) Det er ikke muligt at blive gravid gennem anal sex. 3) For ikke at tænke på, hvordan man laver et afskårne hus - beskytte sig i en lægehjælpemiddel.

    Fosteret kom ud af sig selv, og testen viser graviditeten, at det kan være.

    Horror. 21 århundrede i gården. Ærede og forfærdet virkelig det kan være. Mange vidunderlige par gennem årene kan ikke blive gravid og derefter alt. Elementære biologiske grundstoffer kender ikke e... camping på og så bange for at blive gravid!

    Jeg havde ubeskyttet sex i begyndelsen af ​​denne måned, og alt var fint. fyren sluttede på mig og ikke i mig
    24 Jeg blev testet for college og min smearanalyse er ikke noget dårligt, eller hvad jeg var gravid, viste ikke
    men den 28. blev mine månedlige perioder ikke kommet
    fortæl mig, om jeg kunne være blevet gravid, fordi sæd ikke kom ind i mig, og smøreanalysen viste ikke noget dårligt

    blaaaaa hvor mange tåber. skam

    Hej jeg er 16 år gammel17 Jeg har en forsinkelse i menstruation, vær venlig at hjælpe mig med at blive gravid eller ej. Testen viser 1 pind og den anden som den er og ikke. Undskyld for de fejl, jeg ikke er russisk !!

    Piger hjerner du ikke har

    Graviditet smear analyse vil ikke vise

    Hjælp venligst, med min unge mand i 2 år. Køn hyppigt og uden kondom. Det slutter for det meste på overfladen. Omkring 2 uger siden var sidste gang, en uge senere begyndte underlivet at gøre ondt (og det var stadig 14 dage før menstruationen), og kvalme fra skarpe lugte irriterer alle. Tidligere blev dette ikke observeret.

    Lyt til rådgivere, rådgive mig og en voksen kvinde 25 år gammel))))) Fuck var en uge før modtagelsen af ​​den første pakke OK. der var ikke mere fucking indtil nu (vi skiltes), 5 måneder gik, den anden pakke startede og der var beskedne kanel måneder 3 dage. gik 3 pakker og igen scud mon 3 dage. Generelt er forsinkelsen allerede 2 dage, og der er ikke noget udover korich snot. Hvad skal man gøre? Kør til hospitalet eller drik valerianchki?

    folk hjælper. Jeg havde sex den 20. august. efter det var scant daub 3 cyklusser menstruation. lige nu db måned, men der er ingen forsinkelse i 4 dage. Sex har ikke været siden august !! Jeg accepterer ok, men jeg begyndte at drikke dem i september. Kan der være forsinkelser på grund af OK modtagelse (som kroppen ikke er vant til) eller er det B? Min ven fortalte mig, at når sin mor fløj, gik hendes månedlige periode. Jeg er 20 år gammel

    Hej, jeg havde en abort den 25. oktober. I de første dage i november var der samleje uden kondom. Spermen kom på labia. I dag er 23. november, men jeg har ingen månedlige. Kan jeg være gravid? Hvis ja, hvilken vej er bedre at slippe af med graviditeten?

    Hej, en meget vanskelig situation. Min kone og jeg har allerede været gift i 10 år. Men for nylig ændrede hun mig og blev gravid i 14-15 uger. Hvordan kan jeg forhindre graviditet i denne periode uden konsekvenser

    Her er moroner. Ingen ord

    Jeg er chokeret over nogle "piger"!
    De lærte at sove med mænd, men de lærte ikke at kontrollere, om de er gravid eller ej. Nå, her er den rigtige ting, hvor i forummet kan de vide, om du er gravid eller ej? En test for en bestemt graviditet for at hjælpe dig. Eller ultralyd i en privat klinik, bange for at skrive til bankerne... Så ingen kan rådgive dig, hvis du selv tvivler på, om du er gravid eller ej. For at komme i gang skal du bare finde ud af, og så spørg om råd.

    Piller til abort, hvad enten de sælges på apoteker? Pris? Med en opskrift.

    Jeg har en uønsket graviditet! (((Kun 4 måneder for et barn at få en c / c slippe af med hjemme).

    I går har min kæreste forårsaget et abort ved trampning. Trampling er en ret almindelig måde at forårsage abort. Jeg lægger mig ned på gulvet og anspændte min mave, en ven satte benene på ham og begyndte at presse dem med al sin styrke med intervaller på 15-20 sekunder. Abort opstod et sted om en time.

    Piger! Hvis du har en baby, og du er gravid igen, er det ikke en grund til at afslutte graviditeten! Det er selvfølgelig svært at bære en voksende mave og samtidig sygeplejerske med et lille barn, og efter fødslen er det endnu sværere med to små babyer! Især hvis der ikke er flere assistenter - mødre, søstre, svigermor eller i det mindste en ven, der kan blive bedt om at bare gå i butikken... Men alle vanskelighederne kan udholdes! Børnene vokser hurtigt, og det bliver lettere, efter et år eller to giver ældre i børnehaven og derefter dyb vejret, tiden vil flyve, børnene vil være venlige, altid sammen, det er fint, når der er en bror eller søster! Min søster var så, ikke bange for at føde, det var svært, men intet, børnene vokser op! Nogen siger - trækker ikke det andet (tredje) materiale.. Nonsens! Det andet barn er billigere, fordi han får fra den ældre og bleen, romper og klapvogn og legetøj! Og også at udstede en manual! Du kan annoncere, og gode mennesker vil give dig en gave og ting og hvad du har brug for! Jeg gav næsten en ny seng. For børn er din kærlighed og pleje vigtigere, ikke dyre ting, legetøj osv. Og i en fattig familie kan du rejse gode børn! Lad dem ikke studere i private skoler og dyre universiteter. Dette er ikke en garanti for fremtidig velvære. Der er fire af os i familien, alle har en højere uddannelse i staten. universiteter, på et budget. Vi sulter ikke, vi har alle gode familier, vi hjælper hinanden. VIL IKKE VÆRE AFFØLG AF DIFFIKULTURERNE! SØG IKKE SIN I DIN SOUL, DILD IKKE DIN BØRN.

    Personligt har jeg opnået et abort ved selvhypnose. Jeg tvang mig til at afvise denne frugt med min indsats og krop. Så du kan også prøve det.

    Hvordan provokeres et abort i uge 15? hus

    Jeg ved ikke, om jeg er gravid eller ej, jeg må ikke gå til lægen, hvordan man kan finde ud af om jeg er gravid eller ej, og hvordan man kan slippe af med graviditet, jeg vil råde dig til at rådgive noget. Min mave gør ondt. og før), kvalme lidt. Hovedpine gør ondt. Hvad skal jeg gøre? Hjælp venligst

    Piger, gå ikke efter en abort, intet forlader uden spor, hver dråbe af barnets blod vender tilbage som en gammel kvinde. På et tidspunkt forstår du bare ikke, at hver af dine børn kun vil forbedre dit liv. Du vil forstå dette senere. Der vil altid være vanskeligheder, og dit barn er det eneste værd at leve for.

    Piger! Jeg råder alle til abort 2 gange om dagen for at blande menstruationsstrømmen (50 mg) og appelsinjuice (100 mg) og drikke i tom mave, efter at have taget i 3-4 dage, vil du få et abort, kontrolleret af mig personligt og min kæreste, et vellykket abort!) )

    Stomping hjælper til enhver tid.

    Jeg læser og hår på slutningen! Stenalder. Trampling for at slippe af med graviditeten.... Ved, hvordan man svarer på deres handlinger - fødes. Jeg blev også gravid med babyen i mine arme, nu er drengen 9, pigen 8 - han ville ikke specifikt planlægge en sådan forskel, men hun var den sejeste. Skud en gang efter hinanden, og det er det.

    Enhver, der er interesseret i abort: Bogen af ​​Andrey Lomachevsky "Kriminelle aborter." Læs det. Tænk over det.

    Hjælp venligst. Sig mig. Jeg har tre børn. Jeg er 22 år gammel. Jeg har en tohornet livmoder. Alle graviditeter er kesiril. Sidste gang Kesiril 4,5 måneder siden. Sagde denne graviditet er ikke under alle omstændigheder kan ikke stoppes. I øjeblikket har jeg 7-8 uger. Som med minimal fare kan du slippe af med graviditeten derhjemme.. Tak på forhånd.

    Hjælp den 15 uger læge sagde, at de ikke vil have en abort. Hjælp venligst, at du kan drikke. venligst

    Hvad slags tull... Hvis du har abort, er det kun på hospitalet, og sagen er. Nu er graviditet i enhver alder ikke overraskende nogen. Og jeg forstår stadig ikke, hvorfor du venter på op til 15 uger. Hvorfor trække og ikke gå til hospitalet før.

    Og for dem der elsker anal eller oral sex, forårsager det ikke graviditet. Jeg forstår ikke... især når de i 30 år bærer sådan nonsens.... Nu har alle adgang til internettet overalt, i det mindste læses oplysningerne der...

    Piger, tænk igen! Hvis du er gravid, bør du ikke afslutte graviditeten, fordi du begår drab af dit eget barn. Ja, det kan ikke være nemt i nogen tid, men alt bliver fint, og i sidste ende bliver du glad! Hvis du dræber dit barn, kan det være lettere for dig fysisk, men moralsk, mentalt vil det være meget svært hele dit liv, det vil dræbe dig som en person indefra. Efter den rædsel, du laver, vil det være meget svært at blive glad, og det er det vigtigste i livet. Fysiske vanskeligheder er meget lettere at overvinde end mentale! Uanset hvor lille frugten er, er det stadig dit barn!
    Og også en meget alvorlig kendsgerning at drab er en stor synd for Gud, som ikke vil gå ubemærket i dit liv. Alle ved, at straffen kommer for synder, så i hvert fald bliver du straffet for barnets død. Derfor er du, hvis du er gravid, Herren, som gav dig en baby, hvilket betyder, at han vil give sikkerhed og enhed i dit liv. I dag er der i Rusland ingen, der ikke sulter ihjel på grund af en vidunderlig baby, der har dukket op!
    I ekstreme tilfælde er det bedre at føde og lade barnet være i børnehjemmet end at dræbe ham. Så det samme giver du barnet liv og giver ham mulighed for at leve og udvikle sig og ikke dræbe ham og ødelægge hans liv!
    Vær ikke dum! uanset hvor gammel du er, vil barnet give dig lykke.

    Velkommen! Jeg gjorde en test, og jeg blev vist 2 strimler. Jeg plejede at snyde to glas jod med mælk, men der sker ikke noget. Hvad skal jeg gøre?

    Lisa, prøv at bede hendes ven om at trampe på maven før starten af ​​et abort. Alle disse piller er urter, salver mv. kun forkæle din krop. Naturen er således arrangeret, at fosteret er beskyttet mod kemi, og kun en ekstern indflydelse kan hjælpe den til at bevæge sig. For en måned siden blev jeg også af med tramping. Før det forsøgte jeg bare ikke.

    Jeg trampede også maven, men ikke hvad der ikke skete. Måske gør jeg det ikke. Hjælp venligst

    Laura kan du fortælle mig, hvordan du splitter abort. Jeg har 5 uger graviditet, jeg har tre børn, men min mand kan ikke længere, kan du fortælle mig, hvad jeg skal gøre.

    For 2 uger siden havde jeg et medicinsk abort og jeg havde blødning og noget meget lille blod suget ud, men blødningen varede 2 dage. Den 3. dag var der meget lidt blod og alt stoppede, jeg kunne ikke forstå, jeg havde et abort eller ej

    Gæst, min kæreste trampede på min mave, jeg lå og på den tid spændte min mave med al min styrke. Hun pressede mine ben i min mave med al min magt. Det tog omkring en time. Prøv at trampe du vil lykkes.
    Må ikke drikke nogen piller bedre. De har næsten ingen virkning på fosteret, men ødelægger dig.

    Piger, piger, kvinder. STOP. STOP DØD B-B-OG-B-A-T-B AF INNOKENTE BØRN. HERREN GUD sendte dem til SALVATIONEN. ALLE vanskeligheder er acceptable. Nu ser det ud til at livet er forbi, hvis du ikke har abort. Tro det er det ikke. Det vil tage tid, og alt vil ændre sig. Herren vil give dig alt hvad du behøver. Du skal kun give barnet liv. STOP VENLIGST DIG. STOP

    Gud straffer. Et mareridt, sådanne voksne, men taler alle slags nonsens! Hvad en gud forbandelse! Nej det, vågn op!
    Og på bekostning af abort producerer selvfølgelig elendighed, vokser uønskede børn! Også bedre! Så vokser freaks / alkoholikere / mordere og spørger disse modstandere af aborten, "Hvor er de fra i Rosseyushka, gud) ser på." Tfu på dig...

    Hvem skal anonymt føde Rod.dom skrive. Alt er muligt. Risiker ikke dit helbred. b9688889300 @ yandex.ru

    Hej, 19-ugers perioden er situationen vanskelig, livmoderen er forskudt til venstre og sætter pres på nyrerne. Jeg vil provokere nu, fordi jeg ved hvad lægerne siger for at afslutte graviditeten (som det allerede var) hjælpe nogen med at provokere et abort

    Tryndets, jeg læser og hår bevæger sig.
    Tuckers pandekage. Piger, vær så venlig at beskytte dig selv, drik p-piller. Smid ikke hos børn. Ja, der er tegn på abort, men kun på hospitalet risikerer du dit liv !!
    Og vigtigst af alt, tænk med dit hoved og ikke med et andet sted.
    Fra hvilken ingen indlæg allerede er syge, ved du hvad skabningerne i denne verden er.

    Hej, jeg er gravid, perioden er 2-3 uger, jeg vil have en abort hjemme, fortæl mig hvordan man skal gøre

    Hej, jeg begyndte at tage piller hjemme selv, til medicinsk afbrydelse af graviditeten. Som lægen sagde, begynder at smøre. og på denne stilhed. Underlivet trækker, men ikke meget. Her er jeg bekymret for, om frugten kommer ud. Sig mig, det er en normal tilstand. eller omsætning mislykkedes

    Faktisk har abort været praktiseret siden oldtiden, da der ikke var nogen medicin. Kvinden blev bundet til bordet, og præstesserne (som regel disse var kvinder, der vidste, hvor de skulle presses), stod op på dem og begyndte at trampe på deres mave, indtil blod blev trukket. Fra dette er ingen døde.

    Du er bare mordere af børn og ikke mere...

    Piger er søde! Jeg er en succesfuld 30-årig kvinde. Gift barn 6 måneder bor i USA. Forsink 3 dage. Jeg gik til en dyrt tøjklinik i 7-10 dage. Lægen sagde at gå hjem. Gå ned i gymnastiksalen. Drik en plan B, brug piller som denne på Postinors sted, og hvis du gør noget efter 9 dage. Dvs. lytt ikke til etih screamers at du går til klinikken. Ja, de skal gå for at finde ud af tiden og derefter efter menstruationen, at der ikke er noget tilbage. Hvad jeg så. Plan b, postinor 2 straks, en afkogning af løvblad, hugget i salen med 40 kg belastning. Jeg lægger mig ned på badeværelset med glæde af et glas vin og voila. Denne formiddag begyndte månedligt. Lyt ikke på nogen i op til 12 dage. Du kan gøre noget efter 2 uger til lægen, vær ikke bange, de ser dem hver dag. Og de selv aborterede 5 gange, og hver af os har en synd. Og jeg vil tilføje: Jeg er en succesfuld kvinde, og jeg har ikke til hensigt som stamme dronning at producere børn. Jeg har 30 søn, mand er det næste barn, hvis Gud vil det bliver 35, og det vil blive planlagt ud af sted. I øjeblikket lægger jeg en spiral på, at der ville være flere sådanne misfires. UTB er virkelig bare sådan, at ingen har reddet...

    Her er alle børnene. hvilke stoffer? hvad nafig folkemusik retsmidler. Gå til lægen og ikke selvmedicinere! 1dury !! du bor og lever stadig og fødes i fremtiden !! Jeg gik og gjorde, og ingen vil vide alt, undtagen dig og lægen !! Hvad slags tull er du her! hader at læse !! og hvis du er så bange for lægen, så tænk på det et stykke tid og tag derefter dit hoved og hvad med hvordan og hvorfor !! der er ingen ord alene måtter !!

    Jeg er 28 år gammel, jeg er lykkeligt gift, jeg har tre år gammel. Altid argumenterede, hvor mange her - blev gravid, fødes! Eller lad være med at knule overhovedet. Nu er alt anderledes. Vi ønskede to af dem nu i 3 og 4 år. Omkring det tredje lærte jeg i den femte måned, det vil snart være to år. Efter 10 måneder efter at have født, fløj hun igen, beskyttet af stearinlys, mistede, vi besluttede at drikke Regulon tabletter - 10 måneder hjalp for en måned siden to strips igen - jeg savnede ikke en pille om dagen. På forsinkelsens første dag drak jeg 2 tabletter af postinor, to uger senere drak de dem igen - embryoet er på plads og udvikles med succes. Nu 7-8 uger. Og fortæl mig at føde? Efter bunker af piller og med tre børn i alderen. Brad. Alle har deres egen situation, og i mit tilfælde er det nødvendigt at have en abort (((ellers vil alligevel en moron blive født alligevel (((og generelt er jeg imod abort

    Jeg vil sælge lægemidlet til ma mifepriston 600 mg + misoprostol 800 mg. 89055582167

    Laura, hvilken måned har du mistet mig, jeg har 15 uger, vil jeg lykkes?

    Jeg havde samleje med et par med et kondom, men det var på en eller anden måde falmet væk, og det meste af spermien forblev i mig forblev i prescient, men jeg havde faresæd i mig. Fyren købte piller (ricougol) jeg drak straks og om aftenen og den næste dag drikker jeg også to drikkevarer en efter en i 5 dage. Jeg kan være gravid.

    Jeg kan hjælpe dig med at finde abortpiller, Skype adrian.rusu28 eller Viber +37378219731

    Ved kvindelige konsultationer foretages medicinske obortioner i op til 5 uger, hvorimod prisen er anderledes, fra 7 til 10 tr, efter kun 5 uger rengøring.

    Jeg vil hjælpe med at slippe af med graviditeten, det vil sige, jeg vil fortælle hvor og hvilke tabletter at købe, skrive

    Kun t.... stærke mennesker tror måske, at de er gravide på grund af at sædceller faldt på maven ((
    gutter, du er absolut kontraindiceret til at gå ud, fordi du kan blive gravid fra vinden. Eller tror at du er gravid, fordi din periode var forsinket i en uge, og du troede aldrig, at der kunne være hormonal svigt, og derfor er der ingen perioder...
    Og forresten, når du bliver gravid, er der aldrig en periode under graviditeten, og testen kan være forkert. Så p..... til lægen og ikke e... e hovedet med dine stumme STORIES. Normale mennesker vil forstå og støtte mig. snarere end normalt, gå til psykologen.

    Jeg kender den mest effektive måde at slippe af med uønsket graviditet.
    1.Abort
    Køb hos Domestos husholdningskemikalier og tjære sæbe (den mest almindelige)
    Kom hjem, tag et brusebad, dække et strygebræt med et unødvendigt ark.
    Forbered alt for selve proceduren:
    1. Crush tjære sæbe
    2. Forbered 300 gram domestos og 150 gram vodka (helst peber vodka)
    3. Køb handsker til opvask i forvejen.
    Procedureproces
    1.Giver forberedt vodka i en gulp
    2. Brug handsker
    4. Olietær læber og vagina med tjære sæbe.
    5.Lad på strygebrættet.
    6. Hæld de tilberedte hylstre i skeden.
    7. Læg på bordet for præcis 1 time.
    8. Acquire teknisk disseral vand på forhånd.
    9. En time efter hældning af Domestos vasker vagina og labia med vand fra punkt 8.
    10. Når du vasker, kommer embryoen ud med tykt blodigt slim.
    Denne abort kan gøres op til 3,5 måneder.
    Har en god abort!

    Hvis du gik månedligt efter samleje, betyder det ikke, at du ikke er gravid. Nogle går allerede gravid, men månedligt kan det gå op til 3 måneder

    Tidligere blev uønskede graviditeter udelukket ved mærkning. Virkelig den bedste måde. Jeg trampede for nylig på en kæreste s underliv, den del hvor boblen er placeret. Ikke for længe, ​​bare lidt syg.

    "Piger, mit barn er et år gammel, jeg vil slippe af med denne graviditet, jeg tror at jeg skal forgifte ham med piller eller skære ham i stykker og derefter smide ham ud. En anden mulighed i badet med en løsning til at sætte det for at forbrænde det... Kun råben vil være skræmmende for naboerne. Eller måske bare smide i skraldespanden, vinter-så frosset! Kan du fortælle mig, hvem i så fald gjorde en abort? Hvilke metoder blev brugt. "

    Verden er blevet sur. hvor nemt det er, kvinder, du snakker om at dræbe dit barn. Hvorfor er kvinder så nemme at skylle deres børn på toilettet?
    En dag vil du møde dine børn ansigt til ansigt, og de vil elske dig alle sammen, på trods af at du dræbte dem! Og denne kærlighed til at dømme dig!
    At have sex, du skal være klar til graviditet og opmærksomhed - fød og frigiv dette barn! Børn er født fra sex!

    Jeg har ca. 3 uger graviditet ikke mere, men samtidig spiste jeg piller (ikke for at blive gravid), men de hjalp ikke. Jeg vil afslutte graviditeten derhjemme, fortæl mig den bedste version af dette. Jeg er 30 år gammel og har et barn.

    Og hvad skal der gøres, når embryoet kommer ud efter mærkning? Skal jeg nødt til at se en læge med det samme eller ikke? Kan en stærk krybbe starte? Eller går månedene? Jeg har en periode på 5 uger.

    Hej Fortæl mig om jeg kan blive gravid i en sek. Hidtil har jeg ikke haft en kondom. Denne gang har de glemt. Og nu forsinkelsen. 4 dage prøvede jeg ikke testen

    Anna, rolig ikke. bliver normalt gravid for lige køn.

    Nå, duryyyyy! Fuck.. Jeg lærte, men der er ingen beskyttelse. Spørg din nabo, hvis du er gravid eller ej. Her, hvordan ved de det? Gå til ultralydet og der vil de fortælle dig alt og vise, om der ikke er nok hjerner.

    Håber, fortæl mig, hvordan løste du problemet med graviditet?

    Rådgive om hvilke piller vil hjælpe, min graviditet er 10 uger. Hvordan man laver et abort hjemme.

    Olga, hvad forsøgte du at gøre

    Hjælp, jeg har prøvet alt. Abort er ikke sket. Ingen ved, hvad der er gravid. Jeg drak alt, hvad der blev rådgivet.

    Damn jeg klatre endda ind i næsen, 18 uger så pillerne hjælper ikke, lægerne nægtede om 10 uger, hvad skal de lave?

    Det ligner en graviditet på 7-8 uger, vær venlig at konsultere, prøver viser ikke graviditet.

    Piger, søde, gør ikke en sådan fejltagelse, mangler abort. Gem et lille liv og se - alt vil fungere i dit liv!

    Mira, hvordan har du det, og hvad med graviditet

    Mira, hvordan føler du dig og din graviditet

    Jeg har tre børn i de mindste to år, jeg har en periode på 6 uger med graviditet, og jeg fik kun at vide rengøring, og jeg vil ikke have rengøring, kan du venligst fortælle mig, om der findes hjemmemetoder til abort?

    Trampling og kun trampning. En kæreste trampede på maven i en time og derefter begyndte blødningen, og han forlod min krop.

    Victoria, hvad var din sigt?

    Hej jeg har regelmæssigt sex. Her er forsinkelsen i 10 dage, hvis jeg er gravid, fortæl mig hvordan man hurtigt og effektivt kan slippe af med fosteret?

    Jeg beskæftiger mig med selvhypnose, at min krop afviser frugten, at jeg hader det, sætter mig op i timevis med det hver dag og hjalp mig

    Og du gjorde ikke andet end forslag

    Hej Graviditet 7 uger. Jeg kan ikke føde, fordi jeg allerede har et barn på 11 måneder. Min mand og jeg sov i en kondom. Hvordan skete det så uforståeligt. Du kan ikke gå på hospitalet af visse grunde. Hvordan kan hundrede procent gøre et abort?

    Jeg har også hjulpet vedvarende selvhypnose, dagligdags arbejde på dig selv. Jeg foreslog, at jeg skulle have et abort, og han kom til sidst.

    Anastasia, har du forsøgt at gøre noget allerede

    Prøv at ryste pres eller løfte noget tungt, det hjalp mig

    Pi # dets kammerater... Hvad bærer du. Elementære ting ved ikke, men benene bevæger sig allerede fra hinanden. Biologi på skolen måtte lytte. Mødre, der skriver, at "at dræbe er en forfærdelig synd", hvor du tager sådanne "dejlige" dem. Det er bedre at leve i fattigdom uden uddannelse på forældrenes hals, men at have en uønsket baby, der ikke er lavet af et fjernt sind, som du vil hader hele dit liv for ødelagte planer. Giv ikke fødsel, hvis det nu ikke er nødvendigt, ikke forkæle dit liv, det er smukt og givet os en gang. For en særlig division af kyllinger, der vil skrige, at jeg brænder synderen i helvede (jeg er 24, godt arbejde, kærlig mand og en anstændig svangerskabsalder)

    God dag. Piger, hvis du vil have en abort, afbryder en sen sigt graviditet email mig, måske kan jeg hjælpe

    "Mor", hvordan man kontakter dig. Jeg har virkelig brug for det.

    Hej Hvordan man forstår præcist og specifikt hjemme, at jeg er gravid. Ingen menstruation, ømt bryst, jeg sover ofte til middag og får ikke nok søvn, trækker underunderlivet.....